Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DUYURU
Sağol. Normalde de 4 aydır çıkmıyorum desem yalan olmaZEvet canim siradan seyler luks oldu cok haklisin..
Nasil gecti aile tanismaniz , hayirli olsun ♥
Cok guzel birgun olmus yine♥
Bu kadarla kalsin insallah canim ,cok dikkat et kendine is yerinde..
Makarna olmasa muhtesemmis ama az yedigini dusunerek yine gayet guzel bir menu diyorum☺
Ooo cok guzel bir eksi gelecek.
Canim sakin kal, disari cikmayin gerekmedikce..
Disaridan gelince tum kiyafetleri cikarip temizlenin.
Tuzlu su ile burun be agzinizi gargara yapin.Ama en onemlisi sakin kalin kuzum...
Canim 200 gr arti bile sayilmaz, wc sorunundandir,her sey yolunda bence ♥
Tamam canim♥
Herkes uzerine duseni yapip, disaridan izole etse kendini, hastaligi onune geciliyor..
Disari cikmayin canim, eve depolayin gida ve ilac..
Cok iyi yapiyorsun hele su surecte kimseyle gorusme kuzum...
Canim ellerine saglik,,ilk sayfayi guncelleyecegim bende.![]()
Bebis dogunca oyle oluyor canim ama iyi tarafindan bak sen disari cikmamaya alisiksin, bu durum seni psikolojik olarak kotu etkilemeyecek... :)Sağol. Normalde de 4 aydır çıkmıyorum desem yalan olmaZ![]()
teşekkür ederim kuzum.ellerine sağlık.***1. sayfadaki daralma tablomuzu guncelledim kizlar.
***@asena87 ,CEYDOS ,
AppLesma ,
mifihafa ,
DeryaOnDiet mezuniyetlerinize oldukca az kalmis kizlar, kutlamalar yakindir..
![]()
yav bende evden çıkmayan biriyim. ama şimdiden gezme aranır oldum ne olduysa.Bebis dogunca oyle oluyor canim ama iyi tarafindan bak sen disari cikmamaya alisiksin, bu durum seni psikolojik olarak kotu etkilemeyecek... :)
Yok yeee diyomuşumBebis dogunca oyle oluyor canim ama iyi tarafindan bak sen disari cikmamaya alisiksin, bu durum seni psikolojik olarak kotu etkilemeyecek... :)
Allah kolYlık versinIyi gunler kizlar
Yarin izin gunumdu. Ama mecbur xtra is aldim. Asistan acigimiz var. Kabul etmesem 2 asistan ile zor olurdu is arkadaslarima. Esim memnun degil tabi. Hic ise gitmememden yana. Ama saglikci olarak hem boyle bir hakkim yok hemde vicdanim el vermez.
Neyse yogunlukdan hicbirsey yiyemedim daha. Bol su ictim
Miktari takip edemedim bugun.
Hergun 15km bisiklet surmek istiyordum bu ay sonuna kadar. Ise gidip gelmek 5-6 km. Vaktim daha cok halim olursa cocuklari yatirinca cikarim. Cikmazsam eliptik e cikacagim mutlaka
Hayirlisi olsun canim haklarinda..Ne tatli heyecanlar :)
teşekkür ederim kuzum.ellerine sağlık.
yav bende evden çıkmayan biriyim. ama şimdiden gezme aranır oldum ne olduysa.
Aranızda memur veya işçi var mı birşey sorucam özelden?
Dikkat edicemakşam menülerin hep karbonhidratlı olmuş.bunları sabaha taşırsan daha kabul edilebilir olur. çünkü gün boyu yakarsın ama gece yiyince en hareketsiz dönem yakma şansın yok.
biz kadınlar azmedersek başaramayacağımız hiçbir şey yok.yapabilirsin canım yeterki spor su bol olsun ve yediklerine dikkat et.
vallahi yediklerinde gözüm kalmadı geçmişte.şimdide çok az yemek yiyorsun.
Maalesef egzersiz yok bebiş küçük yürüyüş yapmıyorum hergün ama ben evde yapabilirim aslındaMenun guzel canim, egzersiz yapabildin mi?
Harika birgun olmus, cok begendim..
Bu arada nasilsin canim gorusmeyeli?
Allah kabul etsin canim..
Harikasiniz kizlar, emeklerine saglik kaptanim.
Sizde dikkat edin canim kendinize.
Ne guzel bir menu, muthisss tek kelimeyle.
Canim simit 1 adet olunca olmamis yarim, ya da ceyrek yesen cok guzel bir menu olurdu.
Afiyet olsun diyeyim yinede :)
Canim cumartesi menun guzel ama pazar gunu olmamis.
10 dk yuruyus cezasi gelecek malesef, birde hic egzersiz yapabildin mi pazar gunu?
Canim hasta insana ates etmek icin degil, marketler yagmalandi, burada devletin yukumlulukleri sinirli, ulke eyaletler bazinda yonetiliyor.Dolayisiyla bir noktadan sonra insanlar marketlerde yiyecek vs bulamayacak hale gelecek ki suan bile marketlerde 1 saat kasa sirasi bekliyoruz..Ozaman ac olan colugunu cocugunu doyurmak icin insanlar birbirlerine saldirabilir, hirsizlik yapabilir, baskalarinin evine girebilir.
