- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Off yaa niye kilo alma diye bir sorun varadımlarla nötrlemişsin o kötü çok kötü bisküviyi.3 hafta öncede aynısı oldu zor tuttum kendimi.Allah ıslah etsin pişirenleri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off yaa niye kilo alma diye bir sorun varadımlarla nötrlemişsin o kötü çok kötü bisküviyi.3 hafta öncede aynısı oldu zor tuttum kendimi.Allah ıslah etsin pişirenleri![]()
arada iç süt yumurta zaten diyetin temel malzemesi kalorisi düşük,protein yüksek neden kendine eziyet ediyorsun.Kuzum ne guzel menu. Off bu sutsuzluk yumurtasizlik yaramadi bana. Esim de diyor kilo aldin. Kutu yemek soyle diye. Olmadi yine doneyim kutu yemeklere kalori sayimli.
ben yiyeceklerimi sana yazayım erken saatte sende ona uy olmaz mı?Benim de boyle yemem lazim aslinda
ADIMLAMA YARISMAMIZIN SONUCLARI

1.

DİKKAT

bizimde hayatla mücadelemiz kilodan geçiyor diyeceğiz başka çaremiz yok.Off yaa niye kilo alma diye bir sorun var
iyi akşamlar canım.öğlen yediğin makarnaya takıldım ben sadece diğerleri güzel olmuş.adımlaman da güzelSlm iyi geceler
Bu gün yediklerim..
Kahvaltı..
1 d Köy peyniri
5 zeytin
Domates
Yeşillik
1 d tb ekmeği
Ara..
1 bardak kefir
1 elma
Öğlen..
Ton balıklı makarna yarım tabak
1 bardak ayran
Ara..
Leblebi
Türk kahvesi
Akşam..
Nohut yemeği
Tavuk haşlama
Salata
Su 2 lt.
5500 adım
2 saat te ev işi temizlik
Hayırlı geceler herkese..![]()
Öğlen kızım yemeğe geliyor canm onunla birlikte yedik yağsız zaten ekmek gibi düşündümbizimde hayatla mücadelemiz kilodan geçiyor diyeceğiz başka çaremiz yok.
iyi akşamlar canım.öğlen yediğin makarnaya takıldım ben sadece diğerleri güzel olmuş.adımlaman da güzel
bizde de tam tersi yavru bana uymak zorunda kalıyor.bugün sayıklıyor kuzum anne şunu yapsak bunu yapsak ne zamandır yemedik. diyetim bitene kadar dayanın babanla yada gidin dışarıda yiyin dedim. offf bıktım senin diyetlerinden hiç bitmiyor ki dedi bana.Öğlen kızım yemeğe geliyor canm onunla birlikte yedik yağsız zaten ekmek gibi düşündüm![]()
haklı mı haklı ama bende haklıyım zaten 5 kg fazlası ve göbeği var.bana uysun Evet diyet yaparken zor oluyor gerçekten onlar istiyor yapıncada dayanmak zor :)bizde de tam tersi yavru bana uymak zorunda kalıyor.bugün sayıklıyor kuzum anne şunu yapsak bunu yapsak ne zamandır yemedik. diyetim bitene kadar dayanın babanla yada gidin dışarıda yiyin dedim. offf bıktım senin diyetlerinden hiç bitmiyor ki dedi bana.haklı mı haklı ama bende haklıyım zaten 5 kg fazlası ve göbeği var.bana uysun
![]()
Yarın dizleri karnımıza çekerek koşma yarışmamız var kuzucuklarım.sağlık sorunu olanlar dışında tam katılım bekliyorum.10-20-100 fark etmez.mutlaka yapmaya çalışalım.unutmayın bacaklarımızla yaptığımız her hareket alt karın kaslarını da çalıştırmakta. aşağıdaki videoda hareketi nasıl doğru yaparız bilgisine ulaşabilirsiniz.DİKKAT
görmedik duymadık yok
Arrietty_
DeryaOnDiet
angelnesss K Kelebeknefes
plasticwoman
isimsiz965
milkk
AppLesma
asena87
BlancKahkul
DDeeRRiiNN41 @diyetlikadn @fmad
fyzanur Z Zeruss @istanbula
Kozmogirl17 M Meryem1306
mifihafa @MigiMadid
Puuff
stitch
Yawrukush Z zeynebzeyneb
giden kilolar ödülü başka ne ister ki insanAyyy heyecanlandım kazanana ne ödülü var![]()
ben indim be yavrum yok bişey değişmiyor gene aynı dikkat etmezsen azar azar geri dönüyor.Evet diyet yaparken zor oluyor gerçekten onlar istiyor yapıncada dayanmak zor :)
Ben sebze sevmiyorum yumurta yiyemiyorum o yüzden zorlanıyorum hipotroidim de var herşey yaramıyor Allah yardımcımız olsun ideal kiloya insek belki daha kolay olur herşey![]()

Çok güzel olmuş canım , iyi dayanıyorsun bu kadar az yemeye , ben senin 10 katını yiyorum resmen
gene nöbet desene.listen ve sporun iyi her ne kadar kremalı çorba gözüme fazla gelse de nöbet tutuyorsun elden ayaktan düşmemen gerekiyor.Bugün menüm
Sabah : 1 tane haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
2kk peynir
4 tane zeytin.
3 tane yeşil biber
Akşam 18.30 : 4 kaşık pilav
5 kaşık etli mantar sote
Salata
6 kaşık kremalı sebze çorbası
Parmak kadar muz
Saat 00: 30 nöbet : 40 Gr ekmek
1kk.kasar peyniri
4 tane zeytin
1 tane haşlanmış yumurta
Su : 2 litre
Spor : 30 dk eliptik
15 dk yürüyüş
Yawrukush
stitch
plasticwoman
Aynen canim.kremali çorba bana da kötü görundu ama yemekhanede verdiler, bende calistigim için ac kalmayım diye içtim biraz .gene nöbet desene.listen ve sporun iyi her ne kadar kremalı çorba gözüme fazla gelse de nöbet tutuyorsun elden ayaktan düşmemen gerekiyor.
iyi g,d,yorsun canım böyle devam et.misafir çağırıp yaptıklarından yememiş olman çok güzel bir davranışİyi geceler hanımlar
Misafirim vardı akşam gündüzde hazırlık yaptım 3saat ev temizliği dip bucak temizledim
Hiç vaktim olmadı buraya girmeye çocuklarımı uyuttum etrafı topla süpür tekrardan ancak vakit buldum
Salı menüm
Kahvaltı
2yumurta sucuklu tereyağında peynir 3zeytin 1gün kurusu 1ceviz şekersiz çay
ara sade kahve
akşam 1tabak dolusu nohut yemeği suyunu koymadım baya doyurdu beni
Ara olarakda misafirlerimle şekersiz çay içtim
3lt su
Yawrukush canım senin menünü göremdim beni etiketlermisin menü yazdığın zaman tek tek mesajları okumaya vaktim olmuyor bazı günler

Sadece nöbet günleri olsun ama olur mu ?Aynen canim.kremali çorba bana da kötü görundu ama yemekhanede verdiler, bende calistigim için ac kalmayım diye içtim biraz .