• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alıntılara bakıcam da baksanıza
Bir sürü vakalar varmış gece açıklanacakmış dıpru mu yaa bayılıxam
bu kadar germe kendini rahatlamaya çalış bebekler annelerinin duygularını hissederler. mutlaka vardır.1-2 kişiyle olacak bir tatil değildi bu. panik oldular ki tatil yapıldı.

Evde aileme diyet yaptığımı söylemedim, özellikle bu yıl içerisinde birden fazla başarısız girişimim oldu. Bunlarda ailem de diyetime çok karıştı, kendi kendime bir şeyler yapmaya çalışıyorlar kilo derdi olmayan herhangi birin öğütü sinir bozucu geliyor bana. Bundan dolayı az az gece meyvelerini yiyorum, diyet dışında olsam akşam tatlıyı da yemiştim :):KK70:

Anlıyorum seni Canım bende öyle yapmıştım :) şimdi neredeyse 15 kg verdim söylüyorum herkese :)) yapamazsın bakışları çok rahatsız ediyor insanı, denersin olmaz yine denersin ama pes etmezsin, pes etmiyorsan sonunda başarırsın neden böyle bakmıyor insanlar. Bende hep bi şeyler yapmaya çabalayan insanlara destek olurum yaparsın diye ama bizim toplumumuz öyle değil hep yapamazsın. Bi annem öyle değil o hep yaparsın der

Anlıyorum seni Canım bende öyle yapmıştım :) şimdi neredeyse 15 kg verdim söylüyorum herkese :)) yapamazsın bakışları çok rahatsız ediyor insanı, denersin olmaz yine denersin ama pes etmezsin, pes etmiyorsan sonunda başarırsın neden böyle bakmıyor insanlar. Bende hep bi şeyler yapmaya çabalayan insanlara destek olurum yaparsın diye ama bizim toplumumuz öyle değil hep yapamazsın. Bi annem öyle değil o hep yaparsın der
Güzel Canım epey hafif geçmiş, sende de güzel bir eksi gelecek bu hafta
benimde umudum öyle sıvı bol alıyorum. kaçamak yok.65 görsem mutluluktan uçucam
Ceydoscugum senin cuma pzt fark ne oldu...
Bu beslenmeyle iyi sonuc bekliyordum kacirdim mi
aynı çıktım ben iki haftadır tartılıyorum cuma pazartesi hep aynı oluyor nedense. gerçek incelmem çarşamba günleri hissediliyor.

Nasil oldu canim oglun, iyisinizdir insallah...

Bu sogan burgeri kesin yapcam bu hafta harika bir tarif canim.. :KK200:

Ne guzel yapmislar canim ,sen nasilsin, is saatlerin artttirildi mi , her sey yolunda mi?

Ne guzel bir yerdi, bende bayildim fotolara icim acildi :)
Buarada nasilsin canim?

Insanlar neden bu kadar anlayissiz ya, hatta uyarilmalarina ragmen, sen cok sabirlisin, ben hic bu kadar sabir gostermem Ozlemim...

Hangi park bu Feyzos , ne guzelmis :)

Hic basit diye dusunme canim, egzersizin kotusu olmaz, firsat buldukca yap bu bisikleti :)

Nasil ozendim sana :))

Canim kurabiye, cokotop, patates kizartmasi hepsi birarada olmus , odule saydim ama bu hafta cok dikkat etmeliyiz unutma.:KK200:

Hint yemekleri :KK200: ben :)
Coronadan disrida yemek yiyemez olduk, sosyal hayat sifir :KK43:

Egzersiz yapabildin mi canim, nasil geciyor misafirlerinizle :)

Az yemissin gulum, iyi misin, kuzun nasil?

Sarabi odule saydim canimcim, afiyet olsun ama bu hafta guzel bir eksi bekliyorum senden, takimimiz ilk 3'e girmek zorunda :)

Bugun spor yaparak, coronaya seni yenecegiiiiiiiz corona mesaji vermeye ne dersin kuzum :)

Canim hic egzersiz yapabildin mi, firsatin oluyor mu egzersiz icin?
Bu menu biraz karbonhidrat agirlikli olmus , odule sayacagim , kalori olarak kotu degil fakat diyete uygun gidalarda degiller :)
Menulerine salata, sebze yemegi, 1 adet meyve, protein , yumurta , cig yemis ekleyerek zenginlestirebilirsin :)

1 paket biskuvi derken kocaman bir paket mi canim?

Egzersiz yapabildin mi gulum?

Egzersiz var mi kuzum?
Aynen canim bizde de aynisi. Tam sifir sosyal hayat. heryer kapali zaten. Sadece eve siparis var onun haricinde restauranlar da kapali.

