- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Tamam canim, anlastik.Şuanlık hedef 70 daha sonra 60 olacak . Şuan 14 kg vermek yanı hedefım saol kaptaaann![]()
Sonra dilersen daha asagiya cekeriz hedef kilonu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim, anlastik.Şuanlık hedef 70 daha sonra 60 olacak . Şuan 14 kg vermek yanı hedefım saol kaptaaann![]()
İnşallah kaptan bu hafta daha da dikkat edicem.Guzel arkadaslarim bugun ve hafta sonu odul ogunu yapmamaya gayret edelim.
Takimimiz gecen hafta 7. bu haftada 6. oldu.
1 adet cezamiz duruyor, o sebeple bu hafta menulerimize, egzersizimize cook dikkat edelim.
Gec vakit es yarismamizin sonuclarini aciklayacagim.
Onumuzdeki hafta icin es yarismasi degil de, puanli spor yarismasi yapacagiz, detaylari sizlere aciklayacagim.
birniyetmeselesi ,
Birikizmeselesi kizlar haftaya cuma iki haftalik sureniz doluyor, esas listeye girebileceksiniz guzel bir eksi ile listemize girmek icin elinizden geleni yapin olur mu?
@fyzanur canim haftaya sende listeye donuyorsun..
@Ponki12 , @selinn-34 kizlar sizlerinde takima daha cok katilimlarinizi bekliyoruz.![]()
Iyiz canim , sukur iyiler , buralardayim Denizi bir dakika birakmaya gelmiyokanadali35 nerelerdesin ozlemim, kuzular nasil oldu?
oAaaa pardon kaptan suyu ve sporu yazmayı unutmuşum 2,5 LT su var 40 dakika eliptik spor yaptımEvet canim yilda 1 ya da istersen 2 kez check up yapiliyor burada ve her seye bakiliyor.
Saglik sistemi ozel oldugu icinde , incigine, cincigine kadar bakiliyor herseye..
Cok tesekkur ederim Senemim..
Canim egzersiz yapmalisin, bacagini agritmayacak egzersizlere yonel bu hafta..
Tesekkur ederiz bu guzel bilgiler icin :)
Harika bir eksi :)
Egzersiz ya da hic ev isi var mi canim?
Canim az degil , boyle motivasyonunu kaybetmeden devam et.
Misafirlerin geldi, kalabaligin oldu, diyetine dikkat edemedin, ona ragmen gayet guzel gidiyor kilolarin...
Menuyu odule sayayim canim, hic egzersiz yada ev isi yaptin mi bugun?
Ben yiyorum simdi yogurdumutamamdır gece 10:30 buradan hatırlatm yapacağım.o iş bende
ben teşekkür ederim seninle bir hafta gerçekten müthişti.inşallah bu haftada beraber devam ederiz.
bende genel duyuru yapmıştım şimdiBen yiyorum simdi yogurdumu
zencefilli suyuda dene canım ben hemen hazırladım bugün.onu içiyorum su yerine.alev alacak gibiyim.Evet simdi onu da gordum sagolCEYDOS cok iyi olacak insallah
Gecmis olsun eski esim Allah yardimcin olsunIyi aksamlar hanımlar
Bu gece hiç uyuyamadım 5 gibi ağrı kesici içince uyumuşum bütün gün evde temizlik yaptım yarın yatılı misafirim gelicek 2 gün kalıp gidicek menüme gelince
Sabah
1230
1 yum az kaşarlı tereyağlı omlet
1 dilim ekmek az peynir
1900
1 tbk etli k fasulye
Bol tuzsuz salata
3 kaşık yoğurt
2 litre su
3 mil leslie
Teşekkür ederim canımMelegimkorusun canim seni hic istemeyerek izne ayirdim bilesin, bizi birakmak yok...
@haeshin busem son dakikada da olsa bildirim yaptigin icin tesekkur ederim, duzelttim listemizi :)
@ciseak77 sende izne ciktin canim, bizi ihmal etme..
@Esperenza006 malesef 2 haftadir bildirim yapmiyorsun, haftaya cuma gunu diskalifiye olacaksin, umarim bu mesajimi gorursun....
Akini okula biraktim kizlar, simdi Arasi birakmaya isinlaniyorum..![]()
Evet canım ben de öyle düşündüm liste dışı devam edicem inş yine buralardayımTebrikler canim.
Tebrikler canim.
6 li rakamlar gorunmus Nurcum :)
Ahh canim hic izne ayrilmak istedigini konusmamistik, bugun bir okudum cok uzuldum...
Ama bizi birakmak yok ona gore...
Tebrikler Deryacim.
300 gr da olsa eksisin ya muhim olan o.
Cok guzel kilo vermissiniz, kilonuzuda guncelledik :)
Tebrikler canim.
Evet doktora gidince bir suru sey cikiyor gercekten..
Canim takimimiz 6. oldu bu hafta , sende sadece 100 gr arti ile gelmissin, uzme kendini...
Tebrikler canim.
Canim turkiyeye gidene kadar liste disinda takil biizmle..
Izne ayirdim seni..
Aldin mi kan sonuclarini?
Canim feyzos haftaya listeye girebiliyorsun,haftaya aramiza bekliyoruz :))
Ellerine saglik Ozlemim..
Sagol canim haftaya hedefim yuksekTebrikler canim.
Tebrikler canim.
6 li rakamlar gorunmus Nurcum :)
Ahh canim hic izne ayrilmak istedigini konusmamistik, bugun bir okudum cok uzuldum...
Ama bizi birakmak yok ona gore...
Tebrikler Deryacim.
300 gr da olsa eksisin ya muhim olan o.
Cok guzel kilo vermissiniz, kilonuzuda guncelledik :)
Tebrikler canim.
Evet doktora gidince bir suru sey cikiyor gercekten..
Canim takimimiz 6. oldu bu hafta , sende sadece 100 gr arti ile gelmissin, uzme kendini...
Tebrikler canim.
Canim turkiyeye gidene kadar liste disinda takil biizmle..
Izne ayirdim seni..
Aldin mi kan sonuclarini?
Canim feyzos haftaya listeye girebiliyorsun,haftaya aramiza bekliyoruz :))
Ellerine saglik Ozlemim..
Afiyet olsun canim. Oglenki meyveleron yanina bir cay bardagi kadar sut , kefir veya yogurt guzel olurdu sekerinin ani yukselmesini engeller. Ama gun icerisinde yediklerind bakiyorum masallah cok guzel dikkat ediyorsun17 Ocak cuma menüm
Sabah Melemen bir parça ekmek , peynir
ara :sütlü sade neskafe
öğle 2mandalin 1portakal 1elma
akşam :sulu köfte 1biber dolması salata az ekmek
arA : çerezçay :i
Su 2,250 lt
spor yarım saat ev işi
Yawrukush
DeryaOnDiet
stitch
Kozmogirl17
Herkese bol eksiler diliyorum arkadaşlar