- 3 Haziran 2015
- 37.282
- 120.801
- 798
- 36
ben iyi düşünüyorum da böle haberler okudukça beni derinden etkilediRabbim yardımcıları olsun.
Sadece bize değil genel sorun ama böyle düşünmemek daha da kötüyü çağırmamak gerekiyor diye düşünüyorum. Kıyamet falan ben bilmem salgınlar için bu kıyamet alarmı değil diyor bazı alimler insanların kendilerinin çıkartıp piyasa saldığı bir virüs arkasından aşı gelir dedim gelir. Yaza doğru salgın kalmayacak zaten havaların ısınması lazım. Dünya savaşına gelince Arap yardım adası zaten çoğu İngilizler tarafından kurulan, marşları, bayrakları bile olmayan resmen geçici bölgelerdi, orada farklı bir savaş var biz içindeyiz ama ileri zamanda bu durumun büyüyeceğini sanmıyorum. İstediklerini bir şekilde alıyorlar olan bizim kardeşlerimize, şehitlerimize oluyor.
Aynen Canım bende öyle diyorum kendimi strese sokmayacağım :) bakalım regl olursam güzel eksi gelir. Öyle Canım başlamasam yemeye devam etsem ne olacaktı 130 kg olurdum herhalde böyle yazınca yok ya olmam çok diyordum ama hamilelik, depresyon anlamadan 122 oldum Zaten kendimi öyle görmesem bile. Kendime zaman tanımalıyım daha 1 ay oldu güzel yol kat ettim.
Şnşallah canım, sende kendini zorlama ne güzel yemiyorsun biliyorsun neyi yiyemeyeceğini de ısrar etme yiyeceğim diye :)
Evet kendimi zorluyorum
yemek istemesem de yiyorum
çok yiyince artık midem kaldiramiyor.
bugün öğle yemeginmde ekmek canim çekmişti yemedim.
taşkebabi ve yoğurtlu patates püresi yetti.