• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:KK6::spor:***HAFTALIK TAKIM ICI YARISMALARIMIZ***:spor::KK6:

CUMARTESI : IPSIZ IP ATLAMA
PAZAR : MEKIK EGZERSIZI
PAZARTESI : SQUAT EGZERSIZI
SALI : ADIMLAMA YARISMASI
CARSAMBA : DIZLERIMIZI KARNIMIZA CEKEREK OLDUGUMUZ YERDE KOSMA YARISMASI
PERSEMBE : HEEL TOUCHES EGZERSIZI

***Citir arkadaslarim bu hafta hergun bir egzersiz yarismamiz var.Saglik sorunu olmayan, yeni dogum yapmamis olan tum arkadaslarim az dahi olsa lutfen yarismaya katilim gosterelim. :KK200:

***Hergun yarisma egzersizlerimizi, sabahtan aksama kadar sureyle yapip, menulerimizle beraber kac adet yaptigimizi yazacagiz.

***Gunluk olarak dereceye giren arkadaslarimizi aciklayacagim ve persembe gununun sonunda adet olarak en cok egzersizi yaparak haftayi bitiren arkadasimda, cuma gunu diledigi bir seyi yeme ODULUNU kazanacak.

***Bugunku egzersizimiz ipsiz , sanki elimizde hayali bir ip varmis gibi oldugumuz yerde ip atlama egzersizi.Kac adet yaptiginizi sayip, aksam menulerle beraber yazmayi unutmayin.
***Takima yeni gelen arkadaslarim sizleride yarismalarimiza bekliyoruz.:KK36:
Simdiden herkese bol ter atmalar.:KK5:

:KK5:***TAKIM ICI ES YARISMAMIZIN SONUCLARI***:KK5:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon:1. mifihafa mifihafa & CEYDOS CEYDOS ====> % 1.20:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:KK9::KK9:2. @diyetlikadn & @AppLesma ====> % 0.96:KK9::KK9:
:KK73::KK73:3. plasticwoman plasticwoman & @fyzanur ====> % 0.50:KK73::KK73:
4. angelnesss angelnesss & milkk milkk ====> % 0.47
5. Arrietty_ Arrietty_ & @DeryaOnDiet ====> % 0.25
6. @gulum7 (sabit) & Yawrukush Yawrukush (tartilmayi unuttumo_O)===> % 0

Dereceye giren arkadaslarimi tebrik ediyorum, 1. olan arkadaslarim, mifihafa mifihafa ve CEYDOS CEYDOS odul olarak dilediginiz bir seyi yiyebilirsiniz, odulunuzu menulerinizde odul olarak yazin, afiyet olsun.:KK200:
Aaaa 1. Olmusuz☺ CEYDOS CEYDOS tebrikler 👏👏👏seninle iyi bir takim olduk kiz baksana hadi bu hafta da gosterelim kendimizi insallah.🏆🏆🏆 bizim oldu. Yarismaya katilan butun arkaslari da tebrik ediyorum. Yarismak bahane giden kilolar sahane. Haydi devam motivasyon iyi oluyor boyle

Ay ben menu mu yazmamisim listeyi gorunce farkettim hemen yazayim
Sabah
Sucuklu yumurta 2 tane az peynir ceyrek gevrek roka marul 2 zeytin 3 ince dilim kizarmis ev ekmegi 1 dilimi salca li cay
Ara
Elma 1 portakalli kurabiye
Ogle3 kasik bulgur pilavi az tavuk yogurt
Ara yesil cay bir kac tane cikolatali cerez
Aksam
1 kepce kuru fasulye 4 kasik pirasa. 1 boyoz

Boyoz ve kurbiye yi odule sayalim biraz fazla oldu. Ama pisman degilim bu hafta telafi edecegim insallah. Bende moralim bozuk olunca onumu ne gelse yiyenlerdenim maalesef. Bu yediklerim eskiye gore deve de kulak yani. Bu hafta daha dikkatli olacagim.
Su 2.5 lt oldu
Spor 30 dk tempolu yuruyus 10 dk parktaki aletlerde calistim
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Aaaa 1. Olmusuz☺ CEYDOS CEYDOS tebrikler 👏👏👏seninle iyi bir takim olduk kiz baksana hadi bu hafta da gosterelim kendimizi insallah.🏆🏆🏆 bizim oldu. Yarismaya katilan butun arkaslari da tebrik ediyorum. Yarismak bahane giden kilolar sahane. Haydi devam motivasyon iyi oluyor boyle
Tekrar tebrikler canim☺️

