• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kozmogirl17 Kozmogirl17 kaptanımız insallah herşey istediği gibi olur ve yeniden dönebilir grubumuza 💗
Bende sıkılmaya basladim hergün bi yerim ağrıyor
@diyetlikadn nasilsin eşim
Bugünkü menüm
Sabah
Peynirli biberli tb ekm sandiviç
2 zeytin
1 incir
Ogle 1 portakal
Aksam
Yoğurtlu çorba kabak yemeği bulgurlu
Ara
1 portakal
2 l su
Spor (internetim sukur açıldı )
Yapabilirsem yazarım
Yawrukush Yawrukush stitch stitch
Menu gayet guzel , afiyet olsun canim

Harika bir eksi , yumurtalarin gucu adina, tebrikler canim :halay: :KK9:

Canim insallah agrilarin gecer, insanin neresi agriyorsa, cani oradadir ,acil sifalar.

Canim bu hafta biraz menunu, biraz egzersizini degistirsek, vucudunu sasirtsak, haftaya guzel bir eksi gorsek ne dersin?

Harikasin canim, emeklerin karsiligini almak ne guzel.:halay::KK9:

Aslicim bu ne guzel bir eksi, menulerinide yaz, don aramiza :KK36::halay:

Canim hepimiz iyiyiz cok sukur , sen nasilsin?
Tartilmayi nasil unuttun kuzum, asiksin sen :)

Sabit arti gelmekten iyi kuzum, nasilsin hallettin mi islerini?

Canim cok tesekkur ederim bildirim yaptigin icin, seni izne ayirdim, izin suresi en az 2 hafta olabilir, 2 hafta gectikten sonra istedigin zaman aramiza donebilirsin.
Hep azimli, istikrarli bir uyeydin , seni ozleyecegim.
Umarim yogunluk ve yorgunluklarin gecer, feraha cikarsin canim.
Veda etmiyorum, insallah yine gorusecegiz, kal saglicakla...:KK200:
Evet canim. Kimlik basvurusunda bulundum. Yeni kimlikler icin. Bekleyecegiz bakalim 3-4 haftayi bulur dediler gelmesi.

:duduk:ONEMLI DUYURU :duduk:

***Arkadaslar cok uzun zamandir bizimle olup, takimin derdini cekip, colugunun cocugunun zamanindan feragat edip , 4. takimimiz icin emek veren, ailemiz gibi olan , cok sevdigimiz, eksikligini cok hissedecegimiz, tatli mi tatli kaptan yardimcimiz Kozmogirl17 Kozmogirl17 bugunden itibaren kaptanlik gorevine devam edemeyecek.

***Cok kosturmasi, butun kistir hastaliklari atlatamayan, halada hasta olan 2 evladi var.Kalbimizin bir yerinde biraz mola verip, insallah yine aramiza donecek diye bir umudu sakli tutuyoruz.
Kendisine bir kezde burada, hem kendi adima, hem takimimiz adina cok tesekkur ediyorum, bizi hic yari yolda birakmadigi icin, ailemiz gibi oldugu icin, tum emekleri icin.:KK200:

***Seni cok seviyoruz canim, ismin gibi arayi acip cok ozletme, burada bir ailen oldugunu unutma.:KK36:
canım ya çok üzüldüm.alışkanlıklarını değiştirmeyi sevmeyen biri olarak kozmogirlün aramızdan ayrılmasını çok yadırgayacakmış gibi hissediyorum.ilk geldiğim günden beri olan ama bizleri geride bırakan bir sürü arkadaşımız var.onlarıda özlüyorum. hani bir sanatçı diyor ya çıkın çıkın gelin işte böyle böğüresim geliyor.keşke alıştırma süreci yapsaydı yada izin alsaydı biz beklerdik dönüşünü eksikliğini takımca kapatırdık.
yinede diyorum işte çık çık gel Kozmogirl17 Kozmogirl17 özletme kendini.bebelerine acil şifalar diliyorum.işlerini toparla biz bekliyoruz yeniden seni

Biz bugunden baslayaljm 😉

Ozaman Sana bir soru. Sonu suprizli.
Bu aksam senin günün mu olsun benim mi?

