• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:)) çocuk peşinde öyle, Canım başta direnecektir zaten kaka ve çişleri çocuklar için en kıymetlileri ama alışır pes etme sen biraz kaçak olur sonra düzelir merak etme ama tepki verme etkilenip devam edebilir

Canım ne olur ne olmaz o zaman mesaj atar mısın rica etsem :KK19:
öle yüzüme bakınca aklımdan çikmiyor:D
kızmadan konuştum kızdırıyor nabim:)
3 yaşını dolduracak :110:

azmetmek çok önemli ilk doğumdan sonra 6 yıl kilo veremedim.ikinciden sonrada 7 yıl ama bu süreçlerde hep aldı verdi ile geçti.kaçışımız yok sürekli diyet bizim gibiler için vücudumuzun mecburi hizmeti gibi düşün.ya salıcaz tamamen hiç umursamayacağız yada 38 benden kıyafetler alıp ben bunların içine girerim diyeceğiz.

marka belirtebiliyor muyuz forumda Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch Yawrukush Yawrukush

abov yasakladım sana karbonhidratı bak beraber incecik olacağız

teşekkür ederim

ceyda76 idi
:sampiyon:

teşekkür ederim.:sampiyon:
Emin degilim, marka belirtmek yasak sanirim bosuna banlanma. Ozelden yazabilirsin isteyen olursa

Su herşeyde etkili Canım başka sıvı alıyorsundur çok o yüzden su ihtiyacı duymuyorsundur ben 3 lt az su içeyim hemen başım ağrır. Diyetten bağımsız
evet kahve-cay cok icerim. sebze-meyve de tuketirim onlarda da su var degil mi.
Yazin iciyorum aslinda daha cok, ama kisin olmuyor iste

ben de aldim ama unutuyorum. benimki hap seklinde ve gece yatmadan 2 adet diye yaziyor.
dizlerine iyi geldiyse ben de unutmayip hergun kullanayim bari
mutlaka kullan elinde varsa aynaya baktım dudaklarım dolgunlaşmış.var mı ötesi dizleri geçtim görsel şölen resmen.ama bir dahaki sefere toz olanlarından al mutlaka daha çok etkili oluyormuş. ve kemikli ilik çorbası haftada 1 defa mutlaka için kilosu az olanlar ama, bize cızzzzz.
Su herşeyde etkili Canım başka sıvı alıyorsundur çok o yüzden su ihtiyacı duymuyorsundur ben 3 lt az su içeyim hemen başım ağrır. Diyetten bağımsız
maşallah bir arkadaşım sabah kalkınca zaten yarım litre içiyorum gün boyu 4 lt geçiyor dedi sende öylesin ne mutlu ben diyetlerde mecburen içiyorum yoksa aklıma gelmez

mutlaka kullan elinde varsa aynaya baktım dudaklarım dolgunlaşmış.var mı ötesi dizleri geçtim görsel şölen resmen.ama bir dahaki sefere toz olanlarından al mutlaka daha çok etkili oluyormuş. ve kemikli ilik çorbası haftada 1 defa mutlaka için kilosu az olanlar ama bize cızzzzz.

maşallah bir arkadaşım sabah kalkınca zaten yarım litre içiyorum gün boyu 4 lt geçiyor dedi sende öylesin ne mutlu ben diyetlerde mecburen içiyorum yoksa aklıma gelmez
ben burada bulamiyorum ki kemikli ilik suyu :KK43:
tamam bir sonrakine toz olanlarina bakayim. Amazondan almistim, yorumlari cok iyiydi diye bunu secmistim ama cok da arastirmadim acikcasi

ben burada bulamiyorum ki kemikli ilik suyu :KK43:
tamam bir sonrakine toz olanlarina bakayim. Amazondan almistim, yorumlari cok iyiydi diye bunu secmistim ama cok da arastirmadim acikcasi
yavs yurtdışı tabi hımmmm harika gene kıskandım.ne kadar çok araştırdım ben hep en iyiler yurtdışında ve fiyatlar bizim 1/3 oranında . alırken şuna dikkat et kolojen miktari ne kadar yüksek o kadar iyi ve içerisinde mutlaka c vitamini olmalı.

