• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın dünki menüm (30 ocak)

Sabah:
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Süzme peynir
1 kırmızı közşenmiş biber

Ara;
Azar azar kuru üçüm ve çiğ badem

Öğle:
Kuru dolma 4 tane(aslında şeker diyetinde prinç yemiyordum ama annemdeydim yiyebileceğim tek şeydi:( )
Salata yoğurt

Akşam
Et sote
Bikaç kaşık bulgur pilavı
Salata

Su çok az
Spor yine yok malesef

Gunaydin kizlar
Gecen cuma 76.30
Bu hafta 75.60
Fark 70 gr
Yuzde 0.91

Eklentiler

• 20200131_114920.webp
    20200131_114920.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 24
super canim, ben de kucuk ve ucuz iki tane yuz masaji aleti almistim uzun zman once.
gunluk yuz temizleme ve yaptiklarim:
- oncelikle hergun eve donunce yuzumu tezmileme jeliyle yikayip , yikarken masaj yapan bir plastik alet var titresimli onu kullaniyorum.
- sonra aksamlari icerisinde kolajen bulunan serumu suruyorum.

haftada 1 banyo oncesi peeling yapip, arkasindan da maske kullaniyorum.
2 ayda bir ignesiz mezoterapiye gidiyorum (bunu evde yapamiyorum ne yazik ki)

gunluk krem vs. haric yukaridakileri yapiyorum yuzume.
wohoo suslu arkadasim.
ben de aldim o bahsettigin silikon titresimli yuz yikama aletinden. yanina da microneedle roller aldim. Acikcasi roller sonrasi yuzum daha guzellesti, lekeler falan azaldi ama silikon olanin cok faydasini gormedim.
kirisikliklar baslayinca panikleyip kremler vs her seyi aldim ben de ki bu seneye kadar hic bakim yapmazdim kendime 🙈😁

wohoo suslu arkadasim.
ben de aldim o bahsettigin silikon titresimli yuz yikama aletinden. yanina da microneedle roller aldim. Acikcasi roller sonrasi yuzum daha guzellesti, lekeler falan azaldi ama silikon olanin cok faydasini gormedim.
kirisikliklar baslayinca panikleyip kremler vs her seyi aldim ben de ki bu seneye kadar hic bakim yapmazdim kendime 🙈😁
silikonun ben de oyle waw faydasini gormedim dsadece yuzumu daha guzel temizliyor gibi , sanki silikonla yikayinca yuzum parliyor onsuz yikayinca tertemiz gorunmuoyr gibi geliyor :P
veee soru hangi tip microneedle roller aldin canim? Madem memnunsun isim marka modfel vs. paylasirsan super olur

öle ayıp olur ama :110:
sen ayıpı düşünme sağlığın elden gidince bu işin ayıpı olmayacak kimseyi düşünmeden buna ailen çocuklarında dahil önce ben demelisin. benim felsefem önce ben mutlu olmalıyım ki eşim çocuklarım ve çevrem mutlu olsundur. aynen bu sıralama ile . sen mutlu olursan eşini mutlu edersin unutma herkes gidecek sana kalacak olan o. ikiniz mutluysanız çocuklarında mutludur. mutlu bir aile çevresine ışıltı saçar (nazarlık takmayı unutmayın nazar değebilir) :KK36:

31 ocak 2020 kilo bildirimi

Geçen hafta = 71,5 kg
Bu hafta = 70,3 kg
Fark = 1,2 Kg
Yüzde =1,68
Haftanın kritiği = tüm vücut yağından % 0,07 lik bir azalma olmuş
kas oranımda % 0,07 lik artış olmuş
su oranımda % 0,04 lük artış olmuş
Protein oranımda % 0,04 lük artış olmuş
metobolizma yaşım 47'ye düşmüş
vücut kitle indeksim kiloludan sağlıklıya düşmüş.
1580464692294.png
1580464714704.png
1580464849659.webp

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Son düzenleme:
Kilomu bildiriyorum sabit 84,5 :KK43: dün tartılmıştım aslında 83,7 çıkmıştı ama bugün yüne 84,5 çıktı yani güncel kilom sabit 😞
Yawrukush Yawrukush ben napsam hiç listeye katılmadan ayrılsam mi
pes etmek yok hergün tartılmaktan vazgeç önce. haftalık ne yediğine bak nerede yanlışların var tespit et.böyle oynamalar çok normal ilk başlangıçta. hatalarından ders alarak ilerle olur mu

Bu ara biraz yemek düzenim bozuldu bu yüzden yazmak istemiyorum
Biran önce toparlanıp yeniden başlıcam hatta yarın ! evet evet yarın ! yumurtamı haşlıcam ve güne sağlıklı beslenerek başlıcam tam herkes zayıfladığımı söylerken yeniden kilo almak istemiyorum bunu duymak çok güzel çünkü 😍
canim bir kere yazmamaya baslarsan kisir dongu oluyor. iyi menu olana kadar bekleyip hic yazmiyorsun ve hoop diyet bitiyor. kotu diye de dusunsen devam etmek istiyorsan yazarsan daha iyi olur. kimse yorum yapmasa bile sen yazarken kendinle yuzlesirsin ;)

Back
X