• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

muhabbetlerine doyamadığım 4. takım kadınları neredesiniz? özellikle @mifihafa plasticwoman plasticwoman kaç gündür gelmiyorsunuz. fayfeyfiy fayfeyfiy kız küstün mü yoksa bana. @Tarot520 ayağın nasıl oldu? @deniz diyette küre başladın mı? @AppLesma temizliği bırak ta azıcık hayatını yaşa. yakın olsak gelip tüm temizlik malzemelerine el koyacağım. @Meryem1306 çok az gelir oldun canım neden yoksun? @asena87 izin nasıl gidiyor? iyi misin? DeryaOnDiet DeryaOnDiet sen nasılsın, hamileliğe adapte oldun mu?

Canım iyiyim ofise falan gittim yoğundum bugün kendime geldim, devam ediyorum sadece spor yapamadım ama bugün telafisini güzel yaptım

@mifihafa , @asena87 , plasticwoman plasticwoman izinli arkadaslarim nasilsiniz?
angelnesss angelnesss , @Aomine Daiki , @AppLesma , Arrietty_ Arrietty_ , @erciyes111 , Milana firuze Milana firuze , cokofesttt cokofesttt , @Beklenen2 , @Tanssss , @Aycaokurcan , @melek ada nasil gidiyor diyetler-sporlar kizlar, guzel eksiler geliyor mu bu hafta?
@Puuff , @Periannem , @AdAstraPerAspera sizler nasilsiniz kizlar?
@Meryem1306 , @fyzanur , @deniz diyette , fayfeyfiy fayfeyfiy kizlar sizlerede guvenim tam diyetlerinizi birakmak yok ,tam gaz devam :)

İyiyim canım bırakmak yok güzel günler gelecek umudum tam ve zayıflamış olacağım bende

ay valla geçti bide akşam vakti çıktık eşimle heryerde bir sıra.. bebişede teyzesi bakıyodu. açıkmadan yetişeyim diye reyonlar arası koşturdum :KK70: ben koşuyorum eşim market arabasıyla peşime koşuyo.. millet bize bakıyodu :KK70: kendimi zuhal topalla yemekteyizde alışveriş yapan kadınlar gibi hissettim
bende okuyunca seni hayal ettim ya çoook güldüm. eşine daha çok güldüm ama arkada yetişmeye çalışan hali. şekilleriniz beynimde oluşturdum ama.artık katlanacaksın .merak etme ikinizde güzeldiniz.
ayy o tuvalet meselesinde evini hayal bile edemiyorum.. o zaten başlı başına bir iş... Bari bittimi tamamen
ilk gelen wc sökülecek dediğinde ama ya falan oldum. neyse hallettik ikincide. alt komşum henüz ceyda hanım sizin banyodan bize yağmur yağıyor diye gelmedi.

Canım iyiyim ofise falan gittim yoğundum bugün kendime geldim, devam ediyorum sadece spor yapamadım ama bugün telafisini güzel yaptım

İyiyim canım bırakmak yok güzel günler gelecek umudum tam ve zayıflamış olacağım bende
rakam vermeden gelişmelerden bahsetsene çok merak ediyorum cidden. sporu boşlama sakın

Bugünü yazayım gelmişken:

Öğlen uyandım 30 dk Leslie yaptım sonra kahvaltı:

1 bardak yarım yağlı süt içine 2 kaşık yulaf, biraz kakao pişirdim daha sonra 1 dilim ananas ve ufak bi muz, Hindistan cevizi toz Yedim.

Ara: spor öncesi 1 fincan ufak filtre kahve

Akşam: ali nazik kebabı, biraz salata

3 lt su
Bitki çayı
Filtre kahve
Sade soda

Spor: 30 dk leslie

30 dk p90x3

Regl oldum o yüzden daha devam edemedim spor 45 dk yürüyüş planlıyordum.