yavs yurtdışı tabi hımmmm harika gene kıskandım.ne kadar çok araştırdım ben hep en iyiler yurtdışında ve fiyatlar bizim 1/3 oranında . alırken şuna dikkat et kolojen miktari ne kadar yüksek o kadar iyi ve içerisinde mutlaka c vitamini olmalı.
tesekkurler, bu kullandigimi bitirince almadan sana danisirim yine ;)

:nazar:

Kız günlük rutinin mi bu olmaz o zaman :)

Olsun Canım salata yediğin için dengelemişsin. Hiç kaçamakta pişmanlık duyma ufak tefek şeyler oluyor çekirdek yine en masumu :)
Ben de oyle dusundum hani yararli yag gibisine, umarim cuma tartimi kotu etkilemez

günaydin..:)
dün menüm.
sabah:
patatesli omlek ekmek arasi
çay ( işyerinde yedim )
ara: türk kahvesi
öğle:
sütlü umaç çorbasi;
5 kadinbudu köfte
ayran
sebze salatasi
ara: elma portakal
akşam
tepside kumpir
meyve suyu
yoğurt.
bu kadar.
Canım pek diyetlik bı menü değil bence toparlanıp eşine gününü gostermelisin.

azmetmek çok önemli ilk doğumdan sonra 6 yıl kilo veremedim.ikinciden sonrada 7 yıl ama bu süreçlerde hep aldı verdi ile geçti.kaçışımız yok sürekli diyet bizim gibiler için vücudumuzun mecburi hizmeti gibi düşün.ya salıcaz tamamen hiç umursamayacağız yada 38 benden kıyafetler alıp ben bunların içine girerim diyeceğiz.

marka belirtebiliyor muyuz forumda Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch Yawrukush Yawrukush

abov yasakladım sana karbonhidratı bak beraber incecik olacağız

teşekkür ederim

ceyda76 idi
:sampiyon:

teşekkür ederim.:sampiyon:
Tatlım bu konu hakkında çok emin degilimbence bişey olmaz ama durduk yere ban yeme özelden sole istersen

Herkese hayırlı geceler :)

Salı

12.15
1 etli ekmek 1 ayran Az sakata

16.30
Sütlü kahve
10 fındık Kavrulmuş

20.00
1.5 tabak mercimek yemeği erişteli
Mor lahana kavurdum az

Annem pişmaniye getirmişti azıcık ucundan aldım.. ve sonra dayanamayıp bir tane de dido yedim çayla :KK43:
Oysa böyle sağlıksız paketli ürünleri bırakacaktım :KK43:

Bugün hep hareketliydim ve halsizlik var
Spor yapamadım :KK43:

Yawrukush Yawrukush
Kozmogirl17 Kozmogirl17
stitch stitch
Canim paketli gidalardan uzak dur, dido olmasa azicik pismaniye ile kotu degilmis menun..

28 ocak 2020 Bugün ne yedim?
Sabah = hiçbirşey
Öğlen = hiçbirşey
İkindi = 1 adet pırasalı börek (hala kendimi affetmiyorum) bundan sonra çantada elma 🍏 olacak
Akşam 2 adet haşlanmış 🥚 + 🧀
gece yoğurt kürü yenecek
Su = oda rezalet 1 lt sade su
1 kupa cafe au lait

Spor bugün kendi tam kayıtlarımı paylaşıyorum. Çünkü hesabıma güvenemedim. Çokuncu hesaplamalarım hep farklı sonuçlar verdi. Son iki aynı oldu onu paylaştım ama ne olur sizde bir hesaplayın.bugün listemde bende berbat haldeyiz sanırım spor yapmayacaktım hadi kalk bari yan çalış dedim ama durduramadım kendimi altta olsun üstte derken yine abarttım.
[ ] Toplam = 1566,4 puan
[ ] Karın çalışması = 425 adet = 850 puan
[ ] Temizlik = 175 dk = 350 puan
[ ] Adım = 392 adet = 19,6 puan
[ ] Basamak = 156 adet = 46,8 puan
[ ] Yemek hazırlığı mutfak temizliği dahil = 150 dk = 300 puan
[ ] 22:15/ = çapraz mekik 25 x 2 = 50
makas (60`) 25 x 2 = 50
makas (20`) 15 = 15
kelebek (45`) 60 = 60
topuk mekik 25 x 2 = 50
dk çekme 40 x 2 = 80
yan mekik 45 x 2 = 90
crunch 30 = 30
[ ] 18:15/21:10 = temizlik = 175 dk
[ ] 13:45/17:45 = adım = 196 x 2 = 392 adım
[ ] 13:45/17:45 = Basamak = 38 x 4 = 156 basamak
[ ] 10:45/13:15 = Yemek hazırlığı = 150 dk
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch
Sabah , oglen bisey yememissin canim, aksamda hafif olmus, uzme canini borege..
Sporlarin sahane :)