Ben günü iki ana ogun, bir ara ogun ile kapadim. Ac degilim.

Keto soganli yapmak icin evde firin kagidi kalmamis. Simdi esim almaya gitti. Gelince yapacagim cunku yarin ise yanima alacagim.

Yemek olarak günün ozeti

Kahvalti
4 kucuk yumurta beyazi
Yarim avokado
1 kucuk Salatalik
1 dilim Cheddar
1 dilim Hindi fume
10 Gr tereyag

Ogle
100 gr kadar hknfk
Yarim avokado
1 Cheddar Babybell

Hindi yemeginin sosuna dokunmadim

Eve gelince
2 dilim Cheddar
1 dilim Hindi fume
5 Gr mayonez

Foto yok ara ogunun
Ama fumeyi ikiye bolup Cheddar arasina koyup biraz mayonez sknca ssrip yedim.

Sporumu cocuk yatirinca yapacagim. Bugun crossfit yok. Her Kasim agriyor :) ne otura biliyorum ne klka biliyorum. Yuruyup egilemiyorum da agrisiz.

Eklentiler

• IMG_20200221_065419_156.webp
    IMG_20200221_065419_156.webp
    72 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20200221_143751_692.webp
    IMG_20200221_143751_692.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 31
Yawrukush Yawrukush bende bu ara düşünüyorum acaba karataya mı geçsem die ama sanırım bu sbh bende şişkinlik vardı pazartesi de tartıda bi değişiklik olmazsa karatay ile devam etmeyi düşünüyorum.
çünkü görsel olarak herkes zayıfladığımı söylüo bende farkediyorum 2 beden pantolonlarda inceldim ama kiloda takıldım.karnım ciddi anlamda boşaldı.belki de yağ oranıma baktırmam lazım.spor konusuna gelince önümüzdeki hafta kendime salon bakmayı düşünüyorum kafamda bi kaç yer var.

Guzel arkadaslarim bu hafta 4. oldu takimimiz yarismada. :KK200:
Hepinizi tebrik ediyorum.:KK9:
Haftaya ilk 3e girme hedefi koyuyorum hepimiz icin :)
Simdi Arasi okula birakacagim, sonra buyuk oglum Akinla kahvalti etmeye gidecegiz.
Gorusmek uzere..

Yawrukush Yawrukush merhaba.
Evet ilk geldigimde de soylemistim eskiden de katilidigimi ama ayrinti hatirlamadigimi.
Ama bir sekilde biraktim tabi benden sebep veya hayatimdan veya yetersiz motivasyondan.
O kadar cok kilo vermek aklimda ama veremedim ki haklisin.
Yani bu kez azimliyim bu kez su hatayi yapmayacagim diye dusunuyorum;iki kez kacamak yapinca veya az musait olmayinca ya da kilo veremedgim donemler hemen pes etmeyecegim.
Tabi soz veriyorum ama soz cok onemli bende yani bir aksilik cikar falan utanmam insallah.
Iyi niyetin icin sag ol.

BlancKahkul BlancKahkul canim senle eşmişiz,ne yaoacagiz ben bilmiyorum🤗

Arrietty_ Arrietty_ ya canim tebrik ederim valla 2.5 kilo bravo...
Imrendim simdi sana baktim da internettr hic boyle diyet bulamadim.ben de mi 5 gun uapsam amac ne galan anlamadim ki?
Yani 5 gunde cabuk kilo verdirip sonra ne yapiyor🤗

Yawrukush Yawrukush özgecigim burada herkes yurtdisinda mi🤗
Sen simdi cocugu okula goturuyorsun,biri yurtdisinda şu yok demisti,birinin niki kanadali falan 🤗🤗🤗:):):)

Bugunun menusunu yazayim.
Annem geldi dun bu aksami cok iyi atlatamadim haliyle yarin da burada🤗
Yemeye coşmuyorum ama yapilan seyler hep kalorili.yinede hicbirini yemedim pek.

