• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum:KK9:

Benim geçen hafta 65.8
Bu hafta 65.7
Tartıda sadece 100 gr gözüküyor ama bulgur pilavından dolayı şişlik yaşıyor olabilirim...

Spor yarışması konusu dönüyor nasıl oluyor benim tek eksiğim bence.spora geri başlamam lazım bir yarışma varsa bence ihtiyacım olan tek şey :KK6:

Benim geçen hafta 65.8
Bu hafta 65.7
Tartıda sadece 100 gr gözüküyor ama bulgur pilavından dolayı şişlik yaşıyor olabilirim...

Spor yarışması konusu dönüyor nasıl oluyor benim tek eksiğim bence.spora geri başlamam lazım bir yarışma varsa bence ihtiyacım olan tek şey :KK6:
belli bir kilodan sonra verme hızı azalıyor tatlım üzme kendini yüksek kilolarda çok fazla verebiliyorsun. mesela benim kabusum 69 altıdır her zaman o kilodan sonra hep azalma yaşıyorum.bu sefer şeytanın bacağına sporla çelme takmayı planlıyorum.

belli bir kilodan sonra verme hızı azalıyor tatlım üzme kendini yüksek kilolarda çok fazla verebiliyorsun. mesela benim kabusum 69 altıdır her zaman o kilodan sonra hep azalma yaşıyorum.bu sefer şeytanın bacağına sporla çelme takmayı planlıyorum.
Evet bende 65 te direnç gösteriyorum hep 62 oluyorum hoop 65 geri geliyor
Spora asılalım beraber :)

Benim geçen hafta 65.8
Bu hafta 65.7

Olabilir canım hava da bugün acayip o da etki etmiş olabilir. 1. Sayfada hangi spor kaç puan yazıyor menünü yazarken dakikaları ve puanlarını hesaplayıp yazıyorsun kaptanları etiketliyorsun ve ilk 3 açıklanıyor yarışma olması insanı teşvik ediyor

31 ocak menü

-Kahvaltı yok
-Yemek
1 kepçe unsuz mermicek çorba
4 köfte
Salata yoğurt ve 1 dilim tam buğday ekmek
-Ara 17:00
Çay 1 kuru incir 1 kuru kayısı 10 kuru üzüm ve bikaç çiğ badem

5 ten sonra bişey yemiyorum genelde
Belki yeşil çay kahve soda vs bişey içerim

Su 1 litre:(
Spor yapmaya çalışacağım
Yawrukush Yawrukush

Olabilir canım hava da bugün acayip o da etki etmiş olabilir. 1. Sayfada hangi spor kaç puan yazıyor menünü yazarken dakikaları ve puanlarını hesaplayıp yazıyorsun kaptanları etiketliyorsun ve ilk 3 açıklanıyor yarışma olması insanı teşvik ediyor
Teşekkür ederim :)

arti cok degil canim, bu hafta yine eskiye donersen haftaya eksiye bile doner ;)

cok iyi :KK9:

eksi olsun bizim olsun :KK36:
ama sen daha iyi yapabilirsin biliyorum

cok guzel :KK9:

olsun canim, bu hafta da sabit olsun, haftaya iyi baslayalim guzel eksi ile sonuclansin ;)

canim sen listeyi dusunme. kendi sagligini bebeklerini dusun.
biz zaten her hafta bakiyoruz kimler motive ve iyi gidiyor, vakti gelmis, sartlari tamamliyor vs sonra soruyoruz katilmak ister misiniz diye. ama listede olsan da olmasan da takimdasin bizimle :KK200:

:KK9::KK9:
Evet ya acaba incir zeytin kuru nun etkisi mi diye dusunuyorum. Biraz fazla zeytin incir tuketiyorum ya ona bagladim. Biraz bu hafta yememi azaltacagim

Kilolarimizi hatirlayalim kizlar :) fyzanur fyzanur , @Melegimkorusun nasilsiniz kizlar, hic sesiniz cikmiyor...

*** 4. Takım 659. Etap ***

haeshin (64.3///%)
DeryaOnDiet (67.6///%)
nnurc (68.6///%)
angelnesss (75.7///%)
AppLesma (76.3///%)
mifihafa (75.4///%)
Birniyetmeselesi (76.3///%)
Ceyda76 (71.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 08.01.20 , baslangic kilosu:73.6, hedef:63

