• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi olmana sevindim canim :)
Ben cok zor bir hafta gecirdim, burada corona virusunden dolayi her sey karisti.
Esim evden calisiyor, 1 haftadir hergun marketlerde eve erzak depoluyorum.
Cocuklar bir yandan, fizik tedaviye gidiyorum bir yandan, evin isleri bir yandan gercekten bu hafta tukendim..
Ama onumuzdeki hafta bu kadar yormayacagim kendimi..
Gunun guzel gecsin canim. :KK200:
Allah korusun canim virus olayi hepimizi korkutuyor. Allah yardimcin olsun. İnsaallah biran evvel kurtuluruz bu virus olayindan. Tedbirli olmakta fayda var. Dikkat et canim.

Bugun yedikleeim
Sabah 5 zeytin 2 kk tulum peynir domates 2 dilim ekmek bol yesillik
Öğlen yiyemedim
Ara 1 avuc kuru üzüm
Aksam saat 5.30 bir tabak fırında Sebzeli tavuk bir kase yogurt ve bol salata
10 bardak su spor yok
Gayet guzel bir menu afiyet olsun

5 mart perşembe menüsü

Sabah
Çeyrek ekmek kepekli tost
Domates
Peynr
Çay

İkindi (Mevlütteydim)
Tavuklu pilav küçük bir kase gibiydi
Bir adet baklava
6 7 adet küçük sarma
1 bardak ayran

Buraya kadar eh işte diyordum

Akşam 10 da ipler koptu
Eşim geç gelince bende 4 gibi yediğim için kendime engel olamadım o kısmı yazmak istemiyorum 😣😣

6 mart cuma menüsü

Sabah 7 30
1.5 adet peynirli yumurta
2 adet zeytin
Peynir
1 dilim kepekli ekmek
Çay

İkindi 17 15

images.webp

Bundan yedim belki 10 tane yemişimdir sade yesem iyidi ama torku bandaya bandırarak 😣

Akşam 19 00
Bir tabak fasulye yemeği
3 y.k yoğurt

Çay faslı 20 30

2 tane kurabiye
Un hrlvası
1 dilim mozaik pasta

Tamam çok pişmanım bugün telafi edicem inşallah

Bide dün 20 dk kadar yürümüşümdür 😒

5 mart perşembe menüsü

Sabah
Domates
Peynr
Çay

İkindi (Mevlütteydim)
Bir adet baklava
6 7 adet küçük sarma
1 bardak ayran

Akşam 10 da ipler koptu
Eşim geç gelince bende 4 gibi yediğim için kendime engel olamadım o kısmı yazmak istemiyorum 😣😣

6 mart cuma menüsü

Sabah 7 30
2 adet zeytin
Peynir
1 dilim kepekli ekmek
Çay

İkindi 17 15

images.jpeg

Bundan yedim belki 10 tane yemişimdir sade yesem iyidi ama torku bandaya bandırarak 😣

Akşam 19 00
Bir tabak fasulye yemeği
3 y.k yoğurt

Çay faslı 20 30

2 tane kurabiye
Un hrlvası
1 dilim mozaik pasta

Boyunuzu,kilonuzu,kilo gecmisinizi bilmiyorum ama kusura bakmayin lutfen iki gunun hic bir ogununun tutar tarafi yok.
Hic diyetin yakinindan bile gecmiyor,acaba yeni baslayacaksiniz alistirma asamasi mi desem ama herseyden rahat rahat yemissiniz hic kısmaya calismamissiniz sanki.

Canim ne guzel yazmissin , malesef kilo vermek cok zorlu bir is.
Tum hayat duzenini degistirmen gereken, aliskanliklarindan vazgecmen gereken bir is..
Iyi ki aramizdasin, listeyede girdin hayirli olsun canim :)

canim yuzde hesabini nasil yaptigimiz ilk sayfada anlatiliyor fakat sana yardimci olmak icin kisaca anlatirsam,
diyelim ki ben gecen hafta 61 , bu haftada 60 kiloyum, fark 1 kilo.
Yuzfeyi bulurken farki, 100 ile carpip, bir onceki haftamizin kilosuna boluyoruz, yani soyle ki,
1x 100 % 61=1.63

Canim aramiza hosgeldin, ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim ,2 oglum var, yurt disinda yasiyorum ,kilolari beraberce guzelce veririz insallah.
Bu arada hedefini ilk etapta 55 yapalim, sonra 55e ulasinca 50ye cekeriz ne dersin @Periannem

Tebrikler canim, harika bir eksi :)

Aslicim bende seni seviyorum, diyet yapmasanda , sohbete gel olur mu ozletme...