Sabah
Sucuklu yumurta 2 tane az peynir ceyrek gevrek roka marul 2 zeytin 3 ince dilim kizarmis ev ekmegi 1 dilimi salca li cay
Ara
Aksam

Boyoz ve kurbiye yi odule sayalim biraz fazla oldu. Ama pisman degilim bu hafta telafi edecegim insallah. Bende moralim bozuk olunca onumu ne gelse yiyenlerdenim maalesef. Bu yediklerim eskiye gore deve de kulak yani. Bu hafta daha dikkatli olacagim.
Su 2.5 lt oldu
Bugunku menuye ekleyecegim canim menunu☺️Afiyet olsun oduller.😋

İyi akşamlar grubumun güzel kadınları azimli kadınları 😍

öncelikle bugün işlerim çok yoğundu malum aysonu şimdi eve giriş yaptım.

menüme geçeyim hemen

08:30 1 adet muz
13:00 1 kase mercimek çorbası salata ve yarım porsiyon tavuk şiş
18:30 6 adet köfte 3 kaşık kadar bulgur pilavı ve ayran

3 litre su içildi
Adımlarımda 🙈3846 da kaldı.
Bol kahve,çay
Şimdi de melisa çayımı içiyorum.

bu arada sevgili eşim milkk milkk bu haftaki desteğinden dolayı çok teşekkür ederim😀
En kısa zamanda tekrar eşleşmek isterim 😘
Sevgili kaptanım Yawrukush Yawrukush
Ooo tekrar isteniyorum Yawrukush Yawrukush 😍 ne demek ben teşekkür ederim🥰 ben de bulgur pilavı ama normal bir tesadüf 😋 su da iyi herxamanki gibi... beğendim 🥰

Gunaydin
Ben yine bu haftasonu calisiyorum. Sonra ki 6 haftasonu bosum neyse ki.

Tebrik ederim spor birincileri.
Benim ortagimi goremedim. Umarim hersey yolundadir.

Keto disinda farkli beslenecegim bu hafta ama ne yiyecegim konusunda hicbir fikrim yok. Kahvaltida yapmadim ac degilim.

Yawrukush Yawrukush Manti tarifini ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200229_063357.webp
    Screenshot_20200229_063357.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 24
Gunaydin

Keto disinda farkli beslenecegim bu hafta ama ne yiyecegim konusunda hicbir fikrim yok. Kahvaltida yapmadim ac degilim.

Günaydın ne işle meşgulsünüz?

Tebrikler canim, harika bir eksi..:KK76::KK76:

Sahanesin Aslicim.:KK9::KK9:

Tebrikler canim cok sevindim, yarim kilodan daha kurtulmussun.:KK71::KK71:

Aramiza hosgeldin canim, ne guzel eksiyle gelmissin.
Ben Ozge, takim kaptaniyim, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum.
Beraber kilolari guzelce verecegimize eminim.:KK200:

Canim modumuzu dusurmek yok, muhtemelen kas kutlen artti bu hafta, elinden geleni yaptin.:KK200:

Tebrikler canim.:KK9::KK9:

Ne guzel bir eksi canim.:KK71::KK71:

Keyifli okumalar Aslicim:)

Canim moral bozacak hicbir sey yok, kilo verme sureci cok inisli cikisli bir surec.
Bir cok sey etkilemis olabilir, dinlenme, tuvalete cikma, stres yapma vs vs.
Onumuzdeki hafta senin haftan olacak, tebrik ediyorum.:KK9::KK9:

Feyzos eridin gittin gulum.:KK9::KK71:

Benimde hic keyfim yok canim, tebrik ederim ne guzel gitmis kilolar.:KK9::KK9:

Senink ilo bildirimini gormek ne guzel, wcya cikip bende bildirim yapacagim:)
Hosgeldin Senemim..:KK200:

Canim yarin sabah firsatin olursa tartil , kilonu guncelleyelim canim..:KK200:

Harika bir eksi ,bayildim..:KK9::KK71::KK76:

Esim bu hafta daha dikkatli olalim, menulerin takibimde:)

