Bende ozledim canim, gordum cok guzel kilolar veriyorsun, masallah, bende cok sevindim.
Evet canim sizde dikkatli olun.
Canim sen evine gec, menulerine ekstra dikkat edeceksin, tepene binecegim...bekliyorum..
Bu menu olmamis gulum, bence daha diyet yapma moduna giremedin, once kendini diyet yapacagim diye telkin et ve baslayalim.
Canim sen gel aramiza, sporada basladin ne guzel, burada hepimiz birbirimize destek olarak veriyoruz, yoksa tek basina verilmiyor kilolar..
Canim bence nobette gec saatle kahvalti tarzi yemen etkiledi seni bu hafta.Evden yemek goturme imkanin var mi nobete?
Canim kilo bildirimleri, yaris listeleri surada paylasiliyor kaptanlar tarafindan.
Bugün yürüyüşe çıkınca sizin için bir hatıra fotoğrafı çekmeye niyetlendim. Keşke on tane çekseymişim. :KK70: Odin'i kadraja zor sığdırmışım. Bendeniz deseniz dişlerimi yaptırdığım için ağzım yamuk. Yani olanla idare edin. Her biriniz için gülümsedim. Yolunuz açık olsun. :KK200: Yaaaaaaaa...
www.kadinlarkulubu.com
Yarismanin sonuc listeleride burada paylasiliyor.
En Büyük TÜRKİYE743. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE ( 03 - 10 Eylül 2021) ***4.Takım 743. Etap*** İKİNCİ Lori (98.9/98.4/0.5/%0,506) BLU3 (64.9/63.9/1/%1,541) Lusi ( 60.1/58.4/1.7%2,829) Tavsannesi (56.5/56.4/0.1/%0,177) Dahlia_ (64.1/63.7/0.4/%0,624) Lady Tenar...
www.kadinlarkulubu.com
1. sayfayida hemen guncelliyorum.