- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
su da mi etkiliymis, ben gunde bir bardak falan iciyorum, yandim ben![]()
![]()
Su herşeyde etkili Canım başka sıvı alıyorsundur çok o yüzden su ihtiyacı duymuyorsundur ben 3 lt az su içeyim hemen başım ağrır. Diyetten bağımsız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su da mi etkiliymis, ben gunde bir bardak falan iciyorum, yandim ben![]()
![]()
öle yüzüme bakınca aklımdan çikmiyor:)) çocuk peşinde öyle, Canım başta direnecektir zaten kaka ve çişleri çocuklar için en kıymetlileri ama alışır pes etme sen biraz kaçak olur sonra düzelir merak etme ama tepki verme etkilenip devam edebilir
Canım ne olur ne olmaz o zaman mesaj atar mısın rica etsem![]()
Ceyda76 :)önceki isim neydi .:)
Emin degilim, marka belirtmek yasak sanirim bosuna banlanma. Ozelden yazabilirsin isteyen olursaazmetmek çok önemli ilk doğumdan sonra 6 yıl kilo veremedim.ikinciden sonrada 7 yıl ama bu süreçlerde hep aldı verdi ile geçti.kaçışımız yok sürekli diyet bizim gibiler için vücudumuzun mecburi hizmeti gibi düşün.ya salıcaz tamamen hiç umursamayacağız yada 38 benden kıyafetler alıp ben bunların içine girerim diyeceğiz.
marka belirtebiliyor muyuz forumdaKozmogirl17
stitch
Yawrukush
abov yasakladım sana karbonhidratı bak beraber incecik olacağız
teşekkür ederim
ceyda76 idi
teşekkür ederim.![]()
evet kahve-cay cok icerim. sebze-meyve de tuketirim onlarda da su var degil mi.Su herşeyde etkili Canım başka sıvı alıyorsundur çok o yüzden su ihtiyacı duymuyorsundur ben 3 lt az su içeyim hemen başım ağrır. Diyetten bağımsız
Emin degilim, marka belirtmek yasak sanirim bosuna banlanma. Ozelden yazabilirsin isteyen olursa
mutlaka kullan elinde varsa aynaya baktım dudaklarım dolgunlaşmış.var mı ötesi dizleri geçtim görsel şölen resmen.ama bir dahaki sefere toz olanlarından al mutlaka daha çok etkili oluyormuş. ve kemikli ilik çorbası haftada 1 defa mutlaka için kilosu az olanlar ama, bize cızzzzz.ben de aldim ama unutuyorum. benimki hap seklinde ve gece yatmadan 2 adet diye yaziyor.
dizlerine iyi geldiyse ben de unutmayip hergun kullanayim bari
maşallah bir arkadaşım sabah kalkınca zaten yarım litre içiyorum gün boyu 4 lt geçiyor dedi sende öylesin ne mutlu ben diyetlerde mecburen içiyorum yoksa aklıma gelmezSu herşeyde etkili Canım başka sıvı alıyorsundur çok o yüzden su ihtiyacı duymuyorsundur ben 3 lt az su içeyim hemen başım ağrır. Diyetten bağımsız
ben burada bulamiyorum ki kemikli ilik suyumutlaka kullan elinde varsa aynaya baktım dudaklarım dolgunlaşmış.var mı ötesi dizleri geçtim görsel şölen resmen.ama bir dahaki sefere toz olanlarından al mutlaka daha çok etkili oluyormuş. ve kemikli ilik çorbası haftada 1 defa mutlaka için kilosu az olanlar ama bize cızzzzz.
maşallah bir arkadaşım sabah kalkınca zaten yarım litre içiyorum gün boyu 4 lt geçiyor dedi sende öylesin ne mutlu ben diyetlerde mecburen içiyorum yoksa aklıma gelmez
yavs yurtdışı tabi hımmmm harika gene kıskandım.ne kadar çok araştırdım ben hep en iyiler yurtdışında ve fiyatlar bizim 1/3 oranında . alırken şuna dikkat et kolojen miktari ne kadar yüksek o kadar iyi ve içerisinde mutlaka c vitamini olmalı.ben burada bulamiyorum ki kemikli ilik suyu
tamam bir sonrakine toz olanlarina bakayim. Amazondan almistim, yorumlari cok iyiydi diye bunu secmistim ama cok da arastirmadim acikcasi
tesekkurler, bu kullandigimi bitirince almadan sana danisirim yineyavs yurtdışı tabi hımmmm harika gene kıskandım.ne kadar çok araştırdım ben hep en iyiler yurtdışında ve fiyatlar bizim 1/3 oranında . alırken şuna dikkat et kolojen miktari ne kadar yüksek o kadar iyi ve içerisinde mutlaka c vitamini olmalı.