09.00 2 zeytin-1 catal peynir
13.00 yarim kase tarhana,yarim tabak tavuk yemegi.
20.00 10adet yaprak sarma o da en az 350 kalori eder.1 bardak ayran,3 cm cevizli sucuk malesef.
Gun icinde:1.5 lt su,1 Turk kahvesi,4 cay,1 Neskafe,4 bitki cayi.
Işyerinde 3000 adim atmisim.
Annemle uygun degil ama bugun egzersiz yapmaliyim muhakkak.

Aksam icin uzgunum ya ne guzel 4 gundur kacamaksizdim aslinda kavamak da degil diger seylerden hemedim cok actim sarma da yedim yani🙈

Canim bu hafta goremedim seni aktif bir sekilde takimda.Hergun gunluk menulerini yazman gerekiyor, takim yarismalari duzenliyoruz onlara katilirsan cok daha guzel gider kilolarin, daha aktif olursun umarim bu hafta, bekliyorum seni:)
Eksin icin de tebrik ediyorum.:KK9:

Patates kizartmasi ve lavas yemissin ama sadece 2 ogun yemissin, menun kalori olarak iyi canim.
Gec vakitte acikirsan, kalorisi dusuk, saglikli seylerle gecirmeyi calis geceyi...

Harika,emeklerine saglik CEYDOS CEYDOS :KK200:
Aktif olurum tabiki rahatsızdım bugünde kafam kalkmadı ancak bildirim yapıp çıktım herkesi tebrik ederim haftaya daha güzel geçer inş👏

Imrendim simdi sana baktim da internettr hic boyle diyet bulamadim.ben de mi 5 gun uapsam amac ne galan anlamadim ki?

Sen simdi cocugu okula goturuyorsun,biri yurtdisinda şu yok demisti,birinin niki kanadali falan 🤗🤗🤗:):):)
Birbirlerini zin menüsüne yorum yapılacak yazılmış. Ben etiketledim sizi menume :)

Birbirlerini zin menüsüne yorum yapılacak yazılmış. Ben etiketledim sizi menume :)

Canim bu hafta goremedim seni aktif bir sekilde takimda.Hergun gunluk menulerini yazman gerekiyor, takim yarismalari duzenliyoruz onlara katilirsan cok daha guzel gider kilolarin, daha aktif olursun umarim bu hafta, bekliyorum seni:)
Eksin icin de tebrik ediyorum.:KK9:

Patates kizartmasi ve lavas yemissin ama sadece 2 ogun yemissin, menun kalori olarak iyi canim.
Gec vakitte acikirsan, kalorisi dusuk, saglikli seylerle gecirmeyi calis geceyi...

Harika,emeklerine saglik CEYDOS CEYDOS :KK200:
6 dan sonra açlıktan ölsem de bişey yemiyorum valla 😂😂😂😂😂 Küçük bir kase salata yedim 5 gibi. Bide yarım saat önce Türk kahvesi ictim

Sabah
2 tatlı kaşığı labne peynir
1 dilim ekmek
1 bardak şekerli cay
Öğlen (ısrarlara dayanamayıp dışarda yedim 😭😭)
- 5 tane ızgara köfte
- Yarim lavaş ekmek
- patates kızartması (12 tane saydım :) )
- 2 tane közlenmiş yeşil biber.
Akşam (başka birşey yemem akşam yemek yememeye çalışıyorum zaten)
- salata
- Türk kahvesi

Spor ; 4.500 adım atmışım
Bunun disin da 20 mekik
Su 1 litre
asena87 asena87 yazdım beeen 🖐🖐
Hahahha ben de diyorum herhalde yanlislikla beni etiketledi🙈
Tamamdir yorum yapayim.benimkini de yazayim.
Bubarada yas boy kilonu tekrar yazar misin ona gore yorum yaparim onumuzdeki gunler.
Sende mi yurtdisindasin..
Labneyi sadece chessecakede yerdim burada herkes tuketiyor baya...

