• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

himm menu cok guzerl canim, tatilden dond7um tam gaz devam diyorsun yani :KK66:
Aynen oyle, bir de ayni miktarda spor yapabilsem cunku benim sporsuz hic gitmiyor kilolar :KK43:
6 ocakl menum
10:00- 1 dilim ekmek, yagda bir yumurta, domates, 5 zeytin, 1 dilim peynir
ara: 1 fincan sutlu kahve, 2 fincan yesil cay
14:00_ somon, 1 kase salata, 1 bardak taze sIKILmis nmeyve/sebze suyu.
18:00_ 1 kase yogurt, 1 kase tarhana corbasi, 1 tabak kereviz salatasi.
20:00 - cok aciktim (2 dilim peynir)

su: 2 lt
spor: yok :KK43:
@Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch
Senin menun de guzel ama spor yok :KK20:

tatil cok iyiydi canim, ilk defa xcocuksuz partide eglendik esimle.
Kizim da hayatinda ilk defa kayak yaopti, guzeldi, sukur ki hicbir yerimizi kirmadik :KK70:
kilo aldim gibi ama cumaya kadar verme niyetindeyim, cuma gunu tartilacagim bana da suropriz olacak kilom
oooh ne guzel, biz de istiyoruz oyle bir tatil ama biz daha bilmiyoruz kaymayi :KK70: :KK70:
hangi otele gittiniz? tavsiye eder misin/
:KK70: hadi bakalim kim once 65 olacak. Ama senin dunku menuyu gorunce amaninn dedim yani
geliyorum kork benden :KK70: :KK70:
gecmis olsun canim, gittin mi doktora?
yok canim, onceden gitmistim MR cekildi, kas yirtilmasi yok, fizyoya git dediler ama burada fizyo beklemek min 4-5 ay, ben de erteledim. bari basvursam birkac ayi gecmis olucakti :confused:

Aynen oyle, bir de ayni miktarda spor yapabilsem cunku benim sporsuz hic gitmiyor kilolar :KK43:

Senin menun de guzel ama spor yok :KK20:
bugun sdpor olacak canim ;) hatta bugunden sonra hergun olacak. Ben de ayniyim sporsuz gitmiyor yahu bu kilolar. Cok yavas demekki metabolizmamiz :(

oooh ne guzel, biz de istiyoruz oyle bir tatil ama biz daha bilmiyoruz kaymayi :KK70: :KK70:
hangi otele gittiniz? tavsiye eder misin/

geliyorum kork benden :KK70: :KK70:

yok canim, onceden gitmistim MR cekildi, kas yirtilmasi yok, fizyoya git dediler ama burada fizyo beklemek min 4-5 ay, ben de erteledim. bari basvursam birkac ayi gecmis olucakti :confused:
Cook gecmis olsun canim. Burda Polondaya, Szczyrk diye bir bolge. Guzeldi ama kayak merkezine cok yakin degildi, Kayak merkeze hergun arabayla gidip gelmek zorunda kaldik.
Austuryada cok guzel oteller ve kayak merkezleri var, bizim arabamiz kucuk , yurtdisina gitmem icin cok da gurultulu. Insallah degistirrisek arabayi belki kis gitmeden gideriz. Cok otel var kayak metrkezine yakin orda ve rekabet oldugundan fiyatlari da cook uygun.
Kesinlikle gidin canim, hele ki kizini kayarken gormek cok tatli olur. Bizim kizlarin yasi yakindi yanlis mi hatirliyorum acaba? benim kizim 3 yasinda. Tabiki tek basina degil ama hergun hocayla kaydi.