evet beraber değerlendirme yaparız süper olur. elindeki kaç kapsültesekkurler, bu kullandigimi bitirince almadan sana danisirim yine![]()
Ben de oyle dusundum hani yararli yag gibisine, umarim cuma tartimi kotu etkilemez
Kız günlük rutinin mi bu olmaz o zaman :)
Olsun Canım salata yediğin için dengelemişsin. Hiç kaçamakta pişmanlık duyma ufak tefek şeyler oluyor çekirdek yine en masumu :)
Iyim kanka sen nasilsin , kilo vermeyemi geldinkanadali35 nasılsın kanka.
Canım dolca.vita Yada DolcaVita olarak aratirsan belki çıkarMuhtesem haber canim, allah bol kazanc, bebeginize de guzel saglikli omur versin insallah. ben baktim ama bulamadim hesabini
Canım pek diyetlik bı menü değil bence toparlanıp eşine gününü gostermelisin.günaydin..:)
dün menüm.
sabah:
patatesli omlek ekmek arasi
çay ( işyerinde yedim )
ara: türk kahvesi
öğle:
sütlü umaç çorbasi;
5 kadinbudu köfte
ayran
sebze salatasi
ara: elma portakal
akşam
tepside kumpir
meyve suyu
yoğurt.
bu kadar.
Selam ozlemcim nasil oldunuzIyim kanka sen nasilsin , kilo vermeyemi geldin![]()
Tatlım bu konu hakkında çok emin degilimbence bişey olmaz ama durduk yere ban yeme özelden sole istersenazmetmek çok önemli ilk doğumdan sonra 6 yıl kilo veremedim.ikinciden sonrada 7 yıl ama bu süreçlerde hep aldı verdi ile geçti.kaçışımız yok sürekli diyet bizim gibiler için vücudumuzun mecburi hizmeti gibi düşün.ya salıcaz tamamen hiç umursamayacağız yada 38 benden kıyafetler alıp ben bunların içine girerim diyeceğiz.
marka belirtebiliyor muyuz forumdaKozmogirl17
stitch
Yawrukush
abov yasakladım sana karbonhidratı bak beraber incecik olacağız
teşekkür ederim
ceyda76 idi
teşekkür ederim.![]()
Akşamki bulgur disinda memnun güzel tatlimMerhaba hanımlar dünkü menüm
Sabah
2 h. Yumurta
Salatalık
Peynir
Akşam
5 kaşık bulgur
3 kaşık taze fasıulye
1 kase marul salatası
Spor 1 saat pilates ev işi
Su 1 litre
Canim paketli gidalardan uzak dur, dido olmasa azicik pismaniye ile kotu degilmis menun..Herkese hayırlı geceler :)
Salı
12.15
1 etli ekmek 1 ayran Az sakata
16.30
Sütlü kahve
10 fındık Kavrulmuş
20.00
1.5 tabak mercimek yemeği erişteli
Mor lahana kavurdum az
Annem pişmaniye getirmişti azıcık ucundan aldım.. ve sonra dayanamayıp bir tane de dido yedim çayla
Oysa böyle sağlıksız paketli ürünleri bırakacaktım
Bugün hep hareketliydim ve halsizlik var
Spor yapamadım
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Sabah , oglen bisey yememissin canim, aksamda hafif olmus, uzme canini borege..28 ocak 2020 Bugün ne yedim?
Sabah = hiçbirşey
Öğlen = hiçbirşey
İkindi = 1 adet pırasalı börek (hala kendimi affetmiyorum) bundan sonra çantada elmaolacak
Akşam 2 adet haşlanmış+
gece yoğurt kürü yenecek
Su = oda rezalet 1 lt sade su
1 kupa cafe au lait
Spor bugün kendi tam kayıtlarımı paylaşıyorum. Çünkü hesabıma güvenemedim. Çokuncu hesaplamalarım hep farklı sonuçlar verdi. Son iki aynı oldu onu paylaştım ama ne olur sizde bir hesaplayın.bugün listemde bende berbat haldeyiz sanırım spor yapmayacaktım hadi kalk bari yan çalış dedim ama durduramadım kendimi altta olsun üstte derken yine abarttım.