Oglen olmamis valla ne yalan soyleyeyim.
Patates ekmek gibi seyleri tamamen cikarmadan insan kilo vermeye baslayamiyor.
Azaltayim diyerek veremiyoruz genelde kilo.
Bir donem herseyi birakmak gerek bence...

20.00 10adet yaprak sarma o da en az 350 kalori eder.1 bardak ayran,3 cm cevizli sucuk malesef.

Aksam icin uzgunum ya ne guzel 4 gundur kacamaksizdim aslinda kavamak da degil diger seylerden hemedim cok actim sarma da yedim yani🙈

Hahahha ben de diyorum herhalde yanlislikla beni etiketledi🙈
Tamamdir yorum yapayim.benimkini de yazayim.
Bubarada yas boy kilonu tekrar yazar misin ona gore yorum yaparim onumuzdeki gunler.
Sende mi yurtdisindasin..
Labneyi sadece chessecakede yerdim burada herkes tuketiyor baya...

Oglen olmamis valla ne yalan soyleyeyim.
Patates ekmek gibi seyleri tamamen cikarmadan insan kilo vermeye baslayamiyor.
Azaltayim diyerek veremiyoruz genelde kilo.
Bir donem herseyi birakmak gerek bence...

Yok yok kolay bul diye etiketledim kendi menume 😂😂😂 kaptanım öyle yazmış yorum yapın diye
Yurtdışımi valla isterim ama malesef :rapci:
Artvindeyim ben. Boyum 1.69 kilom en son güncellemeyi yazıyorum 68.5 :)
Öğlen çok ısrar ettiler kiramadim. :kızgın:Ama bak şu an açım hiçbir şey yemiyorum. Çok azıcık salata yedim. 5/6 çatal kadar. Birde Türk kahvesi ictim. :)
Senin menun daha hafif cevizli sucuğu yemeseymissin 10 numara :)

çok güzel kilo vermişsin canım ya bende yumurta ile beslenenlerdenim ama bu kadar güzel kilo veremedim.bu hafta senin tariflerini uygulayacağım.

akmasa damlar diye atasözü var biz böyle böyle zayıflayacağız.tırnaklarımızla kazıyarak olacak.sakın pes etme.

yine çok istikrarlısın canım 1 kilo altı verdiğini görmedim hiç.

tam 1 kilo tebrikler.

kalkıp wc ihtiyaçlarını giderip biraz dinlendikten sonra tartılınca çok fark ediyor.bu hafta olmadı haftaya stok kalsın verilen kilo.

harika hızlı sonuç almaya başladın burası motive ediyor.bizimle kalmaya devam et.

çok sevindim canım.

yeni seviyen hayırlı uğurlu olsun.bu seviyede daha da hızlanacak gibi geliyor kilo vermen.sistemden çıkıp farklı sisteme giriş yapıyorsun.

nasıl kıskandım bilemezsin 3,3 nasıl verdin yahu bende istiyorum.

süper vermişsin yine
geçen hafta 62 idim , bugün 59,7 , aslında fark 2.3 ama ben izine ayrılış kilom olan 63 üzerinden farkı yazınca 3,3 gibi oldu :)
Çok güzel Canım hedefin kaç.

Çok güzel Canım.
hedefim 49 canım .
Canim hesabinda yanlislik var sanirim 2 .3kg vermissin cok iyi bir fark var tebrik ederim

canım ben takımdan izine ayrılışım olan 63 üzerinden aldım farkı. listeye gireceğim için geçen hafta ki 62 üzerinden mi ayrılışım olan 63 üzerinden mi fark alınacak bilemedim de :)

iyi akşamlar kızlar , bugün bayağı zor bir gündü eve yeni geldim . dedeme köpekler saldırmış ,kalçasından ısırmışlar bastonla yürüyen adamcağızı . kuduz aşısı felan yaptırdık anca girdim eve . şuan durumu iyi çok şükür. güzel kilolar verilmiş 4. olmuşuz ne güzel :) kilo veren arkadaşlar tebrik ederim :)

Back
X