• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@BlancKahkul kimin eşi beeeee☺☺
Tebrik ederim cnm 1 .olmussun.

CEYDOS CEYDOS hahahha canim yaaa ...yarismanin fahri katilimcisi olmusum😁
Benim karin egzersizlerimde yarin ki yarismadaki hareket vardi.
Yaparim muhakkak.gurultusuz de😁😁😁
o kadar emek boşa mı gitseydi yani.kulpuna uydurdum
hiç sevmediğim hareketlerden biri ama el mahkum yapacağım. sürünüyormuşum hissi veriyor. hodri meydan :KK49:

Günaydın kızlar.tartılmaya son iki gün... menülere spora ve suya dikkat ediyor muyuz? genel olarak dikkat ediyorum. sabah kahvaltıları muhteşem, öğlen eh işte ne varsa gecede ipin ucu kaçıyor. ne olur yapmayalım. bakın yaza çıtı pıtı kadıncıklar olarak gireceğiz hepimiz. biraz dikkat ve burada geçirilen bolca vakit (yemek yeme isteğini törpülüyor) bizi mutlu mesut rakamlara götürecek.

teşekkür ederim. keşke eli sopalı olabilsem evde bile yapamıyorum. karbonhidrat görünce çemkiriyorum ama sonra üzülüp geri adım atıyorum.ceza kesme işini kaptanıma bırakıyorum.

yürümeyi gerçekten sevmiyorum

biber dolması böyle gözüme gözüme battı.hele gece olması olmamış canım:KK12:

geçmiş olsun eşim ne oldu sana nazarımı geldin. menüne yorum yapmak istiyorum ama hayatım boyunca oruç tutan biri olmadım oruçlu diyet nasıl idare edilir bu yorumu arkadaşlarımıza bırakmak istiyorum.
adımın 1 den fazladır benim evden çıkıp dibimdeki arabaya gitmem toplamda 158 adım yapıyor markete yürüyüşte dahil.

etmezmiyiz hiç.inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

geçmişe bakınca kendisi bile yadırgıyor insanın dış görünüşünü.gidecek yavrum o kilolar kalmayacak hiçbir şey.unutup bu benmiydim dediğin bile olacak.

ben bebeklerde terleme çok olmuyor diye biliyorum.neden götürmüyorsun doktora.böbreklerine idrar yollarına bir baksınlar.ihmal etme.

son tabak spagettiye sanki ceza alırsın beklemede kal gece gece olmamış canım neden yaptın bırak eşin yesin.
bak benden tüyo sana evde sevdiğim bişey olursa yemekte bunu bitirin yarına bozulur diye uyarıyorum.eğer bitirmezlerse toparlarken aynen çöpe döküyorum. yoksa beni baştan çıkarabilir.

buraya gelirsen yediklerini düzenleriz sende zamanla dikkat etmeye başlarsın.

hadi inşallah bu inançla kesin olacak biliyorum.

Bugünden başlıyım o zaman 😶😑

Hoşbuldummm 😍😍
Çok şükür iyiyim canımm sen nasılsın 😊
Artık bi dur demem lazım bu gidişe 🙄
Tartıya çıkmaya korkar oldumm 😣😣
ben bildiğin gibiyim. az ye az beslen modu yani.bol spor.
zamanı gelmişti. derler ki çocuklarınıza tavsiyelerde bulunun ama kendi hatalarını yapmasına izin verin ki sizin doğru söylediğinizi anlasın. sabırla bekledim senin hatandan dönmeni çünkü gerekten iyi gidiyordun. artık tam katılım bekliyorum senden kaçamaksız.

Iyi geceler hanimlar oğlumun ishali devam ediyor muz getirdim 2 tane bıraz toparladı ins yarın düzelir
Bende ilaçlarımı kullanıyorum cok terliyorum ama dinlenemiyorum
Menüm
Sabah
2-3 çatal pırasalı yumurta az ton balığı 2 dilim tb ekmeği
Öğle
2 kase şehriye çorbası
Akşam
Havuçlu kereviz.yogurtlu yulaf
1 portakal
Su 2 litre
Spor
Ana saglik merkezine yürüyüş
200 ayaklari karna cekme hareketi
Yawrukush Yawrukush stitch stitch

