• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bünyeni bilmiyorum hangisi uygun olur bilemedim. ben hep düşük kalorili olanı seçerdim.1200 seç bence.onlar doyurucu oluyorlar çünkü acıklmazsın.
1400 soyledim canim, hem ketojenik hem de bu aralar hergun spor yapmaya soz verdim kendime. 1200 kalori alirsam halim kalmaz spor yapmaya

DeryaOnDiet DeryaOnDiet ön sipariş versen 1 haftalık şeklinde sende etkisini görsen ona göre karar versen daha doğru olmaz mı?
aslinda haklisin canim da firma dedi ki 1 aylik siparis verirsem, gunluk %5 indirim ve artik ekstra bir gun hediye edecekler. O yuzden 1 aylik siparis verdim. Hic denemedim bu firmayi, bakalim umarim memnun kalirim.

siz emzirenlerin bize göre artısı var. yediklerinizden bebeğinizde depoladığı için daha hızlı veriyorsunuz. ama bunun için dengeli abrtmadan beslenmek çok önemli. tıpkı oruç gibi bu konuda da net bir çizgi koyamayacağım. emzirme dönemi benim bebelerde kısa sürdü. emmek istemediler sütüm artsın diye bir dünya yedim. emilmeyince ne varsa bende kaldı. ama sağlık ocakları yada diyetisyenler bu konuyla ilgili beslenme planı verirler diye düşünüyorum.devlet hastanesine bağlı olan bir bir diyetisyene gidip bunu kolayca halledebilirsin. nacizane tavsiyem. boşuna kendine ek kilo yüklemiş olmazsın.
milkk milkk bu senin içinde geçerli.en azından net çizgiler koyar diyetisyen.
Sen de yemişsin sus diyomuşum 😄 işte çok haklısın zaten süt versek de dengeli beslenmeliyiz ama tam da sütün çoğalacağı aşama, insan göze alamıyor, en azından ben. Çünkü doymassam zinde olamam. Normalde de çok iştahlı değilim zaten. İkinci tabağı yediğim nadirdir. Tıkanıyorum🤭

Günaydın kızlar.tartılmaya son iki gün... menülere spora ve suya dikkat ediyor muyuz? genel olarak dikkat ediyorum. sabah kahvaltıları muhteşem, öğlen eh işte ne varsa gecede ipin ucu kaçıyor. ne olur yapmayalım. bakın yaza çıtı pıtı kadıncıklar olarak gireceğiz hepimiz. biraz dikkat ve burada geçirilen bolca vakit (yemek yeme isteğini törpülüyor) bizi mutlu mesut rakamlara götürecek.

teşekkür ederim. keşke eli sopalı olabilsem evde bile yapamıyorum. karbonhidrat görünce çemkiriyorum ama sonra üzülüp geri adım atıyorum.ceza kesme işini kaptanıma bırakıyorum.

yürümeyi gerçekten sevmiyorum

biber dolması böyle gözüme gözüme battı.hele gece olması olmamış canım:KK12:

geçmiş olsun eşim ne oldu sana nazarımı geldin. menüne yorum yapmak istiyorum ama hayatım boyunca oruç tutan biri olmadım oruçlu diyet nasıl idare edilir bu yorumu arkadaşlarımıza bırakmak istiyorum.
adımın 1 den fazladır benim evden çıkıp dibimdeki arabaya gitmem toplamda 158 adım yapıyor markete yürüyüşte dahil.

etmezmiyiz hiç.inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

geçmişe bakınca kendisi bile yadırgıyor insanın dış görünüşünü.gidecek yavrum o kilolar kalmayacak hiçbir şey.unutup bu benmiydim dediğin bile olacak.

ben bebeklerde terleme çok olmuyor diye biliyorum.neden götürmüyorsun doktora.böbreklerine idrar yollarına bir baksınlar.ihmal etme.

son tabak spagettiye sanki ceza alırsın beklemede kal gece gece olmamış canım neden yaptın bırak eşin yesin.
bak benden tüyo sana evde sevdiğim bişey olursa yemekte bunu bitirin yarına bozulur diye uyarıyorum.eğer bitirmezlerse toparlarken aynen çöpe döküyorum. yoksa beni baştan çıkarabilir.

buraya gelirsen yediklerini düzenleriz sende zamanla dikkat etmeye başlarsın.

hadi inşallah bu inançla kesin olacak biliyorum.
Çoğu kişi normal diyor terlemesine. Terlemeyle ilgili hormon mu gelişiyormuş ne. Sağol Boşver terlemeden bişey olmaz 😌

