- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
birniyetmeselesi
arkadasimiz hasta olmus , acil sifalar diliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda yazdimc anim kadinlar kulubunde. Coronavirus hakkinda bilinmesi gerekenlerCanim paketli gidalardan uzak dur, dido olmasa azicik pismaniye ile kotu degilmis menun..
Sabah , oglen bisey yememissin canim, aksamda hafif olmus, uzme canini borege..
Sporlarin sahane :)
Nasil oldun canim, gecmis olsun, acil sifalar...
Canim nice mutlu yillar ogluna, cok mutlu, saglikli, uzun, guzel omru olsun insallah.
Az az yemissin dun menuye ceza gelmeyecek o yuzden.
Harikasin canim :)
Canim bu menu cok karbonhidratli olmus.
Sabah ekmek arasi patates, oglen umac corbasi ve koftede karbonhidratli, aksam kumpir var birde meyve suyu var..
Mesela is yerinde sadece kadinbudunu yiyebilirdin sebzelerle, ayranla, aksamda kumpir varsa meyve suyu icmemeliydin.
Duzenli yaz kuzum menulerini..
Guzel olmus canim sadece badem varsa cekirdek yemeseydin, ya da tam tersi , biri eksik olsa cok cok guzel olurmus:)
Corona virus ile ilgili paylasimlarini ben gormek isterim Deryacim, nasil gorebilirim?
Cok guzel olmus canim, nasilsin?
Tamam kuzum bakiyorum hemen.Burda yazdimc anim kadinlar kulubunde. Coronavirus hakkinda bilinmesi gerekenler
Selam canim kaptanim. Isteyim ve is cikisi direeek spora gidiyorumSelamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
birniyetmeselesi arkadasimiz hasta olmus , acil sifalar diliyorum.
Kolay gelsin canim, gorusuruz.Kizlar ben cocuklari okula hazirlamaya geciyorum, dunku menu tablomuzuda aksam bugunku ile beraber hazirlayacagim, dun uyuyakalmisim.
Simdilik hepinizi opuyorum, ilerleyen saatlerde gorusmek uzere.![]()
öle yüzüme bakınca aklımdan çikmiyor
kızmadan konuştum kızdırıyor nabim:)
3 yaşını dolduracak![]()
evet kahve-cay cok icerim. sebze-meyve de tuketirim onlarda da su var degil mi.
Yazin iciyorum aslinda daha cok, ama kisin olmuyor iste
mutlaka kullan elinde varsa aynaya baktım dudaklarım dolgunlaşmış.var mı ötesi dizleri geçtim görsel şölen resmen.ama bir dahaki sefere toz olanlarından al mutlaka daha çok etkili oluyormuş. ve kemikli ilik çorbası haftada 1 defa mutlaka için kilosu az olanlar ama, bize cızzzzz.
maşallah bir arkadaşım sabah kalkınca zaten yarım litre içiyorum gün boyu 4 lt geçiyor dedi sende öylesin ne mutlu ben diyetlerde mecburen içiyorum yoksa aklıma gelmez
Etkilemez canım bol su iç tuz ödem yapmasın sorun olmazBen de oyle dusundum hani yararli yag gibisine, umarim cuma tartimi kotu etkilemez
kolojenin etkisi olduğunu düşünüyorum. yaşla beraber sönme oluyor dudaklarda geçen gün baktım.böyle yuvarlaklaşmış şekli güzelleşmişDudakların nasıl dolgunlaştı
ben odemi hic anlamayan biriyimdirÇok komikler zaten benim oğlan da 5 yaşında sevgili istiyormuş ne sanıyorsa :)
Aynen canım sende annem gibisin annem de aynı ama ödem çok oluyor şu an baya sıkıntısını yaşıyor
Evet canım ben de aynıyım :)
Dudakların nasıl dolgunlaştı
Etkilemez canım bol su iç tuz ödem yapmasın sorun olmaz
gecmis olsun canim. masallah agrina ragmen sporun da menun de cook guzelMenüm:
Öğle: tavuk ızgara, az salata, yoğurt
Akşam: 3 haşlanmış yumurta, az kıvırcık, yer fıstığı
Spor: salona gidemedim bugün karnımda ağrı var hem de hasta olacak gibiyim dinleneyim dedim.
Squat: 190 adet x 2 : 380 puan
İp atlama: 150 adet x 2 : 300 puan
Wallsit: 160 adet x 2 : 320 puan
Adım: 6142 adım / 100 x 5 : 307 puan
Toplam: 1307 puan
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
kolojenin etkisi olduğunu düşünüyorum. yaşla beraber sönme oluyor dudaklarda geçen gün baktım.böyle yuvarlaklaşmış şekli güzelleşmiş
ben odemi hic anlamayan biriyimdir![]()
gecmis olsun canim. masallah agrina ragmen sporun da menun de cook guzel

Sabah 7:00
Muzlu omlet
Ara çay
Çubuk tarçin+su
Öğle
Tavuk suyu çorbası
Tavuklu patates yemegı ( patatesi yemedım fazla
Kepek ekmek
Ara çaylar
Su:2,5 lt
Akşam
Taze fasülye
Bi kaşık salata
Yarım kase sütlaç
Bugün çubuk tarçin Yedigim için ağzım bi tuhaf oldu
Aslıda hiç ekmek yememek lazım :) kepek ekmek tatlı geliyor çavdar ekmek tatlı ekmek içinde şeker gibi geldı almadım bi daha daCanım sütlaç masum bi tatlı ama öğlen saati olsa daha iyi olurdu, ayrıca kepek ekmeği yerine tam buğday ve çavdar yersen daha da iyi olur![]()
karbonhidrat ve sütlaaç azıcık fazlaolmuş ama daha ilk zamanlar strese sokmayalım seni. mutlaka azaltmalısın bunları. anlamadığım çubuk tarçını yemeyi nasıl başardın.Sabah 7:00
Muzlu omlet
Ara çay
Çubuk tarçin+su
Öğle
Tavuk suyu çorbası
Tavuklu patates yemegı ( patatesi yemedım fazla
Kepek ekmek
Ara çaylar
Su:2,5 lt
Akşam
Taze fasülye
Bi kaşık salata
Yarım kase sütlaç
Bugün çubuk tarçin Yedigim için ağzım bi tuhaf oldu

Su ile beraber içiyorum yoksa yiyememkarbonhidrat ve sütlaaç azıcık fazlaolmuş ama daha ilk zamanlar strese sokmayalım seni. mutlaka azaltmalısın bunları. anlamadığım çubuk tarçını yemeyi nasıl başardın.![]()