Yok kız nasıl yazdıysam menüyü bende anlamadımakşam hem fırın patates hemde patatesli bulgurlu köfte :)
Akşam ki menüm
2kepçe çorba
2yk fırında pişmiş patates
Avuç içi kadar kelem köftesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız nasıl yazdıysam menüyü bende anlamadımakşam hem fırın patates hemde patatesli bulgurlu köfte :)
Yediklerime pişmanım ya 4gündür dikkat ettim yemedim sporumuda yaptım bütün kendimi batırdımCanim gunun geri kalanini cok guzel dikkat etmissin bence. Guzel olmus. Afiyet olsun
cumaya 2gün var yarında gündüz oturmasına gidicem kahvaltı yapmadan gideyimde bari bir parça birşey seçerim tabağımdan onu yerim
DİKKAT
Yarın HEEL TOUCHES EGZERSIZI yarışmamız var kuzucuklarım.sağlık sorunu olanlar dışında tam katılım bekliyorum.10-20-100 fark etmez.mutlaka yapmaya çalışalım.hadi bakalım yanlardaki simitlerimiz gitsin.
aşağıdaki videoda hareketi nasıl doğru yaparız bilgisine ulaşabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2600358
GÖRMEDİK DUYMADIK YOK
Arrietty_
DeryaOnDiet @angelnesss @Kelebeknefes
plasticwoman @isimsiz965 @milkk @AppLesma @asena87 @BlancKahkul @DDeeRRiiNN41 @diyetlikadn @fmad
fyzanur Z Zeruss @istanbula
Kozmogirl17 M Meryem1306
mifihafa @MigiMadid @Puuff
stitch
Yawrukush @zeynebzeyneb
Bence guzel plan. Sectigin yiyecekleri kahvalti niyetibe yersinYediklerime pişmanım ya 4gündür dikkat ettim yemedim sporumuda yaptım bütün kendimi batırdımcumaya 2gün var yarında gündüz oturmasına gidicem kahvaltı yapmadan gideyimde bari bir parça birşey seçerim tabağımdan onu yerim
![]()
Selam canim evet yoktur ben mezunum ama koruyamayan mezunlardan cok guzel kilo vermistim ama duzensiz beslenmemden oturu kilo aldim malesef enson 73.8 geldim pazartesi gerci 73.4 tum ama bu kadar duzensiz beslenmeye cumaya yine arti gelicem boyumda 1.57 guzel yorumlarin icin tesekkur ederim bugun cok dikkat etmem lazim ki cumaya savit gelim enazindanSimdi herkesin bilgisini ilk sayfadan alip galeriye kaydettim ona gore yorum yapacagim
Valla diyete uymayan bir sey varsa soyleyecegim bastan soyleyeyim
Senin bilgilerin yazmiyor ozgecigim.
Ama 15 zeytine şok oldum.nasil guzel bir zeytin o yediriyor kendini
Bir zeytine bir de 3 dolmaya takildim
Gecmisler olsun.ben de dua ettim.aciklandi mi?
Senin de bilgilerin ilk sayfada yazmiyor kilknu bilemiyorum ama ekmek,spagetti,gece 2. Spagetti anaaaam..
Bilemedim ne diyeyim ama afiyetler olsun.evde birileri olunca diyet cok zor bunu biliyorum.
Afiyet olsun canim.
Gorundugu kadar guzel.
Aksam tam yediklerini yazsan daha mi saglikli olur?
Kilon boyun kac canim?
Afiyet olsun canim.sen de galiba gordukce yiyenlerdensin az da olsa 3,5 patates kraker falan.
Afiyet olsun canim.
Valla evli degilim cocuk emzirenlerin beslenmesini anlayamiyorum ama kilo verebiliyorsan sorun yok.
Ama minik bir dusunce;sabah ekmegi cok sanki
Afiyet olsun canim.
Sanki her sey cok olmus
Yaptigin sporlardan sonra niye albeni yedin diyemem
Ama niye yedin
Ya bravo valla nasil spor yapiyorsun oyle.
Bu arada beslenme seklin ne.sabah aksma yumurta var sadece.
Afiyet olsun canim.
Guzel spor yapmissin.
Ilk sayfada kilonu goremedim yanlis yorum yapmak istemem ama ekmek+simit olmasa hizli kilo verilir diye dusunuyorum.
Afiyet olsun canim.adimlar da guzel.sadece ilk sayfadaki bilgilere baktim da 1 ayda 1.7 kilo vermissin yavas mi gidiyor
Valla su an ozendim niyeyese nasil yapildigina bakip biraz yapmaya calisacagim.
Selams canim.
Ismim asena degil
Ama sevdigim sembolik bir nik.sabaha yorum yapamadim ama cokelek hazir degil mi nasil yapiliyor ki?
