• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

14 ocak menum
sabah 1.5 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek, biraz peynir ve domates
ara cay, sutlu nescafe
oglen disarda egitimdeydim, protein hotbox diye birsey bulup aldim. icinde ispanak, salata, guacamole, shredded beef, salsa ve rende beynir vardi
ara latte, bir dilim cheesecake o_O
aksam misafir vardi ve yemek yoktu, disardan soyledik maalesef. bir hamburger sossuz, yanina salata :skandal:
sonra turk kahvesi
oglenki kacamaktan dolayi aksam yemeyecektim ama misafir olunca olmadi
su pek icemedim
spor da yok maalesef
mifihafa mifihafa

Ama neden se arti ciktim bugun moralim kacti yuruyus bile yaptim anlamadim.
vücudun kas yapmıştır o kadar endişe etme yada su tutmuştur.bunlar olağan şeyler.bugün ödem söktürücü bişeyler iç yada ye bakalım yarında aynı olursa kas ağırlığını ölç bence
14 ocak menum
ara cay, sutlu nescafe
oglen disarda egitimdeydim, protein hotbox diye birsey bulup aldim. icinde ispanak, salata, guacamole, shredded beef, salsa ve rende beynir vardi
aksam misafir vardi ve yemek yoktu, disardan soyledik maalesef. bir hamburger sossuz, yanina salata :skandal:
sonra turk kahvesi
su pek icemedim
spor da yok maalesef
mifihafa mifihafa
tatlı dışında aslında güzel beslenmişsin

14 ocak menum
ara cay, sutlu nescafe
sonra turk kahvesi
su pek icemedim
spor da yok maalesef
mifihafa mifihafa
Akşam olmamış canım 🙈 hafta içi olduğu için tartı yaklaştığın için dedim ama bugün lütfen fazla su iç bu akşam sebze ye hazırlayacak zamanın yoksa çorba ve salata ile geçiştir canım bir de yeşil çay içersen İnan Cuma’ya o eksi gider canım 🤗🤗

Akşam olmamış canım 🙈 hafta içi olduğu için tartı yaklaştığın için dedim ama bugün lütfen fazla su iç bu akşam sebze ye hazırlayacak zamanın yoksa çorba ve salata ile geçiştir canım bir de yeşil çay içersen İnan Cuma’ya o eksi gider canım 🤗🤗
haklisin canim, bugunu hafif gecirecegim ve aksam leslie de yapmaya calisacagim. cok yogun bu aralar, bir de ustune dizlerim hala cok kotu. ama yinede hayat hep boyle, kontrolu elimizde tutmak bizim elimizde degil mi 🤗🤗

Canmmmmm çok teşekkür ederim.biraz fit ama ben hamilelikte alıyorum malesef.rabbim sana da verir inşaallah canm.isteyen herkese versin. Kimsenin kucağını boş birkmasin rabbim Belki vakti vardr.
Canim dn azindan fitken hamile kaldin 😉 hem herkes ikinci hamilelikte daha az kilo alindigjni soyluyor. Dmzirirken hepsi gider zaten. Tek saglikla kucagina al da bebisini ❤️

Kizlar hepinize iyi aksamlar kazaydi mazaydi derken pazartesi duzene giricem diye bekliyordum ama malesef oturmamisti pazartesi kursa baskadim esim evde bebege bakiyor ben buyukleri hazirlayip okullarina biraktiktan snra 8.30 daki dersime yetisiyorum hava karaik oldugu icin cocuklar uyanamiyor giydir hazirla cik derken stresli ve kendi acimdan duzensiz geciyor persembe gunu uc ayligina kayinvalidem kayinpederim geliyir memleketten eskiye nazarwn daha duzenli olur yemeklerim malum evde buyuk oluncs yemegin salatan full oluyo bakalim hayatimizin yeni donemine girdik ins alisiriz bu duzene de dualarinizi beklerim z:KK66:
Canim benim saglikli olun mutlu olun hersey girer duzene. Insan herzaman ogrenii kendini gelistirmelidir. Kursu cook guzel dudunmussun. Kayinvalidenlerin yardimi da cok olur. Hem buyuk aile neseli olur ne guzel. Ne kursuna basladin canim?