4 mart çarşmba mnüsü

Sabah 8 e doğru
Peynir
Nutella
Çeri domates
2 dilim ekmeği geçmiştir 🙄

12 gibi 2 dilim portakal

16 30
Yarım lokum

19 00
Bir tabak tarhana çorbası
5 y.k pırasa
2 yk yoğurt
Birazcık turşu

Yemektwn sonra 4 karw sütlü çikolata

23 30
Bir bardak süt

ben bildiğin gibiyim. az ye az beslen modu yani.bol spor.
zamanı gelmişti. derler ki çocuklarınıza tavsiyelerde bulunun ama kendi hatalarını yapmasına izin verin ki sizin doğru söylediğinizi anlasın. sabırla bekledim senin hatandan dönmeni çünkü gerekten iyi gidiyordun. artık tam katılım bekliyorum senden kaçamaksız.

Aslında dönmeyi istedim ama bu ara düzenimiz bozuldu biraz doğru düzgün evimde olamıyorum
Ev aldı başını gitti
Kafam da bir sürü iş birikti hepsini düşündükçe hiç birini yapamadım tabii buna sağlıklı beslenmek dr dahil

Sonra dedim ki tamam sakin ol bunlarım hepsini bi anda yapamazsın o yüzden hepsini düşünme teker teker düşün 😄

Bugüj başaldom yatak odasından bütün dolaplarımı çekmeceleri düzenledim herşeyi deli gibi katladım tertemizz ve düzenli oldu
Sırtımda ki bi yükü indirdim 😄😄
Yarından itibaren beslenmeme de daha çok dikkat edicem en büyük eskiklerimden biri de su içmemek 🙄😐
Yarın sabah erkenden ütümü yapmam lazım ve akşam için yemeğimi de ayarlamalıyım 😮

Iyi geceler hanimlar oğlumun ishali devam ediyor muz getirdim 2 tane bıraz toparladı ins yarın düzelir
Bende ilaçlarımı kullanıyorum cok terliyorum ama dinlenemiyorum
Menüm
Sabah
2-3 çatal pırasalı yumurta az ton balığı 2 dilim tb ekmeği
Öğle
2 kase şehriye çorbası
Akşam
Havuçlu kereviz.yogurtlu yulaf
1 portakal
Su 2 litre
Spor
Ana saglik merkezine yürüyüş
200 ayaklari karna cekme hareketi
Yawrukush Yawrukush stitch stitch
perişan oldu yavrucak.bir an önce iyileşir umarım.sende onunla ilgilenirken dinlenemiyorsun anladığım kadarıyla o iyileşirse kendine zaman ayırabilirsin. hastalıklara rağmen maşallah çok güzel bir liste yapmışsın bugün.sporunda harika.geç bildirim yaptığın için listede değişim yapamıyorum çok üzgünüm.ama skorun içinde seni tebrik etmek istiyorum.

Iyi geceler kizlar
Bence kurs benim yeme duzenimi bozdu. Kilo aldim sanki.

Bugun sifir spor.
7bin adin

Ogunlerim soyle

Kahvalti
1 dilim ekmek 2 kasar, 6 Uzum

Ogle
Bol farkli Salata, 1 y. K Humus Yarim parca biftek

Aksam
Ton salatasi ama icinde 1 y. K Makarna

Su 2 L

4 mart çarşmba mnüsü

Sabah 8 e doğru
Peynir
Nutella
Çeri domates
2 dilim ekmeği geçmiştir 🙄

12 gibi 2 dilim portakal

16 30
Yarım lokum

19 00
Bir tabak tarhana çorbası
5 y.k pırasa
2 yk yoğurt
Birazcık turşu

Yemektwn sonra 4 karw sütlü çikolata

23 30
Bir bardak süt
ilk gün için hiç fena değil.sadece 23:30 süt fazla kaçmış
Aslında dönmeyi istedim ama bu ara düzenimiz bozuldu biraz doğru düzgün evimde olamıyorum
Ev aldı başını gitti
Kafam da bir sürü iş birikti hepsini düşündükçe hiç birini yapamadım tabii buna sağlıklı beslenmek dr dahil

Sonra dedim ki tamam sakin ol bunlarım hepsini bi anda yapamazsın o yüzden hepsini düşünme teker teker düşün 😄

Bugüj başaldom yatak odasından bütün dolaplarımı çekmeceleri düzenledim herşeyi deli gibi katladım tertemizz ve düzenli oldu
Sırtımda ki bi yükü indirdim 😄😄
Yarından itibaren beslenmeme de daha çok dikkat edicem en büyük eskiklerimden biri de su içmemek 🙄😐
Yarın sabah erkenden ütümü yapmam lazım ve akşam için yemeğimi de ayarlamalıyım 😮
yahaha al benim yatak odası dağ gibi çamaşır vardı katlanacak.baktım katlayamayacağım bugün sil baştan yıka askıdan al katlaya başladım.

