• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menun guzel canim, egzersiz yapabildin mi?

Harika birgun olmus, cok begendim..
Bu arada nasilsin canim gorusmeyeli?

Allah kabul etsin canim..

Harikasiniz kizlar, emeklerine saglik kaptanim. :KK200:

Sizde dikkat edin canim kendinize.:KK200:

Ne guzel bir menu, muthisss tek kelimeyle.:nazar::nazar:

Canim simit 1 adet olunca olmamis yarim, ya da ceyrek yesen cok guzel bir menu olurdu.
Afiyet olsun diyeyim yinede :)

Canim cumartesi menun guzel ama pazar gunu olmamis.
10 dk yuruyus cezasi gelecek malesef, birde hic egzersiz yapabildin mi pazar gunu?

Canim hasta insana ates etmek icin degil, marketler yagmalandi, burada devletin yukumlulukleri sinirli, ulke eyaletler bazinda yonetiliyor.Dolayisiyla bir noktadan sonra insanlar marketlerde yiyecek vs bulamayacak hale gelecek ki suan bile marketlerde 1 saat kasa sirasi bekliyoruz..Ozaman ac olan colugunu cocugunu doyurmak icin insanlar birbirlerine saldirabilir, hirsizlik yapabilir, baskalarinin evine girebilir.
Insanlar silah alip bu tarz en kotu durumlara karsi kendilerini korumak istiyorlar.
Cunku mesela benim yasadigi eyalette birisi evine girerse, onu silahla, bicakla yaralayip ya da oldurursen , hapse girmiyorsun.
Kendini mudafa etmis sayiliyorsun..

Uzme canini bazen istedigin gibi beslenemedigi oluyor insanin..
Aksamki patates yerine daha saglikli bir sey tercih etsen guzel olurdu ama tum gun ac kalmissin zaten, birde emziriyorsun , afiyet olsun gulum..
Yok yapamadım sporu =(

Nasil oldu canim oglun, iyisinizdir insallah...

Bu sogan burgeri kesin yapcam bu hafta harika bir tarif canim.. :KK200:

Ne guzel yapmislar canim ,sen nasilsin, is saatlerin artttirildi mi , her sey yolunda mi?

Ne guzel bir yerdi, bende bayildim fotolara icim acildi :)
Buarada nasilsin canim?

Insanlar neden bu kadar anlayissiz ya, hatta uyarilmalarina ragmen, sen cok sabirlisin, ben hic bu kadar sabir gostermem Ozlemim...

Hangi park bu Feyzos , ne guzelmis :)

Hic basit diye dusunme canim, egzersizin kotusu olmaz, firsat buldukca yap bu bisikleti :)

Nasil ozendim sana :))

Canim kurabiye, cokotop, patates kizartmasi hepsi birarada olmus , odule saydim ama bu hafta cok dikkat etmeliyiz unutma.:KK200:

Hint yemekleri :KK200: ben :)
Coronadan disrida yemek yiyemez olduk, sosyal hayat sifir :KK43:

Egzersiz yapabildin mi canim, nasil geciyor misafirlerinizle :)

Az yemissin gulum, iyi misin, kuzun nasil?

Sarabi odule saydim canimcim, afiyet olsun ama bu hafta guzel bir eksi bekliyorum senden, takimimiz ilk 3'e girmek zorunda :)

Bugun spor yaparak, coronaya seni yenecegiiiiiiiz corona mesaji vermeye ne dersin kuzum :)

Canim hic egzersiz yapabildin mi, firsatin oluyor mu egzersiz icin?
Bu menu biraz karbonhidrat agirlikli olmus , odule sayacagim , kalori olarak kotu degil fakat diyete uygun gidalarda degiller :)
Menulerine salata, sebze yemegi, 1 adet meyve, protein , yumurta , cig yemis ekleyerek zenginlestirebilirsin :)

1 paket biskuvi derken kocaman bir paket mi canim?

Egzersiz yapabildin mi gulum?

Egzersiz var mi kuzum?
Hala hastayiz. Sürekli ateşi çıkıp duruyor.

iki gündür patates kızartması var haşlama yesen daha uygun olur. su seviyen yine çok güzel
ah canım allah kolaylık versin sana ve tüm sağlık ekiplerine.
menün güzel olmuş puan hesabın yapılmamış listeye giriş yapamıyorum.
yahaha harika evde yap süper olur.
mükemmel cuma günü sonuç çok güzel olacak.

mesela öğlen çorba içsen yemekleri yesen ama akşamı sadece çorba yada yemek ile tamamlasan daha güzel vereceksin
Sabah geç kalktım kahvaltı olmadı.yarından itibaren çorba salata yoğurt yapayım akşamları 😀cumaya kadar nolcak görelim😀

10.00 : 1 haslanmis yumurta,1 kk peynir,4 zeytin.
18.00 firinda balik-salata,
minik avokado dilimi

Gun icinde ;1.5 lt su,1 Turk kahvesi,6 cay

300 merdiven 90 puan
3000 adim 150 puan
15 dk eliptik 105 puan
50 mekik 150 puan
50 squat 150 puan
100 heel touches 300 puan
15 dk leslie 105 puan
100 Popo 300 puan
Toplam: 1350 puan