Canim sen yeni tarti aldiginda ve tartildiginda o zaman kilonu guncelleyelim :)

Inanilmaz bir sonuc, cok tebrik ediyorum canim :)

Canim sen emziriyorsun, diyet yapmana bile gerek yok daha once konusmustuk bunu..
Eger burasi senin icin uyarici oluyorsa devam et canim, sporada baslamistin ne guzel.
Yinede nasil daha mutlu olacaksan, karrina saygim sonsuz.:KK200:

Anlastik canim guzel bir eksi ile listemizi costur haftaya :)
Menun, sporun, suyun gayet guzel :)

Canim hayirli olsun karatayin :)
Yok da işte... olsun sağlık olsun💕❤️🙋🏼‍♀️

Bırakmak değil de geçici bir süre onlarla küstüm :KK70::KK70:
bende küsüm onlara yaz gelince ilk karşılaşmayı yapıp sonra yeniden küseceğim.
5 mart perşembe menüsü

Sabah
Domates
Peynr
Çay

İkindi (Mevlütteydim)
Bir adet baklava
6 7 adet küçük sarma
1 bardak ayran

Akşam 10 da ipler koptu

6 mart cuma menüsü

Sabah 7 30
2 adet zeytin
Peynir
1 dilim kepekli ekmek
Çay

İkindi 17 15

Eki Görüntüle 2601510

Akşam 19 00
Bir tabak fasulye yemeği
3 y.k yoğurt

Çay faslı 20 30

2 tane kurabiye
Un hrlvası
1 dilim mozaik pasta

kız nettin kurabiyeler pilavlar çikolatalı grissiniler oy anam oy çok dağılmışsın acilen seni toplamak lazım.
bunlar aslında bana yasak değil yiyebilirim ama yersem bana kilo olarak dönecekler zararlılar benim bunları yememem lazım diyerek kendini ikna et canım olur mu?

bende küsüm onlara yaz gelince ilk karşılaşmayı yapıp sonra yeniden küseceğim.

kız nettin kurabiyeler pilavlar çikolatalı grissiniler oy anam oy çok dağılmışsın acilen seni toplamak lazım.
bunlar aslında bana yasak değil yiyebilirim ama yersem bana kilo olarak dönecekler zararlılar benim bunları yememem lazım diyerek kendini ikna et canım olur mu?
Bu arada kilomu düzeltmek isterim.81.3 ile vira bismillah

Gunaydin kizlar bugun eksiye gecmisim dune gore gecen cumadan 100 gr eksiyim

Su icsemvyariyor diye bhna denir anlicaginiz ben kendimi cozemedim siz beni cozun Eki Görüntüle 2601546

Eki Görüntüle 2601547
CEYDOS CEYDOS hergun tartilcam resmini koyucam analizimi yap benim neden bile bi ileri iki geriyim coz beni
ben çözdüm bile canım. bak ben çok güzel kilo veriyorum görüyorsun. eğer ben bugün karbonhidrat ile besleneyim. yarın tartıda + 2 görürüm.tahminim seninde öyle olduğun yönünde. karbonhidrat direk kilo yapıyor.sıfırlamazsan olmuyor bu iş.diyeceksin hep böyle mi olacak hayır canım tabi ki değil beklenen kiloya yaklaşınca çok az miktarda hayatımıza girecek ama sadece sabahları. hadi gel yapalım bu işi.ama sen benden daha iyi durumdasın sanki sabah ve öğlen az miktarda karbonhidrat alıp akşam sadece proteinle bir hafta denesek mi neler olacak görelim.

Feyzos seni hazir bulmusken cok kizicam sana...
O nasil bir artiydi gulum, bu hafta acayip dikkat edeceksin, beni biliyorsun hic sert degilimdir ama bu hafta tependeyim haberin olsun...:sinirli:
Tamam.ozgecim daha dikkatli olacağım söz , aslında oyle kaçamak yapmadimda turşu yemiştim , suyu da çok icememistim bu hafta ondan oldu heralde ya . Bugün düne göre 200 gram daha az ciktim .

Back
X