Cook gecmis olsun canim. Burda Polondaya, Szczyrk diye bir bolge. Guzeldi ama kayak merkezine cok yakin degildi, Kayak merkeze hergun arabayla gidip gelmek zorunda kaldik.
Austuryada cok guzel oteller ve kayak merkezleri var, bizim arabamiz kucuk , yurtdisina gitmem icin cok da gurultulu. Insallah degistirrisek arabayi belki kis gitmeden gideriz. Cok otel var kayak metrkezine yakin orda ve rekabet oldugundan fiyatlari da cook uygun.
Kesinlikle gidin canim, hele ki kizini kayarken gormek cok tatli olur. Bizim kizlarin yasi yakindi yanlis mi hatirliyorum acaba? benim kizim 3 yasinda. Tabiki tek basina degil ama hergun hocayla kaydi.
Bizim direksiyon ters tarafta zaten :confused:
Evet yaslari yakin, benimki de 2 olmak uzere. Henuz saglam yuruyemiyor, hizli yurumeye calisirsa takilip dusuyor :KK48:
Seneye biz de bakalim oyle bir tatil :KK68:

Bizim direksiyon ters tarafta zaten :confused:
Evet yaslari yakin, benimki de 2 olmak uzere. Henuz saglam yuruyemiyor, hizli yurumeye calisirsa takilip dusuyor :KK48:
Seneye biz de bakalim oyle bir tatil :KK68:
daha kucukmus canim, dedigin gibi ancak en erken seneye. Hatta cocuk gunduz kayak okullari 4 yasindan itibaren kabul ediyorlar burda cocuklari ama bireysel ders 3 yasindan itibaren basliyor.
o gunduz cocuk kayak okullatini izledim gormen lazim 4-6 yas arasi cocuklar nasil kayiyorlar ve beraber oyunlar oynuyorlar bayildim :D

hic sorma canim, Turkiyeden degil ama burdan online diyete basliyorum yarin bakalim biraz da boyle deneyeyim
aaa hadi bakalim 🤞
ben de bu kez yapamazsam baslicam bir diyetisyene
daha kucukmus canim, dedigin gibi ancak en erken seneye. Hatta cocuk gunduz kayak okullari 4 yasindan itibaren kabul ediyorlar burda cocuklari ama bireysel ders 3 yasindan itibaren basliyor.
o gunduz cocuk kayak okullatini izledim gormen lazim 4-6 yas arasi cocuklar nasil kayiyorlar ve beraber oyunlar oynuyorlar bayildim :KK70:
super, darisi bizimkilerin basina 😁

Sabah
Dereotlu omlet
Ara
Çeyrek bardak kahve
Öğlen
Makarna(3 kaşık)
Kuru fasulye(bir tabak)
Ara
Patlamış mısır(bir avuç)
Akşam
3 dilim pide
Spor
10000 adım
15 dk eliptik
4*20 kol
3*15 kol
3*15 dış bacak
3*15 iç bacak
3*20 mekik
20 karın
3*15 bel
Su:2L
@Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17 birniyetmeselesi birniyetmeselesi
Canim azar azar yemissin ama cok karbonhidratli olmus menun sporlar guzel ama herzamn ki gibi
İyi aksamlar hanimlar
Sahur 05.30
Lorlu yumurta iki dilim ekmek cay roka domates bes zeytin iki bardak su
İftar 18.10
Bir tabak karnabahar kiymali marul havuc salatasi , kereviz sapi salatasi bir kase yogurt icine bir parca misir ekmegi ufaladim 3 catal kizarmis patates
19.30 cay ve maalesef kek bir cay tabagi buyuklugunde ve iki cm kalinligi kizim yapti yeni denedigi icin ve birde oruc olunca yedim gulut keki adi denemenizi tavsiye ederim
Su ikiyi tamamlamaya calisiyorum bel egzersizi
@Yawrukush AppLesma AppLesma
Allah kabul etsin canim keke kadar hersey guzelmis ama evlat elinden kekte guzel olmustur orasi baska tabi
Kozmogirl17 Kozmogirl17 Allah sifa versin insallah
Sagol kuzum cok pis bi virusmus hala bogusuyorum cocuklarla birlikte
İyi akşamlar hanımlar
Pazartesi menüm
11:00
1 haşlanmış yumurta, 1 parça beyaz peynir, domates, kapya biber, 50gr ekmekçik

13:00
Şade Türk kahvesi

15:00
1 bardak tarçınlı süt, 3 kuru hurma ( küçüklerde)

