- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi yaZdım aynı yorumu yapmışız :)
Cok iyi gidiyorsun canim. Boyle devam edersen yaza super fit bir sekilde gireceksin. MasallahStres çok etkiliyor Canım kilo verdim fark ediyorum hep giydiğim kıyafette göbeğim belli oluyordu şimdi belli olmuyor epey bollaştı 2 kg gitmiş olması lazım ama işte neyse kafama takmıyorum tartıyı düşünmeyeceğim ve bu hafta Cuma’ya kadar tartılmayacağım tartıyı saklatayım
Yaz gelse rahatlayacağız da inşallah en az hasarla atlatırız
Alcam suda bol bol oyun oyna canim oglusunla. Tatil zamani gelene kadar alisir insallah suya.Güzel menü Canım bizde gideceğiz havuza bi türlü gidemedik oğlan her gün tutuyor havuz diye :) ama benim su korkum vardı yendim oğlumda aynı o korkmasın diye yendim ama onda da var inşallah yeneriz sık sık götürmem lazım tatile kadar
Cok iyi gidiyorsun canim. Boyle devam edersen yaza super fit bir sekilde gireceksin. Masallah
Cok kotu yaa. Rabbim ailelerine sabir versinHaberleri takip etmiyorum şimdi eşim söyledi çok şehit var bi tabur şehit olmu 100 aşkın sanırım![]()
Alcam suda bol bol oyun oyna canim oglusunla. Tatil zamani gelene kadar alisir insallah suya.
Canim benim astum bronsitim var o yuzden iyilesemiyorum yatak odamda bu sene biraz rutubet oldu sanirim o yuzden ben boleyim yoksa yillar once astim tedavimi oldum uzun suredirde keizler yasamiyordum birazda cocuklardan kendime bakamiyorum meyve sebze duzenli beslenme falan bunyem zayif dusuyor cocuklardada alerji cikti irsi dedi dr onlarada anne babadan gecer dediinşaallah eksi gelirim , iş yerimde hemşire hobi çikolata verdi ,çantama attım . tartıda eksi geleyim diye yemedim valla masum masum yarını bekliyor dolapta
niye böyle canım ya doktor ne diyor , ilaç verdi mi ?
aynen öyle yaparım , yağsız satılıyor mu ki hiç görmedim . benim kardeşim çok sever hep yağlı alıp süzüyor. yağsız aldığına denk gelmedim hiç , yağsızı da mı var mış ayy ne cahil kaldım :)
Canim benim astum bronsitim var o yuzden iyilesemiyorum yatak odamda bu sene biraz rutubet oldu sanirim o yuzden ben boleyim yoksa yillar once astim tedavimi oldum uzun suredirde keizler yasamiyordum birazda cocuklardan kendime bakamiyorum meyve sebze duzenli beslenme falan bunyem zayif dusuyor cocuklardada alerji cikti irsi dedi dr onlarada anne babadan gecer dedi
Haberleri takip etmiyorum şimdi eşim söyledi çok şehit var bi tabur şehit olmu 100 aşkın sanırım![]()
bu kadarla kalır umarım bu mübarek gecede çok ocağa ateş düştü. Allah ailelerine sabır versin.yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.Kizlar son dakika haberine gore 22 sehidimiz varmis cok sayidada yarali allah ailelerine sabir versin cok uzuldum gencwcik cocuklar allahim iki tane evladim var kimseye yasatmasin
inşaallah eksi gelirim , iş yerimde hemşire hobi çikolata verdi ,çantama attım . tartıda eksi geleyim diye yemedim valla masum masum yarını bekliyor dolapta
niye böyle canım ya doktor ne diyor , ilaç verdi mi ?
aynen öyle yaparım , yağsız satılıyor mu ki hiç görmedim . benim kardeşim çok sever hep yağlı alıp süzüyor. yağsız aldığına denk gelmedim hiç , yağsızı da mı var mış ayy ne cahil kaldım :)
Güzel Canım benimde bugün 30 dk yürüyüşüm var
Sağol canım vitamin takviyesi ile toparladım biraz
Sana da hayırlı kandiller Canım, veririz Canım destek çok önemli bu süreçte yemeğin önemli olduğu bi toplumda yaşıyoruz
Süpersin Canım Emin’im faydası olur
Yani kaçamaktan iyidir Canım
Güzel Canım
Güzel geçmiş Canım gün güzel eksi gelir umarım bu arada kadınların da çilesi bitmiyor ben ya hamileysem diyorum eşimde bebek seviyor ne güzel erkeklere göre hayat :)
Benim favorim Canım bu aralar ama tavuk koymuyorum tavuklu da deneyeceğim daha doyurucu olur