• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi geceler
Sabah
2 dilim ekmek 1 yumurta sucuklu az peynir cay
Ara cay kuru erik kayisi
Ara az bitter cikolata
Ogle
3 kasik yagsiz mskarna 2 kofte kadar dunku balikdan bolca yesil ve havuclu salata
Ara yesilcay
Ara elma
Aksam
4 kasik nohut susuz 4 kasik pirasa 3 kasik yogurt
Su 3 lt
Spor 26 dk yuruyus 150 topugs degme hareketi
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch

güzel bir gün olmuş eşim karbonhidrat sadece sabah var.harikasın yine sporda iyi
aaaa kız gene mi yaptın .bugün nasılsın ağrın yok mu?
İyi geceler
Sabah
2 dilim ekmek 1 yumurta sucuklu az peynir cay
Ara cay kuru erik kayisi
Ara az bitter cikolata
Ogle
3 kasik yagsiz mskarna 2 kofte kadar dunku balikdan bolca yesil ve havuclu salata
Ara yesilcay
Ara elma
Aksam
4 kasik nohut susuz 4 kasik pirasa 3 kasik yogurt
Su 3 lt
Spor 26 dk yuruyus 150 topugs degme hareketi
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch

yanında götürdüklerini takviye kullansalar iyi olur aslında .evet marka gerçekten pahalı indirimli halleri bile zorluyor bütçeyi
4. takım sizlere ilk gerçek zayıflamamın tüm hikayesini anlatmak istiyorum. pes eden kaçamaklarla istediği kilolara ulaşamayan arkadaşlarım lütfen bunu sonuna kadar okuyun.

sene 2015 mayıs ayı kızımın bale kursu var nehir herkes tanıdı zaten.nehir ve yaşıtları laylaylom. öğretmeni ceren kafayı sıyırmış salonun kapısını açtı ''ne olur bu hareketi çocuklara anlatabilecek varsa gelsin'' dedi. bende hadi göster canım nasıl deneyelim dedim. gösterdi ben tamamdır hadi göstereyim dedim ve salonda hareketi yaptım. sonra çocuklara döndüm ben 20 kg daha zayıf olsam buraya gelir ve sizden daha iyi bale yaparım dedim.
üstünden 2,5 ay kadar geçti bir arkadaşım ceyda böyle bir diyet var ne dersin deneyelim mi teklifinde bulundu. bende yıllardır herşeyi denemiş ama sonuca ulaşamamış biri olarak hadi canım son defa dedim. 7 temmuzdu yanlış hatırlamıyorsam diyetisyene gittik. ürünleri tanıttı. deryaondietinkine benzer ama benimki kuru ürünlerdi su ile yarıştırıp yenilecek.tek şart asla ama asla kaçamak olmayacak bir leblebi dahi ek yenilmiş olsa kilo verimi sekteye uğrayacaktı. ilk 30 gün 3+1 yani 3 onların ürünü + 1 de benim evde yaptığım ızgara balık 270 gr ı geçmeyecek ve sossuz yeşil salata oldu. sonra 2 ürün + yemeğim + 1 adet meyve oldu 15 gün. 10 gün 1 ürün + öğle yemeği tom balığı + meyve + ızgara salata. yaklaşık 45 gün sonunda ben 15 kilo vermiştim zaten üstüne 10 gün vermeye devam ettim. koruma programında yavaşa yavaş normal gıdalara geçtim.abartmadan. kontroller devam ediyordu.
ben 58 kiloya kadar düştüm.ceren yetişkin balesi açıyorum gelir misin ceyda dedi bende ama ya yapamazsam falan dedim ama çocukluk hayalim tabi girdim olaya.o yıl kızımla sahne aldık harikaydı. ben mayıs ayında 20 kg daha zayıf olsam derken geleceği çağırmışım. 40 yaşındaydım kızlar. ertelemeyin hayallerinizi ne olur.biraz fazla çaba ile çok hızlı vereceksiniz biliyorum. ilk resim diyetten 1 kaç gün önce ikinci resim ilk resimden tam 1 yıl sonra aynı gün gösteride çekildi.
Eki Görüntüle 2601300 Eki Görüntüle 2601302

Süpersin Canım, genç kız olmuşsun kilolu olmak hiç iyi değil bu fotoğrafı çıkartıp buzdolabına asmak lazım

Satılan ürünler değerinden fazlaysa satılıyordur. ayrıca orada satılanlara ihtiyacınız varmi. tabi son karar sizin tabiki😊

Ürünler güzel mac ama tabi biraz pahalı, ihtiyacım yok aslında fazlasıyla makyaj, temizleme vs ürünlerim var.

