• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm sabah gerçi öğlen
3 köfte yarim tb ekmeği 1 domates
Aksam
1 kase çorba
1 tavuk küçük bi parça göğüs
Bi kaç da çiğ sarma yedim sararken😣
Şu 2 lt
Spor
200 bisiklet hareketi 600 puan
3 saat ev işi 540 puan
400 ip atlama 800 puan
45 dk leslie 315 puan
Toplam 2255 puan
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush Aomine Daiki Aomine Daiki
Menün güzel canım afiyet olsun
sporuna bayıldım.
ben de bugün Leslie 2 mil yaptım
gerçekten yorucuydu ter içinde kaldım ama devam edeceğim
Yarın inşallah 3 Mil 💪

Menün güzel canım afiyet olsun
sporuna bayıldım.
ben de bugün Leslie 2 mil yaptım
gerçekten yorucuydu ter içinde kaldım ama devam edeceğim
Yarın inşallah 3 Mil 💪
Canım 1 hafta 2 mil ile devam et sonra geçersin birden geçiş yapınca kaslari bacakları çok fena ağrıyor insanın tecrübeyle sabit😊

Güncellendi....
:KK5:YENI ES LISTEMIZ:KK5:

1. GRUP===> Milana firuze Milana firuze & deniz diyette deniz diyette
2. GRUP===> Birgaripanne Birgaripanne & M Meryem1306
3. GRUP===> AppLesma AppLesma & Melek Ada Melek Ada
4. GRUP ===> Aomine Daiki Aomine Daiki & B Beklenen2
5. GRUP ===> luges luges & cokofesttt cokofesttt
6. GRUP ===> fyzanur fyzanur & erciyes111 erciyes111

7. GRUP ===> A Aycaokurcan & CEYDOS CEYDOS
8. Grup ===> Puuff Puuff & mifihafa mifihafa

***Arkadaslar birbirleriyle es olan arkadaslarim, tum hafta menulerine eslerini etiketleyecekler, menulerine yorum yapacaklar, gerekirse ceza verecekler, esler birbirlerine destek olacaklar, birbirlerini motive edecekler.

***Cuma gunu yuzde olarak en cok kilo veren es grubumuz 1. olacak ve diledikleri bir odulu yemeye hak kazanacaklar.

*** @fmad , plasticwoman plasticwoman , P Periannem , AdAstraPerAspera AdAstraPerAspera , @Tarot520 kızlar takima aktif ugramadiginiz icin sizleri es listesine eklemedim.Ama derseniz ki bu hafta aktif olacagim benide eslestirin, mesaj yazmaniz yeterli.

Arrietty_ Arrietty_ canim senide rahatsizligindan oturu eslestirmedim sende eslesmek istersen haber ver. :KK200:

1bucuk yil once ekim ayinda Aras bir gunde emmeyi birakmisti, 22 aylikti tam.
2 gun ust uste emmediginden uyuyamadi, hep emerek uyuyordu, sonra hasta oldu atesi cikti ,asiri huysuzlandi ama ne yapsam emmedi , bende artik vakti gelmisti diye emzirmeyi birakirim boylece demistim.
Hafta sonuydu biraz hava alsin hemde iyi gelir belki diye ailecek parka gittik.
Oradada hic susmadi, salincakta bile agla agla ortaligi yikti.
Sonra kaydiraga gitmek istedi ve orada sakinlesti , oynamaya basladi..
Derken hepimizin keyfi yerine geldi.Parkin merdivenlerinin orada dengesini kaybetti esimde bende onundeyiz, elini tutup ,yetisemeden dustu yuz ustu..
Kucagima aldim , kan icinde yuzu :KK43:
Alni acilmis, merdivenin demiri parcalamis kuzumu :KK43:
Acili aradik , ambulans yerine polisler geldi, biz esimle aklimizi yitirdik resmen, agla agla katildi Aras..
Akin onu gorunce kardesime ne olacak diye bir yandan o agliyor , herkes film izler gibi izliyor.
Acile kendimiz surup gittik, ilk gittigimiz acilde 2 saate yakin beklettiler ne zaman iceri alacagimizda belli degil dediler.
Agri kesici dahi verilmedi kuzuma, elimizde kagit havlu , kani durdurduk ama perisan olduk..
Bastik gittik baska acile , aksamin 10u oldu, ne zorluklarla 5 dikis atildi.
Akin hastane koltuklarinda uyudu, kimsemiz yok burada sefil olduk.
1 bucuk yil oldu hala esimle hatirladikca burnumuzun diregi sizlar, ikimizde nasil tutamadik cocugu nasil yaptik diye kendimizi affedemiyoruz.
Ama olacagin onune gecilmiyor..
Bu saatte neden yazdim bunu erciyes111 erciyes111 cocuklar cok zorluklarla buyuyorlar.
Eger iyilerse, cozulecek bir dertse cok sukur deyip hayata devam ediyoruz.
Canini sIkma, Allah kimseyi evlatlariyla sinamasin, her zaman esirgesin evlatlarimizi, isteyen herkese de nasip etsin...:dua:
Çok geçmiş olsun canım aynısı benım kuçuk oğlumanda başına geldi alnı karbuz gıbı acildi ama sağolsun memleketimın acıllerıne hiç sıra beklemeden hemen dikiş atıldı. Sanırım gurbette zor bu işler. Turkıyemın gozunu seveyim. erciyes111 erciyes111 sana da geçmiş olsun boyle boyle buyuyolar.