Ama buraya da yazayım bundan sonra planım:

Sabah 1 saat yürüyüş bandı sonra kahvaltı
Eğer evden çalışırsam öğlen 30 dk p90x
Akşam 1 saat P90X

Ofise gittiğim günlerde sabah yürüyüş akşam p90x3 yapacağım

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch

Bugünü yazayım gelmişken:

Öğlen uyandım 30 dk Leslie yaptım sonra kahvaltı:

1 bardak yarım yağlı süt içine 2 kaşık yulaf, biraz kakao pişirdim daha sonra 1 dilim ananas ve ufak bi muz, Hindistan cevizi toz Yedim.

Ara: spor öncesi 1 fincan ufak filtre kahve

Akşam: ali nazik kebabı, biraz salata

3 lt su
Bitki çayı
Filtre kahve
Sade soda

Spor: 30 dk leslie

30 dk p90x3

Regl oldum o yüzden daha devam edemedim spor 45 dk yürüyüş planlıyordum.

Ama buraya da yazayım bundan sonra planım:

Sabah 1 saat yürüyüş bandı sonra kahvaltı
Eğer evden çalışırsam öğlen 30 dk p90x
Akşam 1 saat P90X

Ofise gittiğim günlerde sabah yürüyüş akşam p90x3 yapacağım

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch
çok güzel olmuş canım yine.
Tabi ki Canım veririm :) hafta sonu tartılacağım ama regl şişkinliği var tam çıkar mı bilmem de
oley bekliyorum

Ahahhaha 🤩 ceza💋
muğlak rakamlar var iki üç dört dilim. hemen ceza @erciyes111
suyunu arttırsan ne kadar güzel olacak.
sen bize lazımsın sakın atma. biz bekelriz 57 olmasını acelemiz yok.
7 dilim gerçekten yüreğime iner. genelde karbonhidrat sınırını kontrol edemeyecek kişilere veriyor diyetisyenler o seviyeyi ve çok yüksek kilolulara. üstelik şu ücretsiz diyetisyenlerden ise gittikleriniz çokta etki etmiyor verdikleri söylemeliyim. çünkü herkese aynı listeyi veriyorlar. çevremde gidenler oldu sonuç aynı. ve atlanan bir detayda hep yediklerinizdeki karbonhidrat ile ekmekte ki karbonhidrat, zaten diğer besinlerden de alıyorsunuz bunu ama onlar hiç hesaba katılmıyor.yanlış mı düşünüyorum.
neden ekmeği kapattın kilomu yapıyor yoksa :KK70:
çok güzel kilo vermişsin azda bişye kaldı biraz asılsan sonuçlanacak.
gülmek bize yakışıyor ne diyeyim .
bunun 5g etkileri olduğunu düşünüyorum ben değişim içerisindeyiz. özellikle evin dışına çıktığım zaman başıma bir ağırlık biniyor gibi hissediyorum.
canım merakla sonuçları bekliyorum.

Saat 16. 50 ama rapor vereyim
Berbat bir gundu
Bas agrisi hafifledi ama kafam kazan gibi

Sabah yumurtali muffin. Keto usulu

Ara
kaju 8tane

Ogle
1tost

Aksam
Kucuk kase cicibebe gibi birsey
10tane
50ml de sut
Yani kucuk birseydi

Su hala Devam.. Doktor cogalt suyu dedi o yuzden bunun raporu sonra
Spor yok

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS cokofesttt cokofesttt

Niye kiz turkce yaziyorum :p

Galiba Makrolarimi doldurmuyorum. Fazla yakip az yiyorum. Buda kilo vermeme engel

Bugun takip edip bakayım kac kalori yiyip yakiyorum

Günaydın
Bugun izin gunum haftasonu calisacagim icin.
Temizlik, kucuk kizim ile vakit gecirecegim bol bol.
2aydir annemi gormuyorum. Gitsem mi kalsam mi cok kararsizim
vay be gerçekten diyetisyen abartmış. 8 dilim ye sonra koş mu dedi ki
ama ben küstüm yetişemem bu spor puanlarına. hepsi harika canım bu hafta muhteşem bir eksi bekliyorum senden
çok güzel canım harikasın eleştirecek bişey bulamadım.

