• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Deryoşum hiç hareket edebiliyor musun
Spor beni mutlu etmişti
Ve öyle başlamıştım

Bence gel yavaş yavaş liste dışı menü bildirimi ile başla sen de

Kızlarını öpüyorummmmm💋
Çok bunaldım kuzum ya, evdeyim hep. Bunalıma girdim giricem, sizi de bunaltmayayim bu ruh haliyle ☺️☺️
Biyerden de başlamak lazım gerçi ama 🤷
Daha gelmedi bence o nokta 😅😅

Geçen hafta 64.9
Bu hafta 62.9
Fark 2
Yüzde 3.081

Allahim bu gercek mi ağlamak istiyorum insallah koruyabilirim. Taylan kümeli kürü işe yaradi 🙆
Süpersin canım 👏👏👏😁

Selam kizlar

Gecen hafta 67,5
Bu hafta 67
Fark 0,500 gr
0,74 %
B kilo:85
Gecen cuma kilo:82.9
Bu cuma:81.4
Geelecek cuma:80
Hedef kilo:58
Yuzde : 1.80
Kizlar çok iyi 👍😍

Merhaba
Geçen cuma 72.40kg
Bu cuma 72,70 kg
+300 gr
😢
Canım olur öyle arada Haftaya eksiyle gelir farkı kapatırsın 🙂

Gecen haftaki kilom 76.4
Bu haftaki kilom 75.6
Fark 0.8
Yüzde 1.04
Çok kilo verdigimi zannediyordum hayal kırıklığı oldu bana sahurda yedik ondan mi fazla çıktım ki☹Eki Görüntüle 2624704
Geçen cuma 67.80
Bu hafta 67.30
Fark 0.50
Yuzde 0.73
@Yawrukush CEYDOS CEYDOS Birgaripanne Birgaripanne
Tatlıyı yemeseydim 66 yi görürdüm gibi geliyor
Eksi geldiğine göre izine ayrılmak istemiyorum kaptanlarim 😘
Çok güzel maşallah 😁👍

Hanımlar.oglum hasta uyuyunca gelirim hoşçakalın
Canım çok geçmiş olsun

Merhabalar kızlar sanırım sahur beni de etkiledi. Dün sabah tartıldığım da 58,8 ama bugün 59,1
Geçen hafta:59,3
Bugün :59,1
Fark: 0,2
Yüzde: 0,3
Eksi eksidir canım ama akşama doğru tekrar tartil istersen

Süpersin canım 👏👏👏😁

Kizlar çok iyi 👍😍

Canım olur öyle arada Haftaya eksiyle gelir farkı kapatırsın 🙂

Çok güzel maşallah 😁👍

Canım çok geçmiş olsun

Eksi eksidir canım ama akşama doğru tekrar tartil istersen
Tartılayım canm. Sahurda da kilo yapacak bişey yemedim🤗

Guzel bir gun olmus canim:KK9::KK9:

Spor neden yapamadin canim, su miktarinda cok az olmus..

Odulun afiyet olsun canim :)

Cok guldum bu mesaja :))

:KK9::KK9:

Canim hem sen salisiyorsun online, hem kizlarin okullari odevleri, yine cok yogunsun kuzum.
Bende cok kilo aldim Filizim, takima girdigim kilodayim ama diyete de odaklanamiyorum, resmen suan survive etme modundayiz, diyetlik bir kafada olamiyorum :(
Bende paranoyak oldum, yedigimiz her seyi sabunluyorum, gunde kackez evi dezenfekte edip temizliyorum, hergun camasir makinasi calisiyor..
Alisveris yapsak herseyi sabunlayim, dezenfektanlarla temizleyip yerlestiriyorum, is yukum acayip artti.
Akin online egitime devam ediyor, Aras cok mutsuz evde asiri sIkiliyor, epey zorlaniyoruz canim benim ama bunada sukur hepimiz saglikliyiz ya gerisi bos.
Bu arada dersen ki gel beraber 2 tombul yine zayiflayalim belki seninle gaza geliriz ne dersiz, ozledik de seni..
DeryaOnDiet DeryaOnDiet de bebis bekliyor hamile haberini aldik oda sana guzel bir haber olsun.
Aomine Daiki Aomine Daiki de bebisini dogurdu dondu aramiza :)
Opuyorum canim, cok iyi bakin kendinize..:KK200:

