• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Off sorma ya önce 1 avuç yiyim dedim sonra 2 - 3 adet daha derken yedim bayağı gözüm dönmüş hatırlamıyorum ama çerez kasesi kadar çifte kavrulmuş fındık yedim🙈gece pişmanlıktan kıvrandım durdum.bu çikolata ya da abuk sabuk şekerli bi şi de olabilirdi ama dimi☺
Sanırım patlama oldu geçen pazartesiden beri kendimi çok sıktım hsonu ise resmen aç yaşadım kaçınılmaz sondu.iyi ki perşembe gecesi olmadı.bugün ve yarın telafi ederim gibi geliyor😀
bugun yarin 3mil Leslie bekliyoruz o zaman senden ☺

İyi aksamlar
Sabah incir zeytin
Kahvalti domatesli sucuklu yumurta az lor 1 dilim bayat ekmek
Ara cay yarim portakal 2 parca bitter cikolata
Ogle az krep peynir
Aksam bulgur pilavi fasulye toplam 1 tabak havuclu salata yogurt
Ara yesil cay
Ara turk kahvesi

Su 2.5 oldu devam
Spor 1500 adim ev isi

Arkadaslar ben su depremler den dolayi hala toparlayamadim hemen hemen her gun oluyor 😢 o yuzden yarislara simdilik katilamiyorum. Bel egzersizlerimi bile yapamiyorum. Stres den de sanirim kilo da veremiyorum

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch

Off sorma ya önce 1 avuç yiyim dedim sonra 2 - 3 adet daha derken yedim bayağı gözüm dönmüş hatırlamıyorum ama çerez kasesi kadar çifte kavrulmuş fındık yedim🙈gece pişmanlıktan kıvrandım durdum.bu çikolata ya da abuk sabuk şekerli bi şi de olabilirdi ama dimi☺
Sanırım patlama oldu geçen pazartesiden beri kendimi çok sıktım hsonu ise resmen aç yaşadım kaçınılmaz sondu.iyi ki perşembe gecesi olmadı.bugün ve yarın telafi ederim gibi geliyor😀
yok pişman olma sakın.bir diyetisyen arkadaşım , ben yiyorum sonra pişman oluyorum dediğimde sakın onu yapma o zaman beyin strese sokuyor vücudu direk yediğin sana kilo aldırıyor demişti.

Bu fotografi paylastigin gun alintilaistim canim ama yazma firsatim olmadi.
Cok guzel bir foto, harika bir yer, sende cok guzelsin :)

Nasil oldun canim kendini daha iyi hissediyor musun?

Canim cok guzel sonuclar alirsin insallah , bu sif programini uygulayip cok guzel sonuclar alan arkadaslarimiz oldu.

Canim cok gecmis olsun , Allah esirgemis resmen sizi.
Halloldu mu arabanin problemi?

Cok sevindim senin adina canim, kilo almaman ne guzel.
Turkiye donusu bekliyoruz, cok keyifli tatiller canim..

Yediklerimizi mi kastettin canim, menuleri mi?

Hangi semtte oturuyordun Feyzos, spor salonuna mi yazilmak istiyorsun?
Ise baslamissin, her sey yoluna girmis ne guzel canim :)

Olabilir canim, takiplesebiliriz tabi :)

Tebrikler canim :)

Tebrikler canim :)

Cok ozur diliyorum ben paylasamadim sen 2. oldun canim, birazdan paylasiyorum..

Ellerine saglik canim :)

Ilk gun icin cok guzel olmus menunuz, aramiza hosgeldiniz, ben ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum.
Beraber cok guzel kilolar veririz umarim :)

Nasil oldun canim, bu cuma bildirim yapiyorsun degil mi?

Hafsa aramiza hosgeldin, ben Ozge, takim kaptaniyim, 31 yasindayim , evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum, beraber cok guzel kilolar veririz umarim.

Bir suru sIkintilar cikti canim, kac gundur keyfimiz yok, ustune annemde haftaya gidiyor.
Hepsi ust uste geldi ama cok sukur bu halimize, cok sagol sordugun icin ,sen nasilsin?

Canim daha cok kucuk kuzun.
Onun suan bu dunyada en cok sana ihtiyaci var, senin kucaginda olmaya , senin kokuna, hepimiz ayni seyleri yasadik ve yasiyoruz.
Yani bu cok dogal bir surec, sende bu anlarin tadini cikart , o uyurken sende dinlen, her isi askiya al (ev isi vs) , cok cabuk geciyor yillar emin ol... :KK200:

Aslicim aramiza hosgeldin, ben Ozge, takim kaptaniyim, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum, beraber cok guzel kilolar veririz insallah.. :)

Cok sagol canim sadece yogunluk olsa bir sey degil o rutinimiz oldu zaten ama evimizle ilgili sorunlar cikti ve bu kacinci :KK43:
Esim satmaya karar verdi, kuzularimin hastanelik durumlari var onlarla ugrasiyorum, bir yandan annemin aisveris vs ihtiyaci oluyor, onun gonlunu yapmaya calisiyorum, oyle daraldim ki , yinede sabir diyorum...
Sen nasilsin canim, cocuklar nasil?

