• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi gunler kizlar

Yawrukush Yawrukush baya yoruldum kaptan haftasonu. Neyse ki 5 hafta haftasonu mesaim yok.

dayanabildim :) ac olsam keto soganli yiyecektim.
Spor sonrasi tokluk hissi geliyor. Nedendir bilmem.

Bugun biraz daha fazla yiyecegim.

Baya erken kalktim kahvalti evde yetisiyor.
Bugun adim yarisi var diye evde bisikleti birakip yuruyecegim. Dun ki gibi önce kurs sonra spor. Sonra da Eve :) 13 km var Toplam.
woaw, bugun yarisma birincisi sensin o zaman :KK9:

PAZAR MENUM
SABAH

Tereyaginda 2 yumurta
3 dilim sucuk
Zeytin , peynir
Yarim elma
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN
Izgara tavuk gogsu
Salata

ARA
Sutlu filtre kahve

AKSAM
1 dilim ekmegin uzerine peynir
Irmik helvasi 7-8 kasik kadar :KK43:

SU: 2 lt
SPOR:Bol yuruyus, ev isi

PAZARTESI MENUM
SABAH

1,5 haslanmis yumurta
Peynir ,zeytin
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN
1 kucuk yemek tabagi kabak yemegi
2 kasik yogurt

ARA
Sutlu filtre kahve
Kucuk bir parca tavuk (oglumdan kalmisti)

AKSAM
Firinda tavuk
Salata

Su: 2 lt olacak
Spor: 500 squat, 1 bucuk saat parkta cocuk pesinde yuruyus, fizik tedavide yarim saat egzersiz.
Z Zeruss
O helvayı görmesem güzel menün aslında daha dikkatli olmalısın kaçamak yok:KK20:

Günaydın hayırlı sabahlar azimli güzel hatunlar nasıl gidiyormu kilocuklar :KK66:
Kahvaltımı yaptım çay keyfi yaparken okudum yazdıklarınızı alışkanlık yapıyorsunuz valla :KK50::KK54:
Günaydın afiyet olsun
Bugün hiç enerjim yok kendimi çökmüş hissediyorum nedense :KK43:

Beklenen menümü yazayım:

Öğle: 7 belki 9 hurma enerjim yok akşama kadar dayansın oğlum hasta yüzüme yüzüme hapşırdı dün

Akşam; tavuk çorbası (un yok), çoban salata, bulgur pilavı belki az kereviz salatası.
Çok geçmiş olsun

Yumurtaya alerjim var galiba yediğimde 4 saat karın ağrısı çekiyorum canm..
Seviyorum ama yiyemiyorum :KK43:
çok üzüldüm canım.menülerimden de anlaşıldığı gibi yumurtasız hayat düşünemiyorum.3 yıl dedemlerle yaşadım. sabah tavuk gıdakladığı anda koşar yumurtasını alır. tabi yanımda tuz ve kaşıkla giderdim. hemen kırar he yerdim o yumurtayı. birgün benimde tavuklarım olacak yumurta kavgasını tavuklarımla yapacağım.
Bende kolay kg veremem de emziriyorum şimdi bu nedenle eskisine kıyasla daha iyi veririm diye düşünüyorum
sıvı bol al canım sütün bollanır hem.çok fazla yemek yemen gerekmiyor emzirme döneminde kaliteli beslenmen önemli.
İyice saldım kendimi bir türlü toparlanamıyorum iştahım açıldıkça açıldı
Tartılmıyırum ama hissediyorum
Vücudum ödem topladı resmen 😣😣

Neden bu kadar iradesizim nedenn
Başaramadım yine istediğim hdefe ulaşamadım yine 😔😔
Çok üzgünüm 😭
dün gece seni düşünmüştüm bugün geldin bak takımda daha çok aktif olman için işaret bu.
Çok sukur herkes uyudu bende odanın koltuk ve halisini sildim
Dizlerim ağrır ceydosum onun yerine ayaklarımı karnına çekicem ebru sallı plates yapicam çünkü benim bağırsak problemim var göbeğim hemen çıktı

