aferin canım valla bu işe gönül verdiysek reddeceğiz uçarı kaçarı yok.Annem kardeşimler geldiler ya. Bunlar benim yiyebilcegim şeylerdi. Akşam patatesli bezelye, pilav, yayla çorbası vardı. Hiç birini yiyemedigimden kendime karnibahar hasladim. Sabahta öyleydi. 2 yumurta yicektim mesela kardeşim istedi ona verdimakşam misafirliğe gittik. Tatlılar, meyveler geldi. Sadece 1 ç. B. Çay içtim
yarınki menüyü bende merak ediyorum
![]()
hiç olmamasından iyidir canım olsun.AA unuttum bu yoğunlukta spora devam.
Leslie 30 dk. 210 puan
Mekik 10 dk 30 puan. (5 dk daha oğlum izin vermedi)
sen bulguru ya yanlız koyardın yada ana yemekten sonra yazıyordun. bu sefer ilk okunan olduğu için çok dikkat çekti sanırım. yoksa menülerin güzel gidiyor.Neden bulgur çok geldi herkese anlamadım bi tencere yemedim sonuçta ayrıca tavuğu, kerevizi bile az yedim bulgur için zaten kendimi şişirmeden doyana kadar yiyorum ve sadece bulgur serbest. Yok Kangal sucuğu nasıl yiyeyim :) halka dilim
rose hımmm kan sulandırır yenileyici özellikleri vardır.ben meyveli severim.İyi geceler
08:00 1 yumurta,roka,domates,salatalık,peynir,zeytin
1 hurma
15:00 1 yumurtadan kaşarlı ve beyaz peynirli omlet,zeytin
Yemek dışarıda yenildi.
1 kase yeşillikli peynirli domatesli cevizli salata
1 kadeh rose şarap
2,5 litre kadar su içildi
5932 adım atıldı = 296 puan
Yawrukush
stitch
CEYDOS
milkk
ooo oluyor tabi dilediğin şekilde yiyebilirsin iş sadece yumurta yemekSu yumurtalari kirarak yesek olmaz mi yagda yani ben haslanmis yumurtanin beyazini yiyemiyorum midem almiyorda