• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Te
Olabilir canim hepimiz insaniz.. :KK200:

Yine cok guzel bir menu :)

Kuzum hic egzersiz yapabiliyor musun?

2 dilim pizza var ama sporlarin cok guzel ve ramazan dolayisiyla 2 ogun, ceza yok kuzum...

Elinden geleni yapacagina eminim, bencede izne ayrilma guzelce ver kilolarini canim..

Iste bu motivasyon lazim canim.:KK36:

Canim Allah zihin acikligi versin, kolay gelsin.:KK200:

Eminim senden guzel eksi geleceginden canim.:nazar:

Sahurda borek olmasa daha iyi olurmus canim, hic ev isi - egzersiz yapabiliyor musun?

Cok temiz yemissin cnaim, egzersizde var cok begendim :)

Aksamki makarna olmamis canim, 10dakika evin icinde adimlama cezasi geliyor malesef...
Allah kabul etsin namazlarini ve hatmini...

Harika bir eksi, gec tartilmanin etkisi var ama cumayada guzel eksi gelir canim :)

Ip atlarsan lutfen guncelle canim :)

Olur gulum hem oruc, hem kucuk bebek , zaten bebisine bakip, evinin isini yapman spor sayilir.
Fakat istedigin gibi muaf da yazarim seni tablomuza:)

Yine nazarlik bir menu..:nazar:

Afiyet olsun canim, sporlarin, suyun, menun hepsi oldukca guzel :)
teşekkür ederim kaptişim :KK68: benim için yoksa zor olacaktı gerçektwn

Bugünkü menum
Sahur
İki dilim ekmek ve iki dilim kaşarla yağsız tost, yarım domates, 7 fındık, bir hurma

Iftar
Bir hurma, Yarım kase eristeli yeşil mercimekli çorba, iki kaşık salata, üç kaşık bulgur pilavı, dört kaşık mantar sote

Ara bir bardak sütlü kahve

Su 2 litre
Spor 100 flutter kicks=300
100 bacak hareketi =300
100 bisiklet hareketi =300
100 zıp=200
50 jj =150
2.5 saat ev işi= 450
Toplam= 1700

@luges CEYDOS CEYDOS @Yawrukush
Salata yeseydin kiz daha :)
Spor süper olmus

Bugünkü menüm sahur
2 dilim tb ekmeği 5 6 dilim sucuk peynir yarim kase çorba
Iftar
Yarım kase çorba 2 yk et 1 yk musakka 1 yk pilav bir lokma börek gerçekten çok azdı
Ara
Türk kahvesi hurma
Şu 2lt
Spor
2400 adım 120 puan
3 saat ev isi 540 puan
50 squat 150 puan
45 dk leslie 315 puan
Toplam 1125
CEYDOS CEYDOS @Yawrukush @AppLesma
Sahurda corba olmasa miydi diyordum ki sporlarla dengelemissin gayet iyi menu,

bugün menüm
sahurda : 1 tane haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
2 zeytin
peynir

iftar : 3 kaşık fırında patlıcan
cacık
salata
avuç içinden fazla tavuk
1/2 dilimden az tb ekmek

ara : 4 kare %60 kakaolu bitter ( valla pişman değilim kendimi huzurlu hissediyorum bana bir artısı olmayacak bunun eminim :) )
3 tane karadut
1 çilek
1 hurma

su : 1 litre
spor : 1 saat yürüyüş

@Yawrukush CEYDOS CEYDOS @Periannem
Afiyet olsun bitanem.. aradaki meyveleri cikarip süt icseydin bari 😂😂😂
Bitter candir ama 2 kare yeter kardo :)

Hayırlı geceler herkese ben de menümü yazıp sahuru hazırlamaya geçecem

Sahur: yulaflı omlet, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, peynir

İftar: 2 kase mercimek çorbası, hurma, bir parça haşlanmış tavuk
Ara: çilek, iki dilim sütlü baklava(eşim yaptı yemezsem olmazdı🤭)
Su: 1,5 litre
Spor: 30+30+15 dakika leslie, 60 dakika pilates (baklava yedim diye sporu fazla yaptım yorgunluktan ölüyorum resmen)
CEYDOS CEYDOS canm benm tartının pili bitmiş eşim yarın değiştirecek o yüzden kilo bildirimi yapamadım
Baklava yapan koca miiiiiii
Masallah bende kendi kocami hamarat sanardim
Menü iyi canim, tatliya birsey diyemedim simdi 😂😂.

