• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahhh kuzum ole olmhyor iste bizde iki kucuk yaramaz birbirlerine giriveriyor bitki cayida soguyor kahvede buz kesiyor demin misafir geldi cat kapi okadar misafir agirliyamicak durumdaydim ki neyse tam kahve yaptim icicem benim kucuk ne var ne yok cikar hadi bbidaha kalk ust bas degis yer temizle kahve oldu buz tabiii
Gecicek tabi zaman durmuyor akiyor 😄😄
Evet çocuklar küçük ilken zor oluyor benim oğlum subatta 4 yaşına girecek tabi daha büyük oyun kurabiliyor kendi kendine oynuyor arada biz de yaşıyoruz kaos ama eskiye göre çok çok az

Regli epey geciktikten sonra yapmistim ben 2 oglumda da biraz daha bekle canim, hayirlisi...

Ahh canim cook sevindim, diskapi hastanesi de oldukca iyi bir hastane..
Gozunuzaydin olsun canim, insallah is hayatin cok mutlu, cok keyifli olur :)

Canim dun yazmistim gozden kacmis olabilir , Turkiye saatiyle en gec 17 ye kadar bildirimi yapmis olmaniz gerekiyor.

Evet canim yilbasinda hepimizin ipinin ucu kacacak , oyuzden o gune kadar tedbir almak en guzeli :)

Harikasin huzurcum, kocaman alkislar geliyor sana:KK9::KK9:

Afiyet olsun canim gayet guzel, oglen ekmekte yememissin cok guzel :)

Masallah ne guzel bir isim, Allah adiyla saglikli , mutlu, huzurlu yasamayi nasip etsin gulum :)

Bizde de ayni durum canim, insanliktan cikiyorum, kendi hayatim diye bir sey yok.
Sirf bir yere giderken hazirlanmak zaten basli baslina yorucu bir sey.
Gittigimiz yerlerde de rezil oluyoruz zaten :)
Demem o ki cocuklu herkes ayni durumda , o yuzden sag salim buyusunler , mutlu olsunlar...
Anne baba olmak birazda , kendi hayatini kurban etmek...
Allah razı olsun kaptişim inşallah 😘

Kızlar evdekiler puding istedi yaptım sadece şekeri nasıl olmuş diye 1 tatlı kaşığı yedim sadece ( burda pudingler şekersiz Türkiye’de hiç şeker ayarlama derdi olmuyo ) ve canım İnanın hiç istemedi 😳 hafta başında tamamen karbonhidrata boğulmak istemiştim 😂😂

d
İyi Pazar’lar herkese yılın son Pazar kahvaltısı diye ipin ucu kaçmasın kızlar 😂😂 yarın kontrol tartı var ona göre 😉 keyfiniz bol olsun
Kızlar evdekiler puding istedi yaptım sadece şekeri nasıl olmuş diye 1 tatlı kaşığı yedim sadece ( burda pudingler şekersiz Türkiye’de hiç şeker ayarlama derdi olmuyo ) ve canım İnanın hiç istemedi 😳 hafta başında tamamen karbonhidrata boğulmak istemiştim 😂😂
Benimde misafirim gelsi kadayıf getirmişler bi çatal bile ağzıma almadim ne zaman ki hedefime ulaşırım ozaman yerim diye düşündüm

İyi akşamlar kızlar
Pazar menüm
10:00
1 yumurtalı omlet, 1 yk lor peyniri, çeyrek avakado, domates, kapya biber, 1,5 dilim ekmek

14:30
1 porsiyon liçi ( 30-40 kalorilik), 1 kuru hurma, 1 bardak kefir

18:00
5 küçük ev köftesi, fırında karışık sebze, salata

20:00 de birkaç çiğ badem ve yeşil çay düşünüyorum

Su: 2 lt
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş yaptım

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Kızlar iyi akşamlar pazar menüm
Sabah 11:00
1 yumurtadan mantarlı omlet, 1 dilim ekmek
Ara öğün 16:30
Damla sakızlı muhallebi 3 kaşık
Akşam 18:30
Kayseri yağlama.( 1,5 çok ince lavaş yedim)
Su 2 lt
Spor 4 saat ev temizliği
stitch stitch Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17
Menü spor suyu beğendim canım çok abartı birsey yok afiyet olsun 🤗🤗

İyi geceler herkese bugun ku menum
Sabah
Bir haslanmis yumurta bolca peynir domstes maydanoz marul iki dilim kepek ekmek toplamda 50gr ekmek cay
Ogle bir tabak karnabahar
Ara bir kucuk krep peynir sade kahve
Aksam
Bir kucuk kase yogurt
Ara cay bir parca yulafli bar
Simdi yedim kalmasin diye 3 kasik karnabahar
Su 3.5lt oldu 4 bulur yatana kadar spor bel egzersizi

İyi geceler herkese bugun ku menum
Sabah
Bir haslanmis yumurta bolca peynir domstes maydanoz marul iki dilim kepek ekmek toplamda 50gr ekmek cay
Ogle bir tabak karnabahar
Ara bir kucuk krep peynir sade kahve
Aksam
Bir kucuk kase yogurt
Ara cay bir parca yulafli bar
Simdi yedim kalmasin diye 3 kasik karnabahar
Su 3.5lt oldu 4 bulur yatana kadar spor bel egzersizi
Güzel olmuş canım afiyet olsun 🤗

Back
X