[ ] Toplam = 1566,4 puan
[ ] Karın çalışması = 425 adet = 850 puan
[ ] Temizlik = 175 dk = 350 puan
[ ] Adım = 392 adet = 19,6 puan
[ ] Basamak = 156 adet = 46,8 puan
[ ] Yemek hazırlığı mutfak temizliği dahil = 150 dk = 300 puan
[ ] 22:15/ = çapraz mekik 25 x 2 = 50
makas (60`) 25 x 2 = 50
makas (20`) 15 = 15
kelebek (45`) 60 = 60
topuk mekik 25 x 2 = 50
dk çekme 40 x 2 = 80
yan mekik 45 x 2 = 90
crunch 30 = 30
[ ] 18:15/21:10 = temizlik = 175 dk
[ ] 13:45/17:45 = adım = 196 x 2 = 392 adım
[ ] 13:45/17:45 = Basamak = 38 x 4 = 156 basamak
[ ] 10:45/13:15 = Yemek hazırlığı = 150 dk
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Nasil oldun canim, gecmis olsun, acil sifalar...İyi geceler
Kahvaltı
Zeytin, tahin, bal, limonlu-ballı 2 çay
çok fena gribim
öple
K. Fasulye
akşam
Yeşil m yemeği
2 ceviz ve 3 kupa ıhlamur
Canim nice mutlu yillar ogluna, cok mutlu, saglikli, uzun, guzel omru olsun insallah.Iyi geceler hanimlar bugun oglumun dogumguydu hazirlik yaptim cok yoruldum ancak firsat bulup yaziyorum
Sabah
1 tam 1 beyaz has yumurta 1 dilim ekmek marul 4 zeytin
Ara
1 portakal
Ara
2 yaprak sarma
1800 gibi
4 mercimek kofte marul 1 kucuk dilim tadina bakmalik börek
Su 2 litre
Spor
Yapamadim ama sabahtan beri ayaktayim doğumgünü icin hazirlik yaptim
Harikasin canim :)Faydasını gördün mü diye soracaktım tüm sorulanımın cevabını vermiş :)
Tabi ki yemeyeceğim :) zaten şeker kesinlikle yasak program da başa dönüyorsun o yüzden tadına bakma bile lüksüm yok.
Yok canım yemem imkansız programımdan çıkamam :) 40 gün dolsun diye gün sayıyorum başa dönemem :)
Canım sorularım vardı ama cevap vermişsin tek sorum hangi marka kullanıyorsun.
Kemik suyumu yapıyorsunuz Canım.
Geçmiş olsun Canım zencefil çayı da çok iyi geliyor gribe.
Canim bu menu cok karbonhidratli olmus.günaydin..:)
dün menüm.
sabah:
patatesli omlek ekmek arasi
çay ( işyerinde yedim )
ara: türk kahvesi
öğle:
sütlü umaç çorbasi;
5 kadinbudu köfte
ayran
sebze salatasi
ara: elma portakal
akşam
tepside kumpir
meyve suyu
yoğurt.
bu kadar.
Guzel olmus canim sadece badem varsa cekirdek yemeseydin, ya da tam tersi , biri eksik olsa cok cok guzel olurmus:)28 ocak menum
08:00_ yarim somonlu sandivic
ara: 1 fincan sutlu kahve
13:00_ 1 kase sebze corbasi, yarim porsiyon mantarli tavuklu risotto.
ara: 2 portakal.
17:00_ 1 kase brokolili peynirli salata
19:00_ 1 kase peynirli salata. 1 avuc badem, 1 avuc cekirdek.
su: 3 litreyi birazcik gecti
spor: 30 dakika yerinde yurume dans karisik - 90 puan
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Cok guzel olmus canim, nasilsin?Merhaba hanımlar dünkü menüm
Sabah
2 h. Yumurta
Salatalık
Peynir
Akşam
5 kaşık bulgur