• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ismin 2.listede yer alıyor . Kozmogirl17 Kozmogirl17 kaptanımız dün paylaştı gözünden kaçtı sanırım . 1.listede olanlar asıl listede ki kişiler . onlar diğer takımlardaki üyelerle de yarıştığı için o listeye girmek için deneme süresini doldurmak gerekiyor . çünkü her hafta düzenli bildirim yapma zorunluluğu var o listede olunca. deneme süresi 4 haftaydı sanırım ,deneme süresi dolunca kaptanlar uygun görürse listeye giriliyor . deneme süresi boyunca düzenli menü paylaşımı ve kilo bildirimi yaparsan sende gireceksin listeye istersen .

Yawrukush Yawrukush stitch stitch

deneme süresi iki hafta diye biliyordum o yüzden dikkatimi çekti. ben düzenli olarak menü ve kilomu paylaşıyorum zaten.

Nasilsin canim, spor, beslenme nasil gidiyor?

Reglin yakin mi canim?
Belki odemde olabilir, ben kalici bir kilo oldugunu dusunmuyorum..

Kahvaltidan sonra sabit gelmissin demek ki normalde kahvalti oncei eksideydin :)

Canim simdi nasilsiniz ailecek?

O zaman bu hafta sporsuz gecmesin Senemim :)

Tebrikler canim nasilsin?

Canim bugunden tezi yok, hergun menulerini takip edecegim, ceza gelirsede cezalarini hemen yap olur mu?
El birligiyle toparlayacagiz :)

Canim tekrar cok tebrik ediyorum :))
yazarim yazarim zaten bugun dikkat ettim buraya yazicam diye iyiki varsinizzz birlikte toparlicaz demen bile beni rahatlatiyor cunki errafimdqki herkes böyle iyisin yiyiskn diyip duruyor nerem iyi arkadasim 75 kilo ya emzirdikce verirskn faln hilaye dikkatetmeyip gece 3-5 yersen birseyin gittigi yok

Selamlar kizlar nasilsiniz, nasil geciyor haftasonunuz ? :)
aleyküm selam özgecim . ben iyim ,öyle dizi felan izledim ,internette dolandım ,şimdi de şarkı dinliyorum . erken uyuyasım var bu akşam :) sen nasılsın ,ne var ne yok ?
deneme süresi iki hafta diye biliyordum o yüzden dikkatimi çekti. ben düzenli olarak menü ve kilomu paylaşıyorum zaten.
1.sayfada ki kurallarda deneme süresi 2 hafta diyor . sen 4 aralıkta katılmışsın,süren dolmuş . belki kaptanların gözünden kaçmıştır canım ,özge bu ara çok yoğun biliyorsun , diğer kaptanlarımız da biraz yoğundu bu hafta . yıl başından dolayı stitch stitch kaptanımız iş yüküm arttı demişti ,iş yetiştirmeye çalışıyordu sanırım . Kozmogirl17 Kozmogirl17 kaptanımızdın da çocuğu hastaydı uzun zamandır ,gözden kaçmış demekki diye düşünüyorum :) Yawrukush Yawrukush

Sabah sade kahve
11.30
2 haslanmis yumurta beyaz peynir domates bol yesillik

Aksam 16.30
1 kasik havuc tarator
2 kasik senizotu yemegi
Salata
1 yumurta
semizotu yemeği biraz daha olabilirmiş aslında. ama doyduysan sorun yok tabi ki :)
menün az geldi gözüme,su ve spor ne durum da?
İki yumurta yağda. Beyaz peynir büyük bir dilim. Beş zeytin. Domates. Maydanoz. Üç dilim ekmek
Sade kahve
Bir kase kuru fasulye. Altı kaşık makarna. Üç kaşık yoğurtlu közlenmiş patlıcan
Az ceviz ve iki hurma çay
On tane barbun balığı yağsız
Su 2.5 lt bel egzersizi
güzel olmuş menün :)

Cuma menüm
Sabah
Bol yeşillikli omlet
Bir bardak sütlü kahve
Öğlen
Çorba
Lavaş
Tavuk
Akşam
2 kaşık pilav
Ciğer
Ara
Bir bardak süt
Spor
30 dk yürüyüş
70 kat merdiven
Su:2L
Cumartesi
Sabah
Peynirli yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
Ara
Kahve
Yerfıstığı
Akşam
Tavuk çorbası
Ciğer
Spor
30 dk yürüyüş
Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17

Selam kızlar cumartesi menüm
Sabah
6,7 tane pişi, peynir, zeytin, salatalık, yeşillik
Ara öğün
Şekersiz filtre kahve, az kuruyemiş
Akşam
2 dilim kepekli ekmekten kaşarlı sucuklu tost (Normalde hamsi tava yicektik internette görüp anneme fırında yap dedim sonuç facia oldu kimse yiyemedi sakın yapmayın kızlar 😂)
Su 2.5 lt
Spor
20 dakika tempolu koşu
4x15 med crunch
4x15 leg raise

