• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Inşallah canim ama pek umudum yok cok mutsuzum

Senin çocuklarda küçük allah yardımcın olsun ikisi beraber büyürler. benim çocukların yaş aralıkları fazla o yüzden çok yıpratıcı oluyor . Cocuklarim büyük Kızım 12 yaşında.kucuk kızım 4 yasinda oğlum 15 aylık
Evet oda zor oluyor

Tabi oda var biz de annenem vefat edince evini aldık annem saolsun çok yardımcı oldu dayım da tabi burda daha ucuz hersey kredi yerine onlara taksit taksit ödüyor uz dayim in birini ödedik diğerine 12 bin kaldı annem e de 40 bin aslında 70 ti miras ve kardeşimin düğününde verdiğim altınları mi dustuk 40 kaldı
Allah odeme kolaylığı versin

Herkese hayırlı ramazanlar 😍 inşallah bu günler geçer de çifte bayram yaparız ☺️
Bugünkü menum
Sabah bir dilim peynir, beş zeytin, üç dilim pastırma, domates, salatalık, dereotu, biber, iki dilim ekmek
Öğle yarım muz, bir bardak kefir
Akşam 4 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği, 3 kaşık yoğurt
Su 2 litre
Spor 5 saat ev işi 900 puan
Cezamı da yapamadım yarın yapicam inşallah
fayfeyfiy fayfeyfiy CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

Iyi geceler hanimlar nasılsınız ben hiç iyi değilim eşimin iş yerinde birimin birinde korona çıktı ne olacağı kimlere.bulastirdigi bilinmiyor herşey pazartesi belli olacak
Bu moral bozukluğuyla keyfim kaçık aileden kimselere bişey demedik çocuklarında haberi yok
Canım inşallah bisey yoktur

Canım eşim💕💕

Bugün çok keyifsizdim
Kahvaltı yaptım geri uyudum falan böyle çok saçma sapandı
Uykumu da alamadığımdandır belki bilmiyorum
Çok keyifsiz bir gündü
200 zıp ceza :(
Ama yine de aşırı kötü değil canım

Benim menüm
Gece
1 kayısı + kiraz sapı + yeşil çay + zencefil çayı

Sabah
2 kayısı suda beklemiş halde
Ekmek kızartması bir kaç ki üç dört dilim:(
1tk yağ bal kaymak

Türk kahvesi
Kabak küçük bir dilim

Akşam
Balık ve salata

Sonra bir canga:( Çok mutsuzum diye yedim daha da mutsuz oldum ay hiç özlememişim çok ilginç

Spor
45 dk Leslie

Cezamı bekliyorum

Aaaa ben diğer cezamı yapmadım 200 zıp hemen yapıyorum

Bir önceki günüm çok kötüydü direkt ona da ceza alım ben
:(
Kusura bakmayın :(

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
Cezamı yapamadım yarın yapicam inşallah ☺ senin cezan da 200 zıp olsun ☺

Menum
Bugun kotu bır menu geliyor size cezama razıyım mifihafa mifihafa
Sabah 14 zeytin bir dilim peynir domates salatalık omlet

Öğlen çay leblebi bir kase

Akşam kuru fasulye ekmeksiz

Şimdiii asıl kotu olan taraf tatlı yedim resmen ıkı dilim revani yedim.
Spor yok ustelık

mifihafa mifihafa Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Ooo iki dilim tatli coook fazla ne ceza kessem bilemedim 200 dizler cekerek kosma olsun. Hadi kolay gelsin

Eveeet kizlar dünkü yumurtali günüm de başarılı gecti hamd olsun. 💪💪
Bugün taylan kümeli kürümde son günüm.😝
Yesilcay ve süt 2 saat aralikla icilecek. 😯
Bugünü De atlatinca normal yemek yiyeceğim abartmadan tabiki. 😛
Kac kilo verdiğimi yarin paylasirim.
3 kilo verilir diyor bakalim 😘kissssmmmmmeeetttttt 😂😂
Sabahı merakla bekliyorum :)

Hayirli ramazanlar guzel arkadaslarim, hepinize gunaydin, umarim tartida guzel eksiler gorursunuz.
Ben bugunden itibaren eslesme ve menu tablolarimizla geri donuyorum..:dua:
Basgul hepinizin yuzunu guldursun.:KK200:

Birgaripanne Birgaripanne deneme suren bitti canim, bugun listeye girebileceksin fakat tartim yok demistin her cuma gunu duzenli olarak tartilip engec aksam saat 17ye kadar bildirim yapabilecek misin birde hedef kilonu bildirmemistin, kac kilo olmak istiyorsun canim?
B Beklenen2 canim seninde deneme suren doldu bugun listeye girebiliyorsun, yarismaya katilmayi ve bu sorumlulugu almayi kabul ediyor musun?
A Aycaokurcan canim bugun sende listeye girebiliyorsun sende bu sorumlulugu kabul ediyor musun?

Canım senin menülerini çok beğeniyorum.