Insanin muhendis arkadasi, hatta kaptani olmasi ne guzel :)
Emeklerine saglik canim..
Regl olmama rağmen eksi gelmek benı çok mutlu etti
Tartı tartıldım sonra regl oldum
Hiç keyfim yok regl olunca hiç bişey yapmak istemıyorum:(
Bugün sabah çamaşır atıp geldım hava Yağmur yağacak gibi
Güneş açsa camları sileceğim

Ooo tekrar isteniyorum Yawrukush Yawrukush 😍 ne demek ben teşekkür ederim🥰 ben de bulgur pilavı ama normal bir tesadüf 😋 su da iyi herxamanki gibi... beğendim 🥰
Sizi yine bulusturacagim , doyamadiniz birbirinize :)

Gunaydin

Kolay gelsin canim ,tarif icin tesekkurler :)

Regl olmama rağmen eksi gelmek benı çok mutlu etti
Tartı tartıldım sonra regl oldum
Hiç keyfim yok regl olunca hiç bişey yapmak istemıyorum:KK43:
Bugün sabah çamaşır atıp geldım hava Yağmur yağacak gibi
Güneş açsa camları sileceğim
Cok sevindim senin adina canim, kolay gelsin ev islerinde..

İçiyorum canım hala , ama pek içemiyorum , sürekli tuvalete gitmek sıkıntı oluyor nöbette . 1 litre olsa yeter bu gece .

Susadığın zaman kendini susuz bırakma önemli olan kısım o.

Yok canim tarti guncellememiz yok, milkk milkk tartilmayi unutmus, firsati olmamis oyuzden bu hafta tarti bildirimi olmadigi icin tartilmasini istedim :)

Cok guzel bir gun olmus yine canim :)

Bi an sevindim :))))

Teşekkürler :KK200:

:KK5:***TAKIM ICI ES YARISMAMIZIN SONUCLARI***:KK5:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon:1. mifihafa mifihafa & CEYDOS CEYDOS ====> % 1.20:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:KK9::KK9:2. @diyetlikadn & @AppLesma ====> % 0.96:KK9::KK9:
:KK73::KK73:3. plasticwoman plasticwoman & @fyzanur ====> % 0.50:KK73::KK73:
4. angelnesss angelnesss & milkk milkk ====> % 0.47
5. Arrietty_ Arrietty_ & @DeryaOnDiet ====> % 0.25
6. @gulum7 (sabit) & Yawrukush Yawrukush (tartilmayi unuttumo_O)===> % 0

Dereceye giren arkadaslarimi tebrik ediyorum, 1. olan arkadaslarim, mifihafa mifihafa ve CEYDOS CEYDOS odul olarak dilediginiz bir seyi yiyebilirsiniz, odulunuzu menulerinizde odul olarak yazin, afiyet olsun.:KK200:
yine kupa kalkmış hemde bizim için.harika değil de ne.kilo verdim mutluyum birde eşimle beraber güzel kilolar verdik daha ne isterim.
eşler yarışması beni hırslandırıyor kaptanım. @gönülmeyvesi ile eş olduğumuzda da olmuştu daha sık yapsak sporla be raber eş yarışmalarını da devam ettirsek harika olur.
:KK6::spor:***HAFTALIK TAKIM ICI YARISMALARIMIZ***:spor::KK6:

CUMARTESI : IPSIZ IP ATLAMA
PAZAR : MEKIK EGZERSIZI
PAZARTESI : SQUAT EGZERSIZI
SALI : ADIMLAMA YARISMASI
CARSAMBA : DIZLERIMIZI KARNIMIZA CEKEREK OLDUGUMUZ YERDE KOSMA YARISMASI
PERSEMBE : HEEL TOUCHES EGZERSIZI

***Citir arkadaslarim bu hafta hergun bir egzersiz yarismamiz var.Saglik sorunu olmayan, yeni dogum yapmamis olan tum arkadaslarim az dahi olsa lutfen yarismaya katilim gosterelim. :KK200:

***Hergun yarisma egzersizlerimizi, sabahtan aksama kadar sureyle yapip, menulerimizle beraber kac adet yaptigimizi yazacagiz.

***Gunluk olarak dereceye giren arkadaslarimizi aciklayacagim ve persembe gununun sonunda adet olarak en cok egzersizi yaparak haftayi bitiren arkadasimda, cuma gunu diledigi bir seyi yeme ODULUNU kazanacak.