Menum
Sahur yapmadım
İftar salata ve denızbörülcesi yoğurtlu.

Çok az yemenin sebebi. Tam iftar vakti eşim çocuklara bağırdı bende ona trip attım yemedim yemek gec vakit oldu sadece salata yedım zaten hala moralım bozuk artık sahurda yerim.
Spor aynısını yapacagım

500 ip atlayacagım
100 suguat
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

İyi geceler Birgaripanne Birgaripanne daha yeni gördüm eş olmuşuz. Ben ıkı gündür giremiyorum. Bebek cok huzursuz. Dun artık yemek yemek yaptırmadı mecburen esim makarna yaptı onu yedim ama abartmamaya çalıştım. Bebeğin ikinci dişi çıktı artık ondan mıydı atesi bilmiyorum. Bugun çok şükür ateşi çıkmadı ama yine cok huzursuz kucaktan inmedi. Ayrıca hiç bişey yemiyor iştahsız. Sadece süt emiyor. O yuzden dün oruç tutmadım aç kalmasın diye. B gun oruçtum. Bugunkü menüm
Sahur 2 havuc domates marul 1 dilim ekmek 8 zeytin 2 kk peynir ve cay
İftar bir tabak nohut domates ve havuc bir kase çorba.
İftardan sonra regk öncesi tatlı krizim oldu emzirmekten de olabilir çünkü bebek bişey yemediği için çok emiyor. Bir kk kadar helva yedim. 10 bardak da su

çok hızlı verdin canım buradayken onun dönüşü hızlı ve artılı olacaktı. son dönemdede tatlılarla yolundan pek çıkmıştın hadi artık toparlayalım seni

İnşallah bende artık toparlanmak istiyorum ipin ucu kaçtı mı tutaöıyor insan
İftarda 3 dilim pizza yedim üzgünüm 🙄 giriş i iyi olmadı ama başka bişey yemedim bir bardakta ev yapımı limonata

Çay da bir küçük kare sütlü çikolata ve 14 adet kabak çekirdeği 😅 eşim napıyosun diyor dedim gruba geri döndüm kaç tane yedşğimi yazacam 😄
Çikolatayı illa ye ye diye ısrar etti hep onun ye ye demelerinden aldım zaten bu kadar kilo 😣 ama yemedim hayır dedim 😎

3 mayıs 2020 bugün ne yedim?
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta
öğle : 2 adet haşlanmış yumurta
ara : 5 çilek
akşam : 100 gr tereyağlı döner
su 1500 ml
spor : bugün yok cezamı bekliyorum kaptanım
Yawrukush Yawrukush
A Aycaokurcan eş yarışması eşi
deniz diyette deniz diyette ferdi yarışmada eşim
Doner lavaş mı 100 gr az gerçi tadımlık olmuş. Onun dışın 4 yumurta yemişsin. Protein ağırlıklı beslenmişsin sıkıntı yok bence

çok hızlı verdin canım buradayken onun dönüşü hızlı ve artılı olacaktı. son dönemdede tatlılarla yolundan pek çıkmıştın hadi artık toparlayalım seni
anlamadan zorluyoruz. saçma sapan kazalar oluyor bazen. 1 saat önce markete girmek için arabayı park ettik. eşime sen sakın gelme ben hızlıca girip çıkayım dedim. tam arabadan iniyorum dirseğimi arabanın arasına sıkıştırdım. yok böyle bir acı kırıldı sandım. kendimize dikkat etmiyoruz.
bugünde atlattık çok şükür. haftasonu hengamesi bitmek üzere

