Bu fotografi paylastigin gun alintilaistim canim ama yazma firsatim olmadi.
Cok guzel bir foto, harika bir yer, sende cok guzelsin :)
Nasil oldun canim kendini daha iyi hissediyor musun?
Canim cok guzel sonuclar alirsin insallah , bu sif programini uygulayip cok guzel sonuclar alan arkadaslarimiz oldu.
Canim cok gecmis olsun , Allah esirgemis resmen sizi.
Halloldu mu arabanin problemi?
Cok sevindim senin adina canim, kilo almaman ne guzel.
Turkiye donusu bekliyoruz, cok keyifli tatiller canim..
Yediklerimizi mi kastettin canim, menuleri mi?
Hangi semtte oturuyordun Feyzos, spor salonuna mi yazilmak istiyorsun?
Ise baslamissin, her sey yoluna girmis ne guzel canim :)
Olabilir canim, takiplesebiliriz tabi :)
Tebrikler canim :)
Tebrikler canim :)
Cok ozur diliyorum ben paylasamadim sen 2. oldun canim, birazdan paylasiyorum..
Ellerine saglik canim :)
Ilk gun icin cok guzel olmus menunuz, aramiza hosgeldiniz, ben ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum.
Beraber cok guzel kilolar veririz umarim :)
Nasil oldun canim, bu cuma bildirim yapiyorsun degil mi?
Hafsa aramiza hosgeldin, ben Ozge, takim kaptaniyim, 31 yasindayim , evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum, beraber cok guzel kilolar veririz umarim.
Bir suru sIkintilar cikti canim, kac gundur keyfimiz yok, ustune annemde haftaya gidiyor.
Hepsi ust uste geldi ama cok sukur bu halimize, cok sagol sordugun icin ,sen nasilsin?
Canim daha cok kucuk kuzun.
Onun suan bu dunyada en cok sana ihtiyaci var, senin kucaginda olmaya , senin kokuna, hepimiz ayni seyleri yasadik ve yasiyoruz.
Yani bu cok dogal bir surec, sende bu anlarin tadini cikart , o uyurken sende dinlen, her isi askiya al (ev isi vs) , cok cabuk geciyor yillar emin ol...
Aslicim aramiza hosgeldin, ben Ozge, takim kaptaniyim, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum, beraber cok guzel kilolar veririz insallah.. :)
Cok sagol canim sadece yogunluk olsa bir sey degil o rutinimiz oldu zaten ama evimizle ilgili sorunlar cikti ve bu kacinci

Esim satmaya karar verdi, kuzularimin hastanelik durumlari var onlarla ugrasiyorum, bir yandan annemin aisveris vs ihtiyaci oluyor, onun gonlunu yapmaya calisiyorum, oyle daraldim ki , yinede sabir diyorum...
Sen nasilsin canim, cocuklar nasil?
Canim hayatini kolaylastiracak seyler bulmaya calis, hic bir uzmanla gorustun mu?
Herseyi kafaya takmak cok zor
Cok sagol canim, nasilsin, her sey yolunda mi, cocuklar iyiler mi?
Ne kotu bir mesaj , cok uzuldum Ozlemim, haber var mi kaza geciren kisiden

Insallah olmemistir, Allah yakinlarina bagislasin....