Merhaba.
Beni sormussunuz?
Eski yarismayl ilgili ne oldu?
Dahil mi edilmedim?
Merhaba canim Yawrukush Yawrukush kaptanım sizi listeye eklemis ama listeye eklerken kucuk bir hata olmus onu duzenledim😊
Kendi istegiyle ayrilan uye ile izin donusu uye arasinda farkliliklar mevcut listeye guzel bir giris yapmis oldun tebrik ederim 🥰

Süpersin Canım, genç kız olmuşsun kilolu olmak hiç iyi değil bu fotoğrafı çıkartıp buzdolabına asmak lazım

Ürünler güzel mac ama tabi biraz pahalı, ihtiyacım yok aslında fazlasıyla makyaj, temizleme vs ürünlerim var.
arada fotolara bakıyorum işte buzdolabına bişey asmıyorum malesef silmek sıkıntı yaratıyor bir mesaj harfleri birde kızımın hediyesi magnetlerim var onlar bile bazen deli ediyor. toz almayayım diye evde çerçevede yok hayatımı basitleştiriyorum.

Merhaba canim Yawrukush Yawrukush kaptanım sizi listeye eklemis ama listeye eklerken kucuk bir hata olmus onu duzenledim😊
Kendi istegiyle ayrilan uye ile izin donusu uye arasinda farkliliklar mevcut listeye guzel bir giris yapmis oldun tebrik ederim 🥰
CEYDOS CEYDOS Sana da yazdim canim ama cevabimi aldim Z zipzip sag olsun.
Ikinize de tesekkur ederim🤩

Anladim.
Ama icim rahat etmedi.
Izne ayrilmis olmamla ayrilmam arasinda hesaplamada nasil bir degisiklik oluyor?
Yani listeye girmek falan sorunsa ogreneyim.
yok kuzum bak Zipzip- Zipzip- kaptanımız açıkladı üstüne birde tebrik aldın. oy kilo verdin bebişim ne sorun olabilir.rahat ol sen

cidden o zaman teyze diyorlardı sonra ablaya çevirdiler.hele büyük kızla yanyana görünce abla kardeşmisiniz ne kadar çok benziyorsunuz diyorlardı.

bak canım valla olabiliyoru idrak etmek için bazen bakmak gerekiyor. bende yapıyorum aynısını neydin ne oldun sonra ne oldun gene olacaksın yapıyorum hep.

yok canım olması gerekenleri yazdın sen bende katılıyorum yazdıklarına.

hahaha ne güzel gaza geldin kuzum gidecek kilolar.
Bir 60 olsak supper olacak 👍 olacagiz insallah. Az kaldi geliyor gibi 😉
Ben de kiloluyken biryerde alisveriste oglunuz icin mi demisti adamin biri esim icin. Yani kilo gercekten inanilmaz yasli gosteriyor. Simdilerde ise kimse yaskma inanmiyor var misin o kadar diye.

4. takım sizlere ilk gerçek zayıflamamın tüm hikayesini anlatmak istiyorum. pes eden kaçamaklarla istediği kilolara ulaşamayan arkadaşlarım lütfen bunu sonuna kadar okuyun.

sene 2015 mayıs ayı kızımın bale kursu var nehir herkes tanıdı zaten.nehir ve yaşıtları laylaylom. öğretmeni ceren kafayı sıyırmış salonun kapısını açtı ''ne olur bu hareketi çocuklara anlatabilecek varsa gelsin'' dedi. bende hadi göster canım nasıl deneyelim dedim. gösterdi ben tamamdır hadi göstereyim dedim ve salonda hareketi yaptım. sonra çocuklara döndüm ben 20 kg daha zayıf olsam buraya gelir ve sizden daha iyi bale yaparım dedim.
üstünden 2,5 ay kadar geçti bir arkadaşım ceyda böyle bir diyet var ne dersin deneyelim mi teklifinde bulundu. bende yıllardır herşeyi denemiş ama sonuca ulaşamamış biri olarak hadi canım son defa dedim. 7 temmuzdu yanlış hatırlamıyorsam diyetisyene gittik. ürünleri tanıttı. deryaondietinkine benzer ama benimki kuru ürünlerdi su ile yarıştırıp yenilecek.tek şart asla ama asla kaçamak olmayacak bir leblebi dahi ek yenilmiş olsa kilo verimi sekteye uğrayacaktı. ilk 30 gün 3+1 yani 3 onların ürünü + 1 de benim evde yaptığım ızgara balık 270 gr ı geçmeyecek ve sossuz yeşil salata oldu. sonra 2 ürün + yemeğim + 1 adet meyve oldu 15 gün. 10 gün 1 ürün + öğle yemeği tom balığı + meyve + ızgara salata. yaklaşık 45 gün sonunda ben 15 kilo vermiştim zaten üstüne 10 gün vermeye devam ettim. koruma programında yavaşa yavaş normal gıdalara geçtim.abartmadan. kontroller devam ediyordu.
ben 58 kiloya kadar düştüm.ceren yetişkin balesi açıyorum gelir misin ceyda dedi bende ama ya yapamazsam falan dedim ama çocukluk hayalim tabi girdim olaya.o yıl kızımla sahne aldık harikaydı. ben mayıs ayında 20 kg daha zayıf olsam derken geleceği çağırmışım. 40 yaşındaydım kızlar. ertelemeyin hayallerinizi ne olur.biraz fazla çaba ile çok hızlı vereceksiniz biliyorum. ilk resim diyetten 1 kaç gün önce ikinci resim ilk resimden tam 1 yıl sonra aynı gün gösteride çekildi.
Kozmogirl17 Kozmogirl17 bu yazi canim

