çok üzüldüm canım.menülerimden de anlaşıldığı gibi yumurtasız hayat düşünemiyorum.3 yıl dedemlerle yaşadım. sabah tavuk gıdakladığı anda koşar yumurtasını alır. tabi yanımda tuz ve kaşıkla giderdim. hemen kırar he yerdim o yumurtayı. birgün benimde tavuklarım olacak yumurta kavgasını tavuklarımla yapacağım.
sıvı bol al canım sütün bollanır hem.çok fazla yemek yemen gerekmiyor emzirme döneminde kaliteli beslenmen önemli.
dün gece seni düşünmüştüm bugün geldin bak takımda daha çok aktif olman için işaret bu.
ödem çayı içsene kuzum işe yarıyor.
bizim evimizde de aynı replikler devam ediyor. kardeşine bağırma kısmı hariç.büyük kızım lisede bizden ayrıldı gidiş o gidiş. tatillerde de ah canım kardeşim havası esiyor.
sporun çok güzel olmuş.
azmettim kızlar bu göbek gidecek. teşekkür ediyorum. dün acımıyor demiştim ama deli gibi acıyor karnım. ve yürüyemiyorum. nettim kendime ah kafam.
çok güzel olmuş iki günlük beslenmen. pita ekmeği yazdığında ototmatik algılarım neden bilmem ciabatta ekmeğine kayıyor. sonra dur o bu değil diyorum.
plasticwoman
canım cidden tebrik ediyorum. 500 squat her babayiğidin harcı değil. benim haftalık toplamım ancak 450 ediyor.
menülerin ne kadr güzelleşti farkında mısın? bu hafta çok güzel bir eksi gelecek diye umuyorum.