Geçmiş olsun Canım; hafta sonu hengamesi deme yarın iş var 😂

İftarda 3 dilim pizza yedim üzgünüm 🙄 giriş i iyi olmadı ama başka bişey yemedim bir bardakta ev yapımı limonata

Çay da bir küçük kare sütlü çikolata ve 14 adet kabak çekirdeği 😅 eşim napıyosun diyor dedim gruba geri döndüm kaç tane yedşğimi yazacam 😄
Çikolatayı illa ye ye diye ısrar etti hep onun ye ye demelerinden aldım zaten bu kadar kilo 😣 ama yemedim hayır dedim 😎

3 dilim mi, çok olmuş olsun toparlarsın. Yaptıysan yine yaparsın buna İnan. Bu arada Hayatım boyunca 3 dilim pizza yiyemedim 2. Dilimi zorla yerim, hiç 1 ekmek yemedim mesela ama nasıl kilo alıyorum 😂

Bende topluca menümü yazayım

Sahur
2 kase sütlü cocopops
1 fincan bitki çayı

İftar 3 dilim pizza ama iki dilimi pizza dilimindem küçük
1 bardak ev yapımı limonata

Akşam 2 bardak çay
Bir küçük kare sütlü çikolata
14 adet kabak çekirdeği

35 dk egzersiz

1.5 litre su
Yine sahura kadar su içicem inşallah

pizza çooook falsolu olmamaış mı başlangızç için? eşini kenara koy yemek yerken kendi tercihlerine göre hareket et bundan sonra
Doner lavaş mı 100 gr az gerçi tadımlık olmuş. Onun dışın 4 yumurta yemişsin. Protein ağırlıklı beslenmişsin sıkıntı yok bence
yok be canım lavaş kim ben kim. tabiki lavaş vardı ama ben sade aldım tabağıma öyle yedim.

Tamam canim bu arada kocam da gaza geldi.yarin beraber leslie yapcaz :)
Ahh keşke benim kocamda yapsa ama su an sıva işi ile uğraşıyor yarın da bahçe duvarınin iç kısımlarını sıvayacak anca işleri bitince yapar rahati na çok düşkün
İyi geceler Birgaripanne Birgaripanne daha yeni gördüm eş olmuşuz. Ben ıkı gündür giremiyorum. Bebek cok huzursuz. Dun artık yemek yemek yaptırmadı mecburen esim makarna yaptı onu yedim ama abartmamaya çalıştım. Bebeğin ikinci dişi çıktı artık ondan mıydı atesi bilmiyorum. Bugun çok şükür ateşi çıkmadı ama yine cok huzursuz kucaktan inmedi. Ayrıca hiç bişey yemiyor iştahsız. Sadece süt emiyor. O yuzden dün oruç tutmadım aç kalmasın diye. B gun oruçtum. Bugunkü menüm
Sahur 2 havuc domates marul 1 dilim ekmek 8 zeytin 2 kk peynir ve cay
İftar bir tabak nohut domates ve havuc bir kase çorba.
İftardan sonra regk öncesi tatlı krizim oldu emzirmekten de olabilir çünkü bebek bişey yemediği için çok emiyor. Bir kk kadar helva yedim. 10 bardak da su
Canim ikimizde emzir yorum oğlum 8 aylık daha dış cikartmadi bbelirti de yok şimdilik ama annem çok kucağına aldığından sürekli istiyor menu idare eder ama spor hoc yok en azından evde tempolu Yurü süt miktarında artma olur dene bak
3 dilim mi, çok olmuş olsun toparlarsın. Yaptıysan yine yaparsın buna İnan. Bu arada Hayatım boyunca 3 dilim pizza yiyemedim 2. Dilimi zorla yerim, hiç 1 ekmek yemedim mesela ama nasıl kilo alıyorum 😂
Biz onları yiyip alıyoruz senin metabolizma n yavaş o zaman:KK51:

hayirli aksamlar canlar

sahur
1 dilim yufkadan borek
domates salatalık biber
yeşillik

iftar
1 kase yoğurtlu erişte
2 kaşık kıyma sote
1 dolu tabak salata
1 kase kayısı hoşafı ( şekersiz )

ara muz