- 3 Haziran 2015
- 37.282
- 120.801
- 798
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadarla kalır umarım bu mübarek gecede çok ocağa ateş düştü. Allah ailelerine sabır versin.yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.
bu kadarla kalır umarım bu mübarek gecede çok ocağa ateş düştü. Allah ailelerine sabır versin.yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.
:) birazcık daha beklesin hobicik sabah yersin tartıdan sonra inşallah :)
Evet malesef insan bazen kendiyle başbaşa kalınca tokezliyor destek şart
Günaydın
Geçen cuma kilom 74,70
Bu cuma kilom 73,90
Fark -800 gr
Yüzde 1,07
herkese bol eksili bir cuma diliyorum.
Geçen hafta :85,9
Bu hafta : 85,1
Fark :800 gr
Yüzde 0.93
sahur:
maydanoz domates salatalık iki yumurta. zeytin..
iftar
bi dilim pizza kola
mide kolayı kabul görmedi ve gitti tümü yiyecek
eşim yedi hepsini iki üç dilim pizzayi kaynanama yolladim evimde pizza görmeyeyim![]()
Geçen hafta: 65.5
Bu hafta: 65
Fark: 0.500
Yüzde: 0.76%
Gelecek hafta için hedef kilo: 64.5
Günaydın hayırlı cumalar şehitlerimiz var çok üzgünüm Allah sabır versin ailelerine..
Allah vatanımızı milletimizi korusun..
Başlangıç kilom : 99
Güncel kilom : 98.8
yüzde hesaplamayı unuttum
Hedef kilo : 70
kahvaltı yapıp spora gidiyorum..
Bol eksiler diliyorum herkese..
Günaydın pazartesi bașladım diyete.
Pazartesi :83
Bugun 82.5
Fark:500 gr
Fotograf cekmeyi unuttum.
Gunaydin kizlar , yine duzenim sasti
Nasilsiniz,gununuz guzel gecer umarim.
Guzel eksili paylasimlar gordum, uykumun arasinda yaziyorum bu mesaji..
Cok sehidimiz var, cok uzgunum, Rabbim ailelerine sabir versin.
Bir sehit annesinin sozu darmadagin etti beni, "Sehidin helvasi,sizin ocaginizda kavrulmadikca,size tatli gelir" dedi.
Bogazima oturdu dugum...
Sabaha gorusmek uzere kizlar,Allaha emanet olun...
Eki Görüntüle 2597727 başlangıç 78.3
Yüzde nasıl hesaplanıyordu kızlar:&
Amin inşallah Canım kısa sürede de yaralarını sararlar inşallah dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor.
Yol uzun olunca şart Canım, bu işin psikolojik kısmı insanı en çok zorlayan.
Güzel Canım bu süreçte hızlı gider iyi kullan Canım, sonra biraz yavaşlıyor ister istemez. Başlarda en hızlı dönemi.
Bak bi yazdık sana hemen toparladın, çabuk kilo veriyorsun ama kıymetini bilmiyorsun Canım
Canım yiyemiyorsan neden zorluyorsun ki? Bu kusma olayı çok iyi değil bir çok hastalığa davetiye çıkarır. Artık biliyorsun neyi kabul ediyor etmiyor ona göre beslenmelisin, her mesajında muhakkak bi kustum geçiyor lütfen dikkat et önce sağlığın. Ama böyle sağlıksız olacak.
Güzel Canım az kaldı verirsin bence.
Güzel Canım tebrikler ilk sayfa da yazıyor yüzde hesaplama
Günaydın Canım güzel Pazartesi başlangıç için tebrikler.
Günaydın Canım üzücü şekilde girdik yatağa ve kalktım Cuma heyecanı bile yok. Bize de tatlı gelmiyor ama unutuyoruz onlar unutmuyor. Rabbim yardımcıları olsun.
Tebrikler Canım.
Tebrikler Canım ilk sayfa da yazıyor
Sabah kahvaltım 35 gr ekmek ve resimdeki gibi az menemen 40 gr kadar peynir ve 1 tatlı kaşığı teremyag ve yarim tatlı kaşığı bal
Teremyağ olmasa tereyağı olsa daha iyi olurdu ama Cuma ödülü olmuş olsun.
dr mike dow yemek bagimliliği kitabi aldim hadi bismillah..
kesin ben yemek bagimilisiyim..
nerede hata yapıyorum inşallah kitapta bulurum:)
tamam takibe alicam bu arada instagrama giremiyorum internet çekmiyor.Feyza bayraktar takip etmelisin özellikle; Türkiye’de yeme bağımlılığı üzerine çalışan en iyilerden ve Türk toplumuna göre yorum yapmak daha doğru. Onun da kitabı var ama e kitap olarak mevcut sadece onu almalısın o zaman kendini bulacaksın bende okuyorum çok doğru. İnstagramdan da takip et güzel yazılar paylaşıyor sorulara cevap veriyor