Günaydın kızlar.tartılmaya son iki gün... menülere spora ve suya dikkat ediyor muyuz? genel olarak dikkat ediyorum. sabah kahvaltıları muhteşem, öğlen eh işte ne varsa gecede ipin ucu kaçıyor. ne olur yapmayalım. bakın yaza çıtı pıtı kadıncıklar olarak gireceğiz hepimiz. biraz dikkat ve burada geçirilen bolca vakit (yemek yeme isteğini törpülüyor) bizi mutlu mesut rakamlara götürecek.

teşekkür ederim. keşke eli sopalı olabilsem evde bile yapamıyorum. karbonhidrat görünce çemkiriyorum ama sonra üzülüp geri adım atıyorum.ceza kesme işini kaptanıma bırakıyorum.

geçmiş olsun eşim ne oldu sana nazarımı geldin. menüne yorum yapmak istiyorum ama hayatım boyunca oruç tutan biri olmadım oruçlu diyet nasıl idare edilir bu yorumu arkadaşlarımıza bırakmak istiyorum.
adımın 1 den fazladır benim evden çıkıp dibimdeki arabaya gitmem toplamda 158 adım yapıyor markete yürüyüşte dahil.

geçmişe bakınca kendisi bile yadırgıyor insanın dış görünüşünü.gidecek yavrum o kilolar kalmayacak hiçbir şey.unutup bu benmiydim dediğin bile olacak.

ben bebeklerde terleme çok olmuyor diye biliyorum.neden götürmüyorsun doktora.böbreklerine idrar yollarına bir baksınlar.ihmal etme.

son tabak spagettiye sanki ceza alırsın beklemede kal gece gece olmamış canım neden yaptın bırak eşin yesin.
bak benden tüyo sana evde sevdiğim bişey olursa yemekte bunu bitirin yarına bozulur diye uyarıyorum.eğer bitirmezlerse toparlarken aynen çöpe döküyorum. yoksa beni baştan çıkarabilir.

Ya oglumum kazigi oldu o bize gun icinde makarna istedi evdede spagettiden baska makarna yoktu hadi yarim paket pisirdim yemedi ben bundan yemem dedi eeee evde kaldi ole aksamda kaynanamlara gittik oglende gec yedim 16.30 yazmisim o saatten sonrada acikmadim bisey yemwdim kaynanamlarda sonra eve geldi cocuklari uyuttum sonra esim biseyler izleyelim dedi (herzaman birlikte vakit geciremiyoruz oturuncada tv karsisina bole kacamaklarimiz oluyor ) neyse oldu bikere pismanmiyim evet tartida cezami verdi
Simdi kuofordeyim cezami hevesle bekliyorum

Ben 17 ay emzirdim canim ve sutum cok boldu. Hic aburcubur yemedim, normal gunluk yemeklerimi yiyordum ve kizimi alip bol parkta yuruyuse giderdim. Kizim uyurken ben de kestirirdim gun icinde bir kere. Hic sut arttirirci cay, tahin, hsaf vs vs yemedim ve ama cok sık emziriyordum. 84 ile doguma gitmistim, birkac ay sonra 70e cok rahat dusmustum.
Sut icin onemli olan dinlenme, bol su, saglikli sebze+protein alimi ve bebekle ten temasi :KK66:
Oh ne güzel, darısı başımıza

Yeni dr dan geldim boğazım beta olmus 10 gün antibiotik kullanıcam hemde 8 saatte.araliklarla ağrılarım içinde kuvvetli ağrı kesici yazdı
Oğlumda ishal oldu üstünede pisik oldu onuda gösterdim iki krem yazdı dr dönüşümlü olarak kullanıcam hepsi üst üste geldi

Dün akşam =
1 tabak köfte, çoban salata, 1.5 bardak ayran. Yarım bardağını oğlum içti 😁 diyete başladığım günden beri baş ağrılarım çok. Dün gece baş ağrısinin sınırindaydim. İnat ettim. Karatay bozulmasın diye 4 saat bekledim. Sonra 2 parol aldım yine geçmedi. (normalde çok şekerli şeyler tüketirdim) sanırım birden bıraktım diye bas ağrım dayanilmaz oldu. 3 küçük eti cin yedim. Bekledim yi e geçmedi. Hazırlandım acile gidecektim. Dedim bi duşa girim. Dusa girdim, başıma köpükle bolca masaj yaptım. Biraz hafifledi ağrı. Tam uyudum dedim oğlum uyandi 😭😭 sonra tekrar zor uyudum😱😣 dün gece hiç bitmek bilmedi. Sabahları çayımı artık şekerli içicem
Bu sabah kahvaltı =
Hiç aç değildim. O yuzden az yedim.
2 yumurta, 10 badem, 1 ç.b. Çay