Oooo onda.ne var kızım kardeşine bağırma eylul odada yemek yeme eylul masanı topla eylul kıyafetlerini kaldır eylul. çöpünü boşalt eylul bağırarak konuşma
hergün kütüphaneye gidiyor 2 -3saat orda dersini ödevini yapıp geliyor sukur akşamları yatmadan öncede kitabını okuyor ondan rahatım

D vitaminin eksikliktir bilmem ama oğlana hamileyken bacaklarımı hareket ettiremiyordum kitleniyordum dra söylediğimde calsium ve d vit tablet vermişti günlük alınca rahatlamıştım hatta bazen ağrır kemiklerim onu kullanırım
Baş agrım bu ara çok olmaya başladı hepte sol taraf ağrıyor hafif sızısı var şimdi
ödem çayı içsene kuzum işe yarıyor.
bizim evimizde de aynı replikler devam ediyor. kardeşine bağırma kısmı hariç.büyük kızım lisede bizden ayrıldı gidiş o gidiş. tatillerde de ah canım kardeşim havası esiyor.
30 dk plates 100 ayaklari karna cekme yapıldı
Herkese hayırlı geceler
Yawrukush Yawrukush stitch stitch
sporun çok güzel olmuş.
Ben de 120 yapabildim, sonra dizler hop dedi 😕
:KK6: PAZAR GUNU MEKIK YARISMAMIZIN SONUCLARI:KK6:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon:1. CEYDOS CEYDOS ====> 360 MEKIK:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

:KK9::KK9:2. plasticwoman plasticwoman & @DDeeRRiiNN41 ====> 200 MEKIK:KK9::KK9:
:KK71:3. @mifihafa ====> 150 mekik:KK71:
4. K Kelebeknefes & @AppLesma & @Kozmogirl17 ====> 100 MEKIK
5. Arrietty_ Arrietty_ ====> 50 MEKIK

6. @diyetlikadn ====> 20 MEKIK

Yarismaya katilan tum arkadaslarimi ve yarismamizin 1.si CEYDOS CEYDOS 'u tebrik ediyorum.:KK200:
azmettim kızlar bu göbek gidecek. teşekkür ediyorum. dün acımıyor demiştim ama deli gibi acıyor karnım. ve yürüyemiyorum. nettim kendime ah kafam.
PAZAR MENUM
SABAH

Tereyaginda 2 yumurta
3 dilim sucuk
Zeytin , peynir
Yarim elma
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN
Izgara tavuk gogsu
Salata

ARA
Sutlu filtre kahve

AKSAM
1 dilim ekmegin uzerine peynir
Irmik helvasi 7-8 kasik kadar :KK43:

SU: 2 lt
SPOR:Bol yuruyus, ev isi

PAZARTESI MENUM
SABAH

1,5 haslanmis yumurta
Peynir ,zeytin
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN
1 kucuk yemek tabagi kabak yemegi
2 kasik yogurt

ARA
Sutlu filtre kahve
Kucuk bir parca tavuk (oglumdan kalmisti)

AKSAM
Firinda tavuk
Salata

Su: 2 lt olacak
Spor: 500 squat, 1 bucuk saat parkta cocuk pesinde yuruyus, fizik tedavide yarim saat egzersiz.
Z Zeruss
çok güzel olmuş iki günlük beslenmen. pita ekmeği yazdığında ototmatik algılarım neden bilmem ciabatta ekmeğine kayıyor. sonra dur o bu değil diyorum.
:duduk:SQUAT YARISMAMIZIN SONUCLARI:duduk:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon:1. plasticwoman plasticwoman & Yawrukush Yawrukush ====> 500 ADET:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

:KK9::KK9:2. Arrietty_ Arrietty_ ====> 270 ADET:KK9::KK9:
:KK71::KK71:3. CEYDOS CEYDOS ====> 150 ADET:KK71::KK71:
4. DeryaOnDiet DeryaOnDiet & @DDeeRRiiNN41 ====>100 ADET