Selam kizlar dunku menum
10:00- 1 kase kahvaltilik gevregi.
ara: 1 fincan sutlu kahve
13:00- 1 tabak avokadolu yumurtali salata, 4 yemek kasigi kadar bugday haslama, 6 kasik kadar tavuk gogsu.
ara: 2 elma.
20:00- 1 tavuklu sandvic (isten sonra doktora gittim kizim hastaydi birkac gundur bana da gecmis. Doktordan cikinca cok actim bunu alip yedim)

su: 3lt
Spor: 20 dakika yerinde yuruyus

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch Birikizmeselesi Birikizmeselesi

Canim dn azindan fitken hamile kaldin 😉 hem herkes ikinci hamilelikte daha az kilo alindigjni soyluyor. Dmzirirken hepsi gider zaten. Tek saglikla kucagina al da bebisini ❤
Canm teşekkür ederim çok sağol.insallah. sağlıklı olsun da verimrim sonrasında ins. İki hamileliğimde de verdim. Hayırlısı 😊♥️♥️♥️

siskinlikten patlicam, karnim cok sis ve rahatsiz ediyor ama nedense aklim daha da birseyler yememi oneriyor sanki iyi gelicek diye. ne odem yapti acaba, acaba ne zaman gecer. 2 haftadir boyleyim offf
Bu dönemde uyku düzeninde bozukluk oldu mu? Beni çok etkiliyor uykusuzluk. Şu dün yaptığım chia tohumlu puding harika. Şişkinliği azalttı bende. Dene istersen

Bu dönemde uyku düzeninde bozukluk oldu mu? Beni çok etkiliyor uykusuzluk. Şu dün yaptığım chia tohumlu puding harika. Şişkinliği azalttı bende. Dene istersen
yok, hatta guzel bile uyudum. regl oldum, yorgunluk var ustumde, bikac gundur cok bile uyuyorum bence (normalden erken yatiyorum)
Chia var evde, aksam yapayim o zaman, onu da deneyeyim bakalim

Kızlar çok hastayım kafamu kadıramıyorum ateşim yüksek baş ağrım geçmiyor bütün eklem yerelriö ağrıyor parmaklarım bile 😣😣aşırı derecede üşüme var
Bugün pek bişey yiyemedim eşim bi şeyşer hazırloyor şimdi 7 den sonraya kaldığım için çok üzgünüm ama ağrı kwsici içicem ondan sebep 😣😣

Ve bugün tartıldım
Pazartesi 68.350
Bugün 67.900 gram

Fark 450 gram 🎈🎈🎈

Kızlar çok hastayım kafamu kadıramıyorum ateşim yüksek baş ağrım geçmiyor bütün eklem yerelriö ağrıyor parmaklarım bile 😣😣aşırı derecede üşüme var
Bugün pek bişey yiyemedim eşim bi şeyşer hazırloyor şimdi 7 den sonraya kaldığım için çok üzgünüm ama ağrı kwsici içicem ondan sebep 😣😣

Ve bugün tartıldım
Pazartesi 68.350
Bugün 67.900 gram

Fark 450 gram 🎈🎈🎈
canim domuz gribi salgini varmis TR'de. aman dikkat et, ertelemeden bir doktora gorun.
Gecmis olsun 😔😔

Ve bugün tartıldım
Pazartesi 68.350
Bugün 67.900 gram

Fark 450 gram 🎈🎈🎈
Eşim nazar değdi 😤 sana. Tavuksuyu çorba bol limon karabiberli yapabilirse eşin onu iç. Canım kıyamam.

İyi aksamlar
Menum sabah ilik su
1.5 yumurta yagda 4 zeytin peynir 3 ince dilim ekmek roka maydanoz limonlu cay
Ara az kabak tatlisi
Ogle 1 kase kereviz yemegi
Ara turk kahvesi
Aksam 1 kasik pilav 1 kasik pirasa kavurmasi yumurta li 2 parca pancar sirkeli 2 lokma ekmek kereviz salatasi yogurtlu 3 kasik

Su 3 lt spor bel egzersizi
stitch stitch Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17

İyi aksamlar
Menum sabah ilik su
1.5 yumurta yagda 4 zeytin peynir 3 ince dilim ekmek roka maydanoz limonlu cay
Ara az kabak tatlisi
Ogle 1 kase kereviz yemegi
Ara turk kahvesi
Aksam 1 kasik pilav 1 kasik pirasa kavurmasi yumurta li 2 parca pancar sirkeli 2 lokma ekmek kereviz salatasi yogurtlu 3 kasik

Su 3 lt spor bel egzersizi
stitch stitch Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17
guzel olmus menun canim

İyi akşamlar kızlar A allymcbeal

Sabah: 5 adet zeytin, 1 dilim ekmek, peynir çoook az, zahter ve çok az zeytinyağı, 1 bardak çay

Öğle: tavuk kavurma, 1 kase yoğurt

Ara öğün: elma, 2 mandalina, Elmalı soda

Akşam: az kabak yemeği, az salata, 1 bardak ayran

10 dakika eliptik
Yarım saat ev işi

İyi akşamlar kızlar A allymcbeal

Sabah: 5 adet zeytin, 1 dilim ekmek, peynir çoook az, zahter ve çok az zeytinyağı, 1 bardak çay

Öğle: tavuk kavurma, 1 kase yoğurt

Ara öğün: elma, 2 mandalina, Elmalı soda

Akşam: az kabak yemeği, az salata, 1 bardak ayran

10 dakika eliptik
Yarım saat ev işi
Süper menü 😍

Back
X