Yeni dr dan geldim boğazım beta olmus 10 gün antibiotik kullanıcam hemde 8 saatte.araliklarla ağrılarım içinde kuvvetli ağrı kesici yazdı
Oğlumda ishal oldu üstünede pisik oldu onuda gösterdim iki krem yazdı dr dönüşümlü olarak kullanıcam hepsi üst üste geldi
Cok geçmiş olsun. Oglumun poposu çok hassas sürekli pişik oluyor. Devletin ilaçları hiç işime yaramadı. Pahalı biskrem aldım o iyi geldi. Azcık poposu kızarsa ondan sürüyorum. Bi dahaki bez değişimine geçmiş oluyor.

Çorba Benimde gözüme takıldı ama 6 kaşık çalıştığın için tamam dedim bir de spor yapacakmışsın madem :)

Canım bana çok bile geliyor yalnız dün saatimi değiştirdiğim için çok acıktım

valla beterim ya bu hafta dün tartıldım 111.3 çıktım yani sabah 110,3 çıkmam lazımdı sabah bi tartıldım 111,7 sonra bir daha çıktım 112,9 yani sorun bende :))) gözlerim bile şiş ödemden

Canım spor hocasından özel dersim var 40 ders kadar onun için randevu aldım.

Bak Canım Ahmet APA yitik şifayı ücretsiz bulanlar Facebook’ta iki sayfa var

Sağol canım bakarım inşallah

Çok sağol canım Inşaallah

Aynen canim, hem is, hem spor hem cocuk. Yemek hazirlmaya vakit yok haftaici. Haftasonu siparis vermiyorum zaten ben boyle kutulari gerek yok, haftasonu ya biryere gidiliyor ya misafir geliyor filan. Yazik yani. Ama haftaici icin guzel oluyordu eskiden. Bakalim ve ketojenik diyeti hep denemek istemistim ama hic denemecdim, firmanin diyetisyeni insulin direncini de duyunca ketojenik diyet onerdi. Onu deneyecegim. Ayy gitmeden biraz kilo versem super olacak.

sagol canim, onerin icin. Onceden 1200 soylemistim cook az gelmisti, bu sefer 1400 soyledim.
bakalim bu ay sonuna kadar ketojenik beslenme yarina gelecekmis ilk yemeklerim. Ayy hep denemek istemistim ketojenik diyet bu da firsat oldu bana

1400 soyledim canim, hem ketojenik hem de bu aralar hergun spor yapmaya soz verdim kendime. 1200 kalori alirsam halim kalmaz spor yapmaya

aslinda haklisin canim da firma dedi ki 1 aylik siparis verirsem, gunluk %5 indirim ve artik ekstra bir gun hediye edecekler. O yuzden 1 aylik siparis verdim. Hic denemedim bu firmayi, bakalim umarim memnun kalirim.
heyecanla bekliyorum sonuçlarını deryacım.valla ben heveslendim senin için.
geçmiş olsun halsizim diyordun zaten. antibiyotik 2 güne iyi eder seni. yoğurt yemeyi ihmal etme bağırsaklarındaki yararlı bakterileri öldürüyor antibiyotik bunu telafi eden yoğurt ve kefir.
doktorun yazdıkları fayda etmezse pişik için basur kremi bepanthen ve hametan 1/1 oranda karıştırıp sürebilirsin.çok etkili oluyor
Dün akşam =
1 tabak köfte, çoban salata, 1.5 bardak ayran. Yarım bardağını oğlum içti 😁 diyete başladığım günden beri baş ağrılarım çok. Dün gece baş ağrısinin sınırindaydim. İnat ettim. Karatay bozulmasın diye 4 saat bekledim. Sonra 2 parol aldım yine geçmedi. (normalde çok şekerli şeyler tüketirdim) sanırım birden bıraktım diye bas ağrım dayanilmaz oldu. 3 küçük eti cin yedim. Bekledim yi e geçmedi. Hazırlandım acile gidecektim. Dedim bi duşa girim. Dusa girdim, başıma köpükle bolca masaj yaptım. Biraz hafifledi ağrı. Tam uyudum dedim oğlum uyandi 😭😭 sonra tekrar zor uyudum😱😣 dün gece hiç bitmek bilmedi. Sabahları çayımı artık şekerli içicem
Bu sabah kahvaltı =
Hiç aç değildim. O yuzden az yedim.
2 yumurta, 10 badem, 1 ç.b. Çay
o ağrıya rağmen bu kadar yiyecekle iyi durmuşsun valla ben olsam ne iyi geliyor diye dünya yiyecek yemiştim.

cok gecmis olsun canim

Back
X