• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok olmuş sanki akşam yediklerin.bugün daha çok dikkat et olur mu?

kurtulamadın bir hastalıklardan.senin ki çöküş gribidir ben öyle diyorum. çocuklar iyileşene kadar kendini o kadar çok sıkıyorsun ki sonunda sen çöküyorsun.
kızım o pastaları ben yapsam kesin tavan yapmıştı kilom şirinler ne harika.mezuniyet pasta mı betty boop lu şimdiden sipariş ediyorum full kremalı olacak.:halay:
ben bu hafta süper gidiyorum gibi henüz hiç feyk beslenmem yok.

kaka olmaması yediklerini güzel sindirdiği anlamına geliyor.ama çiş olunca beni düşündürdü az çiş normal değil canım enfeksiyonu olabilir.bugünde az olursa bir sağlık ocağına götür istersen.(küçük kızım benim sütümü içince hemen kaka yapardı ve kilo alımı yavaştı.doktora götürdüğümde sütüm çok yağlı olduğundan çocuğa yaramadığını hemen vücuttan attığını söyledi.)

kıyamam sana neden böyle oldu.regl öncesi halsizlik olabilir mi? thylol içsen bana çok iyi geliyor.hastalığı yaşamadan direk iyileşme yaşıyorum.
Harika bi battyboop asigi olarak senin mezuniyet pastani seve seve yaparim valla ben yemiyorum hatta su sira istahimda yok gibi gozum gormuyor canim
Harika super bi eksi gelicek ozaman

Valla aynıyım kuzum, bende oğluma geçmesin diye izin bile almadım geldim işe akşama kadar takviyelerle toparlamaya çalışacağım. Akşam öksürmekten uyuyamadım. En güzeli dinlenmek Zaten bir de tavuk çorbası yap mis. Bende akşam yapacağım yarın içerim artık.
Evet evde var icim bari napim valla kuzum cocuklar firsat vermiyor ki uzanim dr ada gidemedim cocuklari birakicak kimse yok

tabiki, asagidaki formu doldurursan hem seni taniriz, hem de takim listemize ekleyebiliriz :)

Kullanıcı Adı : puff
İsim (İsteğe Bağlı ): Esma
Mesleginiz: şimdilik ev hanımı =)
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk 10 aylık
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.65
Kilonuz:93
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz : doğum kiloları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Haraketlerim kısıtlandi. Ve rahatsızlıklar çıkmaya başladı.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?hayır katılmadım.

Hosgeldin o zaman. Bebegin de yurumeye baslayacak yakinda sanirim, o da yardimci olur bize seni zayiflatmada :KK66: :KK36: Yarin fotografli kilo bildirimini unutma, olur mu? Puuff Puuff

Hosbuldum, teşekkürler.
Tartı fotoğrafını mi göndereceğim?
cuma günleri tartı fotoğrafı paylaşarak geçen hafta kaç kiloydun bu hafta kaç kilosun aradaki fark ne kadar ve bu farkın yüzdesini hesaplayarak bildirim yapıyoruz.hesaplama şekli takımın birinci sayfasında mevcut oradan bakarak yapabilirsin

Kizlar evdekilere Nohut yemegi yaptim. Nasil canim istedi varya

Birazdan spora gidecegiz. Eve gelince Yemek yer ardindan bildirim yaparim.

Hayırlı kandiller
13:00 1 kase mercimek çorbası az biraz ton balıklı salata (yeşillikleri ii yıkamamışlar geri göndermek zorunda kaldım😢) arkadaşlarımın kızarmış patateslerinden 3-5 tane attım ağzıma🙈
18:30 1 kase mercimek çorbası peynirli salata 1 adet kandil simidi

3litre su içildi
5564 adım atıldı.

bu arada pazartesi itibariyle karataya başlayabilirim
Çok emin olmamakla birlikte yarın tartı durumuma göre karar vereceğim.

Yawrukush Yawrukush stitch stitch milkk milkk

Selam herkese.

09.00 az peynir 1.5 ceviz 1 haslanmis yumurta 4 zeytin,kucuk kirmizi biber

14.00 corba,yarim tabak firin turlu, yogurt

18.00 pirasa corbasi-1 ceviz-1 kk peynir

Gun icinde 1.5 lt su 1 Turk kahvesi 1 Neskafe 4 cay ...

Planlanan egzersiz;

5600 adim,30 dk leslie ,50 squat,50 mekik

Normalin altinda besleniyorum,reglime de var daha ama 2 gundur tartida arti cikiyorum.
Bitki cayi ve pirasa corbasiyla odem olacagini da sanmam yarin bakacagim bakalim.

Ama uzuldum.

Back
X