4x15 squat
4x20sn plank

4x15 leg curl
4x15 arka kol

4x15 russian twist
4x15 ayakta kol

4x15 lunge walking
4x15 omuz açma

4x20 iç bacak
4x20 dış bacak

4x15 dumbell bench press
4x20 bacak çekme

4x15 üst kol
4x15 arka kol
4x15 üst kol
stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17 Yawrukush Yawrukush

Kızlar bugun Bi spor hocasına zayıflayamadığımdan bahsettim şöyle Bi liste verdi hazır nasıl sizce yapayım mı Bi inceler misiniz

Eklentiler

• IMG_20191221_215126.webp
    IMG_20191221_215126.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 42
Canim bu hafta 2 arkadasimiz listeye aldik sen 5 aralikta katildin aramiza,onumuzdeki hafta icinde senin listeye giris durumunu konusacagiz kaptanlarimizla.Gec cevap yazabildim k.bakma..

Dunku menum
09:00- 1 tane tutsulenmis etli sandvic.
Ara: sutlu kahve
13:00- 1 kase brokoli corbasi, 1 tabak salata, 75 gr balik.
17:00- 1 kase balikli salata, 3 kasik kadar pure. 35 gr sekersiz kuru meyveden bar.

su: 3lt
Spor: yok :KK43:
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch
Canim ne yap et spora basla menulerin cok iyi ama arti geldin bu hafta unutma tatlim
ismin 2.listede yer alıyor . Kozmogirl17 Kozmogirl17 kaptanımız dün paylaştı gözünden kaçtı sanırım . 1.listede olanlar asıl listede ki kişiler . onlar diğer takımlardaki üyelerle de yarıştığı için o listeye girmek için deneme süresini doldurmak gerekiyor . çünkü her hafta düzenli bildirim yapma zorunluluğu var o listede olunca. deneme süresi 4 haftaydı sanırım ,deneme süresi dolunca kaptanlar uygun görürse listeye giriliyor . deneme süresi boyunca düzenli menü paylaşımı ve kilo bildirimi yaparsan sende gireceksin listeye istersen .

Yawrukush Yawrukush stitch stitch
Canim seni hafta ya degerlendirip ole sokucaz canim listeye sen yeter ki duzenli katilim sagla listeye muhakkak girersin mifihafa mifihafa
Iyi aksamlar hanımlar gece oğlum ateşlendi hiç uyumadım haliyle sersem gibi dolaştım evde hiç halim olmadı kusura bakmayın
Cumartesi menü
Sabah
1130 Beyaz peynirli tost 4 zeytin
Öğle
1500 Yesil mercimek çorba ketwn tohumlu yogurt
1900
Pırasa yemeği yoğurt
Su 2 litreyi geçmiştir
Spor yapamadim yapabilirsem yazarim
Cok gecmis olsun canim simdi nasil oglun menun de guzel olmus bu arada
bugün menüm
sabah : menemen
1.5dilim ekmek
10 zeytin
1.5kk peynir

ara : 4 kuru kayısı
2kaşık yoğurt

öğlen : 4 kaşık nohut
1dilim ekmek
6 kaşık yoğurt

ara : 1muz

akşam : fırında balık
salata
1dilim ekmek
1kepçe çorba

su :1.5litre
spor : 10 dk eliptik

Canim menun guzel olmus ama su eliptigi keske 30 dakika yapsaymissin cok az olmus 10 dakika
Sabah sade kahve
11.30
2 haslanmis yunrta beyaz peynir domates bol yesillik

Aksam 16.30
1 kasik havuc tarator
2 kasik senizotu yemegi
Salata
1 yunurta
Gayet guzel olmus menun canim
İki yumurta yağda. Beyaz peynir büyük bir dilim. Beş zeytin. Domates. Maydanoz. Üç dilim ekmek
Sade kahve
Bir kase kuru fasulye. Altı kaşık makarna. Üç kaşık yoğurtlu közlenmiş patlıcan
Az ceviz ve iki hurma çay
On tane barbun balığı yağsız
Su 2.5 lt bel egzersizi
Canim biraz fazla olmus sanki menun birde menunu sabah ogle aksam ve aralar olarak belirtirsen anlamamiz daha kolay olur ogunlerini bole sanki hepsini birden yemissin gibi oluyor
aleyküm selam özgecim . ben iyim ,öyle dizi felan izledim ,internette dolandım ,şimdi de şarkı dinliyorum . erken uyuyasım var bu akşam :) sen nasılsın ,ne var ne yok ?