Kahvaltı
Zeytin, peynir, yumurta, dereotu,1 dilim k . Ekmek

öğlene yakın
P. Kızrtm, bikaç lokma ekmek

akşam
Muhtemelen mantar olur. Eşim almış dolapta

aralar
Dereotu, çiğ badem, muz,incir,süt

su
12 bardak bitti, 3 daha içerim

Yawrukush Yawrukush
@stitch CEYDOS CEYDOS @angelnesss
Canim yediklerin genrl olarak guzel ama miktar da onemli. Bir dahaki sefere tam miktarlarini yazarsan yorum yapmak kolaylasir. Afiyet olsun

Bugunku menum
09:30 - yagda 2 yumurta, 2 ince dilim peynir, 1 kasik fistik ezmesi.
Ara: sade turk kahvesi, kakaolu ev kurabiyesi.
14:00- 4 kasik kadar pilav, 4-5 tane kofte, koca bir tabak bol yesillikli salata, 1 bardak ayran.
ara: portakal
17:00- 1 kase mercimek corbasi, 2-3 kasik kadar yogurt.

su:2,5 lt
Spor: jillian seviye 1
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Alıntılara bakıcam da baksanıza
Bir sürü vakalar varmış gece açıklanacakmış dıpru mu yaa bayılıxam
Simdilik pozitif cikan cok yok Turkiyede ama daha cogalmasi olasidir canim. Dikkat etmekte fayda var. bix kac gundur ev hapsindeyiz. Mecbur olmadikca cikmiyoruz disariya.

Ayy insallah canim dener dener birgun ben de gelirim belki istedigim kiloya. Ne guzel yazmissin.
sana masallah cok guzel dikkat ediyorsun.

benimde umudum öyle sıvı bol alıyorum. kaçamak yok.65 görsem mutluluktan uçucam

aynı çıktım ben iki haftadır tartılıyorum cuma pazartesi hep aynı oluyor nedense. gerçek incelmem çarşamba günleri hissediliyor.

Görürsün Canım bence

Bugunku menum
09:30 - yagda 2 yumurta, 2 ince dilim peynir, 1 kasik fistik ezmesi.
Ara: sade turk kahvesi, kakaolu ev kurabiyesi.
14:00- 4 kasik kadar pilav, 4-5 tane kofte, koca bir tabak bol yesillikli salata, 1 bardak ayran.
ara: portakal
17:00- 1 kase mercimek corbasi, 2-3 kasik kadar yogurt.

su:2,5 lt
Spor: jillian seviye 1
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Karışık gün olmuş ama akşam dengelenmiş Canım

16 mart 202 bugün ne yedim?

sabah : 2 haşlanmış yumurta + peynir (12:00)
akşam : 2 yumurtalı peynirli omlet (18:00)
su:1500 ml devam
spor : jillian 1 : 250 puan
Hadi bakalim cumaya 65 gelecek gibi canim senden. Ben boyle az yiyip sonra yemeye baslayinca aniden verdiklerimi misliyle aliyorum. Umarim senin tum verdiklerin kalici olur canim.

Ayy insallah canim dener dener birgun ben de gelirim belki istedigim kiloya. Ne guzel yazmissin.
sana masallah cok guzel dikkat ediyorsun.

Sıradan çinko pil gibi oturuyorum şu an :) en son dün yemek yedim ve yarın öğlene kadar yok :) sonuçta pes etmiyoruz yolu uzatıyoruz sadece

Görürsün Canım bence

Karışık gün olmuş ama akşam dengelenmiş Canım
Evde olunca gozum hep mutfakta ne yesem ki diye. Bugun kendini caya vurdum cesit cesit yapip yapip ictim insn bu sekilde gunu bitirmek bile cok zor oldu benim icin.

47 kisi olmus vaka.
29u bugun.

Normal yani daha çok vardır umreden gelenleri elini kolunu sallayarak içeri aldılar. İtalya ve İran’da da benzer hikaye ile çoğaldı bizim de aynı oldu. Uçuşları iptal edip sınırları kapatsaydı, gelenlere ayrı bölge tayin edip gerekli durumda ayrı hastane belirleyip 14 gün bekletip test yapıp öyle bıraksaydı bu aşamaya gelmemiştik. Gayet basitti başta ama hata yapıldı hemde örnekleri varken. İnsanlar kaygılı halen netlik yok yani kapattılar belli yerleri ama o işverenler ne yapacak, bununla ilgili destek paketi açıklanmalı ve destek verilmeli sadece yasakla da olmuyor. Krediler ertelenmeli önce sağlık evet ama hayat devam ediyor kimse beklemez.

Back
X