Günaydın kızlar.tartılmaya son iki gün... menülere spora ve suya dikkat ediyor muyuz? genel olarak dikkat ediyorum. sabah kahvaltıları muhteşem, öğlen eh işte ne varsa gecede ipin ucu kaçıyor. ne olur yapmayalım. bakın yaza çıtı pıtı kadıncıklar olarak gireceğiz hepimiz. biraz dikkat ve burada geçirilen bolca vakit (yemek yeme isteğini törpülüyor) bizi mutlu mesut rakamlara götürecek.
teşekkür ederim. keşke eli sopalı olabilsem evde bile yapamıyorum. karbonhidrat görünce çemkiriyorum ama sonra üzülüp geri adım atıyorum.ceza kesme işini kaptanıma bırakıyorum.
yürümeyi gerçekten sevmiyorum
biber dolması böyle gözüme gözüme battı.hele gece olması olmamış canım
geçmiş olsun eşim ne oldu sana nazarımı geldin. menüne yorum yapmak istiyorum ama hayatım boyunca oruç tutan biri olmadım oruçlu diyet nasıl idare edilir bu yorumu arkadaşlarımıza bırakmak istiyorum.
adımın 1 den fazladır benim evden çıkıp dibimdeki arabaya gitmem toplamda 158 adım yapıyor markete yürüyüşte dahil.
etmezmiyiz hiç.inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
geçmişe bakınca kendisi bile yadırgıyor insanın dış görünüşünü.gidecek yavrum o kilolar kalmayacak hiçbir şey.unutup bu benmiydim dediğin bile olacak.
ben bebeklerde terleme çok olmuyor diye biliyorum.neden götürmüyorsun doktora.böbreklerine idrar yollarına bir baksınlar.ihmal etme.
son tabak spagettiye sanki ceza alırsın beklemede kal gece gece olmamış canım neden yaptın bırak eşin yesin.
bak benden tüyo sana evde sevdiğim bişey olursa yemekte bunu bitirin yarına bozulur diye uyarıyorum.eğer bitirmezlerse toparlarken aynen çöpe döküyorum. yoksa beni baştan çıkarabilir.
buraya gelirsen yediklerini düzenleriz sende zamanla dikkat etmeye başlarsın.
hadi inşallah bu inançla kesin olacak biliyorum.