***Bugunku egzersizimiz ipsiz , sanki elimizde hayali bir ip varmis gibi oldugumuz yerde ip atlama egzersizi.Kac adet yaptiginizi sayip, aksam menulerle beraber yazmayi unutmayin.
***Takima yeni gelen arkadaslarim sizleride yarismalarimiza bekliyoruz.:KK36:
Simdiden herkese bol ter atmalar.:KK5:
süper bu hafta dolu dolur egzersiz yapacağız.sadece cumartesi ve çarşamba için hasta külodu alsam fena olmayacak.
muhteşemiz ne diyeyim mifihafa sende harikaydın.bu hafta beslenmene bak dolu dolu değil.eşim beya biz bu işi kotaracağız.
Sabah
Ara
Aksam

Su 2.5 lt oldu
yine karbonhidrat fazlan var dikkat et boyoz riskli hemde çok. spor ve su çok iyi
Biliyordum sabit olmadığımı şu an tartıldım 110,8 :KK76:
ahahaha ben biliyordum.bizim kız vermeden hafta geçirmez diyordum.çok sevindim canım.

yine kupa kalkmış hemde bizim için.harika değil de ne.kilo verdim mutluyum birde eşimle beraber güzel kilolar verdik daha ne isterim.
eşler yarışması beni hırslandırıyor kaptanım. @gönülmeyvesi ile eş olduğumuzda da olmuştu daha sık yapsak sporla be raber eş yarışmalarını da devam ettirsek harika olur.

süper bu hafta dolu dolur egzersiz yapacağız.sadece cumartesi ve çarşamba için hasta külodu alsam fena olmayacak.

muhteşemiz ne diyeyim mifihafa sende harikaydın.bu hafta beslenmene bak dolu dolu değil.eşim beya biz bu işi kotaracağız.

yine karbonhidrat fazlan var dikkat et boyoz riskli hemde çok. spor ve su çok iyi

ahahaha ben biliyordum.bizim kız vermeden hafta geçirmez diyordum.çok sevindim canım.

Teşekkürler canım 110 görmek çok mutlu etti ama asıl mutlu edece “99” görmek olacak :) ha gayret 11 kilocuk kaldı sonra hedef “8” ve obez sınıfından ayrılmak olacak :)

abuk subuk bir saatte aklıma peynir yemek geldi.su içmemekten olamaz çünkü içiyorum dedim.peyniri yedim ve şükür geçti. bünyem tuz mu istedi acaba diyorum. tuz almıyorum hiç ondan olmalı

Bende bekarken annem ısrar ederdi bazen çay diye içerdik ben sevmem. Ay anne Canım peynir, ekmek istedi derdim annemi de kandırırdım çay saati peynir ekmek saatine dönerdi :) akşam annem açım sanki bi kızartma olsa derdi ben hemen yapardım :)))) kadın zayıf kanına giriyordum :)))

bu hafta takımımızda 1100 gr kilo vererek birinci olan CEYDOS CEYDOS 'u tebrik ediyorum (ben oluyorum kendileri)nasıl oldu anlamadan oldu ama oldu.takıma katkım olur diyordum ancak hiç kendi beslenme listelerimi paylaşacağım aklıma gelmemişti.
istikrarlı bir şekilde kilo veren tüm takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.
bakalım bu hafta neler yemişim neler yapmışım.menü paylaşımlarını yaparken cuma ve cumartesi gününün tarihlerini karıştırmışım bu post altında düzelttim.

21 şubat cuma
21 şubat bugün ne yedim
sabah : 1 adet yumurta + peynir (eşim 3 haşlayıp 2 yanına almış evde 4 yumurta vardı birini kızım kendine omlet yaptı bilin bakalım bana ne kaldı?)
öğlen : kahvaltıyı 12 den sonra edince öğlen gene gitti
akşam : yumurtalı ıspanak yapacaktım.yumurta almaya gittim çok aç olunca pişene kadar dayanamayacağıma karar verdim. ev halkına yeni gördüğüm hazır yemek fasulye pilaki aldım.eşime ben yaptım dedim pek beğendi. tabi ki sonra gerçeği söyledim. neyse kendimede gevrekli yoğurtlardan aldım onu yedim.sonra cafeye gittik patlamış mısır getirdiler psikolojik herhalde fark etmeden elim gitmiş yarısını yemiş buldum kendimi.
su : gene yerlerde 1500 ml
spor : 105 dk pilates : 315 puan
150 squat : 300 puan
25 dk ağırlıklı yürüyüş : 75 puan ağırlıklar alışveriş malzemeleri oluyor.hangi akla hizmet o kadar alışveriş yaptım bilmem yanlız ve arabasızken üstelik delilik.
toplam puan : 690 puan

mifihafa mifihafa
22 şubat cumartesi
22 şubat cumartesi bugün ne yedim?