Hanımlar.merhaba bugün Sabah geç kalktım çocukların karnını doyurunca direkt markete gittim 40.dk sıra bekledim bugün sokak cok kalabalıktı. Marketten hızlıca alışveriş yaptım. Eve gelince alınanları yerleştirdim . Iftar yemek yaptım.bu saat oldu yeni oturabildim. Çok yoruldum merdivenlerden çıkarken dizlerim cok ağrıdı.

Bugün bende oruç tuttum sayılır.
Menu
Akşam
Yoğurtlu çorba
Tavuklu güveç
2 kase cacık
Saat 0000 gibi çorbadan 1 kase daha içtim biraz tavuk yedim
Su 1.5 litre
Spor
Yerde bisiklet çevirmece 100 adet
5720 adim
@Yawrukush CEYDOS CEYDOS @Beklenen2
Hayirlisiyla normalesseydik canim eski rutin gunlerimiz gelsin insallah. Menün güzel canim .

Gunaydin guzel arkadaslarim , hepiniz cok keyifli, saglikli birgun gecirirsiniz umarim.
Tarti icin son 3 gunumuz, bu cumada takimimiz guzel bir derece alsin diye elimizden geleni yapalim. :KK200:
Tefal in actifry makinesi var kaynanamgilde.
Biraz ince dogruyorlar patatesi. Ama gercekten 1 yk yağ ile pisiriyor.
Benim favorimde tavaya doğrayıp azicik su azicik zeytinyağ ile yapılan tarif
Senin yakisikli oğlan begenmeyebilir 😂😂

istemesin bu hafta Birgaripanne Birgaripanne iel Haftaya benimle yarıştasın suyla şişir kendini :halay:
günaydın canım nasılsın? bugün motivasyonun nasıl?
İkinizi de yeneceğim insallah 😂😂😂
Bugün motivasyonum super. Rakibimin olmasi hosuma gitti. Sahurda kh tuketmedim spor da yapmam lazim. Bir de maydonoz limon mu yapip içsem ödem atıyormuş.

İkinizi de yeneceğim insallah 😂😂😂
Bugün motivasyonum super. Rakibimin olmasi hosuma gitti. Sahurda kh tuketmedim spor da yapmam lazim. Bir de maydonoz limon mu yapip içsem ödem atıyormuş.
hodri meydan haftaya görüşürüz bakalım kim kimi geçiyor. aynı besleniyoruz neredeyse. ama bende artı spor ,eksi wc faktörü var.sonumuzu merak ediyorum.

hofri meydan haftaya görüşürüz bakalım kim kimi geçiyor. aynı besleniyoruz neredeyse. ama bende artı spor ,eksi wc faktörü var.sonumuzu merak ediyorum.
Zaten küsuratlarla olacak bizim yarışımız 😂
Wc olayini, yesilcay, aci biberle çözüyorum.

Spor isi zor, cok tembelim normalde . Ama yarisirken kendimi zorlayip seni sasirtabilirim 😂😂

Afiyet olsun bitanem.. aradaki meyveleri cikarip süt icseydin bari 😂😂😂
Bitter candir ama 2 kare yeter kardo :)
Kız aslında iki kare yediydim öteki iki kareyi ne ara gommusum dizi izlerken hiç anlamadim ama pişman degilim :KK70: CEYDOS CEYDOS bana cuma günü artı gelirsem ağır soracak hesabını :KK70::skandal:

deniz diyette deniz diyette sabahları içebilirsin maydanoz limonu. rondodan geçir içine limon sık. bir bardakta su. bu şekilde olunca ödem gidiyormuş.
Simdilik oruc tutuyorum, sahura kalkmadan 1 saat once icmeyi planladim. Regl olursam sabah icmek daha hos olur.
Senin planin nasil haftaya, beni çiğ çiğ yiyecek misin 😂

Back
X