17:30
1 kase mercimek çorbası, beyaz peynirli yeşillikli salata

19:00
5 çiğ badem, zencefil çayı

Su: 2lt
Spor: 100 mekik cezamı yaptım, 15 dk dans, 1 saat ev işi

Yarın burda tatil bitiyor artık ben de yürüyüşe başlarım 🙏🏻
@Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch @Birikizmeselesi
Aksam harika olmus canim cok hafif gecirmissin eee sporda var daha ne olsun
👏👏👏👏

1 ayda 4 kilo süper canım daha ne olsun 👌👏👏

Menü su ve spor hepsi şahane 👏👏👏

Saol kaptanım 🤗🤗🤗

Çok geçmiş olsun canım nasıl oldunuz 😔

Süper 💪💪💪

Güzel bir gün olmuş canım
Sagol canim ayakta durmaya calisiyorum 😪
Merhaba iyi akşamlar kozlar nasılsınız baktım da pazartesi tartıları yazılmış bugün tartılacak mıydık bilemedim ben cumadan Cuma’ya sanıryordm K yüzden tartışmadım

6 Ocak menüm

sabah : 2haşlanmış Yumurta , 1dilim tam buğday ekmeği , domates , salatalık, peynir

akşam : 1 tabak tavuklu bulgur pilavı , 6 kaşık havuç tarotor

ara : karışık çereZ

su: 2litre
spor : 5000 adım ve 1buçuk saat ev işi

@Yawrukush Melegimkorusun Melegimkorusun sevgiler 💕
Guzel menu 👍
Merhaba herkese bugunku menum
Sabah: 2 yumurta, 1 kasik lor peyniri, 1dilim ekmek , dereotu
Ogle: ciger, 1 dilim ekmek
Ara: latte
Aksam: pirasa
Su:3.5 litre
Spor: 5000 adim
Nasil oldun nurcum simdi daha iyimisin.
Hanımlar fıstık ezmesi konuşuldu bende internetten tarifine baktim yapabilirmiyim diye
600 grm fıstık
2kaşık bal
1 kaşık pekmez
Çeyrek çay kaşığı tuz
Yapsam mı evde izin var mi
Haftalık tadımlık yiyebilir miyim
haftalik yiceksen kendini durdurabiliceksen neden olmasin canim benim
Slm kizlar 6 Ocak menum
Sabah 11 de uyandım

Saat 1 gibi
3 ceviz bir avuç fıstık 2 tane kuru incir

3 civarı
bir buçuk kase tarhana corbasi
Esim iş yerinden geç geldi 7 gibi
Bir porsiyon Karadeniz somon, salata ve ince yufka ekmekle yedim 4 de birinden az di.
Şu 1 buçuk litre ye yakın
Yarım saat yürüyüş
Aksam lavas olmasa iyi olurmus ama az yemissin sanirim su biraz az olmus
Canım ben yeniyim bilmiyordum bugün tartılacağımı napmalıyım
Cuma gunu tartilirsin canim dert etme
6 Ocak Menum
Sabah 2 yumurta, yarim ince bagel ekmegi, light krem peynir ile, cay
Ogle bir kase yogurt, yarim salatalik (TR’deki salataliklardan 1 taneye esdeger), kucuk kutu ton baligi konservesi
Ara sutlu nescafe
Aksam bir tabak kuru fasulye (2 kepce), cacik
Ara ceyrek elma, birkac uzum, cay
Su cok icemedim
Spor 15 mekik, 15 leg raise, 15 russian twist
@angelness
Harikaa senem
tatil cok iyiydi canim, ilk defa xcocuksuz partide eglendik esimle.
Kizim da hayatinda ilk defa kayak yaopti, guzeldi, sukur ki hicbir yerimizi kirmadik :KK70:
kilo aldim gibi ama cumaya kadar verme niyetindeyim, cuma gunu tartilacagim bana da suropriz olacak kilom
Ohh ne guzel deryacim eglenmenize sevindim ozaman asil bu hafta diyete spora
6 ocakl menum

Sporda olsa harika olcakmis

Ayyy hastanede kantinin orada nasıl güzel patates kokuyor .Allahtan aç.olarak tahlil vermem gerekte yiyemiyorum. Sonrada hızlıca kaçarım hastaneden :)
Canim insallah sonuçların temiz çıkar ben haftada 3 gün çocuklara patates kızartıyorum hiç yemiyorum sen ac olduğun icin istemişsin

Ohh ne güzel olmus ne guzel eğlenmişsiniz bu grupta ki çoğu kişi yurt dışında.yasiyor galiba

Afiyet olsun canim fistik ezmesini bende cok severim :)

Yine guzel birgun olmus canim tebrikler:)
Nasil oldu evlatlar?