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar 659. Etap***

allymcbeal (56.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 31.10.19, baslangic kilosu:59.0, hedef:51
Elizan-seyma (67.3///%) 510. Etapta 64kg ile izne ayrilan uye geri dondu 17.11.19, hedef 60
Huzurvermeyolunda (74.4///%) 650. etapta 74.4kg ile bildirimsiz izne ayrildi.
Gonulmeyvesi (67.6///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Melegimkorusun (63.5///%) 657. Etapta 63.5kg ile izne ayrildi
Birikizmeselesi (84.5///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 03.01.20, baslangic kilosu:92, hedef:70
gingercookkie (74.0///%) 498. Etapta 75.2kg ile izne ayrilan uye geri dondu 24.01.20 , baslangic:74.0, hedef:65
plasticwoman (117.7///%) 560. Etapta 88.5kg ile izne ayrilan uye geri dondu 24.01.20, baslangic:117.7 hedef 60
gizeminci (82.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 25.01.20 , baslangic kilosu:82.0, hedef:65
stitch (67.4///%) 568. Etapta 67.4kg ile izne ayrildi
fyzanur (62.7///%) 655. etapta saglik sebebiyle 63.0kg ile izne ayrilan uye geri dondu
fmad (59.9///%) 636. etapta 56.4kg ile mezun olan uye geri dondu.
MigiMadid (84.2///%) 455. etapta Matmazel-nora nickiyle, 6.takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 80
cool_lime (63.9///%) Yeni uye (Dolly94), baslangic tarihi:13.08.19 , baslangic kilosu:65.1 , hedef kilosu:58
özgecim ben döneceğimde tartı almayı bekliyorum kilo aldım sanırım . işede başladım çok şükür . yarından itibaren menü yazmaya başlayacağım . bugün çok bozdum diyetimi . iş yerinde sorunlar oldu bende çikolata felan yedim stresten :sinirli: hemen diyete dönüş yapıp menü yazarak başlayacağım . sen nasılsın :)

Evet bende 65 te direnç gösteriyorum hep 62 oluyorum hoop 65 geri geliyor
Spora asılalım beraber :)
bu gece saat 22:00 / 22:30 arası hatırlatacağım sana mutlaka ne ve ne kadar yaptığın önemli değil başlayınca birkaç gün sonra yetersiz gelecek sana yaptıkların ama mutlaka bir başla

Guzel arkadaslarim listemizi paylastim, bu hafta ortalamamiz oldukca guzel, derece gelebilir :)
Yarisma sonuclarindan sizleri haberdar edecegim.
Odul ogunu yapmak isteyen arkadaslarim varsa bu aksam ya da yarin odullerini yiyip bitirmeliler.
Pazar gunune sarkan odullere ceza geliyor, unutmayin..
Simdilik sizleri opuyorum, cocuklari okula hazirlamaya geciyorum. :KK200:

özgecim ben döneceğimde tartı almayı bekliyorum kilo aldım sanırım . işede başladım çok şükür . yarından itibaren menü yazmaya başlayacağım . bugün çok bozdum diyetimi . iş yerinde sorunlar oldu bende çikolata felan yedim stresten :sinirli: hemen diyete dönüş yapıp menü yazarak başlayacağım . sen nasılsın :)
Bugun kendimi cok mutsuz yorgun hissediyorum biraz kacamak yaptim 😡
Yedikten sonrada pisman oldum grup arkadaslarima ihanet ediyorum diye hepinizden ozur dilerim yarindan itibaren menulerim daha duzgun olacak

İyi aksamlar herkese tebrikler 4. Olmusuz yine👏👏👏
Sabah
7 zeytin 1 incir yesil cay

Ogle
1 yumurta peynir domates 2 dilim kizarmis ekmek cok az gevrek

Ara yesil cay

Aksam
1 kase tarhana corbasi 1 kase kara lahana yemegi 3 lokma ekmekle menemen kalmasin diye yedim kereviz yapragi salatasi

Su yatana kadar 3 olur insallah 2 yi gecti

Spor disarda isim vardi 1 saat dolastim bel egzersizi yapilacak insallah

Gece yatmadan
Yogurt kuru ve incir zeytin kuru
Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Ay ne güzel Canım sonuçların güzel olur umarım. Spor çözer Canım o zaman senin sorununu. Ne yazık ki çoğu kadın öyleyiz

Canım senin de benim gibi kahvaltı takıntın yok sanırım bende herşey yerim kahvaltı da eşim klasik kahvaltı harici ağzına bi şey sürmez :) özellikle ton balığı çok severim

Anladım Canım hissedilir tabi evinde önlem alıp beklemek laızm yapacak bir şey yok başka

Geçen hafta kilon kaçtı Canım

Ödem vardır Canım ve dinlenmeden tartılınca bende çok eksi çıkmıyor dinlenip hafta sonu bakarsın yine
Yarın sabah tekrar tartılmayı planlıyorum arkadaşım 😀 bir an önce sabah olsun 😀😀😀 o eksiyi göreceğim başka yolu yok 😀 pazartesiye kdr her gün tartı fotosu paylaşacağım yandınız😀😀😀

İyi akşamlar 😀😀

evet canım sıkılmıştı sabah ama hırs yaptım iyice ve pazartesi sabahına kdr her gün tartılacağım...
Aslında eve gelince de tartılacaktım ama işten geç çıktım ve yemekte yemedim çünkü yiyeceğim herşey sanki beni şişirecekmiş gibi geldi ve eve gelene kdr sadece su içtim 😢

Şimdi menüme geçeyim

08:30 1 avuç fındık
13:00 az ezo gelin çorba az tavuk şiş ve yarım lahmacun yedim yanında bol su içtim
20:00 1 tabak közlenmiş patlıcanın üstüne sarımsaklı yoğurt ve az zeytinyağı ve soğanla kavrulmuş kıyma ile annem güzel ve hafif bir yemek yapmış bana afiyetle yedim😀
Üstüne de bir türk kahvesi hem yorgunluğum geçti destek yorumlarınızla keyfim yerine geldi.

bugün suyumu sayamadım ama 3 lt yi kesin geçmiştir hala da içmeye devam ediyorum.

zaten bütün gece wcye kalkacağım için sporda ordan die teselli buluyorum😀😀

Back
X