• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kolonya kokularıyla herkese merhaba diyorum :)
12.00 yarım cay bardağı yulaf+ 1 muz+ 2 hurma+ 1 çay bardağı süt
15.00 2 dilim tandır ekmeği arası peynir
18.00 3 tahta kaşık bezelye yemeği+ 3 kaşık bulgur pilavı
21.30 sütlü kahve(200 ml süt)+1 havuç
1.5 lt su
Yawrukush Yawrukush
stitch stitch
CEYDOS CEYDOS

Walla sanırım her geçen gün bu diyet durumuna adapte oluyorum CEYDOS CEYDOS bir de kendimi sonunda kaldırıp bir spor salonuna gittim sanırım bu kez olacak ve spora başlayacağım😀😀😀şimdiden heyecan yaptım.
abovvv kuzum sırasımı salonun evde yapsana mis gibi. spor salonları çok tehlikeli diye bugün yazıştık.yani evet başlaman harika ama ne bileyim yanlış zaman

Kolonya kokularıyla herkese merhaba diyorum :)
12.00 yarım cay bardağı yulaf+ 1 muz+ 2 hurma+ 1 çay bardağı süt
15.00 2 dilim tandır ekmeği arası peynir
18.00 3 tahta kaşık bezelye yemeği+ 3 kaşık bulgur pilavı
21.30 sütlü kahve(200 ml süt)+1 havuç
1.5 lt su
Yawrukush Yawrukush
stitch stitch
CEYDOS CEYDOS
güzel olmuş yavrucuğum ama keşke sporda olsa harika olacak.

abovvv kuzum sırasımı salonun evde yapsana mis gibi. spor salonları çok tehlikeli diye bugün yazıştık.yani evet başlaman harika ama ne bileyim yanlış zaman
Walla bende geçmiş yazışmaları şu an okudum😀acele etmemeliyim sanırım.annemde bi taraftan söylenio zaten ne salonu die korona kol gezio her yerde die😞

Walla sanırım her geçen gün bu diyet durumuna adapte oluyorum CEYDOS CEYDOS bir de kendimi sonunda kaldırıp bir spor salonuna gittim sanırım bu kez olacak ve spora başlayacağım😀😀😀şimdiden heyecan yaptım.
Ay keşke yazilmasaydin heryer karışık virüsten dolayı.
Benim yarın dışarda isim var nasil gitsem diye kara kara diye düşünüyorum

Kendime.cok kızıyorum içten içe ne güzel gidiyordum ne oldu böyle birden bire modum düştü keyfim yok
Bisey olsa da eski günlerime dönsem diye düşünüyorum
Üstelik virüs yüzünden okullarda tatil olursa çocuklarla evde oturucam insallah ozaman daha iyi olurum
düzelecek inanman lazım kilo vereceğine sen dağldın çok kötü şekilde toparlayacaksın inanıyorum sana
Sabah
Yumurta 2 dilim cvd ekmegi peynir zeytin
Öğlen
Tavuklu çorba naneli yoğurt
Akşam
3 kask bulgur pilavı ayran salata
(Pasta yaptım çocuklara) 1 çatal tadına bakmak icin yedim
Su 1.5 litre
Spor yok
Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS
spor olsa bugün güzel olacakmış hadi kalk hemen 100 dizleri karnına çekme yap olmaz mı?
Walla bende geçmiş yazışmaları şu an okudum😀acele etmemeliyim sanırım.annemde bi taraftan söylenio zaten ne salonu die korona kol gezio her yerde die😞
üzüldüm senin için ama gerçekten iptal etmelisin bu dönemde.

İyi akşamlar.
08:30 1 haşlanmış yumurta salata zeytin peynir
13:00 az mercimek çorbası,salata ve 4 köfte
19:30 1 kase mercimek çorbası ve salata

3,5 litre su içildi
8232 adım atıldı 411 puan 😀

Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS milkk milkk
Kız hâla stitch stitch i etiketlerip meşgul etme😃 yoğunluk sebebiyle yardımcılığı bıraktı biliyorum. Ben bildirimleri boşa artmasın diye dişündüm. Menün herzamanki gibi iyi. Mercimek çorbası bende de var. Yarın yazıcam menüyü. Yine vaktim yok Yawrukush Yawrukush bana artı koyabilirsin şimdiden diyormuşum. Bildiririm yarın inşaallah. İyi geceler herkese🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

Kız hâla stitch stitch i etiketlerip meşgul etme😃 yoğunluk sebebiyle yardımcılığı bıraktı biliyorum. Ben bildirimleri boşa artmasın diye dişündüm. Menün herzamanki gibi iyi. Mercimek çorbası bende de var. Yarın yazıcam menüyü. Yine vaktim yok Yawrukush Yawrukush bana artı koyabilirsin şimdiden diyormuşum. Bildiririm yarın inşaallah. İyi geceler herkese🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
yanlışın var karıştırmışsın tam kadro buradayız hepimiz.sadece kaptan ve ben dışında kaptişler bu aralar çok yoğun o yüzden yoklar.yakın zamanda hepsi aramıza dönecek endişe etme.

Yaa ben kaçırmışım kaptan yardımcılığını bıraktığını...teşekkürler 🤗

akın ve aras arasında oyuncak tartışması yaşanmış sonucu göz kapağında yırtılma olmuş aras'ın. ama şükür ki küçük bir şeymiş
Aaa cok gecmis olsun canim kacirmisim ahhh bu cocuklar bizimkilerde basladi gunde en az 10 sefer aralarina giriyorum ki biri daha 3 yasinda digeri 1.5 birbirlerine tekme tokat daliyorlar eee ayir ayirabilirsen hangisine bagircagimi bilmiyorum kucuk laftan anlamiyor buyuk zaten hep exilen oluyor yavrum allah yardimcimiz olsun .iki erkek evlat zormuş.

Aaa cok gecmis olsun canim kacirmisim ahhh bu cocuklar bizimkilerde basladi gunde en az 10 sefer aralarina giriyorum ki biri daha 3 yasinda digeri 1.5 birbirlerine tekme tokat daliyorlar eee ayir ayirabilirsen hangisine bagircagimi bilmiyorum kucuk laftan anlamiyor buyuk zaten hep exilen oluyor yavrum allah yardimcimiz olsun .iki erkek evlat zormuş.
yaşlar birbirine çok yakın ondan kaynaklanıyor. büyüdükleri zaman harika arkadaş olacaklar onunla teselli bulabilirsin.

İyi geceler hanımlar
Çarşamba menüm
Kahvaltı sucuklu 2yumurta peynir zeytin kuru incir ceviz şekersiz çay

Akşam 1kase ezogelin çorba sebze yemeği 1kase salata

Ara ev yapımı vişne suyu 1sb

Benimkilerde 4 ve 1 yaşındalar. kızım bu aralar huysuz hastaliktan bazen kardesine bağırıyor yada vurup kaçıyor ikisini idare etmek.zor oluyor . Şimdide ateşlendi yatıyor bugünde erken yatamiycam

Cuma günü annem kardeşim ve eşi geliyormuş. 4 gün buradalar. İnşallah onların yanında iştahlanmam. Annemin yemeklerine kanmak istemiyorum 😭😭😭 kardeşim diyette olduğumu öğrenince bana bugün bi resim göndermiş ağzım sulandı.tabiki patates kızartması bayılırım, ya ben geceleri üşenmez kalkıp kızartma yapan adamım. Bana bu yapılır mı yaa😭😂

Back
X