Cok cok guzel Neslihancim :)
Nasilsin canim epeydir yazisamadik:)

Guzel menu canim, kotu degil ,afiyet olsun :)

Harikasin Huzurcum, eski Huzurumuz aramiza geri dondu :)

Sporlarin sahane, suyun gayet guzel aksamki pideler olmasa harikaymis canim...

Canim kek icin bugun ekstra bel egzersizi yap olur mu,eline saglik kizinin, seninde orucunu Allah kabul etsin :)

Harikasin canim :)

Cok cok cok guzel bir menu, su ve egzersiz :)

Cok guzel olmus canim menun, suyun, egzersizin :)

Guzel birgun olmus nurcum, nasilsin canim?
Kuzun nasil oldu oda iyi mi?

Yap canim, seker yok icinde cok az pekmez ve bal ile yapip yiyebilirsin, afiyet olsun :)
Ozgecim cook tesekkur ederim kizlarim iyiler cok sukur ama cok yoruyorlar gun icinde ikisi de hic uyumuyor😩 tabi hasta olmasinlar da boyle yorulmaya raziyim
Sen nasilsin canim?

Canim azar azar yemissin ama cok karbonhidratli olmus menun sporlar guzel ama herzamn ki gibi

Allah kabul etsin canim keke kadar hersey guzelmis ama evlat elinden kekte guzel olmustur orasi baska tabi

Sagol kuzum cok pis bi virusmus hala bogusuyorum cocuklarla birlikte

Aksam harika olmus canim cok hafif gecirmissin eee sporda var daha ne olsun

Sagol canim ayakta durmaya calisiyorum 😪

Guzel menu 👍

Nasil oldun nurcum simdi daha iyimisin.

haftalik yiceksen kendini durdurabiliceksen neden olmasin canim benim

Aksam lavas olmasa iyi olurmus ama az yemissin sanirim su biraz az olmus

Cuma gunu tartilirsin canim dert etme

Harikaa senem

Ohh ne guzel deryacim eglenmenize sevindim ozaman asil bu hafta diyete spora

Sporda olsa harika olcakmis
Canim cok tesekkur ederim sordugun icin daha iyiyim 😊 sen nasilsin?

6 Ocak Menum
Sabah 2 yumurta, yarim ince bagel ekmegi, light krem peynir ile, cay
Ogle bir kase yogurt, yarim salatalik (TR’deki salataliklardan 1 taneye esdeger), kucuk kutu ton baligi konservesi
Ara sutlu nescafe
Aksam bir tabak kuru fasulye (2 kepce), cacik
Ara ceyrek elma, birkac uzum, cay
Su cok icemedim
Spor 15 mekik, 15 leg raise, 15 russian twist
@angelness
Menü spor güzel canım 👏
6 ocakl menum

Menü güzel olmuş canım 👏
Tatil gayet guzeldi canim, aslinda aktif de gecti tatilim. Hergun hem kaydim hem yuzdum ama yedim de :KK43: diyet bakimindan cok iyi gecmedi yani :KK43:
sen nasilsin?
Ben de iyiyim canım saol . Baya spor da yapmışsın bence aldıysan bile çok değildir bu hafta diyet iyi gidiyor spor da yapacakmışsın bence eksi bile gelirsin🤗

Bugunku menumu yaziyorum insallah bu saatten sonra sodadan baska bisey tuketmem😂
Sabah: 1 yumurta, 2 dilim salam, 2 kasik lor peyniri 1 dilim ekmek
Ogle: pirasa yemegi, 1 dilim ekmek
Ara: 1 incir, latte
Aksam: 2 dilim ekmekle peynirli domatesli sandvic
Su:3.5 litre
Spor: 5000 adim, 1 saat ev isi

Back
X