İyi geceler
Kahvaltı
Zeytin, tahin, bal, limonlu-ballı 2 çay

çok fena gribim :KK43:

öple
K. Fasulye

akşam
Yeşil m yemeği

2 ceviz ve 3 kupa ıhlamur
Nasil oldun canim, gecmis olsun, acil sifalar...

Iyi geceler hanimlar bugun oglumun dogumguydu hazirlik yaptim cok yoruldum ancak firsat bulup yaziyorum
Sabah
1 tam 1 beyaz has yumurta 1 dilim ekmek marul 4 zeytin
Ara
1 portakal
Ara
2 yaprak sarma
1800 gibi
4 mercimek kofte marul 1 kucuk dilim tadina bakmalik börek
Su 2 litre
Spor
Yapamadim ama sabahtan beri ayaktayim doğumgünü icin hazirlik yaptim
Canim nice mutlu yillar ogluna, cok mutlu, saglikli, uzun, guzel omru olsun insallah.
Az az yemissin dun menuye ceza gelmeyecek o yuzden.

Faydasını gördün mü diye soracaktım tüm sorulanımın cevabını vermiş :)

Tabi ki yemeyeceğim :) zaten şeker kesinlikle yasak program da başa dönüyorsun o yüzden tadına bakma bile lüksüm yok.

Yok canım yemem imkansız programımdan çıkamam :) 40 gün dolsun diye gün sayıyorum başa dönemem :)

Canım sorularım vardı ama cevap vermişsin tek sorum hangi marka kullanıyorsun.

Kemik suyumu yapıyorsunuz Canım.

Geçmiş olsun Canım zencefil çayı da çok iyi geliyor gribe.
Harikasin canim :)

günaydin..:)
dün menüm.
sabah:
patatesli omlek ekmek arasi
çay ( işyerinde yedim )
ara: türk kahvesi
öğle:
sütlü umaç çorbasi;
5 kadinbudu köfte
ayran
sebze salatasi
ara: elma portakal
akşam
tepside kumpir
meyve suyu
yoğurt.
bu kadar.
Canim bu menu cok karbonhidratli olmus.
Sabah ekmek arasi patates, oglen umac corbasi ve koftede karbonhidratli, aksam kumpir var birde meyve suyu var..
Mesela is yerinde sadece kadinbudunu yiyebilirdin sebzelerle, ayranla, aksamda kumpir varsa meyve suyu icmemeliydin.
Duzenli yaz kuzum menulerini..

28 ocak menum
08:00_ yarim somonlu sandivic
ara: 1 fincan sutlu kahve
13:00_ 1 kase sebze corbasi, yarim porsiyon mantarli tavuklu risotto.
ara: 2 portakal.
17:00_ 1 kase brokolili peynirli salata
19:00_ 1 kase peynirli salata. 1 avuc badem, 1 avuc cekirdek.

su: 3 litreyi birazcik gecti
spor: 30 dakika yerinde yurume dans karisik - 90 puan

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch
Guzel olmus canim sadece badem varsa cekirdek yemeseydin, ya da tam tersi , biri eksik olsa cok cok guzel olurmus:)
Corona virus ile ilgili paylasimlarini ben gormek isterim Deryacim, nasil gorebilirim?

Merhaba hanımlar dünkü menüm
Sabah
2 h. Yumurta
Salatalık
Peynir

Akşam
5 kaşık bulgur
3 kaşık taze fasıulye
1 kase marul salatası

Spor 1 saat pilates ev işi
Su 1 litre
Cok guzel olmus canim, nasilsin?