• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar😀
08:00 1 adet yumurta,çörek otlu lot peyniri,zeytin,bol yeşillikli salata😀
13:00 1 kase yayla çorbası,1 tabak tavuk sote,1 minik kase havuçlu yoğurtlu salata
18:30 1 kase mercimek çorbası,patlıcan,biber,domates kavrularak annem tarafından yemek haline getirilmiş nefisti😍yanında yoğurt ve salata

3,5 litre su içildi (aslında su tüketimim 4-5 ltyi geçiyor genellikle)
5345 adım = 267 puan

Yawrukush Yawrukush @stitch CEYDOS CEYDOS milkk milkk
Afiyet olsun canim ,anne yemegine bayildim :)

İyi iyi aksamlar
Sabah sade kahve
Sonra yesil cay
Kahvalti
1 yumurta yagda 5 zeytin suzme peynir domates marul
Ara 1 bardak sut
Ogle hamsi kusu bol yesil salata
Ara cay
Az cigdem az misir
Aksam 1 kepce nohut az roka biraz hamzi tava
Sonra biraz yogurt icine 1 kibrit kutusu kadar misir ekmegi
Su 3.5 oldu devam
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @stitch
En son yedigin yogurtla, misir ekmegi olmasa daha guzel olurmus canim, cunku arada cigdem ve misirdan gun icinde karbonhidrat hakkini tmamlamissin :)

endişem lgs zaten. dersane ne olacak bakalım tatile girecek mi ? normalde ara tatillerde tatile girmeyeceklerdi.
Sıkıntı etme.
Ulke geneli oldugu icin herkes ayni sartta.
Dersane olmayacaksa herkese olmayacak,aslinda evde isledigi kknulari pekistirip test cozmesi icin avantaj olabilir.
Dersane ogretmenleri bence uzaktan ilgilenecektir onlarla.
Sen sknti etme ki cocuk dogal ve olagan bir surec olarak gorsun ve calisma sistemi degismesin.
Calisan anne babalara kolayliklar diliyorum, zorlasiyor her sey..
Nasilsin canim?
Sukur canim.
Ugrasiyorum isle gucle.
Bu hafta diyet acisindan az verimli gecti.
Cok eksi beklemiyorum.
Sen nasilsin her sey yolunda mi?
Sizin cocuklar da evde esinde.
Neler yapiyorsunuz

Çocuklarımın diğer tür olanlarını paylaşayım sizlerle havanız değişsin
_20200312_195709.webp

Ayni benim gibisin, gun icinde oturdugum zaman sinirli..
Seni kendime cok benzetiyorum o yuzden...:)

20dk zor oturdum. :D hatta kalkip yarin cocuklar icin pogaca yapacaktim esim oturttu yine.
Aksam yemegimi yaptim ama yarisini bile yiyemedim

Ilk ogun
Yumurta pudingi

Gun icinde 2 L su olmustur

Adim ve sporu daha sonra paylasacagim.

Eklentiler

• IMG_20200312_180137.webp
    IMG_20200312_180137.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba hanımlar nasılsınız yarın tartı günümüz hadi bakalım güzel eksiler gelir inş🥰

Korona virüsü olduğundan beri herkes de bir panik havası var marketlerde raflar boşalmış neredeyse millet stok yapmaya başlamış lakin çok dayanmaz baklagiller böceklenir anlamış değilim insanları... bitince yine al nedir bu panik

Eşim arkadaşlarından duymuş corana virüsü Bursa’da Tofaş fabrikasında çalışan birine bulaşmış Almanya’dan gelmiş adam iş için gitmiş bilemiyorum artık doğruluk payı nedir?

Eşim servisçi arabaları dezenfekte edildi bugün önlem amaçlı birde kolonya krizi yaşıyoruz millet olarak herkes kolonya arıyor marketlerde kalmamış

İyi akşamlar😀
08:00 1 adet yumurta,çörek otlu lot peyniri,zeytin,bol yeşillikli salata😀
13:00 1 kase yayla çorbası,1 tabak tavuk sote,1 minik kase havuçlu yoğurtlu salata
18:30 1 kase mercimek çorbası,patlıcan,biber,domates kavrularak annem tarafından yemek haline getirilmiş nefisti😍yanında yoğurt ve salata

3,5 litre su içildi (aslında su tüketimim 4-5 ltyi geçiyor genellikle)
5345 adım = 267 puan

Yawrukush Yawrukush @stitch CEYDOS CEYDOS milkk milkk
Çok iyi dostum😍

Merhaba hanımlar nasılsınız yarın tartı günümüz hadi bakalım güzel eksiler gelir inş🥰

Korona virüsü olduğundan beri herkes de bir panik havası var marketlerde raflar boşalmış neredeyse millet stok yapmaya başlamış lakin çok dayanmaz baklagiller böceklenir anlamış değilim insanları... bitince yine al nedir bu panik

Eşim arkadaşlarından duymuş corana virüsü Bursa’da Tofaş fabrikasında çalışan birine bulaşmış Almanya’dan gelmiş adam iş için gitmiş bilemiyorum artık doğruluk payı nedir?

Eşim servisçi arabaları dezenfekte edildi bugün önlem amaçlı birde kolonya krizi yaşıyoruz millet olarak herkes kolonya arıyor marketlerde kalmamış
babam ve eşim kolonya aldıkça ben bağırıyordum yav ne gerek var bu kadar hepsimi kullanılıyor sanki diye.senelerdir oraya buraya tıktım onları.sonunda kullanıma açılmış olmalarına çok sevindim.

Hadi hayırlısı...
kilo konusunda da inşaallah iyi eksiler gelir evet amin

Sıkıntı etme.
Ulke geneli oldugu icin herkes ayni sartta.
Dersane olmayacaksa herkese olmayacak,aslinda evde isledigi kknulari pekistirip test cozmesi icin avantaj olabilir.
Dersane ogretmenleri bence uzaktan ilgilenecektir onlarla.
Sen sknti etme ki cocuk dogal ve olagan bir surec olarak gorsun ve calisma sistemi degismesin.

Sukur canim.
Ugrasiyorum isle gucle.
Bu hafta diyet acisindan az verimli gecti.
Cok eksi beklemiyorum.
Sen nasilsin her sey yolunda mi?
Sizin cocuklar da evde esinde.
Neler yapiyorsunuz
Cocuklar henuz evde degiller, yarindan itibaren buyuk oglum evde olacak, kucugum henuz devam ediyor okula.
Ne kadar daha yollayacagiz biliyorm canim.
Esim evden calisiyor, cocuklara surekli aktivite yaptiriyorum.
Esim rahat calissin diye site icinde, parkta cocuklari disari cikarip oyaliyorum.
Benim is yukum kat kat artti ama hasta olmayalim da , gececek bir sekilde..
Sende ne var ne yok canim?

Back
X