- 26 Kasım 2019
- 2.020
- 2.822
- 48
Teşekkürler senin de4. Takimin guzel hanimlari hepinizin regaip kandili mubarek olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler senin de4. Takimin guzel hanimlari hepinizin regaip kandili mubarek olsun.
Harika bi battyboop asigi olarak senin mezuniyet pastani seve seve yaparim valla ben yemiyorum hatta su sira istahimda yok gibi gozum gormuyor canimçok olmuş sanki akşam yediklerin.bugün daha çok dikkat et olur mu?
kurtulamadın bir hastalıklardan.senin ki çöküş gribidir ben öyle diyorum. çocuklar iyileşene kadar kendini o kadar çok sıkıyorsun ki sonunda sen çöküyorsun.
kızım o pastaları ben yapsam kesin tavan yapmıştı kilom şirinler ne harika.mezuniyet pasta mı betty boop lu şimdiden sipariş ediyorum full kremalı olacak.
ben bu hafta süper gidiyorum gibi henüz hiç feyk beslenmem yok.
kaka olmaması yediklerini güzel sindirdiği anlamına geliyor.ama çiş olunca beni düşündürdü az çiş normal değil canım enfeksiyonu olabilir.bugünde az olursa bir sağlık ocağına götür istersen.(küçük kızım benim sütümü içince hemen kaka yapardı ve kilo alımı yavaştı.doktora götürdüğümde sütüm çok yağlı olduğundan çocuğa yaramadığını hemen vücuttan attığını söyledi.)
kıyamam sana neden böyle oldu.regl öncesi halsizlik olabilir mi? thylol içsen bana çok iyi geliyor.hastalığı yaşamadan direk iyileşme yaşıyorum.
Evet evde var icim bari napim valla kuzum cocuklar firsat vermiyor ki uzanim dr ada gidemedim cocuklari birakicak kimse yokValla aynıyım kuzum, bende oğluma geçmesin diye izin bile almadım geldim işe akşama kadar takviyelerle toparlamaya çalışacağım. Akşam öksürmekten uyuyamadım. En güzeli dinlenmek Zaten bir de tavuk çorbası yap mis. Bende akşam yapacağım yarın içerim artık.
sagol canim, iyi kandiller.4. Takimin guzel hanimlari hepinizin regaip kandili mubarek olsun.
tabiki, asagidaki formu doldurursan hem seni taniriz, hem de takim listemize ekleyebiliriz :)
Kullanıcı Adı : puff
İsim (İsteğe Bağlı ): Esma
Mesleginiz: şimdilik ev hanımı =)
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 çocuk 10 aylık
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.65
Kilonuz:93
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz : doğum kiloları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Haraketlerim kısıtlandi. Ve rahatsızlıklar çıkmaya başladı.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?hayır katılmadım.
beklentim o yönde.arkadaşlarım çok inceldin dediler bugün.Harika bi battyboop asigi olarak senin mezuniyet pastani seve seve yaparim valla ben yemiyorum hatta su sira istahimda yok gibi gozum gormuyor canim
Harika super bi eksi gelicek ozaman
Hosbuldum =)selam canim, hosgeldin
cuma günleri tartı fotoğrafı paylaşarak geçen hafta kaç kiloydun bu hafta kaç kilosun aradaki fark ne kadar ve bu farkın yüzdesini hesaplayarak bildirim yapıyoruz.hesaplama şekli takımın birinci sayfasında mevcut oradan bakarak yapabilirsinHosbuldum, teşekkürler.
Tartı fotoğrafını mi göndereceğim?
Selam Hayırlı kandiller arkadaşlar..
Rabbim dualarımızı ibadetlerimizi kabul buyursun inşallah..![]()
Hosgeldiniz kızlar özlem ben hepiniz insallah butun fazlaliklarinizdan kurtulursunuzHosbuldum =)
1 tbk nohut yemegi yemende sakinca yok benceKizlar evdekilere Nohut yemegi yaptim. Nasil canim istedi varya
Birazdan spora gidecegiz. Eve gelince Yemek yer ardindan bildirim yaparim.
Canim arrietty keto yapiyor, o yuzden nohut cok uygun degil diyetine1 tbk nohut yemegi yemende sakinca yok bence
Bu arada sizde hosgelfiniz takimimiza
Aaa arkadaşım bendede aslında karatay diyetimden kaldı bu alışkanlık şimdi sen yazınca hatırladımKaratay diyeti yapıodum eskiden
Favori lahmacun oluyo![]()