Canim hayatini kolaylastiracak seyler bulmaya calis, hic bir uzmanla gorustun mu?
Herseyi kafaya takmak cok zor :KK43:

Cok sagol canim, nasilsin, her sey yolunda mi, cocuklar iyiler mi?

Ne kotu bir mesaj , cok uzuldum Ozlemim, haber var mi kaza geciren kisiden :KK43:
Insallah olmemistir, Allah yakinlarina bagislasin....
Aydınlık evlerde oturuyorum ozgecim, evet spor salonu arıyorum . İse başladım.cok.sukur , biraz mobing yaşıyorum.ama.onuda çözmeye çalışacağım bir şekilde . Senin çocuklarının neyi var hastane işleri var demişsin ikisi de iyidir inşaallah . Annen yardımcı olmuyor mu , annen gelince rahat olursun diye düşünmüştüm . İki ay ne çabuk geçti ,annenin gidiş olayı da üzmüştür seni tabi,Allah yardımcın olsun canım , sıkıntıların çabuk geçer inşaallah .

ben cok severim ve cok yaparim. hatta burada kahvalti mekanlari da yapiyor cilbir, bizden guzel sunum hazirliyorlar :sus::confused:
gecenlerde de soganli yumurta yaptim, o da bir alternatif ;)
bizim kaptan cok ilimlidir hic sopa gostermez bakma, tatli dili ile herkesi motive eder o :KK36:
Soğanlı yumurtayı hiç denememiştim normal soğanı kavurup yumurtamı kırıyoruz
😊 Bikaç listenin altında gördüm bildirim yaparken sizleri etiketlemem gerekiyor muydu
2006 yılına kadar hayatım süperdi.sonra küçük kızım doğdu hayat felç tabi.saçım beyazladı ben benden gittim o derece arıza çocuk.2015 yılında artık yeter dedim.eşime haftanın bir gününü bana ver bu çocuktan uzak kalayım dedim:KK53:.okeyi aldım.kendimi topladım.şimdi yine mutluyum. 13 yaşında artık daha iyiyiz.yine sadece kendim için yaşıyorum.
Oy o kadar mı kuduruktu büyümüş artık ergenliğide kolay atlatrsınız inşallah

İyi akşamlar kizlar , işe yeni başladımya adapte olamadım çok yorgun hissediyorum,geldiğimden beri yataktayim . Menümü yazıp uyuyacağım hemen :)

anchovy konserve var sadece ve bence hamsi degil o, tuzlu sardalya :)
biliyorum sardalya sardines ama anchovy de tuzlu sardalya ayni
taze bulamadim hicbir yerde. somon nasil yapiyorsunuz, bana tarif versenize? :)
ben firina soya sosu, bal, sarimsak vs sos hazirlayip atiyorum ama hafif tatli oluyor. ben baligi eksi severim aslinda. soyle tavada levrek izgara :kk77: bu haftasonu alip yapiyim bari
Canim ben somonu elektrikli grillde veya yanmaz tavada yapiyorun. Tuz bile eklemiyorym direk pisiriyorum o kadar

Evett 5 şubat çarşamba listemm
Kahvaltıda
3 yumurtadan peynirli omlet
1 çay bardağı süt
1 litre su
1 bardak şekersiz çay
Öğlen ve aralarda
1 sade türk kahvesi
1 havuç
1 elma
1 ayvanın çeyreği
Akşam
Mercimek çorbası
Sarımsaklı yoğurtlu havuç (havuç haşlama)
Su toplamda şu an 2 buçuk litre heralde 3 olur uyuyana kadar
Sporda
50 squat
50 yana tekmeli sumo squat
50 crunchy frog
3 dakika plank
250 jumpinck jack
5000 adım
4 kere 8 kat inip bindim
Puanlama yarın başlıcağı için hesaplamadım
Yawrukush Yawrukush stitch stitch Kozmogirl17 Kozmogirl17

En güzel yanı ne biliyor musun damak tadımız değişiyor biraz ara versen alışacaksın Canım, ve en iyisini yapacaksın Emin’im. Sonuçta kontrollü gidiyorsun kilona bakıyorsun bu da önemli bu durum. Emin’im şimdide güzelsindir Canım olacak de olsun zayıflamam lazım değil zayıflayacağım de kelimelerin gücü çok önemli
Ay o kadar değişik bir haftaya girdim ki kusura bakmayın ya hiç uğrayamadım:/

O kadar haklısın ki kuzum
Eve geldim ama yeme düzeni...