spor harika. fayfeyfiy fayfeyfiy koş kalan sende
ben kendime hic guvenmiyorum, cok korkuyorum!:KK17:

Iyi aksamlar guzel arkadaslarim, nasilsiniz?
Kucuk kuzularimizin 23 Nisan Cocuk Bayramini kutlarim. En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE
Akinin bir saat sonra tum sinifiyla online toplantisi var, simdi kahvaltiyi hazirlayip, onun okul islerini halledip gelecegim takima.
Cuma yarismamizdan sonra aktif halime donmeyi planliyorum , okulun acildigi bu ilk hafta epey sarsti bizi ailecek..

Tşk ederim hayatım sağol edersen mutlu edersin beni safram olmadığı için cok düzensiz bağırsaklarımda bozulmada var benim kolonoskopim sorunlu o denki sıkıntılı bazen bir ishal oluyorum toparlamak zor oluyordu bazende kabız oluyorum 10 gün sonunda ağrı sancı derken lavmana başvuruyordum
2 tane kuru incir iki 2 tane gün kurusu kayısı 2 tane erik çekirdeksiz 9 tane bamya tohumu akşamdan doğrayıp suya koy Sabah kalkınca aç karnına suyunu içip posasını yiyeceksin. Annem bununla çözdü canım sorunu. Dene istersen

Kk da 2. Yılım dolmuş😍
hayırlı olsun daha nice 2 yıllara birlikte inşallah.
Berbat bir gundu

Ara
kaju 8tane

Ogle
1tost

Aksam
10tane
50ml de sut
Yani kucuk birseydi

Spor yok

su şart canım . menün güzel
ben kendime hic guvenmiyorum, cok korkuyorum!:KK17:
vücudun sana der kilo verdin diye beynin korkuyu üretir. bu kadar sporla çok iyi kilo vermişsindir.
Iyi aksamlar guzel arkadaslarim, nasilsiniz?
Kucuk kuzularimizin 23 Nisan Cocuk Bayramini kutlarim. En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE
Akinin bir saat sonra tum sinifiyla online toplantisi var, simdi kahvaltiyi hazirlayip, onun okul islerini halledip gelecegim takima.
Cuma yarismamizdan sonra aktif halime donmeyi planliyorum , okulun acildigi bu ilk hafta epey sarsti bizi ailecek..
teşekkür ederim. kendi üstümede alındım annemin küçük çocuğuyum :olamaz:
dengeler değişince sistemi oturtmak zaman alıyor. bekliyoruz kaptanım. işlerin yoluna girsin önemli olan o

Berbat bir gundu

Ara
kaju 8tane

Ogle
1tost

Aksam
10tane
50ml de sut
Yani kucuk birseydi

Spor yok

Canım spor nasıl gidiyor

2 tane kuru incir iki 2 tane gün kurusu kayısı 2 tane erik çekirdeksiz 9 tane bamya tohumu akşamdan doğrayıp suya koy Sabah kalkınca aç karnına suyunu içip posasını yiyeceksin. Annem bununla çözdü canım sorunu. Dene istersen
Çok sağol şekerim yarın alayım malzemeleri deniyim 😘

İyi akşamlar😀
Dün giremedim çok erken uyumuşum.
Çarşamba
13:00 1 kase sebze çorbası ve 1 tabak döner ve ayran (şirket yemekhanesi-patates ve pilavı es geçtim)
18:30 1 kase çorba ve salata
3 lt su içildi
Spor yok (çok yoğun bir çalışma günüydü çok yorgun geldim eve)
Perşembe
11:00 1 yumurtadan sade omlet peynir zeytin ve salatalık
18:30 1 adet kırmızı biber dolması (fırında ve bulgurla yapıldı) bir kase yoğurt
25 dk tabata egzersizi = 250 puan
3 lt su tabi ki içildi 😀

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Back
X