5. @mifihafa ====> 50 ADET

Yarismaya katilan tum arkadaslarimi ve 1. olan arkadasimiz plasticwoman plasticwoman 'i cok tebrik ediyorum. :KK200:
plasticwoman plasticwoman canım cidden tebrik ediyorum. 500 squat her babayiğidin harcı değil. benim haftalık toplamım ancak 450 ediyor.
Günaydın
Dünki menü

KAHVALTI
peynir,dereotu,4-5 lokma ekmek

AKŞAM
biftek,salata,pilav

SU
2 sürahi+5 bardak

ARALAR
sade soda
çiğ badem
Pekmez
çikolata

SPOR
1.500 adım
10 dak dans

Yawrukush Yawrukush
stitch stitch
@angelnesss
menülerin ne kadr güzelleşti farkında mısın? bu hafta çok güzel bir eksi gelecek diye umuyorum.

:duduk:DUYURU:duduk:

Guzel arkadaslarim size guzel bir haberle veda edecegim ve bana ayrilan surenin sonuna gelecegiz, artik uyku vakti benim icin. :p
Biliyorsunuz @Kozmogirl17 kaptanimiz yogunlugundan dolayi takimdaki gorevine devam edemiyordu, ben ve stitch stitch kaptanimda her seye yetisemiyorduk, bu sebeple bir kaptana daha ihtiyacimiz vardi , sizlerle daha iyi ilgilenebilmemiz icin.
Bizde ortak bir kararla CEYDOS CEYDOS arkadasimiza bu gorevi alip alamayacagini sorduk, sagolsun kendisi bizi kirmadi ve takimimiza yardim etmek icin gonullu oldu.
Bundan boyle yeni kaptan yardimcimiz CEYDOS CEYDOS arkadasimiz, birkez de sizlere yazdigim bu mesaj vesilesiyle kendisine tesekkur ediyorum.:KK200:
Takimimiz icin cook guzel olur, enerjisi ile takimimizi derecelere sokar insallah..:KK36:
böyle bir görev için beni layık görmeniz beni çok mutlu etti. arkadaşlarımıza destek olmak ben gibi uzun yıllarını obez geçirmiş ve her dönem buna tekrar yaklaşan biri için çok önemli. sizleri utandırmadan,kırmadan bu işi layıkıyla yapmaya çalışacağım. çooook teşekkür ederim. :KK200:
4. takim bir uzvum gibi oldu yillardir , ne o gidebiliyor benden , ne ben ondan. :p
bende öyle olacağım hayırlısıyla.mezun olunca zaten kalmayı planlıyordum. dengelerim şaşmasın diye. artık bütünleşeceğiz.:KK50:

Günaydın hayırlı olsun canm CEYDOS CEYDOS çok sevindim :KK66:
Canım benim de adımlamam zor ama bugün hava çok güzel çıkıp yürürüm sanırım.
Tebrikler Canım.
Hayırlı olsun Canım Emin’im takımımız için iyi olacak
Ceydos tebrikler :KK73: :KK73:
çok teşekkür ederim kızlar.
ama ben de 120 yaptim, yazmistim :KK22:
nasıl kaynadın ki arada ben zihnimde seni 4. lüğe koydum canım artık o benim belleğimde kayıtlı.

woaw, bugun yarisma birincisi sensin o zaman :KK9:
yah bacaklarım beni aydasa erzincanı tavaf edecektim aslında :mad: desemde inanmayın. yürümeyi seven arkadaşlarıma hayatta ve bu yarışmada başarılar diliyorum.
Yawrukush Yawrukush kilomda eksilme var ama karnımda şişkinlikde var inse tartıda daha güzel rakamlar görücem :halay:
bende de oluyordu şu ödem çayı sorunlarımı çözdü.sabahları ellerim ayaklarım inik kalkıyorum artık. gerçekten ilk kontrolü hemen yapıyorum.muhteşem oldu.