Iyi geceler kizlar
Bence kurs benim yeme duzenimi bozdu. Kilo aldim sanki.

Bugun sifir spor.
7bin adin

Ogunlerim soyle

Kahvalti
1 dilim ekmek 2 kasar, 6 Uzum

Ogle
Bol farkli Salata, 1 y. K Humus Yarim parca biftek

Aksam
Ton salatasi ama icinde 1 y. K Makarna

Su 2 L
menülerin kötü değil ki neden öyle düşünüyorsun.tartıldın mı bu süreçte yoksa şişkinlik hissettiğin için mi bu yorumun?

perişan oldu yavrucak.bir an önce iyileşir umarım.sende onunla ilgilenirken dinlenemiyorsun anladığım kadarıyla o iyileşirse kendine zaman ayırabilirsin. hastalıklara rağmen maşallah çok güzel bir liste yapmışsın bugün.sporunda harika.geç bildirim yaptığın için listede değişim yapamıyorum çok üzgünüm.ama skorun içinde seni tebrik etmek istiyorum.
Bi görsen hemen zayıfladı sanki yavrum halsiz kaldı şimdi uyudu insallah geçmiştir ishali
Biseyler yemeye zaman olmadı inanki insallah oğlum duzelsinde ben ayakta geciriyim atık bu arada yeni okudum sağ sol 1 satılıyormuş benim 100 oluyor yani

ilk gün için hiç fena değil.sadece 23:30 süt fazla kaçmış

Ya midem ağrıyordu ondan iki fırt çekeyim dedim kocam sağolsun küçük sütlerden aloyor ben öyle daha çok seviyorum içmeyi 😉😊😋

yahaha al benim yatak odası dağ gibi çamaşır vardı katlanacak.baktım katlayamayacağım bugün sil baştan yıka askıdan al katlaya başladım.

Çamaşır asla bitmiyor
Beyazları kataldım
Renklileri astım
Bir dağ da ütüm oluştu tabi baya zamandır biriktirdiğim için 🙃

Yarın yine evde olamıcam taa 4 te gelicem o yüzdej yemeği de erkenden halletsem keşke 😑
Bugün sebzeydi yarın protein olsu diyorum köfte yapıp dolaba atayım tabi bu hamaratlığı sabahın o en tatlı uyku saatinde gösterebikecek miyim hiç bilmiyorum 😒😒

Bi görsen hemen zayıfladı sanki yavrum halsiz kaldı şimdi uyudu insallah geçmiştir ishali
Biseyler yemeye zaman olmadı inanki insallah oğlum duzelsinde ben ayakta geciriyim atık bu arada yeni okudum sağ sol 1 satılıyormuş benim 100 oluyor yani
ishal hemen süzülmesine neden oluyor çocukların. kendi hastalığını unuttun onunla ilgileniyorsun sürekli iyileşecektir yarına bişeyciği kalmaz.
az yada çok hiç fark etmez önemli olan yapmış olman.dinlen sende biraz yarına daha güçlü ol.kendin için oğlun için :anne:

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Yarın için kolay gelsin
Hayırlı geceler 🌸🌸🌸

Ahhh onuda yaptım bebeğim daha 15 günlüktü. Gaz çıkarınca bile ağlıyordu. Sezeryan yapmıştım doğumum zorda geçmişti. Yatagimin yanına kova ve masrapayi hazır tutuyordum. Yıkıyordum hep😭 zor zamanlarımdı😢
Oğlum çok zor büyüdü halende herseyi zor oluyir ilk bebekliğinde sutum kesildi formul mamaya alisamadi sabaha kadar ağlardı tam duzeldi derken diş yuzinden ishal oluyor sonrasinda da pisik simdi bende yıkıyorum

Back
X