Kalorisine baktin mi netten
Oglen aksam harika nasil duruyorsun acikmadan az cunku.
Ayyy 1 saattir alintilara yaziyorum.
Öğlen yemegi kacina çok aciktim sanirim.bir daha dikkat ederimgece ekmeği fazla olmuş. gün içerisinde aktivitelerden dolayı sabah ve öğlen yediklerinizi yakarsınız ama akşam yenen ekmeğin sizlere yağ olarak dönemsi olası biraz dikkat![]()
Ayyyy ben daha iki üç gün var saniyorum , bugün persembeydi demi yıkıldım şuan . +400 gram fazlam var vay ben nerelere gidem , bugün açmı dursam ne yapsamhala tartıya 1 gün var. gün doğmadan neler doğar, umut açın ekmeği yahaha daha sayardım ama aklıma gelmedi. bunlarla idare edelim. 67,2 geçen hafta bu hafta göreceksin bak 66,9 olacak
soğan karabiber sarımsak seviyorsan koy,karabiber ,tuz, yumurta kimyon, kıyman az yağlıysa kaşığın ucuyla yoğurt koy harmanla bekletmeden ızgara tavaya diz pişsinler.bu kadar.
bünyen bana benziyor sanırım az karbonhidratla hemen kilo alımı başlıyor çok fena. ama sisteme alışmıştır bir günle bu kadar fark yapmaz makarna. zaten tabak dolusu yememişsin
. yarından sonra daha çok dikkat et.
Ayyyy ben daha iki üç gün var saniyorum , bugün persembeydi demi yıkıldım şuan . +400 gram fazlam var vay ben nerelere gidem , bugün açmı dursam ne yapsam
buradayim dün akşam annemdeydim..
Simdi herkesin bilgisini ilk sayfadan alip galeriye kaydettim ona gore yorum yapacagim
Valla diyete uymayan bir sey varsa soyleyecegim bastan soyleyeyim
Senin bilgilerin yazmiyor ozgecigim.
Ama 15 zeytine şok oldum.nasil guzel bir zeytin o yediriyor kendini
Bir zeytine bir de 3 dolmaya takildim
Gecmisler olsun.ben de dua ettim.aciklandi mi?
Senin de bilgilerin ilk sayfada yazmiyor kilknu bilemiyorum ama ekmek,spagetti,gece 2. Spagetti anaaaam..
Bilemedim ne diyeyim ama afiyetler olsun.evde birileri olunca diyet cok zor bunu biliyorum.
Afiyet olsun canim.
Gorundugu kadar guzel.
Aksam tam yediklerini yazsan daha mi saglikli olur?
Kilon boyun kac canim?
Afiyet olsun canim.sen de galiba gordukce yiyenlerdensin az da olsa 3,5 patates kraker falan.
Afiyet olsun canim.
Valla evli degilim cocuk emzirenlerin beslenmesini anlayamiyorum ama kilo verebiliyorsan sorun yok.
Ama minik bir dusunce;sabah ekmegi cok sanki
Afiyet olsun canim.
Sanki her sey cok olmus
Yaptigin sporlardan sonra niye albeni yedin diyemem
Ama niye yedin
Ya bravo valla nasil spor yapiyorsun oyle.
Bu arada beslenme seklin ne.sabah aksma yumurta var sadece.
Afiyet olsun canim.
Guzel spor yapmissin.
Ilk sayfada kilonu goremedim yanlis yorum yapmak istemem ama ekmek+simit olmasa hizli kilo verilir diye dusunuyorum.
Afiyet olsun canim.adimlar da guzel.sadece ilk sayfadaki bilgilere baktim da 1 ayda 1.7 kilo vermissin yavas mi gidiyor
Valla su an ozendim niyeyese nasil yapildigina bakip biraz yapmaya calisacagim.
Selams canim.
Ismim asena degil
Ama sevdigim sembolik bir nik.sabaha yorum yapamadim ama cokelek hazir degil mi nasil yapiliyor ki?
Kalorisine baktin mi netten
Oglen aksam harika nasil duruyorsun acikmadan az cunku.
Ayyy 1 saattir alintilara yaziyorum.
Doktoruna danis canim. Dogumdan sonra bana ilk 4-5 ay karin kaslarini yorsn hareketler yasakti. Gobegin, karin kasinin yerine oturmasi gecikiyormus. Ama yurume, yuzme olur. Hicbir sorun yaratmaz demisti doktor.Ben 3ay önce sezeryan doğum yaptığım için egzersiz yapmıyorum Leslie yaparım artık aslında yapmamda egzersizleri sıkıntı olmaz yasonuçta yara falan yok bilemedim
![]()