Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim iftar sonrasi anca namaz kilip cocuklarla iygilenip uyutuyorum, butun gunun yorgunluguyla uyuyorum.arada elma yoğurt yesen uzun çünkü iftar sahur arası
canım hoşgeldin çok merak ettik seni iyi olduğunu görmek sevindirdi beni.
hiç yemek yememişsin neredeyse elden ayaktan düşme
pide ekmek pilav karbonhidratın bolmuş.Milana firuze ceza kes kızımıza
Benm de canm sıkkın istediğim gibi kilo veremedim. Tüp bebek merkezi mayısta başlıyor ve ben istediğim kiloyu veremedim. Bugün diyetisyenle görüştüm bakalım kafama uyarsa bir aylık diyet programı alacamSelamlar kizlar nasilsiniz, bugun sabahtan beri acayip bir kosturma icindeyim, ancak gelebildim.
Nasil gecti gununuz ?
Canim umutsuzluga kapilma, sen elinden gleeni yapiyorsun..Benm de canm sıkkın istediğim gibi kilo veremedim. Tüp bebek merkezi mayısta başlıyor ve ben istediğim kiloyu veremedim. Bugün diyetisyenle görüştüm bakalım kafama uyarsa bir aylık diyet programı alacam
Canım bnde tup bebek yaptırdım 2 kere hatta kiloyla alakalı mi diye sordum doktor 100 kilonun üzerindeki hastalarımıza diyet veriyoruz dedi. Onun için sıkma canınıBenm de canm sıkkın istediğim gibi kilo veremedim. Tüp bebek merkezi mayısta başlıyor ve ben istediğim kiloyu veremedim. Bugün diyetisyenle görüştüm bakalım kafama uyarsa bir aylık diyet programı alacam
Benm de 6. deneme olacak canm insallahh bu kez olurCanım bnde tup bebek yaptırdım 2 kere hatta kiloyla alakalı mi diye sordum doktor 100 kilonun üzerindeki hastalarımıza diyet veriyoruz dedi. Onun için sıkma canını
Inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip eder insallahBenm de 6. deneme olacak canm insallahh bu kez olur![]()
Hemen bakıyorumInşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip eder insallahözelden msj attim bi bakabilir misin canim
Yarın ki tartiya göre versen bugün çok yoruldumcanim iftar sonrasi anca namaz kilip cocuklarla iygilenip uyutuyorum, butun gunun yorgunluguyla uyuyorum.
o sirada.
Birgaripanne canim ceza olarak ne istersin?
su çok az ilerleyen saatlerde arttırmanı bekliyorum menü güzel olmuşbugün menüm
sahur : 1 çeri domates
1minik börek
iftar : 3 kaşık fasulye
1 hurma
salata
yoğurt
avuç içi kadar tavuk
ara : 1.5 ceviz,3 çiğ badem,2 yeşil erik,3 fındık
su : 1 bardak
spor : henüz yapmadım
Yawrukush
CEYDOS @Periannem
hepsi güzelSahur
1 haslanmis yumurta
2 salatalik
İftar
1 kasik pilav
1 servis kaşığı orman kebabi
ARA
1 kupa sütlu kahve
2 kupa yesilcay
Spor 30 dk kardio 300 puan.
Su 3 lt
@Meryem1306
Birgaripanne
ben direnmedim kenarından kopardım yedim . menün güzel olmuşhayirli aksamlar hanimlar ❤
sahur
1 dilim kepek ekmegi
domates salatalik yesillik
iftar
1 kase erişte çorbası
1 tabak salata
1 haşlanmış patates
( sofrada pide ekmek bana bakti ben de ona ama yemedim bi lokma alsam devami gelirdi yarin tarti gunu diye korktum korkunun gözünü seviyim
su sahura kadar 3 litre içeceğim
bugun spor yapamadim oruc cok zorladı belki ilerleyen saatlerde yaparım
hepsi makarnanın suçu kalan hepsi güzelİyi akşamlar herkese bugünkü menüm
Sahur : yulaflı omlet, domates, salatalık, bir dilim peynir, haşlanmış yumurta
İftar: mercimek çorbası, tavuk, 3-4 kaşık makarna
Ara: muz, elma, sütlaç(küçük bir kase)
Su: 1,5 litre
Spor: 30 dakika leslie
Kızlar hiç motivasyon kalmadı ben detartıya çıktıkça canm sıkılıyor hiçbir şey yapasım gelmiyor
çok iyi canımBugünkü menüm sabah
1 bardak sütle muz 3 yk yulaf tarçın karışımı
Ara 1 hurma
Akşam
1 kase çorba 1 yk tavuk sote 3 yk koz patlıcan salatası 1 köfte
Şu 2.5 lt
Sporu daha sonra yazayım regl oluyorum çok sancim var geçerse yapacağım şimdilik
50 mekik 150 puan
100 bisiklet çevirme yerde 200 puan
CEYDOS
Yawrukush
AppLesma
tamam o zaman yarin karar verirsin.Yarın ki tartiya göre versen bugün çok yoruldum
Bin süreçte kimseyle uzun zamandır görüşmüyorum akşama kadar tekim artık çok zorluyo beni ya anneme gitmek istiyorumAynen bende oyle bir haftaya yakindir spor yok kilo ayni 81.1 81.4 arasi daha da almadiysam iyi bir hevesle basladim leslie ye ama hayat enerjim tukendi bugun biraz dikid diktim biraz da dertlestik ablayla gecti gibi pozitif enerjisini alacagim birileri lazim![]()
Sahurda en güzeli yumurta hem tok tutuyo hemde sağlıklı
Çok sade bir menüSahur
1 haslanmis yumurta
2 salatalik
İftar
1 kasik pilav
1 servis kaşığı orman kebabi
ARA
1 kupa sütlu kahve
2 kupa yesilcay
Spor 30 dk kardio 300 puan.
Su 3 lt
@Meryem1306
Birgaripanne
kıayamam ya mayısta daha özgür oalcakmışız gibi hissediyorum biraz daha sabırBin süreçte kimseyle uzun zamandır görüşmüyorum akşama kadar tekim artık çok zorluyo beni ya anneme gitmek istiyorum![]()
güzel olmuş canım
bu konuda sana katılıyorum. yumurta candırSahurda en güzeli yumurta hem tok tutuyo hemde sağlıklı![]()
İnşallah artık çok zorluyo valla bi anneme gitmeyi birde çoluk çocuk pikniğe gitmeyi istiyorumkıayamam ya mayısta daha özgür oalcakmışız gibi hissediyorum biraz daha sabır
güzel olmuş canım
bu konuda sana katılıyorum. yumurta candır