İnşallah Canım hep beraber güzel kilomuza kavuşalım ve mutlu olalım. Yemeğin veremediği hazları yaşayalım.

Kizlar daralma tablosu guncellendi. Herkesin yasadigi yerleri de ekledim merak ediyorsunuz diye. Yaslarinizi da kontrol etsenize guncellenmedi gereken var ise? :)

İSİMYAŞBOYYERBAŞLAMA TARİHİBAŞLANGIÇ KGHEDEF KGGÜNCEL KGVERILEN YUZDEVERILEN KGKALAN KG
@AppLesma39153Ankara04/12/201985.072.075.611.06%9.43.6
fayfeyfiy fayfeyfiy 23163Istanbul25/06/201962.656.059.94.31%2.73.9
@cool_lime26172Istanbul13/08/201965.158.063.91.84%1.25.9
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 33160Polonya25/06/201868.760.066.63.06%2.16.6
@Elizan-seyma22163Istanbul17/11/201971.060.067.35.21%3.77.3
CEYDOS CEYDOS 43168Erzincan08/01/202073.663.070.34.48%3.37.3
Monica_ Monica_ 29165Ankara05/11/201978.560.067.314.27%11.27.3
@MigiMadid30165Bilecik20/08/201987.580.088.1-0.69%-0.68.1
mifihafa mifihafa 45157izmir04/12/201980.065.075.26.00%4.810.2
@Gonulmeyvesi23155Istanbul04/07/201971.057.068.14.08%2.911.1
fyzanur fyzanur 29158Ankara24/10/201970.650.062.711.19%7.912.7
@Birikizmeselesi26170Mersin03/01/202092.070.084.58.15%7.514.5
@birniyetmeselesi30170Antalya03/01/202078.760.076.33.05%2.416.3
@angelnesss38170Istanbul14/11/201978.058.076.02.56%2.018.0
@plasticwoman30164Istanbul24/01/2020117.760.0115.41.95%2.355.4
Bir ay sonra 24 olucam 😢😂

İyi aksamlar
Sabah incir zeytin
Kahvalti domatesli sucuklu yumurta az lor 1 dilim bayat ekmek
Ara cay yarim portakal 2 parca bitter cikolata
Ogle az krep peynir
Aksam bulgur pilavi fasulye toplam 1 tabak havuclu salata yogurt
Ara yesil cay
Ara turk kahvesi

Su 2.5 oldu devam
Spor 1500 adim ev isi

Arkadaslar ben su depremler den dolayi hala toparlayamadim hemen hemen her gun oluyor 😢 o yuzden yarislara simdilik katilamiyorum. Bel egzersizlerimi bile yapamiyorum. Stres den de sanirim kilo da veremiyorum

bir geçsin şu süreç toparlarsın canım moral diyette önemli
Soğanlı yumurtayı hiç denememiştim normal soğanı kavurup yumurtamı kırıyoruz
😊 Bikaç listenin altında gördüm bildirim yaparken sizleri etiketlemem gerekiyor muydu

Oy o kadar mı kuduruktu büyümüş artık ergenliğide kolay atlatrsınız inşallah
yahahaha ne demezsin.tek rahatlığı doğduğundan beri ergen olduğu için alıştım artık.bu yıl lgs senesi üstelik.henüz bağırdım çağırdım.test çözmeye gitti güya.
Bir ay sonra 24 olucam 😢😂
en güzel yaşlar nesine üzülüyorsun bu kadar.

yahahaha ne demezsin.tek rahatlığı doğduğundan beri ergen olduğu için alıştım artık.bu yıl lgs senesi üstelik.henüz bağırdım çağırdım.test çözmeye gitti güya.

😂 Hep avuntu dimi bunlar şu geçsin rahatlıcan bu geçsin rahatlıcan bi kere bulaşınca rahat edilmiyo galiba 😂 off sınav zamanı bide demek inşallah başarılı olur

Sagol desdegin icin

Herkese iyi aksamlar.
Bu hafta cok yogundum. Girip menulerimi yazamadim.
Sali menum
Sabah: 1 yumurta, menemen, 1 dilim peynir,1 dilim ekmek, 2 tatli kasigi tahin pekmez
Ara: latte, 2 hurma
Ogle: ton balikli salata
Aksam: nohut yemegi, yogurt
Bugun:
Sabah:1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 2 dilim hindi fume
Ara: 1latte, 2 hurma
Ogle: nohut yemegi, yogurt, yarim dilim ekmek
Ara: 1latte, 3 kasik magnolia
Aksam: yarim kase corba, 2 kasik eriste, 4 kofte

menuleri yazinca biraz fazla gibi gorunuyor ama diyetisyen kontrolundeyim emzirmenin avantajiyla kilo veririm insallah 😄

iki gun de 5000 adim
3.5 litre su

Back
X