İki öğün yaptın sanırım güzel afiyet olsun, sporların da süper

Oruçluydun sanırım Allah kabul etsin, yulaf iyi tercih olmuş tok tutar

Olsun Canım yarın yaparsın önemli olan suçluluk hissetmemen ve kaldığın yerden devam etmen çünkü bu süreçler hep olacak evet bozuldu diyip salınca olmuyor asıl. Yarın Leslie yaparsın ve hafif beslenirsin toparlarsın

Hiç olmamış spor dengeler umarım.

Ufak kaçamak olmuş sporda var olur Canım o kadar sürekli olmadığı sürece sorun olmaz.

Leslie biraz uzun olsa süper olacakmış.

Güzel geçmiş canım.

Ekmekler fazla olmuş gibi yoksa güzel menü.

Söylediklerinin bazılarını bilmiyorum ama bu ne böyle :) hiç olmamış

Canım eksi gelirsin olumlu düşün erken uyu uykunu al dinlen sabahta biraz yürüyüş yapıp tartıl eksi görürsün.
teşekkür canim sagol.

Listemiz hazir kizlar , kilolarimizi hatirlayalim.
Birgaripanne Birgaripanne , Aomine Daiki Aomine Daiki kizlar hedef kilolarinizi yazmayi unutmayin, listemizi guncelleyelim.:KK200:

*** 4. Takım 671. Etap ***

angelnesss (72.4///%) Izne ayrilmak istiyor, 1. izin hakki.
AppLesma (67.8///%)
Arietty_ (67.5///%)
Meryem1306 (75.4///%)
erciyes111 (70.5///%)
Milana firuze (69.3///%
)
cokofesttt (65.8///%)
Beklenen2 (76.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 05.04.2020, baslangic kilosu:80, hedef:65

Tanssss (82.9///%) Yeni uye, baslangic kilosu:85, baslangic tarihi: 08.04.2020, hedef: ??
Aycaokurcan (77.9///%) 503. etapta, 68 kg ile izne ayrilan uye geri dondu, yuzdesi 168'e bolundu, baslangic tarihi: 09.04.2020, baslangic kilosu:78.7, hedef:68

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar 671. Etap***

Ceydos (63.9///%) 670. etapta izne ayrildi.
asena87 (60.9///%) 670. etapta izne ayrildi.
plasticwoman (105.4///%) 669. etapta izne ayrildi.
mifihafa (71.6///%) 669. etapta izne ayrildi.
DeryaOnDiet (68.9///%) 668. etapta izne ayrildi.
Puuff (88.9///%) Yeni uye, baslangic tarihi:27.02.19 , baslangic kilosu:93.0 , hedef kilosu:57
Periannem (63.2///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 06.03.20, baslangic kilosu:67.0, hedef:50
fyzanur (58.9///%) 665. Etapta 60.8kg ile izne ayrildi
fmad (59.5///%) 636. etapta 56.4kg ile mezun olan uye geri dondu.
AdAstraPerAspera (74.3///%)Yeni uye, baslangic tarihi: 04.04.2020, baslangic kilosu: 76, Hedef:66
melek ada (59.3///% ) baslangic tarihi: 09.04.2020 , baslangic kilosu:60.4, hedef:50
deniz diyette (64.9///%) ozenti isimli, 627. etapta bildirimsiz ayrilan eski uye geri dondu , baslangic tarihi:09.04.2020, baslangic kilosu:66, hedef:55
Aomine Daiki (65.8///%)
629. etapta 57.7 kg ile izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi:18.04.2020, baslangic kilosu:66.4 , hedef: ??
luges (77///%) Yeni uye, baslangic tarihi:18.04.2020, baslangic kilosu:77 , hedef:67
Tarot520 (74.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 17.04.2020, baslngic kilosu:74.1 , hedef:55

Yawrukush Yawrukush sagol canim her sey yolunda sukur.
Saglam kilo verdim bugun 59.5u gordum🤩
Is guc devam bende.
Sizde de her sey yolundadir umarim...
Harikasin canim, tebrik ediyorum.
Bu hafta benim icin zor oldu, somestir sonrasi duzen oturtamadim, surunerek gecti ama hepimiz iyiyiz cok sukur.
Sende iyi misin canim?

Yawrukush Yawrukush Hosgeldin kaptan
Cok yogunsun ama kendine vakit ayirmayi unutma. Burdan bahsetmiyorum kendine zaman derken

Benim Gunumun ozeti
19 saatlik IF sonrasi
Ilk ogun
1 muz
Yarim avokado

Isten erken cikacagim diye hafif actim IF i.

Ara
20 tane antep fistigi. Tuzsuz kavrulmamis

Aksam
1 kucuk kase kisir

Su
1, 5 L hala icmeye Devam. Saat daha 17. 15 burda

Spor
1 saat yuruyus 240 puan
30dk bisiklet 150 puan
340 merdiven 102 puan
30dk P90x3 300 puan
1 saat temizlik 180 puan
12100 adim 605 puan

Toplam 1577 puan

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush @cokofesttt
Bas agrin nasil oldu canim?

