• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***Gunaydin citir arkadaslarim hepinizin Dunya Kadinlar Gununuzu yurekten kutluyorum. :KK200:

***Insallah dunyamiz butun kadinlarin anlasildigi, haklarina saygi duyuldugu, sevildigi, onemsenildigi, siddet-zarar gormedikleri, dusuncelerine deger verildigi , hor gorulup- asagilanilmadigi guzel bir yasam yeri olur.:dua:

***Insallah dunyanin her hangi bir yerinde zor durumda, hasta, muhtac, kimsesiz, acilari-sIkIntilari olan tum fedakar kadinlar feraha kavusurlar...
Amin canim insallah. Seninde kadinlar gunun kutlu olsun

Harikasin. :nazar:

Canim afiyet olsun, menegic kahvesini sut ile mi, su ile mi yapiyorsun?
Bende burada turk marketten aldim ama tadi cok benlik olmadi :)

Hosgeldin canisi :)

2 ogun yemissin simit dengelenmis canim, afiyet olsun :)

Cuma gunku tatliyi odule sayalim canim ama cumartesi pogaca olmasa onun yerine 1 dilim ekmek olsa, ya da biraz spr olsa cok daha guzel olurdu:)

Canim ne guzel bebegin sana doya doya buyuyor, masallah ufakliga :)

Harika canim :)

Harikasin.:nazar:

Anladim canim, ben sana guveniyorum, biliyorum guvenimi bosa cikarmazsin.:KK200:

Cok cook guzel olmus, bayildim.:nazar:

Canim menun gayet guzel, egzersiz olarak hergun egzersiz yapacagim diye kendini bunaltma.
Evde adimla, dans et, evde yapabilecegin basit egzersizler ekle hayatina. :)
Su ile sekersiz canim ben cok seviyorum.

Hanımı

Spor puanları artmış mi yoksa benim mi gözümden kaçmış

😱masallah benim ki hiç bakmadı
kızla oğlan bebekken gece uyumazlardı hep ben baktım tabi onlar uyurken bende öğlene kadar uyurdum
evet puanlar yükselmiş daha dengeli olmuş.
Günaydın canlar :KK36: :KK54:
Kızımı durağa bırakıp biraz yürüdüm iyi geldi bu gün hava çok güzel baharmı gelmiş ne :KK66:
Erikler çiçek açmış 🌼🌼🌼🌺🌺🌺
Hepinizin günü ömrü çok güzel geçsinn :KK68::KK68:
gerçekten bahar geldi hafta içi dışarı çıktım sadece ince merserize kazak üstüne kadife ceket giydim oyyy kaynadım resmen. yakın zamanda kışlıkları toparlayıp gardrobumu hafifletmeyi planlıyorum.sıkıldım kalın giysilerden.

Yatmadan sporumu yazayim :))

1 saat crossfit 600 puan
200 ip atlama 400 puan
10 dk hulahop cevirmece
6bin adim

Oburlerinin puanindan emin degilim

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @stitch
nurtopu gibi 1400 puanın var o şekilde kayda geçti. hulahop kardiyoya saydım en yakını o diye düşünüyorum.

fazla kuzeydesin. 4 ay yaz görebiliyor musunuz? tam bana göre öyle iklimler güneşle pek aram yok.

Yok goremiyoruz.
Gecen hafta gunesi gorduk Pazartesi 😬 nasil mutlu oluyor insan. O gunden beri yok. Hava kapali, bol sis gri bir hava var.
Tek guzel yani yazin gec karariyor. Gerci kimine gore kotu. 23 gibi kararmaya baslayip 4 gibi aydinlik daha tam kararmadan

7 mart 2020 cumartesi bugün ne yedim?

sabah : 125 gr yoğurt + 1 kaşık kellogs
Öğle : 100 gr brokoli çorbası
ara : 1 dilim kaşar 15 gr kadar
akşam : 150 gr antrikot + 1 kaşık mantar sos aile yemeği varklıydı tadına bakmak istedim.
su : 1500 devam
spor : malesef yapamadım. full temizlikle geçti günüm.
Afiyet olsun canim. Guzel menu

Harika bir menu, sahane bir spor , boyle devam etsen 65 cok yakindir.:KK200:

Cok cok guzel bir gun olmus canim, afiyet olsun :)

Ahh o fast food menusu yakismis mi bu menuye..
Zaman olmayinca, disarida olunca bozuluyor menuler, bugun guzel bir dans ettirecek seni o menu :)

Bende iyiyim canim cok sukur, nasil gidiyor diyet, her sey yolunda mi :)

Temizlikte egzersiz kaptanim, cok guzel bir gun olmus :)

Artik beraberiz, bundan boyle gidecek o kilolar hic merak etme canim.:KK200:

Canim ben farkindayim zor bir donem gecirdin, rahatsizligin oldu, derken insan diyet psikolojisinden cikiyor.
Cok guzel kilo verdin, yine vereceksin, kilo verincede bebis gelecek Allahin izniyle, dualarim hep seninle..
Aramiza don :)

Canim kilolari herkes verebilir, kimisis cabuk verir, kimisi daha zor.
Kimisi cok cabuk alit, kimisi verdigi kilolari almaz, korur kilosunu.
Ama asla umutsuz olma mutlaka verecegiz kilolari.:KK200:

Nasil oldu canim kuzum?
Sen nasilsin?
Menun, egzerisizin suyun gayet guzel olmus..

Guzel birgun olmus gulum, seninde kadinlar gunun kutlu olsun.:KK200:
Insallah canim gelsin artik 65

Yok goremiyoruz.
Gecen hafta gunesi gorduk Pazartesi 😬 nasil mutlu oluyor insan. O gunden beri yok. Hava kapali, bol sis gri bir hava var.
Tek guzel yani yazin gec karariyor. Gerci kimine gore kotu. 23 gibi kararmaya baslayip 4 gibi aydinlik daha tam kararmadan
ah canım ya karsta yaşadığım dönemde kış aylarında hava 3 gibi kararmaya başlardı bir kasvet çökerdi içime o geceler bitmek bilmezdi.üstelik ben gece insanıyım gündüz uyurum. haklısın. güneşi sevmesemde aydınlığı iç huzur sağlıyor.

Ve ben şoktayım 😱😱😭😭😢😢

Eklentiler

• 20200308_110439.webp
    20200308_110439.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 26
Back
X