Insanlar silah alip bu tarz en kotu durumlara karsi kendilerini korumak istiyorlar.
Cunku mesela benim yasadigi eyalette birisi evine girerse, onu silahla, bicakla yaralayip ya da oldurursen , hapse girmiyorsun.
Kendini mudafa etmis sayiliyorsun..
Uzme canini bazen istedigin gibi beslenemedigi oluyor insanin..
Aksamki patates yerine daha saglikli bir sey tercih etsen guzel olurdu ama tum gun ac kalmissin zaten, birde emziriyorsun , afiyet olsun gulum..
Dunku menuden daha guzel olmus canim, afiyet olsun :)Kahvaltı
Zeytin, peynir, yumurta, dereotu,1 dilim k . Ekmek
öğlene yakın
P. Kızrtm, bikaç lokma ekmek
akşam
Muhtemelen mantar olur. Eşim almış dolapta
aralar
Dereotu, çiğ badem, muz,incir,süt
su
12 bardak bitti, 3 daha içerim
Yawrukush
stitch
CEYDOS
angelnesss
Evet ister istemez, insan disari cikmamali ya , cikasi geliyor :)teşekkür ederim kuzum.ellerine sağlık.
yav bende evden çıkmayan biriyim. ama şimdiden gezme aranır oldum ne olduysa.
Canim senin gibi ozveriyle calisan insanlarin hakki odenmez...Iyi gunler kizlar
Yarin izin gunumdu. Ama mecbur xtra is aldim. Asistan acigimiz var. Kabul etmesem 2 asistan ile zor olurdu is arkadaslarima. Esim memnun degil tabi. Hic ise gitmememden yana. Ama saglikci olarak hem boyle bir hakkim yok hemde vicdanim el vermez.
Hergun 15km bisiklet surmek istiyordum bu ay sonuna kadar. Ise gidip gelmek 5-6 km. Vaktim daha cok halim olursa cocuklari yatirinca cikarim. Cikmazsam eliptik e cikacagim mutlaka
Guzel birgun olmus canim, nasilsin, cocuklar nasillar?
Canim hic olmazsa evde hareket et , daha hizli gider kilolar :)Maalesef egzersiz yok bebiş küçük yürüyüş yapmıyorum hergün ama ben evde yapabilirim aslında![]()
Harika ne guzel bir eksi :)Cuma 82.1
Pazartesi 81.4
Fark700 gram Cuma’ya kadar 1kg olmasını temenni ediyorum![]()
Artik yapabildigin kadar adimlama ve belki evde leslie yaparsin canim,İyi akşamlar
08:30 1 adet muz
13:00 1 kase ezo gelin çorba 4 adet köfte (izmir köfte yemeğinin köfteleri)
19:00 1 kase sebze çorbası,1 tabak kıymalı bezelye,bol salata ve 1 bardak ayran
2,5 litre su
4139 adım atıldı 206 puan
Kızlar bu arada spor salonu üyeliğimden vazgeçmek zorunda kaldım.zaten korona sebebiyle her yer geçici süreliğine kapatıldı.yürüyüş yaparım dedim ama istanbul çok soğuk...
Yawrukush
stitch
CEYDOS
milkk
bu arada sabah kilo bildirimi yapmayı unutmuşum
Cuma 72,70
Pazartesi 72,40 (şarap yaramış)
iki gündür patates kızartması var haşlama yesen daha uygun olur. su seviyen yine çok güzelKahvaltı
Zeytin, peynir, yumurta, dereotu,1 dilim k . Ekmek
öğlene yakın
P. Kızrtm, bikaç lokma ekmek
akşam
Muhtemelen mantar olur. Eşim almış dolapta
aralar
Dereotu, çiğ badem, muz,incir,süt
su
12 bardak bitti, 3 daha içerim
Yawrukush
stitch
CEYDOS
angelnesss
ah canım allah kolaylık versin sana ve tüm sağlık ekiplerine.Iyi gunler kizlar
menün güzel olmuş puan hesabın yapılmamış listeye giriş yapamıyorum.
yahaha harika evde yap süper olur.Maalesef egzersiz yok bebiş küçük yürüyüş yapmıyorum hergün ama ben evde yapabilirim aslında![]()
mükemmel cuma günü sonuç çok güzel olacak.Cuma 82.1
Pazartesi 81.4
Fark700 gram Cuma’ya kadar 1kg olmasını temenni ediyorum![]()
mesela öğlen çorba içsen yemekleri yesen ama akşamı sadece çorba yada yemek ile tamamlasan daha güzel vereceksinİyi akşamlar
08:30 1 adet muz
13:00 1 kase ezo gelin çorba 4 adet köfte (izmir köfte yemeğinin köfteleri)
19:00 1 kase sebze çorbası,1 tabak kıymalı bezelye,bol salata ve 1 bardak ayran
2,5 litre su
4139 adım atıldı 206 puan
Kızlar bu arada spor salonu üyeliğimden vazgeçmek zorunda kaldım.zaten korona sebebiyle her yer geçici süreliğine kapatıldı.yürüyüş yaparım dedim ama istanbul çok soğuk...
Yawrukush
stitch
CEYDOS
milkk
bu arada sabah kilo bildirimi yapmayı unutmuşum
Cuma 72,70
Pazartesi 72,40 (şarap yaramış)