• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yani grup ile olunca insan yapıyor evde olunca hareketten kaçabiliyoruz ama hiç yoktan iyidir.

Canım çok ince duruyorsun 10 kg sonra düşünemiyorum.

Güzel geçmiş Canım bugün.

Ay hoşgeldin çok sevindim :KK200:

Yanı Canım hepsi etki ediyor tabi, hem kilo hafifliyoruz, hem spor enerji veriyor insan daha verimli oluyor çok iyi aslında her anlamda.

Güzel Canım kış ayları su çok içilmiyor. Bitki çayı falanda içersen açık kapanır zaten

Sen Karatay mı yapıyorsun erişte var mı

Güzel menü Canım.

Şu an kaç kilosun Canım.

Hem patates hem mantı olması iyi değil TEK’i olsa çok güzel olurdu

Bi şey olmaz Canım gece çalıştığın için böyle olması lazım
benim isyerinden spor kartlarimiz var sinirsiz, havuz, dans spor salonu hepsine gidebiliyorum. Hani ekstra bir ucret odememedigim icin ve daha iyi motive oldugum icin o tur zorlu dersleri salonda yapiyorum. Ama evde leslie veya dans seviyorum ;)

dün saat 10 da kalktım ve hala uyumadim.sabah 8 de çıkacağım işten , inşaallah ödem.olmaz tam da tartı günü bayağı uykusuz kaldım .

İdeal kilom 50 ymis canım diyetisyen demişti . Sabah tartilcam henüz tartilmadim ama uykusuzluk ödem yaptı gibi hissediyorum , dün sabah 10 dan beri uykusuzum bu sabahta 8 de çıkacağım işten . Evde patates yedim ise geldim ,burdada aksilik yemekhanede mantiyla barbunya çıktı , karbonhidratlar üst üste geldi mecburen :KK43:
sağ ol canım daha yolum var , tam.istedigim gibi değilim hala , 11 kg kaldı :) hep birlikte vereceğiz inşaallah :)
insallah odem yapmaz canim o zaman uykusuzluik, uzun sure uykusuz kalmissin

Persembe menum kizlar
Sabah oglani hastaneye goturdum oyuzden gec yaptim kahvaltimi
Oglen 12.00
3 dilim tb ekmegi
2 kk beyaz peynir
1 yumurta
3 cb sekersiz cay

Saat 16.00
1 kase zeytinyagli pirasa

Aksam
Kaynanamdaydim 1 tane yumurtali bulgur koftesi gibi bisey yapmis avuc ici kadardi boyutu bi tane ondan yedim 1 tane patatesli gul boregi yedim bide

Su yine 1 litre anca vardir
Spor yok malesef gunluk rutinlerimi saymiyorum kizlar tabi
Beğendim

Tarti resmim

Eklentiler

• IMG-20200214-WA0011.webp
    IMG-20200214-WA0011.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 29
Kizlar karar veremiyorum yardim edin:
- Turkiyeye hem de ailemin yasadigi sehre en aykin olan havalimanina ucuz ucak bileti buldum ama baska ulkeden . O ucaga gitmek icin burdan gece boyu otobusle yolculuk etemem lazim kizimla beraber. ve donus de aybni sekilde once 12-13 saat gece otobus yolculugu ardindan ucak.

Ucak + otobus toplam tutar 2 kisi icin, 1 kisi bilet ucretinden bile az olacak.
Cook mu yorulurum size? Kizim 3 yasinda.

Canlarim herkese selamlar ben dondum, hemde tam dondum :)
Ne cok gecmis birikmis haliyle, eski gunlerdeki gibi takimin basinda olmaya, yarismalara, sohbetlere, kilo vermelere kaldigimiz yerden devam edelim o zaman :)
Nasilsiniz herkesler iyi mi?
Bu surecte bana destek oldgunuz icin hepinize cook tesekkur ediyorum.
Annem sag salim Ankaraya ulasti dun gece, simdi cocuklari okula birakip sonra gecmisi okumaya gomulecegim.
Hepinizi cok ozledimm :))
hoşgeldin yeniden.şimdiden allah kavultursun. (hepimizi) gurbetlik zor.
Kizlar karar veremiyorum yardim edin:
- Turkiyeye hem de ailemin yasadigi sehre en aykin olan havalimanina ucuz ucak bileti buldum ama baska ulkeden . O ucaga gitmek icin burdan gece boyu otobusle yolculuk etemem lazim kizimla beraber. ve donus de aybni sekilde once 12-13 saat gece otobus yolculugu ardindan ucak.

Ucak + otobus toplam tutar 2 kisi icin, 1 kisi bilet ucretinden bile az olacak.
Cook mu yorulurum size? Kizim 3 yasinda.
ben büyük kızımla 17 saatlik otobüs yolculuğu yapmıştım oluyor yani.ucuz bilet alıp artan parayı farklı kullanmak bana her zaman daha mantıklı gelmiştir.tabi yorgunluğu olacak. değer mi bence değer.her yaz araba ile yaklaşık 6000 km yapıyorum ben çocuklarımla.(gidiş dönüş iller arası ulaşım dahil.eşim uçakla arkadan geliyor.) ailelere ulaşmak için yapılıyor bunlar .

Back
X