• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4. takım sizlere ilk gerçek zayıflamamın tüm hikayesini anlatmak istiyorum. pes eden kaçamaklarla istediği kilolara ulaşamayan arkadaşlarım lütfen bunu sonuna kadar okuyun.

sene 2015 mayıs ayı kızımın bale kursu var nehir herkes tanıdı zaten.nehir ve yaşıtları laylaylom. öğretmeni ceren kafayı sıyırmış salonun kapısını açtı ''ne olur bu hareketi çocuklara anlatabilecek varsa gelsin'' dedi. bende hadi göster canım nasıl deneyelim dedim. gösterdi ben tamamdır hadi göstereyim dedim ve salonda hareketi yaptım. sonra çocuklara döndüm ben 20 kg daha zayıf olsam buraya gelir ve sizden daha iyi bale yaparım dedim.
üstünden 2,5 ay kadar geçti bir arkadaşım ceyda böyle bir diyet var ne dersin deneyelim mi teklifinde bulundu. bende yıllardır herşeyi denemiş ama sonuca ulaşamamış biri olarak hadi canım son defa dedim. 7 temmuzdu yanlış hatırlamıyorsam diyetisyene gittik. ürünleri tanıttı. deryaondietinkine benzer ama benimki kuru ürünlerdi su ile yarıştırıp yenilecek.tek şart asla ama asla kaçamak olmayacak bir leblebi dahi ek yenilmiş olsa kilo verimi sekteye uğrayacaktı. ilk 30 gün 3+1 yani 3 onların ürünü + 1 de benim evde yaptığım ızgara balık 270 gr ı geçmeyecek ve sossuz yeşil salata oldu. sonra 2 ürün + yemeğim + 1 adet meyve oldu 15 gün. 10 gün 1 ürün + öğle yemeği tom balığı + meyve + ızgara salata. yaklaşık 45 gün sonunda ben 15 kilo vermiştim zaten üstüne 10 gün vermeye devam ettim. koruma programında yavaşa yavaş normal gıdalara geçtim.abartmadan. kontroller devam ediyordu.
ben 58 kiloya kadar düştüm.ceren yetişkin balesi açıyorum gelir misin ceyda dedi bende ama ya yapamazsam falan dedim ama çocukluk hayalim tabi girdim olaya.o yıl kızımla sahne aldık harikaydı. ben mayıs ayında 20 kg daha zayıf olsam derken geleceği çağırmışım. 40 yaşındaydım kızlar. ertelemeyin hayallerinizi ne olur.biraz fazla çaba ile çok hızlı vereceksiniz biliyorum. ilk resim diyetten 1 kaç gün önce ikinci resim ilk resimden tam 1 yıl sonra aynı gün gösteride çekildi.
Eki Görüntüle 2601300 Eki Görüntüle 2601302
Harika görünüyorsun 👍🏻

bu insanlar beni deli edecek bir dön suratına bak gözler yaşı ele veriyor zaten.adam körmüş bence

yav ne güzel menüler veriyor burası cheesecake müthiş.
Menuler gercekten hem cok cesitli hem de lezzetli. Buyuk ihtimal ilk gunler oldugundan aclik hissediyorum cok

Selam kizlar cok yogun bir gun gecirdim cok isim vvardi hepsini hallettim ama
Menumu yazim
Sabah 10.00
2 dilim tb ekmegi
1 yumurta

Oglen 13.30
1 kofte
3-5 tane patates
3 4 lokma ekmek belki bi ekmek kiyisi kadar

Aksam 17.30
Yarim ekmegin yarisi kadar tantuni
19.30
Yarim karniyarik

Spor tum gun yuruyus alisveris falan
Su 1.5 anca

Selam kizlar cok yogun bir gun gecirdim cok isim vvardi hepsini hallettim ama
Menumu yazim
Sabah 10.00
2 dilim tb ekmegi
1 yumurta

Oglen 13.30
1 kofte
3-5 tane patates
3 4 lokma ekmek belki bi ekmek kiyisi kadar

Aksam 17.30
Yarim ekmegin yarisi kadar tantuni
19.30
Yarim karniyarik

Spor tum gun yuruyus alisveris falan
Su 1.5 anca
gece ekmeğini kessen harika olacak bence seni engelleyen o.geceleri karbonhidrat alma,gündüzleri çok hareketlisin yakıyorsun,ama gece sende kalıyor.
Bende oncesi sonrasi resimlerimi bulimde atim size hatta
ya evet lütfen muhteşem olur. hikayesi ile beraber olursa daha da güzel olur.
kızlar varsa aranızda böyle değişimler yaşayan lütfen paylaşın illa resimli olmasa da olur.

