Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah inşallah 🐿 midem daha iyi çok şükürSporlarin gercekten cok guzel gidiyor, masallahin var
Su spordan hemen once ve spor esnasinda cok tuketilmemeli , rahatsiz edip, spor performansini dusurur canim.
Tebrikler Ozlemcim nasilsin canim?
Anlastik canim, hic vazgectigini dusunmedim zaten, 2 kucuk bebisin olmasina ragmen , azimle buraya geldigin gun aklimda :)
Daim olsun katilimin..
Gecmis olsun canim ,miden nasil oldu?
Pazar menun ve egzersizin guzel.
Pazartesi 2 ogun yemissin gozlemelerden oturu , birde emziriyorsun , oyuzden sorun yok.
Teşekkür ederim canımEn azından hepimiz anneyiz ve çocuklarımız daha bilinçli olacak ve böylece yeni nesil daha bilinçli olur umarım şimdi gençlerin çoğu obez ne yazık ki yanlışları sürdürdük.
Verilecek çok kilomuz var yol uzun gibi duruyor ama günler çabuk geçiyor bu da avantaj :) şu an zorlanıyoruz ama gelecek sene şükür edeceğiz.
Geçmiş olsun Canım dikkat et salgın var
Kiz birgunle 3. Olmisim

Vay kimleri goruyorum sisko lime gelmisİyi akşamlarr. Misafirim vardı anca yazabiliyorum menümü
Su bayağa içtim ama miktar bilemiyorum
Spor yok malesef
Menü
Kahvaltı:
2 tane yumurta
1 közlenmiş kırmızı biber yanında otlar ile
Süzme peynir ve ekşi mayalı ekmek(1 dilim)
Akşam:
1 kepçe mercimek çorbası
6 kaşık bulgur pilavı
2 köfte
Yoğurtlu pancar ve yeşil salata
Ara:
Çay ile beraber biraz kuru meyve ve çiğ kuruyemiş
Yawrukush
İyiyimm sen nasılsınnn? Aa mezun oldun mu tebrik ederimm harikasınVay kimleri goruyorum sisko lime gelmis, nasilsin bacim ben mezun oldum gitti kilolar , duzenli katilim sagla kurtulursun kilolardan , fazla kilonda yoktu demi.
ne kadar güzel annen ile yakınsın demek.sana çok güzel bir destek.
Evett.ne kadar güzel annen ile yakınsın demek.sana çok güzel bir destek.
Amin sağolCanim paketli gidalardan uzak dur, dido olmasa azicik pismaniye ile kotu degilmis menun..
Sabah , oglen bisey yememissin canim, aksamda hafif olmus, uzme canini borege..
Sporlarin sahane :)
Nasil oldun canim, gecmis olsun, acil sifalar...
Canim nice mutlu yillar ogluna, cok mutlu, saglikli, uzun, guzel omru olsun insallah.
Az az yemissin dun menuye ceza gelmeyecek o yuzden.
Harikasin canim :)
Canim bu menu cok karbonhidratli olmus.
Sabah ekmek arasi patates, oglen umac corbasi ve koftede karbonhidratli, aksam kumpir var birde meyve suyu var..
Mesela is yerinde sadece kadinbudunu yiyebilirdin sebzelerle, ayranla, aksamda kumpir varsa meyve suyu icmemeliydin.
Duzenli yaz kuzum menulerini..
Guzel olmus canim sadece badem varsa cekirdek yemeseydin, ya da tam tersi , biri eksik olsa cok cok guzel olurmus:)
Corona virus ile ilgili paylasimlarini ben gormek isterim Deryacim, nasil gorebilirim?
Cok guzel olmus canim, nasilsin?
SağollEyvah eyvah cok gecmis olsun bol bol yat dnlen C vitaminini almayii unutma birde evde maskeyle gez canim bebise bulasmasin.
Sali gunjn guzel ama carsamba gunu karbonhidrat cok canim ne kadr miktar az gibi gorunsede karbonhidrata yuklendigin icin olmamis carsmba menun28 Ocak salı menüm
Sabah iki haşlanmış yumurta patates püresi peynir zeytin bir dilim buğday ekmeği
ara meyve , şekersiz neskafe
öğle :rezene vebir kaşık helva
akşam et haşlama ve yeşillik
ara meyve çerez çay Türk kahvesi sade
su 2lt
Spor 75 dk yürüyüş ve 111 merdiven çıkma
29 Ocak Çarşamba menüm
sabah 2haşlanmış yumurta birbuçuk dilim tam buğday ekmeği peynir zeytin
öğle bulgur pilavı ve fırında tavuklu patates bir kase yoğurt
akşam :bir dilim havuçlu kek , şekersiz çay
Su 2,5lt
Spor 80dk temizlik
Yawrukush
stitch
Kozmogirl17
Koy ekmegi buyuk dilimli olur seninkilerde oleyse 2 dilim fazla geldi ama menunu begendimİyi geceler
Kahvaltı
2 dilim köy ekmeği
2 çatal köy tereyağ
1 çatal domatesli sos
7 zeytin
1 haş yumurta
1 limonlu ballı çay
öğle
Y mercimek ve b pilavı
akşam
Nohut
2-3 kupa ıhlamur
Elma
Kiz sen delirdin mi donacan sokaklarda bisey degilKiz birgunle 3. Olmisim, diger gunlerdede spor yaptim ama buraya girip yazamadim -5 hava ve ben yuruyusteyim su an
![]()
Suyu arttir canim bir de arada 2 meyve fazla olmus meyve porsiyonunun yerine ya 1 bardak sut yada ayran yada 1 kase yogurt yeseydin daha guzel olurdu yanina 1 porsiyobda meyve ohhh mis tiMerhaba kızlar bugün kas ağrısından ölüyorum resmen
SabH
2 yumurtadan soğNlı mYdonozlu omlet
Öğlen
Muz
Portakal
Akşm
1 kase çorba
Ara
2 bardak çay
Spor ev işi onu bile zor yaptım eğilip bükülemiyom
1 saat dışarda işim vRdı yürüdüm
Su 1 litre anca suyu arttırmak için program indirecem
Bu sporla ve menuyle cumaya cok guzel eksiler bekliyorum senden ceydos29 ocak 2020 bugün ne yedim?
Sabah = 2 adet haşlanmış+
![]()
Öğle = chialı puding 8 tatlı kaşığı
Akşam = 100 az yağlı kuzu eti
Gece = yoğurt kürü
Su 2,5 lt zencefilli su
Spor
Eki Görüntüle 2582508