• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi geceler
Sahur
3 pişi az peynir domates salatalik zeytin cay
İftar
1 kase tarhana corbasi 1 tabak kapuska 2 kasik makarna 2 kasik ciger kavurma salata 4 lokmacik ekmek( bugun yaptim trabzon ekmegi tadina bakmak icin pek guzel olmustu ama kendimi tuttum)

Ara nescafe 1 kupa

2 lt su oldu yatana kadar devam insallah

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Bin süreçte kimseyle uzun zamandır görüşmüyorum akşama kadar tekim artık çok zorluyo beni ya anneme gitmek istiyorum 😔
İnşallah artık çok zorluyo valla bi anneme gitmeyi birde çoluk çocuk pikniğe gitmeyi istiyorum
Allah a şükürler olsun annemin arkasındaki evi aldık anneme miras düşmüştü geri kalanını da oduyoruz tabi anneme de ödeyeceZ ama once 1 dayım kaldı annem rahmetli nene m otururken balkondan 3 basamak merdiven yaptırmıştı gidip gelmem ondan kolay oldu bahçede var kızım bol bol oynuyor şimdi tel im sarj da eşimin kinden girdim unutmazsam evin fotosunu atarım

ya geçmiş olsun canım üzüldüm. sakın fazla giydirme olur mu?
regl sancısı mı canım çok geçmiş olsun.
Yok fazla giydirmiyorum atesi bugun 39.5 olunca mecbud saglık ocagına götürdüm. Takip eden doktorumuzun hastanesi pandemi hastanesiymiş o yuzden oraya götürmeye korktum. Kulağında biraz akıntı var dedi antibiyotik yazdı. 3gün takip et ateşi düşmezse antibiyotik basla dedi.

Geçmiş olsun canım
Iyi aksamlar kizlar
Aktif olamadim cok uzgunum.

Eve is getiriyorum cunku yetistiremiyorum mesaiye kaldigim halde.
Eve gelip cocuklar, ders oyun temizlik derken pilim bitiyor.

Beslenmem kotu gibi biseydi. Su anca Eve gelince ictigim. Gerci yemekde oyle.
Oruc tutamiyorum birkac rahatsizligimdan dolayi. Haftasonu izinliyim hatta yarinden sonra 4 gun. Ozaman tutacagim. Ve aktif olacagim.

Bugun yediklerim

17 30 da
Ev yapimi Gorali
Su 1 L
12bin adim
30dk bisiklet

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS fayfeyfiy fayfeyfiy

Gecmisi okumaya calisacagim bir ara

Bana tekrar musade

Iftar
1 dilim cvd ekmegi
K.mercimek çorba
Patlıcan mantar tavuklu yemek
Salata

Sahur
Mantarlı.soganli 1 yumurta.2 dilim ekmek 2 zeytin az peynir
1 tane activa yoğurt
Su
1.5 litre
Spor yok
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS B Beklenen2
Güzel olmus canım menün ama 3 dilim ekmek sanki biraz çok bi de spor olsaymış daha guzel olurmus

Canlar nasılsınız? inşallah herkes iyidir. Çok yoğun geçiyor günler ramazanda.
Menüm şöyle
Sahur
Bir yumurta, bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, bir buçuk dilim ekmek

İFTAR dünle ayni

Bir hurma, yarımdan biraz fazla kase ezogelin çorba, üçer kaşık nohutlu pirinç pilavı, taze fasulye, koz patlıcan salatası, bir bardak ayran

Su yine az içtim yaa niye böyle oluyor bilmiyorum 1.5 litre

Spor 100 bisiklet hareketi=300
100 flutter kicks=300
3 saat ev işi= 540
Toplam= 1140
luges luges CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Kaptanım spordan bisiklet hareketi kaç puan fazla mı yazıyorum ben

Yok fazla giydirmiyorum atesi bugun 39.5 olunca mecbud saglık ocagına götürdüm. Takip eden doktorumuzun hastanesi pandemi hastanesiymiş o yuzden oraya götürmeye korktum. Kulağında biraz akıntı var dedi antibiyotik yazdı. 3gün takip et ateşi düşmezse antibiyotik basla dedi.
Canim cok gecmis olsun kuzun mu hasta?

Canlar nasılsınız? inşallah herkes iyidir. Çok yoğun geçiyor günler ramazanda.
Menüm şöyle
Sahur
Bir yumurta, bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, bir buçuk dilim ekmek

İFTAR dünle ayni

Bir hurma, yarımdan biraz fazla kase ezogelin çorba, üçer kaşık nohutlu pirinç pilavı, taze fasulye, koz patlıcan salatası, bir bardak ayran

Su yine az içtim yaa niye böyle oluyor bilmiyorum 1.5 litre

Spor 100 bisiklet hareketi=300
100 flutter kicks=300
3 saat ev işi= 540
Toplam= 1140
luges luges CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Kaptanım spordan bisiklet hareketi kaç puan fazla mı yazıyorum ben
Bn 2 puan biliyordum canim

İnsallah canim, cok mutlu olurum. Sekersiz kahve içer, salata yeriz diyet diyet :) :)
Ayy inşallah canım ☺

canim dayanamadim tabiri caizse icim icimi yedi. Dun gittim :) ve haberler iyi bebek varmis :) diger doktor durduk yere beni biraz telaslandirdi.
Canım çok sevindim Rabbım Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍

güzel olmuş akıtma hımmm çok severim.
çok karbonhidratlı olmuş kuzum cezan var. @cokofesttt
hadi tamam 1 günlük olsun
ya ne kadar güzel çok sevindim. bazen erken safhada kese görünmeme bozuk kese olma ihtimali oluyor ama sonra düzeliyor canım. hayırlısıyla sağlıklı olduğunu gördün . Allah kucağına almayı nasip etsin
Ayy ben de çok seviyorum kaptanım arada ekmek yerine yesem bisey olmaz değil mi

hayirli aksamlar hanimlar ❤

sahur
1 dilim kepek ekmegi
domates salatalik yesillik

iftar
1 kase erişte çorbası
1 tabak salata
1 haşlanmış patates

( sofrada pide ekmek bana bakti ben de ona ama yemedim bi lokma alsam devami gelirdi yarin tarti gunu diye korktum korkunun gözünü seviyim 😁
su sahura kadar 3 litre içeceğim

bugun spor yapamadim oruc cok zorladı belki ilerleyen saatlerde yaparım

Gayet guzel canım ☺

Bin süreçte kimseyle uzun zamandır görüşmüyorum akşama kadar tekim artık çok zorluyo beni ya anneme gitmek istiyorum 😔

Hep aynıyız canım inan ama geçecek bitecek

Hayırlı akşamlar
Sahur
İki yumurta bi dilim ekmek bi dilim peynir 6 zeytin bi parça helva
İftar yeşil mercimek çorbası 150gram tavuk salata bi kaşık yoğurt
2 litre su
Bi Türk kahvesi bi parça bitter
İki saat ev işi
Bi saat evde adımlama
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @Tarot520
Çok iyi canim 👍☺️

Canım çok geçmiş olsun

Back
X