- 21 Şubat 2013
- 10.331
- 23.962
- 598
Kaptanimmmm netim erken bitti gününden önce.kizim yutup felan bitirmiş. Aksine eşimin de internet i erken bitmiş. Yazamadım kusura bakmayın.Nasilsintomrs 'cigim, nasil gidiyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanimmmm netim erken bitti gününden önce.kizim yutup felan bitirmiş. Aksine eşimin de internet i erken bitmiş. Yazamadım kusura bakmayın.Nasilsintomrs 'cigim, nasil gidiyor?
Evet çocuklar küçük ilken zor oluyor benim oğlum subatta 4 yaşına girecek tabi daha büyük oyun kurabiliyor kendi kendine oynuyor arada biz de yaşıyoruz kaos ama eskiye göre çok çok azAhhh kuzum ole olmhyor iste bizde iki kucuk yaramaz birbirlerine giriveriyor bitki cayida soguyor kahvede buz kesiyor demin misafir geldi cat kapi okadar misafir agirliyamicak durumdaydim ki neyse tam kahve yaptim icicem benim kucuk ne var ne yok cikar hadi bbidaha kalk ust bas degis yer temizle kahve oldu buz tabiii
Gecicek tabi zaman durmuyor akiyor![]()
Kilon nasil gidiyormu hala
Spor yapiyormusun
Amin canım sağolasınAdıyla yaşasın hayırlısıyla kucağına alırsın insallah
Allah razı olsun kaptişim inşallahRegli epey geciktikten sonra yapmistim ben 2 oglumda da biraz daha bekle canim, hayirlisi...
Ahh canim cook sevindim, diskapi hastanesi de oldukca iyi bir hastane..
Gozunuzaydin olsun canim, insallah is hayatin cok mutlu, cok keyifli olur :)
Canim dun yazmistim gozden kacmis olabilir , Turkiye saatiyle en gec 17 ye kadar bildirimi yapmis olmaniz gerekiyor.
Evet canim yilbasinda hepimizin ipinin ucu kacacak , oyuzden o gune kadar tedbir almak en guzeli :)
Harikasin huzurcum, kocaman alkislar geliyor sana
Afiyet olsun canim gayet guzel, oglen ekmekte yememissin cok guzel :)
Masallah ne guzel bir isim, Allah adiyla saglikli , mutlu, huzurlu yasamayi nasip etsin gulum :)
Bizde de ayni durum canim, insanliktan cikiyorum, kendi hayatim diye bir sey yok.
Sirf bir yere giderken hazirlanmak zaten basli baslina yorucu bir sey.
Gittigimiz yerlerde de rezil oluyoruz zaten :)
Demem o ki cocuklu herkes ayni durumda , o yuzden sag salim buyusunler , mutlu olsunlar...
Anne baba olmak birazda , kendi hayatini kurban etmek...
Süpersin canımBugünde aynı çıktım canım
Biraz durdu sanırım ödemi attım ilk hafta
Ama diyete devam ediyorum aynen devam ekmek pilav makarna yok içinde un olan hiçbirşeyi yemek yok
Çok teşekkür ederim hedefime 3.5 kilo kaldıSüpersin canımmasallah
![]()
Waow süpersin birsey kalmamışÇok teşekkür ederim hedefime 3.5 kilo kaldı![]()
İyi Pazar’lar herkese yılın son Pazar kahvaltısı diye ipin ucu kaçmasın kızlaryarın kontrol tartı var ona göre
keyfiniz bol olsun
Benimde misafirim gelsi kadayıf getirmişler bi çatal bile ağzıma almadim ne zaman ki hedefime ulaşırım ozaman yerim diye düşündümKızlar evdekiler puding istedi yaptım sadece şekeri nasıl olmuş diye 1 tatlı kaşığı yedim sadece ( burda pudingler şekersiz Türkiye’de hiç şeker ayarlama derdi olmuyo ) ve canım İnanın hiç istemedihafta başında tamamen karbonhidrata boğulmak istemiştim
![]()
Waow süpersin birsey kalmamış
Menü ve suyunu beğendim canımPazar menü
Saat 12
2 has yumurta maydonoz 3 zeytin 1 çatal ton balığı
Ara 1600
1 avuç kuruyemiş 1 fincan şekersiz t kahvesi
Saat 1900
Kurufasulye bol salata 1-2catal turşu
2 lt su
Spor.yok ama evde bol bol kosusturmaca
Bir tabakCuma aksam makarna ne kadar di canim cumartesi aksam bisey yememissin sanirim guzel genel olarak
Menü spor suyu beğendim canım çok abartı birsey yok afiyet olsunKızlar iyi akşamlar pazar menüm
Sabah 11:00
1 yumurtadan mantarlı omlet, 1 dilim ekmek
Ara öğün 16:30
Damla sakızlı muhallebi 3 kaşık
Akşam 18:30
Kayseri yağlama.( 1,5 çok ince lavaş yedim)
Su 2 lt
Spor 4 saat ev temizliği
stitch
Yawrukush
Kozmogirl17
Güzel olmuş canım afiyet olsunİyi geceler herkese bugun ku menum
Sabah
Bir haslanmis yumurta bolca peynir domstes maydanoz marul iki dilim kepek ekmek toplamda 50gr ekmek cay
Ogle bir tabak karnabahar
Ara bir kucuk krep peynir sade kahve
Aksam
Bir kucuk kase yogurt
Ara cay bir parca yulafli bar
Simdi yedim kalmasin diye 3 kasik karnabahar
Su 3.5lt oldu 4 bulur yatana kadar spor bel egzersizi