1.sayfada ki kurallarda deneme süresi 2 hafta diyor . sen 4 aralıkta katılmışsın,süren dolmuş . belki kaptanların gözünden kaçmıştır canım ,özge bu ara çok yoğun biliyorsun , diğer kaptanlarımız da biraz yoğundu bu hafta . yıl başından dolayı stitch stitch kaptanımız iş yüküm arttı demişti ,iş yetiştirmeye çalışıyordu sanırım . Kozmogirl17 Kozmogirl17 kaptanımızdın da çocuğu hastaydı uzun zamandır ,gözden kaçmış demekki diye düşünüyorum :) Yawrukush Yawrukush
Yok canim gozden kacmadi arkadasi haftaya degerlendiricez insallah buarada ilgilendigin icin cokkkk tesekkur ederiz biz yokken bizi aratmiyorsun allah senden razi olsun 😘😘😘
Cuma menüm
Sabah
Bol yeşillikli omlet
Bir bardak sütlü kahve
Öğlen
Çorba
Lavaş
Tavuk
Akşam
2 kaşık pilav
Ciğer
Ara
Bir bardak süt
Spor
30 dk yürüyüş
70 kat merdiven
Cumartesi
Sabah
Peynirli yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
Ara
Kahve
Yerfıstığı
Akşam
Tavuk çorbası
Ciğer
Spor
30 dk yürüyüş
Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17
Iki gunde gayet guzel olmus afiyet olsun tatlim
Selam kızlar cumartesi menüm
Sabah
6,7 tane pişi, peynir, zeytin, salatalık, yeşillik
Ara öğün
Şekersiz filtre kahve, az kuruyemiş
Akşam
2 dilim kepekli ekmekten kaşarlı sucuklu tost (Normalde hamsi tava yicektik internette görüp anneme fırında yap dedim sonuç facia oldu kimse yiyemedi sakın yapmayın kızlar 😂)
Su 2.5 lt
Spor
20 dakika tempolu koşu
4x15 med crunch
4x15 leg raise

4x15 squat
4x20sn plank

4x15 leg curl
4x15 arka kol

4x15 russian twist
4x15 ayakta kol

4x15 lunge walking
4x15 omuz açma

4x20 iç bacak
4x20 dış bacak

4x15 dumbell bench press
4x20 bacak çekme

4x15 üst kol
4x15 arka kol
4x15 üst kol
stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17 Yawrukush Yawrukush
Sabah ki pisilerin kalorisi heyyyy masallah diyorum neyse odule sayar ozge spor guzel yine.
Kızlar bugun Bi spor hocasına zayıflayamadığımdan bahsettim şöyle Bi liste verdi hazır nasıl sizce yapayım mı Bi inceler misiniz
Liste guzelde sen o pisileri soleseydin o hocaya biiii cokta severim heee

Iyigeceler kizlar bugun sabah kahvaltiya misafirim vardi oglen onlar gitti cocuklari uyuttum falan oglen yemek telasina girdim saat 3 te cocuklar uyandi onlari doyurdum sonra temizlige giristim aksam kayinpederim evde yanlizdi onu yemege cagirdim tatli falan yaptim arada birde ogluma bir yelek basladim ona ornek cikaricam diye bogustum ugrayamadim acikcasi simdide cocuklari uyutuyorum bu selam verim Dedim

Canim ne yap et spora basla menulerin cok iyi ama arti geldin bu hafta unutma tatlim

Canim seni hafta ya degerlendirip ole sokucaz canim listeye sen yeter ki duzenli katilim sagla listeye muhakkak girersin mifihafa mifihafa

Cok gecmis olsun canim simdi nasil oglun menun de guzel olmus bu arada

Canim menun guzel olmus ama su eliptigi keske 30 dakika yapsaymissin cok az olmus 10 dakika

Gayet guzel olmus menun canim

Canim biraz fazla olmus sanki menun birde menunu sabah ogle aksam ve aralar olarak belirtirsen anlamamiz daha kolay olur ogunlerini bole sanki hepsini birden yemissin gibi oluyor

Yok canim gozden kacmadi arkadasi haftaya degerlendiricez insallah buarada ilgilendigin icin cokkkk tesekkur ederiz biz yokken bizi aratmiyorsun allah senden razi olsun 😘😘😘

Iki gunde gayet guzel olmus afiyet olsun tatlim

Sabah ki pisilerin kalorisi heyyyy masallah diyorum neyse odule sayar ozge spor guzel yine.

Liste guzelde sen o pisileri soleseydin o hocaya biiii cokta severim heee
Süperdi pişiler 😂😂

Cumartesi menüm
Sabah: 9:30
1 haşlanmış yumurta, 1-2 dilim peynir, 2 dilim ekmek, domates

12:30
Yarım greyfurt, 2 kaşık yoğurt

15:30
1 tane domatesli , biberli börek( küçük)

18:00
1 kase mercimek çorbası, 3 kaşık tavuk sote, salata

Su: 2,5 litre
Spor: 12000 adım

Cumartesi menüm
Sabah: 9:30
1 haşlanmış yumurta, 1-2 dilim peynir, 2 dilim ekmek, domates

12:30
Yarım greyfurt, 2 kaşık yoğurt

15:30
1 tane domatesli , biberli börek( küçük)

18:00
1 kase mercimek çorbası, 3 kaşık tavuk sote, salata

Su: 2,5 litre
Spor: 12000 adım
Boregi odule sayarsak menun gayet guzel olmus

Back
X