İşte 4500 adim
15 dk leslie
50 squat

150 Heel touches yaptim bugun.
Dunku heel de boynum agrimis cok uzatamadim bugun.
Ay insallah su squatla heel/mekiklerin faydasini gorurum sayisi az olsa da duzenli neredeyse.
Benim kilom gobekte biraz ve popom da biraz yayvan.
Sukur tabi de bu yastan sonra sekillendirebilsem asiri sevinirim.tabi evde 2 dk sporla olmaz herhalde

Var mi kizlar yayvan poposunu biraz kaldirabilen,daha yuvarlaklastirabilen?imkani var mi yani?

squat ve pilates egzersizleri kalça yuvarlamaya ve kaldırmaya yönelik oluyor genelde.

İşte 4500 adim
15 dk leslie
50 squat

150 Heel touches yaptim bugun.
Dunku heel de boynum agrimis cok uzatamadim bugun.
Ay insallah su squatla heel/mekiklerin faydasini gorurum sayisi az olsa da duzenli neredeyse.
Benim kilom gobekte biraz ve popom da biraz yayvan.
Sukur tabi de bu yastan sonra sekillendirebilsem asiri sevinirim.tabi evde 2 dk sporla olmaz herhalde
Var mi kizlar yayvan poposunu biraz kaldirabilen,daha yuvarlaklastirabilen?imkani var mi yani?

6 mart 2020 cuma bugün ne yedim ?
Sabah : yetişemedim öğlen kalktım işlerim vardı. pilatese gittim.
öğle 16:15 : 2 haşlanmış yumurta + peynir
akşam : ızgara antrikot 150 gr
1 kg üstü verme ödülü cafe au late (markete girdim.süt aldığımı gören reyon görevlisi kızımız abla bu haftada kilo verdin herhalde süt alıyorsun dedi. sorma 1200 gr dedim. aldım kasaya gittim kasiyer abla bak bu sütler indirimde dedi tam ben cevap verecektim kız arkamdaymış. yok o ablamın ödül sütü demez mi koptum orada. çocukçağız ne olduğunu anlamadı)
su : 750 ml daha içemedim fazla bugün. ama devam ediyorum
spor: 95 dk pilates
squat : 150 adet

Bugun yedikleeim
Sabah 5 zeytin 2 kk tulum peynir domates 2 dilim ekmek bol yesillik
Öğlen yiyemedim
Ara 1 avuc kuru üzüm
Aksam saat 5.30 bir tabak fırında Sebzeli tavuk bir kase yogurt ve bol salata
10 bardak su spor yok

Tekrardan selam kizlar size gecmisimi anlatmak isterdim ama cok uzun bir hikayem var ilk geldigim donemlerde uzun uzun anlatmistim sadece kisa bi ozet gecicem suanki evliligim benim ikinci evliligim ilk esimle evliyken cocugum olmuyordu ve cok uzun yillar bebek tedavisi gordum zaten vucudum kilo almaya musait oldugu icinde aldigim hormon ilaclarim malesef ki beni 81 lere kadar goturdu neyse ki onca tedavilerde tup bebeklerden sonra hamile kalamadim ha bi kere kaldim ama hemen dusuk yapmistim neyse bir gun gobegimde catlaklar olusmaya basladigini gordum ve ben nereye gidiyorum dedim dur demem gerekiyor dedim ve durdum gercekten de diyetisyen ve spor destegiyle 72 lere dustum ve sıkıldım kilo vermekten biraktim bir sene sonunda yaptiysam yine yaparim dedim ve 57 kiloya kadar indim yine diyetisyen kontrolunde tabi neyse ki kilolarimla beraber esimide cikardim hayatimdan sonrasimi suan hayatimda cok sevdigim bir hayat arkadasim ve nur topu iki iki evladim var tabiii iki dogum ust ustte olmasi sonucu aldigim bi 82 kilom vardi ben burada ondanda kurtuldum 67 lere kadar dustum ama duzensiz beslenmekten dolayi suan ki kilomdayim hemen resimlerimide paylasiyorum sizinle umarim ceydanin ki gibi bu hikayede sizi motive edebilir hepinizi öpüyorum.

PhotoGrid_1583525121541.webp

PhotoGrid_1583525171006.webp

PhotoGrid_1583525323231.webp

Eklentiler

• PhotoGrid_1583525420459.webp
    PhotoGrid_1583525420459.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 35
Back
X