sabah : 1 adet mix yoğurt
öğle : sabahım yine öğle oldu gene kaynadı kaynayan sabah kahvaltısı ama olsun.
akşam : fajita ( lavaşı olmadan) + 3 kaşık tepeleme humus + 1 kaşık patlıcan salatası + salata + alize cranberry 100 ml
su : 1 lt içmeye devam
spor : 1-7 arası temizlik yemek alışveriş : 720 puan

mifihafa mifihafa özür dilerim akşam yemiği biraz fazla kaçtı ama inan telafi edeceğim.humusta yağ yoktu tek tesellim o.arkadaşım diyetimden dolayı ilave etmemiş sağolsun.
23 şubat pazar
23 şubat pazar bugün ne yedim?
sabah : yoğurtlu mix
öğlen : 2 adet yumurta ile peynirli omlet + 1 dilim keto ekmeği labneli
akşam : yoğurtlu mix + 1 dilim keto ekmeği labneli
su : 2000 ml olacak inşallah yatana kadar zencefilli tarçınlı
ek içecek : ödem çayı
spor : 30 dk ev temizliği 35 dk yemek hazırlıkları : 65 dk : 130 puan
24 şubat pazartesi
24 şubat pazartesi bugün ne yedim?

sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir + 1 dilim labneli keto ekmeği 0,5 mm kesilmiş halde
öğlen : 2 minik elme aralı yedim hamamda bayılacaktım çünkü zor toparladım. + 2 maden sulu ayran
akşam : 2 adet yumurta ile hazırlanmış peynirli keto ekmekli 1 tatlı kaşığı tereyağlı omlet
su : henüz 1500 ml ama yatana kadar 2500 olacak
spor : mutfak toplama + geç saattede wc temizliği olacak mecburen pisilerimin huzuru için yapmalıyım.
bugün pilates günümdü biliyorsunuz ekip olarak hamama gittiğimiz için yarın yapacağız.feci halde yüzümü soymuşum.kıpkırmızı geziyorum ortalıkta.
25 şubat salı
25 şubat 2020 bugün ne yedim?

sabah : 2 adet haşlanmış yumurta
akşam : 3 adet bulut ekmek içine 30 gr peynir 2 adet aç bitir salam + 2 kaşık peynir tatlısı (ah nefsim)
su : 2200 ml daha devam
spor : 115 dk pilates : 345 puan
140 squat : 280 puan
65 dk temizlik : 130 puan
toplam : 755 puan
mifihafa mifihafa
26 şubat çarşamba
26 şubat 2020 bugün ne yedim?

sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 30 gr peynir
ara : 100 gr yoğurt
akşam : 50 gr pastırma 2 adet yumurta ile pişmiş + 20 gr peynir
su : 1300 ml devam
spor : 110 dk pilates : 330 puan
150 squat : 300 puan
toplam : 660 puan
mifihafa mifihafa nasılsın bugün ?
27 şubat perşembe
27 şubat 2020 bugün ne yedim ?

sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 20 gr peynir
öğle : mocha karamelli içtim
akşam : ıspanak yatağında 150 gr biftek
su : 1200 ml devam ediyorum.
spor : 30 dk yürüme + ev temizliği

mifihafa mifihafa

bu hafta takımımızda 1100 gr kilo vererek birinci olan CEYDOS CEYDOS 'u tebrik ediyorum (ben oluyorum kendileri)nasıl oldu anlamadan oldu ama oldu.takıma katkım olur diyordum ancak hiç kendi beslenme listelerimi paylaşacağım aklıma gelmemişti.
istikrarlı bir şekilde kilo veren tüm takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.
bakalım bu hafta neler yemişim neler yapmışım.menü paylaşımlarını yaparken cuma ve cumartesi gününün tarihlerini karıştırmışım bu post altında düzelttim.

21 şubat cuma

22 şubat cumartesi

23 şubat pazar

24 şubat pazartesi

25 şubat salı

26 şubat çarşamba

27 şubat perşembe
Tebrikler canim

Back
X