çok üzüldüm canım.menülerimden de anlaşıldığı gibi yumurtasız hayat düşünemiyorum.3 yıl dedemlerle yaşadım. sabah tavuk gıdakladığı anda koşar yumurtasını alır. tabi yanımda tuz ve kaşıkla giderdim. hemen kırar he yerdim o yumurtayı. birgün benimde tavuklarım olacak yumurta kavgasını tavuklarımla yapacağım.

sıvı bol al canım sütün bollanır hem.çok fazla yemek yemen gerekmiyor emzirme döneminde kaliteli beslenmen önemli.

dün gece seni düşünmüştüm bugün geldin bak takımda daha çok aktif olman için işaret bu.

ödem çayı içsene kuzum işe yarıyor.
bizim evimizde de aynı replikler devam ediyor. kardeşine bağırma kısmı hariç.büyük kızım lisede bizden ayrıldı gidiş o gidiş. tatillerde de ah canım kardeşim havası esiyor.

sporun çok güzel olmuş.

azmettim kızlar bu göbek gidecek. teşekkür ediyorum. dün acımıyor demiştim ama deli gibi acıyor karnım. ve yürüyemiyorum. nettim kendime ah kafam.

çok güzel olmuş iki günlük beslenmen. pita ekmeği yazdığında ototmatik algılarım neden bilmem ciabatta ekmeğine kayıyor. sonra dur o bu değil diyorum.

plasticwoman plasticwoman canım cidden tebrik ediyorum. 500 squat her babayiğidin harcı değil. benim haftalık toplamım ancak 450 ediyor.

menülerin ne kadr güzelleşti farkında mısın? bu hafta çok güzel bir eksi gelecek diye umuyorum.
Sağol genelde kilo alıyorum. Aynı olsam yeter şimdilik :super:

son günlerde ki menülerin diyet ama verirsin bunlarla öncesinde oh maşallah Allah ne verdiyse yiyordun.alman normaldi.süpersin böyle devam et.
Ama napıyım sütüm artsın diye işte. Yine de dengeli beslenmek lazım da . Ek gıdaya geçene kadar diyet yasak. Üç aylık olduk mama+meme gidiyoruz. Bazı şeyler mücadele ile de olmuyor. Ama ben yine de mücadeleme devam edeceğim. Mamayı arttırdım maalesef. Sağlık olsun. Kontrolümüze 8 gün kaldı. Bi öncekinde 1.120 kg almıştı. Ama mama ağırlıktaydı. Bu sefer mamayı 3 hafta azaltıp anne sütüne ağırlık vermeye çalıştım. Son 8 gün mamayı arttırıcam, korkuyorum kilo alamayacak diye. Sağlık ocağına da gitmedik arada tartıya. Çünkü eşim kızardı ne yapmaya çalışıyorum diye.İnşaaallah 700 gram bile almışsa bana moral olacak.

Günaydın afiyet olsun

Çok geçmiş olsun

Teşekkürler canım.

——-—

CEYDOS CEYDOS sağol Canım gün içerisinde yapınca yapıyorum da bu ara bi üşengeçlik var üstümde ki sorma -_-, bu arada tartım geldi :) bir de kablosuz kulaklık almıştım ikisi de ulaştı. Kendi sitesinden aldım çok hızlılar hemen kargoya verildi. Akşam için sabırsızlanıyorum :)

Ama napıyım sütüm artsın diye işte. Yine de dengeli beslenmek lazım da . Ek gıdaya geçene kadar diyet yasak. Üç aylık olduk mama+meme gidiyoruz. Bazı şeyler mücadele ile de olmuyor. Ama ben yine de mücadeleme devam edeceğim. Mamayı arttırdım maalesef. Sağlık olsun. Kontrolümüze 8 gün kaldı. Bi öncekinde 1.120 kg almıştı. Ama mama ağırlıktaydı. Bu sefer mamayı 3 hafta azaltıp anne sütüne ağırlık vermeye çalıştım. Son 8 gün mamayı arttırıcam, korkuyorum kilo alamayacak diye. Sağlık ocağına da gitmedik arada tartıya. Çünkü eşim kızardı ne yapmaya çalışıyorum diye.İnşaaallah 700 gram bile almışsa bana moral olacak.
emzirme dönemi çok zor hele bebek heves etmiyorsa daha zor. benim ikiside çok az emdi. süt olsun diye senin gibi beslendim. ben kilo aldım ama onlar yanaşmadılar emmeye. sağlık olsun diyorum. çok şükür ikiside dev gibi ve sağlıklılar.
Teşekkürler canım.