Co kbol odullu birgun olmus , bugunden itibaren yine dikkat et menulerine canim :)

Guzel bir odul olmus kuzum ,afiyet olsun :)

4. olduk cok az bir farkla canim :)

Ahh bende dombili oldum feyzoss, hiic diyet yapacak bir kafada da degilim, karantinadan obez olarak cikacagim heralde :)

Oduller oduller :)

Odulun afiyet olsun canim :)

Afiyet olsun canim :)

Canim Ozlemim iyi ki dogmus kuzun, Allah saglikli, mutlu cok guzel bir omur versin.
Hep guzel gunlerini gorun canim.:KK200::nazar:
Kaptiş aynı durumdayiz desene, en azından sen takımı devam ettiriyorsun canım, bu öyle güzel ki. Benim kendime hayrim yok bu sıra 😂😂
Her şey zor geliyor, ya da ne bileyim verimli olmuyor. Mesela şu sıralar diyorlar ya içe dönün izleyemediğiniz filmleri izleyin, kitap okuyun, meditasyon yapın vs.. nerdee daha bir kitabı bitiremedim sürünüyor elimde 😂😂
Dizi izlesem odaklanamiyorum
Neyse böyle bir hal işte Özge'cim benimki. Öpüyorum çok hepinizi arada uğrarım 💞

bende ağlamak istiyorum ya ne güzel sonuç bende mi denesem diye düşünüyorum.
çok mantıksız ben yıllardır kilo verme denemeleri yapmışımdır hiçbir diyetisyen bana 8 dilim ekmek demedi ki 4 bile demedi. üstelik bu diyetisyenlerden iki tanesi arkadaşım. olabilirliği olsa sende ye derlerdi mutlaka
Mutlaka denemeni tavsiye ederim, gerci ramazan basladi. Ben hic zorlanmadim desem yeridir hem keto diyete de uygun. Sadece kocam yemeklerde cok israr etti, salata ye tadina bak bir tane ye dedi durdu. Karsimda katir katur cips yemeler puding yaptirmalar 😂

Iki gündür hiçbişey yemiyor anne anne diye kucağımdan inmiyor gece ateşi vardı hiç uyumadım cok uykum var diş çıkarıcak herhalde eli hep ağzında canım
Diş kaşıma oyuncağı varsa onu buzluğa atın ağrısı varsa çok işe yarıyor canım ben yeğenimi hep öyle avuttum

Geçen cuma 67.80
Bu hafta 67.30
Fark 0.50
Yuzde 0.73
@Yawrukush CEYDOS CEYDOS Birgaripanne Birgaripanne
Tatlıyı yemeseydim 66 yi görürdüm gibi geliyor
Eksi geldiğine göre izine ayrılmak istemiyorum kaptanlarim 😘
Kuzum ayrilmak yok
Ya uygulamada problem var giremiyorum. Silip tekrar yükledim yine olmadı. İnternet sayfasından hep açmak zor oluyor 🤬
Ana ekrana ekle direk giriyorsun hem daha az net harciyor
CEYDOS CEYDOS kaptanim alarmi duymamisim sahursuz tartim bu

Iki gündür hiçbişey yemiyor anne anne diye kucağımdan inmiyor gece ateşi vardı hiç uyumadım cok uykum var diş çıkarıcak herhalde eli hep ağzında canım
ah canım benim çok zor diş dönemleri.bir an önce patlatsın diye dua edelim o zaman.
Mutlaka denemeni tavsiye ederim, gerci ramazan basladi. Ben hic zorlanmadim desem yeridir hem keto diyete de uygun. Sadece kocam yemeklerde cok israr etti, salata ye tadina bak bir tane ye dedi durdu. Karsimda katir katur cips yemeler puding yaptirmalar 😂
ben cips ve türevi abur cuburlardan pek etkilenmem. zaafım sadece çikolata. ama gerçekten deneyeceğim. güncel diyetim bitsin sonrasında.

Kuzum ayrilmak yok

Ana ekrana ekle direk giriyorsun hem daha az net harciyor
CEYDOS CEYDOS kaptanim alarmi duymamisim sahursuz tartim bu
oooo aç mı oruç tutuyorsun ? çok kötü hem güçten düşersin hemde öğün atlamış gibi olursun. saate güvenme sen yatmadan önce beslen bence.

Back
X