İyi geceler
Sahur
2dilim az tereyagli kizarmis ekmek 1 bucuk haşlama yumurta 5 zeytin 1 kasik lor maydanoz cay
İftar
1 kase kara lahana yemegi az yogurtlu kuru biber patlican 6-7 tane yaprak sarma limonlu yesil salata
Cay
Ara
Menengic kahvesi 1 kucuk fincan
Su 1bucuk litre
Spor yok yapamadim henuz
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch

10.00 : 1 haslanmis yumurta,1 kk peynir,4 zeytin.
18.00 firinda balik-salata,
minik avokado dilimi

Gun icinde ;1.5 lt su,1 Turk kahvesi,6 cay

300 merdiven 90 puan
3000 adim 150 puan
15 dk eliptik 105 puan
50 mekik 150 puan
50 squat 150 puan
100 heel touches 300 puan
15 dk leslie 105 puan
100 Popo 300 puan
Toplam: 1350 puan
menü harika spor çok güzel

Merhaba herkese :)
Saat 12.00 sütlü kahve (300ml süt)
Saat 16.00 bir küçük muz
Saat 18.00 3 kepçe tarhana çorbası+ bol salata(tuzsuz, az zeytinyağlı kırmızı lahanalı+havuçlu+marul+maydanozlu)+ avuç içi kadar tavuk göğsü
Saat 20.30 çeyrek portakal+yarım muz
Şimdilik 1,75 lt su ama 2lt olur yatana kadar
veeee 1 mile Leslie 15dk*7=105 puan
Yapabiliyorken 10 dk'da 150 kalori yakıyoruz videosu vardı yapayım dedim, 2. dakikasında pertim çıktı, yapamadım :) :olamaz:

Sabah 65.5 kilo geldim.
Yawrukush Yawrukush

stitch stitch
CEYDOS CEYDOS

Saat 16.00 bir küçük muz
Saat 18.00 3 kepçe tarhana çorbası+ bol salata(tuzsuz, az zeytinyağlı kırmızı lahanalı+havuçlu+marul+maydanozlu)+ avuç içi kadar tavuk göğsü
Yapabiliyorken 10 dk'da 150 kalori yakıyoruz videosu vardı yapayım dedim, 2. dakikasında pertim çıktı, yapamadım :) :olamaz:

Sabah 65.5 kilo geldim.
Yawrukush Yawrukush

stitch stitch
CEYDOS CEYDOS
pazar günü yediğin simit geri dönmüş sana +100 gr olarak. cumaya kadar daha dikkatli ol. ama spora başlamış olman çok güzel
Pazartesi menüm
Kahvaltı
2haşlanmış yumurta 1incir bol yeşillik peynir 3zeytin 3ceviz ve şekersiz çay

akşam
2 yumurtalı ıspanak yemeği 1sb ayran bir dilim ıspanak tart bugün değişik bir menü oldu😂

ara 1sb süt içindebol kaymak vardı

3lt su
kaymak tek başına alındığı zaman ben yorum yapmıyorum. eski pilates öğretmenlerimden biri arada kaymak yemem yönünde beni teşvik ederdi. hem metobolizmayı hızlandırıyor hemde acil enerji rezervi sağlıyormuş. ama tart olmamış o tart katı yağla yapılıyor olmasa iyi olacakmış

Kahvaltı
Yumurta
Akşam
3 but
1 tabak salata

Bu kadar az yemek yemeye nasıl + çıktın ödem mi acaba

Saat 16.00 bir küçük muz

Sabah 65.5 kilo geldim.
Yawrukush Yawrukush

stitch stitch
CEYDOS CEYDOS

Güzel olmuş ama akşam meyvesi olmasa süper olurdu

İyi geceler
Sahur
2dilim az tereyagli kizarmis ekmek 1 bucuk haşlama yumurta 5 zeytin 1 kasik lor maydanoz cay
İftar
1 kase kara lahana yemegi az yogurtlu kuru biber patlican 6-7 tane yaprak sarma limonlu yesil salata
Cay
Ara
Menengic kahvesi 1 kucuk fincan
Su 1bucuk litre
Spor yok yapamadim henuz
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch
sporda istiyorum senden eşim sarmaları eritmek gerek

pazar günü yediğin simit geri dönmüş sana +100 gr olarak. cumaya kadar daha dikkatli ol. ama spora başlamış olman çok güzel
kaymak tek başına alındığı zaman ben yorum yapmıyorum. eski pilates öğretmenlerimden biri arada kaymak yemem yönünde beni teşvik ederdi. hem metobolizmayı hızlandırıyor hemde acil enerji rezervi sağlıyormuş. ama tart olmamış o tart katı yağla yapılıyor olmasa iyi olacakmış
Yok canım katı yağ pizza hamuru gibi ince üstü bol ıspanak ve patates karışımı vardı avuç içi kadar büyüklükte yedim bana göre çok değildi

kaymak çok severim ama aşırı yemedim sütün içine bir parça attım faydalıda hem

Güzel olmuş ama akşam meyvesi olmasa süper olurdu
Evde aileme diyet yaptığımı söylemedim, özellikle bu yıl içerisinde birden fazla başarısız girişimim oldu. Bunlarda ailem de diyetime çok karıştı, kendi kendime bir şeyler yapmaya çalışıyorlar kilo derdi olmayan herhangi birin öğütü sinir bozucu geliyor bana. Bundan dolayı az az gece meyvelerini yiyorum, diyet dışında olsam akşam tatlıyı da yemiştim :):KK70:

Back
X