Bugunku menum
08:30 - peynirli yumurta, 1 kase taze salata.
10:30- 1 kase salata ustune yogurtlu sis, 4 parca yagli peynir.
13:00- yarim balik, 1 kase lahana salatasi.
15:30 - 1 kase sekersiz cilekli cheesecake
19:00 - 3 parca somonlu peynirli rolo

su: 3,5 lt
Spor: 30 dakika yuzme
Yawrukush Yawrukush

Bir 60 olsak supper olacak 👍 olacagiz insallah. Az kaldi geliyor gibi 😉
Ben de kiloluyken biryerde alisveriste oglunuz icin mi demisti adamin biri esim icin. Yani kilo gercekten inanilmaz yasli gosteriyor. Simdilerde ise kimse yaskma inanmiyor var misin o kadar diye.
bu insanlar beni deli edecek bir dön suratına bak gözler yaşı ele veriyor zaten.adam körmüş bence
Bugunku menum
08:30 - peynirli yumurta, 1 kase taze salata.
10:30- 1 kase salata ustune yogurtlu sis, 4 parca yagli peynir.
13:00- yarim balik, 1 kase lahana salatasi.
15:30 - 1 kase sekersiz cilekli cheesecake
19:00 - 3 parca somonlu peynirli rolo

su: 3,5 lt
Spor: 30 dakika yuzme
Yawrukush Yawrukush
yav ne güzel menüler veriyor burası cheesecake müthiş.

Iyi.aksamlar hanımlar ne zaman elime alsam telefonu hep bişey çıkıyor bugün dr a görürdüm oğlumu kremlere yeni krem yazdı ve eczaneden ishal kesici damla aldım bugün daha da iyi sürekli altı açık dolandırıyorum keyfi de yerinde bana hiç fırsat kalmadı ayakta geçirdim hastalığı annelik böyle bişey
Menüm
Sabah 8 gibi
Bi kaç yaprak sarma incecik ilaç icin yedim
Saat 11 gibi
1.5 dilim cvd ekmegi peynir.cemen ton balığı azcik pastırma
Öğlen yarim mandalina 1 dilim ayva
Akşam
1 kase yeşil mercimek çorba pırasa yemeği (pirinç yok)
1-2catal turşu
Yarim avuc lehleri fındık badem
Şu
2 litre
Spor
1339 adim
Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS

Hayatım ne hoş bi bayansın masallahhh

Iyi.aksamlar hanımlar ne zaman elime alsam telefonu hep bişey çıkıyor bugün dr a görürdüm oğlumu kremlere yeni krem yazdı ve eczaneden ishal kesici damla aldım bugün daha da iyi sürekli altı açık dolandırıyorum keyfi de yerinde bana hiç fırsat kalmadı ayakta geçirdim hastalığı annelik böyle bişey
Menüm
Sabah 8 gibi
Bi kaç yaprak sarma incecik ilaç icin yedim
Saat 11 gibi
1.5 dilim cvd ekmegi peynir.cemen ton balığı azcik pastırma
Öğlen yarim mandalina 1 dilim ayva
Akşam
1 kase yeşil mercimek çorba pırasa yemeği (pirinç yok)
1-2catal turşu
Yarim avuc lehleri fındık badem
Şu
2 litre
Spor
1339 adim
Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS
ya hala geçmedi mi ishalve pişik üzüldüm.sen ne yaptın antibiyotiği soracaktın.
menün güzel olmuş.sporun az ama

Back
X