• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

26 şubat 2020 bugün ne yedim?

sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 30 gr peynir
ara : 100 gr yoğurt
akşam : 50 gr pastırma 2 adet yumurta ile pişmiş + 20 gr peynir
su : 1300 ml devam
spor : 110 dk pilates : 330 puan
150 squat : 300 puan
toplam : 660 puan
mifihafa mifihafa nasılsın bugün ?

temeli ketoya dayanan daha esnek bir beslenme yapabiliriz diye düşünüyorum bende. bu bir haftada belimin oyuntusu meydana çıktı demek ki etkili 1 kg dan daha az vermediğimi düşünüyorum.cuma göreceğiz. ve ilk işim 1200 gr üstü verdiysem gidip süt alıp kahve içeceğim ödül olarak

Galiba oyle yapacagim ben. Onemli olan karbonhidrati 20 gr altinda tutmam.
2 gün evde Olunca daha planli oluyor beslenmem.
Ayrica yarin hem sabah hemde aksam crossfit e gidecegim

Merhaba hoşgeldin

Ergen benim başım da da var hafta da 1 gün kesin kavga ediyoruz beni cok uzuyor

Çok çok geçmiş olsun insallah tedavisini olup sağlığına ve evlatlarına kavuşur

Benim oğlanda babasına ağlıyor hiç peşini bırakmıyor da bende az dinleniyorum
Kizima daha cok vakit ayirmam lazim. Ben kizim bebekten yuksek lisanda basladim . Is, okul derken. Cocuk hep babayla vakit gecirdi. Telafi etmem lazim o zamanlari. Cok duskun babaya 😔

Hedef oyle. Ama 1 haftada 500 gr normalde veremem. Crossfit i de ektim bugun. Vucudumu dinleyim dedim. Soyle 1 saat sonra eliptik e cikacagim.
Ya sorma. Oglum kalkmak bilmiyor kizim da giyinmek istemiyor. Surekli hadi artik demek den gina geldi. Benim 7.30 da hazir olup isime baslamam gerekiyor. Kres ve okul ters yonde. Kizimin kres donemi bitse daha basit olacak. Oglumun okulu tam is yerimin yaninda. Arada 2 ev var.

Senin spor ve Yemek isi nasil gidiyor. Gunluk spor eklemedim. Ekleyeyim mi? Yapabildigin kadar yaparsin. Eliptik oncesi egzersiz yapacagim ben
Yok canim. Bugun 1 saat tabata yaptim canim cikti. Baska bursey yapamam. Yarin da 1 saat full yuzecegim.

Merhaba kizlar, hosgeldiniz. Asagidaki formu doldurabilir misiniz, hem sizi taniyalim, hem de grup listemize ekleyebilelim :KK36:
Ben stitch, kaptan yardimcisiyim, bu aralar izindeyim ama yakinda ben de donecegim sanirim listelere :)
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Hosbulduk :)memnun oldum tabi hemen dolduruyorum.

Tabiki devam edebilirsin canim , hosgeldin aramiza , katilim formumuzu doldurabilir misin?

Hosbulduk canım dolduruyorum hemen

Kullanıcı Adı :isimsiz965
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 (oglum 5 kızım 2 yasinda)
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :1.55
Kilonuz:78.3
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :hamilelik ve emzirme sureci
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Çocuklarımla daha aktif ilgilenebilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet bi takımda yarismistim ve 45 kiloya kadar düşmüştüm

Kullanıcı Adı :isimsiz965
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 (oglum 5 kızım 2 yasinda)
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :1.55
Kilonuz:78.3
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :hamilelik ve emzirme sureci
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Çocuklarımla daha aktif ilgilenebilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet bi takımda yarismistim ve 45 kiloya kadar düşmüştüm
aramıza hoşgeldin canım.yaşın çok küçük metobolizman hızlıdır biraz çaba sarf ederek hızlıca kilolarından kurtulursun

Bugunku menum
10:00- peynirli sandivic
Ara: sutlu kahve
14:00 - 1 kase tavuklu salata, 1 yenek tabagi sebze temegi.
17:30-tonbalikli sandivic, 1 kase havuclu salata.

su; 4 litre
Spor: 1 saat tabata
Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_

plasticwoman plasticwoman hic ölcmedim ketonlari.