Yawrukush Yawrukush cok tesekkur ederim iyiyim diyette iyi gidiyor sizi ve grubunuzu cok sevdim tam aradigim bi gruptu 🙈 🥰
inaniyorum ki cok güzel kilolar vereceğiz birlikte

siz nasilsiniz 🥰
Ben iyiyim canim, bugun tarti gunumuz cok heyecanliyim, sen nasilsin? :)

gel kaç kilo olursan ol yine gel yeme artık karbolu cumadan itibaren değil bugünden itibaren vazgeç.
olur mu canım hepimizin derdi aynı. ben daha evdekilere oruç tutacaklar mı sormadım bile. tutarlarsa benim için hiç iyi olmaz daha düzenli ve saatli yemek yapmak zorunda kalacağım.
kaptanım harika bir lezzeti var. mutlaka denemelisin. pırasanın yapıldığı her şekilde yapılıyor.
diren benim eşimde hiç istememişti. köpekçiyim ben deyip dururdu. sonra işler değişti tabi köpüşümüzüde çok seviyoruz ama kedilerimiz başka.

çok güzel olmuş canım. azıcıkyatarak bisiklette yapsan harika olacak.
Deneyecegim bu otu ,senin sayende, foto cekip yollayacagim sana :)

evet canim, yarin gidecegim. Doktor bir hafta daha bekleyip oyle bakalim daha belirgin olur hersey dedi.
Sagol canim, insallah iyi olur.
Deryacim bir ses ver dunden beri aklimdasin, cok merak ediyorum seni, iyi misin, her sey yolunda mi?

Selammmm canimm
😘😘😘
Herşey yolunda cok şükür.
Bir ara geldilerdi bana geri gittiler 😊
"Savaş yenil.... tekrar savas... ama her savasa başladığında daha güçlü basla. " Aklimda bu kadari kaldi güzel bir söz, beni anlatan
Bu kilolar bizim savasimiz, insallah daha güçlüyüm a
Cok sevindim boyle hissetmene, bu hafta kur yaptigin icin haftaya listeye dahil edelim seni olur mu :)

Spordan sayılıyor mu bilmiyorum ama 3 saatte mantı yaptık kaynanamla oruç için CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Oyy oyy oyy 3 saat manti yapmak spordan sayilmaz mi :))
Ellerinize saglik..

Iyi geceler hanimlar nasılsınız ben hiç iyi değilim eşimin iş yerinde birimin birinde korona çıktı ne olacağı kimlere.bulastirdigi bilinmiyor herşey pazartesi belli olacak
Bu moral bozukluğuyla keyfim kaçık aileden kimselere bişey demedik çocuklarında haberi yok
Canim belki esinin birimine uzak bir birimde calisiyordur hasta olan kisi..
Hemen panik yapma, esin c-d vitaminleri alsin.
Bagisikligini guclu tutun, sakin olun.
Eger bir belirti yoksa hele endise etmeyin.
Dunyanin %90i bu hastaligi gecirecek diyor bilim adamlari, mumkun oldukca bagisikligimizi guclendirip, atlatmaya calismaliyiz bu sureci...

Bugün diyet felan kalmadı canim cok tatlı çekti ne bulduysam yedim özür dilerim eğer gruba zarar vereceksem kaptanlarım bir hafta izne ayrılmak istiyorum oruçla kendimi toparlarım biraz . Sonra yine devam etmek isterim Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Bi kaç gün önce içimden hiç bırakmayın devam edeyim hatta 60 a kadar iniyim diyordum herşey altüst oldu 😭
Canim seni izne ayirsak dahi bugun kilo bildirimi yapmak zorundasin o sebeple, bence olmus olan, uzuntu ve stresle kendimizi tutamayip yedigimiz oluyor hepimizin..
Sen sakinles, diyetinide birakmadan devam et, zira cok cok iyi gidiyordun...

Yoğun geçiyor biraz moralim bozuluyor kaptanım soru çözüyorum 2 gündür
Yarısı yanlış.. neye çalıştım ben kime çalıştım anlamıyorum
Bol bol pratikle halledersin Feyzos, tus'a mi hazirlaniyorsun kuzum?
Her ne sinaviysa odaklan ve bol bol pratik yap canim.
Allah zihin acikligi versin...

Allah yardımcın olsun özgecim , eşin yardımcı olmuyor mu ? üzüldüm bu kadar yoğun olmana . şu virüs olayı bitsede biraz rahatlasa herkes.
Esim gece yarilarina kadar calisiyor canim, gercekten su virus bitsede hepimiz rahatlasak...

CEYDOS CEYDOS kaptanım yarın oruçlu olucaz ta inşallah akşama doğru tartilip kilo bildirimi yapsak olur mu
Canim aksam saat 17'ye kadar istediginiz zaman bildirim yapabilirsiniz :)
Hic acele etmeyin...

Back
X