——-—

CEYDOS CEYDOS sağol Canım gün içerisinde yapınca yapıyorum da bu ara bi üşengeçlik var üstümde ki sorma -_-, bu arada tartım geldi :) bir de kablosuz kulaklık almıştım ikisi de ulaştı. Kendi sitesinden aldım çok hızlılar hemen kargoya verildi. Akşam için sabırsızlanıyorum :)
maşallah iyi gidiyorsun. ben pert bir halde yatıyorum evde. temizlik beni bekliyor onu bile yapamadım.
çok sevindim ben heyecanlandım kız. hemen eve gidip kurulum yap sonra ölçüm. ama bu ölçümü silersin kayıttan sabah ölçülerin kalır sistemde.

Çok sukur herkes uyudu bende odanın koltuk ve halisini sildim
Dizlerim ağrır ceydosum onun yerine ayaklarımı karnına çekicem ebru sallı plates yapicam çünkü benim bağırsak problemim var göbeğim hemen çıktı

Oooo onda.ne var kızım kardeşine bağırma eylul odada yemek yeme eylul masanı topla eylul kıyafetlerini kaldır eylul. çöpünü boşalt eylul bağırarak konuşma
hergün kütüphaneye gidiyor 2 -3saat orda dersini ödevini yapıp geliyor sukur akşamları yatmadan öncede kitabını okuyor ondan rahatım

D vitaminin eksikliktir bilmem ama oğlana hamileyken bacaklarımı hareket ettiremiyordum kitleniyordum dra söylediğimde calsium ve d vit tablet vermişti günlük alınca rahatlamıştım hatta bazen ağrır kemiklerim onu kullanırım
Baş agrım bu ara çok olmaya başladı hepte sol taraf ağrıyor hafif sızısı var şimdi
bir git canim doktora. Kontrol iyidir

Çok güzel çok hafif geçirmişsin menüyü canım ama akşam istersen daha rahat uyumak adına salata yanına 1 kase yoğurtta yiyebilirsin hem hafif olur hem biraz daha tok tutar... nacizane fikrim tabi en iyisini sen bilirsin :KK15:

Ahh o börekcik olmasaymış harikaymış :KK51:

Menü upuzunnn çok gibi duruyor ama harika tercihler olmuş afiyet olsun canım :KK76:

Meni birazcık az olmuş sanki canım en azından akşamı bi kase yogurt ve ya salata yiyerek geçirseydin dayanabiliyr musun bu sekilde :)

Ahh ahh sabah öğle bu kadar guzelken o akşam olmasaymis :KK43:

:confused: sabah akşam güzel ama öğle naptın öyle kız
normalde olsa ben de yerdim canim kesin yogurt ama bu aralar sutsuz beslenmeye calisiyorum. O yuzden sut ve sut urunleri tuketmemeye karar verdim en azindan kisa bir sure

Iyi gunler kizlar

Yawrukush Yawrukush baya yoruldum kaptan haftasonu. Neyse ki 5 hafta haftasonu mesaim yok.

dayanabildim :) ac olsam keto soganli yiyecektim.
Spor sonrasi tokluk hissi geliyor. Nedendir bilmem.

Bugun biraz daha fazla yiyecegim.

Baya erken kalktim kahvalti evde yetisiyor.
Bugun adim yarisi var diye evde bisikleti birakip yuruyecegim. Dun ki gibi önce kurs sonra spor. Sonra da Eve :) 13 km var Toplam.
uwuu 13 km supermis canim

Back
X