Malesef takip etmiyorum. Boyle gunlerde ketoyu birakip saglikli kendi beslenme seklimi mi bulsam diyorum. Cunku hemen keto dan cikabiliyorsun. Senin beslenme tarzi neydi canim? Sirf hurma ile nasil duruyorsun kahvalti da yapmadan. Gec mi kalkiyorsun

Canım ben şifa orucu yapıyorum seviyeleri var. Şu an 2. Seviyedeyim 8 gün kaldı sanırım bitmesine bakalım. Kahvaltı yok yazdığım kadar yani öğle hurma, akşam yasaklar hariç akşam yemeği.

Yarın ne yesem diye düşünüyorum hiç enerjim yok kahve içmedim bugün ondan mı bilmiyorum. Çarşamba Perşembe kahve içmeyeyim diyorum sebze ağırlıklı besleneyim dedim ondan sanırım yarın kereviz ve ton balığı yerim enerjim olursa da salona gidip 1 saat yürüyüş yaparım.

Kızlar ben ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı çıkmaması lazım regl tarihim geldi, regl yakın yumurtlama olur mu bilen var mı

Yarın ne yesem diye düşünüyorum hiç enerjim yok kahve içmedim bugün ondan mı bilmiyorum. Çarşamba Perşembe kahve içmeyeyim diyorum sebze ağırlıklı besleneyim dedim ondan sanırım yarın kereviz ve ton balığı yerim enerjim olursa da salona gidip 1 saat yürüyüş yaparım.
ay ama ya kahvesiz hayat mı geçer.hadi kalk bir kahve hazırla kendine kötü düşüncelerini bastırsın

Kızlar ben ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı çıkmaması lazım regl tarihim geldi, regl yakın yumurtlama olur mu bilen var mı
tabi sağlıkçı arkadaşlar daha iyi bilir ama yumurtlama her kadında farklı oluyor.yani o tam ortadaki hafta yumurtlarsın diye bişey yok. zaten yumurta sürekli bir oluşum içerisinde biri olgunlaşıp atmaya hazırlanırken diğeri oluşmaya başlıyor.

Iyi geceler herkese. Benim bugunku menum
Sahur 2 yumurta Dan omlet
2 dilim ekmek
Bol domates ve yesillik
2 kk tulum peynir
Iftar
Büyük kase salata büyük tabak kıymalı karnabahar yemegi 3-4 yk pilav
Bir avuc leblebi
Yarim muz
Yarim portakal
Bir avuc kuru üzüm
Yemekler biraz fazla kacti ama Neyse ki sabahtan 1 saat yürüyüş var
10 bardak da su

ay ama ya kahvesiz hayat mı geçer.hadi kalk bir kahve hazırla kendine kötü düşüncelerini bastırsın

Valla aklımdan geçmiyor değil de uyuyamam şimdi yaparsam ama yarın içeceğim :)

tabi sağlıkçı arkadaşlar daha iyi bilir ama yumurtlama her kadında farklı oluyor.yani o tam ortadaki hafta yumurtlarsın diye bişey yok. zaten yumurta sürekli bir oluşum içerisinde biri olgunlaşıp atmaya hazırlanırken diğeri oluşmaya başlıyor.

İlk hamileliğimi ovulasyon testi ile öğrenmiştim, şu an çocuk düşünmüyoruz yaz sonu gibi var aklımız da ama sürpriz olur diye korkmuyor değilim bakalım haftaya regl olacağım zaten anlaşılır o zaman. Bütün sistem çöker hayırlısı olsun.

Iyi geceler herkese. Benim bugunku menum
Sahur 2 yumurta Dan omlet
2 dilim ekmek
Bol domates ve yesillik
2 kk tulum peynir
Iftar
Büyük kase salata büyük tabak kıymalı karnabahar yemegi 3-4 yk pilav
Bir avuc leblebi
Yarim muz
Yarim portakal
Bir avuc kuru üzüm
Yemekler biraz fazla kacti ama Neyse ki sabahtan 1 saat yürüyüş var