Guzel bir gun olmus canim

Spor neden yapamadin canim, su miktarinda cok az olmus..
Odulun afiyet olsun canim :)
Cok guldum bu mesaja :))

Canim hem sen salisiyorsun online, hem kizlarin okullari odevleri, yine cok yogunsun kuzum.
Bende cok kilo aldim Filizim, takima girdigim kilodayim ama diyete de odaklanamiyorum, resmen suan survive etme modundayiz, diyetlik bir kafada olamiyorum

Bende paranoyak oldum, yedigimiz her seyi sabunluyorum, gunde kackez evi dezenfekte edip temizliyorum, hergun camasir makinasi calisiyor..
Alisveris yapsak herseyi sabunlayim, dezenfektanlarla temizleyip yerlestiriyorum, is yukum acayip artti.
Akin online egitime devam ediyor, Aras cok mutsuz evde asiri sIkiliyor, epey zorlaniyoruz canim benim ama bunada sukur hepimiz saglikliyiz ya gerisi bos.
Bu arada dersen ki gel beraber 2 tombul yine zayiflayalim belki seninle gaza geliriz ne dersiz, ozledik de seni..
DeryaOnDiet
de bebis bekliyor hamile haberini aldik oda sana guzel bir haber olsun.
Aomine Daiki
de bebisini dogurdu dondu aramiza :)
Opuyorum canim, cok iyi bakin kendinize..
Co kbol odullu birgun olmus , bugunden itibaren yine dikkat et menulerine canim :)
Guzel bir odul olmus kuzum ,afiyet olsun :)
4. olduk cok az bir farkla canim :)
Ahh bende dombili oldum feyzoss, hiic diyet yapacak bir kafada da degilim, karantinadan obez olarak cikacagim heralde :)
Oduller oduller :)
Odulun afiyet olsun canim :)
Afiyet olsun canim :)
Canim Ozlemim iyi ki dogmus kuzun, Allah saglikli, mutlu cok guzel bir omur versin.
Hep guzel gunlerini gorun canim.