- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
Kız bugun menülerini güzel tut bak ,dün ceydos kızdıydı sana bugün sopayla kolavarAa bende esime diyorum oda sen aldin diyor 2 hamilelik 2 emzirme gecirdim kendinde tik yok ahh ahh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bugun menülerini güzel tut bak ,dün ceydos kızdıydı sana bugün sopayla kolavarAa bende esime diyorum oda sen aldin diyor 2 hamilelik 2 emzirme gecirdim kendinde tik yok ahh ahh

Bugun cok dikkat ediyorum bakalim cuma ya belli olurKız bugun menülerini güzel tut bak ,dün ceydos kızdıydı sana bugün sopayla kolavar![]()
bir günlük dikkat yetmez istediğin kiloya düşene kadar dikkat etmen lazım. yoksa bütün çabaların boşa gider 5 kilo verirsin gevşediğin anda hoooop 6 kilo olarak gelir sanaBugun cok dikkat ediyorum bakalim cuma ya belli olur
SaygıdeğerGecen cuma 81.3
Bugun 81.7
Arti 400
Tamamen yulaf diyetine basliyorum kizlar midem bulansa da bitti artik bu hafta 79 u gormem lazim
CEYDOS
Yawrukush M Meryem1306
Gördüm canim, regl olayindan dolayı ödemlisindir, katılıyorum, menulerin cok iyi. bu hafta beraber toparlayacağıztamam canım benimkini gördün mü ?![]()
Ben kendım bildim bileli hep kiloluydumAa bende esime diyorum oda sen aldin diyor 2 hamilelik 2 emzirme gecirdim kendinde tik yok ahh ahh
Geçen hafta yapmadık kiloda gitmedi bu hafta dirayet göstericemafiyet olsun eşimm menun cok guzel bu guzel menüyü sporsuzda koymamışsın![]()
işte böyle hep destek tam destek. farkında çok güzelSaygıdeğereşim lütfen başla artık bak bu hafta 1. Olmamız lazım.
Ben cuma günü ;75.7 idim
Bugün 75,2
Ha gayret başarabiliriz :![]()
malesef o ödem gitmedi soğna suyu bile içtim ama fayda etmiyor bişey. cumaya kadar bu işi çözmem lazım.Gördüm canim, regl olayindan dolayı ödemlisindir, katılıyorum, menulerin cok iyi. bu hafta beraber toparlayacağız.
cumaya kadar artacaktır bu fark.Cuma 64,7
Pazartesi 64,6
bende mutlu oldum senin adına canım.
Ooo süpersin canımgunaydin canlar
cuma kilom 75,8
bugun kilom 75,2
fark -600
kac gündür tuvalete çıkamıyordum dunku kayisi hosafindan sonra cikabildim kilodaki bu düşüşte onunda etkisi oldugunu dusunuyorum
cuma hedefim insallah 74 ü gorebilmek![]()
bugün temizlik vardı kaptanım bizde kızlarla hallettik. ben 100 ceza jumpingimi yaptım kendime biçtiğim. şimdi yemek hazırlıkları başlayacak. pide yoğurdum bakalım olacak mı?Selamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor, iftara az kaldi neler yapiyorsunuz?
Yok bi rahatsizligiim canım tup bebek yaptırmak için görüşmeye gideceğizgeçmiş olsun rahatsızlığından bahsetmemiştin yada ben mi atladım
hadi hayırlısı.güzel haberlerle dön bize. mayıs gibi olmayacak mıydı?Yok bi rahatsizligiim canım tup bebek yaptırmak için görüşmeye gideceğiz
Ömrümüz diyetlemi geçicek yabir günlük dikkat yetmez istediğin kiloya düşene kadar dikkat etmen lazım. yoksa bütün çabaların boşa gider 5 kilo verirsin gevşediğin anda hoooop 6 kilo olarak gelir sana
önce diyet sonra dikkatle geçecek malesefÖmrümüz diyetlemi geçicek ya
harikasın canım böyle devam