- 23 Aralık 2009
- 994
- 2.168
- 313
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımharikasin esimm![]()
Muhteşem bi fark
Kız bu nasıl güzel bi eksi gerçekten süper tebrik ederimgünaydın canlar❤
cuma kilom 75,8
bugun 74,3
fark -1kilo 500 gram
1,97 yuzdelik oran
gelecek hafta hedef 73,8
bu hafta gercekten cok kosturmali gecmisti benim icin demekki kostururkende zayıflamışım tabi gunluk 30 dk da olsa lesli yapmistim bide yaninda bebek emzirmek olunca bu hafta boyle oldu cok mutluyumkaptanlarim sizde uyguun gorurseniz gruba girmeyi tabikide isterim gruba girince daha cok dikkat edecegime inaniyorum iyiki sizi tanımışım ( bu arada benim tartım dogru gosteriyor fakat küsürat kismindaki rakamin üst kismi silik çıkıyor ama ben biliyorum ordaki rakamin kac oldugunu suanda 74,3 sadece 3 un ust kismi silik )
Yawrukush
CEYDOS
cokofesttt
Eki Görüntüle 2631830
Tebrik ederim grup çoşmuş bu hafta harika bi eksi
Hoşgeldin canımSelam kizlar bende geldim
Yas 31
Kg 80
Boy 164
Hedef 68k
Teşekkürler kaptişim.. bebişte iyi şükür.. sabah ezana kadar Bizimle oturmazsan daha iyi olacakCok guzel birgun olmus canim nasilsin, bebisimiz nasil?
İnşallah canım Üzülme üzülme ben inanıyorum sen güzel bir eksi ile geleceksinMenün güzel olmuş canım inşallah yarın bol eksili bir şekilde sonuçlanır bugün tartıldım moralim biraz bozuldu ama bakalım yarın kaç cikacak
Maşallahmenin çok güzel olmuş canım yarın güzel bir eksi geliyorBugünkü menüm sahur
1 kase çorba 3 zeytin
Iftar
Yarım kase çorba 2 şiş tavuk göğsü 2 küçük köfte yarim salatalık
Ara
Şekersiz türk kahvesi 1 kare cikolata
Şu 2.5 lt
Spor
45 dk leslie 315 puan
60 dk ev işi 180 puan
30 squat 90 puan
Toplam 585 puan
CEYDOS
Yawrukush
Aomine Daiki
silinmiş canım endişe etme.Ay silinmedi mi anlamadim ki
oy oy şimdi yaşları kaç çok zıpırlar.Benım oğların kırdıkları: 2 lattop 3 tane televizyon hele biri çok pahalıydı 2 tablet benım bir tane babasının bir tane telini su kaçırıp bozdular. Mobilyalarım yenilendi suan odalarındakı dolabın kapakları yok takmıyor eşim sureklı kırıyolar.yalan soylemıyorum deli değilim. Çooook hareketli ıkı oğlum var. Bakıcı Allah razı olsun cuma ağlardı ben bakamıyorum dıye pazar akşamı arardı tamam geleceğim yarın diye. Bir sene eşim baktı sureklı gece çalıştı gunduz çocuk baktı. Kimse gelmedi bakmaya aşırı yaramazlardı. Hala mandal alamam eve anında kuçuk kırar hepsini. Ah ah buyuduler ama bana sorun.
onuda içiyorum ben canım ev aktara döndü.Kiraz sapi cayi wc ye cikariyormus bayanlarCEYDOS
hadi hayırlısı. merak ettim gerçekten.Bilmiyorum canım bugün ogrenecegim artık nasıl bir isse
büyük kızım 9 aylıktı oturdu. sonrası emekleme sıfır. 15 aylık yürüdü. hep uyurdu çünkü.Evet simdiden kok sokturuyor bana oglum 8 ay bitecek hala emekleme de yok gobeginin ustunde hareket ediyor gerci kucagimizdan inmeyi dusunmuyor nasil emekleyecekse
hadi inşallah kaptanım. ne güzel hep birlikte coşacağız bugün.Gunaydin guzel arkadaslarim , gununuz aydin, tartida eksileriniz bol olsun.
Oglumun okulu bugun tatil, insallah bol bol burada olacagim..![]()
Illk kilo bildirimi benden gelsin
Gecen cuma 81.3
Bugun 80.7
Hedef 65
Fark -500
Yuzde 0.73
Oruc tutmuyorum simdiden paylaşıyorum
Yawrukush
CEYDOS @Meryem1306
yok yok kaptanım iyiyim bişey olmadı.CEYDOS kaptanim sana mesaj yazmistim ama mesajin cevabini yeni okudum daha...
Kolun sIkIsmis arabaya, iyisin degil mi, bir sorun olmadi umarim..![]()
nasılda ağrısı vardır kuzumun inşallah hemen patlatıverirde hem o hem siz rahatlarsınız.Canım eşlim bende aynı durumdayım hiç vaktim kalmıyo iki çocuk akşama kadar uğraştırıyor küçük oğlum azı dişlerini çıkarıyor ve gerçekten çok huysuz rabbim. Kolaylık versin hepimize![]()
Geçen cuma 64.5
Bugün 63.9
Fark- 600
Yüzde 0.96
Yawrukush
CEYDOS
luges
Hala inanamıyorum ben 63 leri yıllar sonra gördüm ☺Siz olsamasanız gerçekten yapamazdım hepinize teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2631821
ne zaman hazır hissedersen canım.Canim merhaba.
Benim dönme planim vardi ama bazi islerim cikti onumzdeki 10 gun cok yogun olacagim,bir sonrakine katilayim inş,
Salmadim bu arada ama ayniyim vermedimdeve her sey yolunda,olumsuz durumlardan vs gelmiyor degilim yani
Ayrica hem ozledim burayi hem de arada takip ediyorum![]()
günaydın canlar❤
cuma kilom 75,8
bugun 74,3
fark -1kilo 500 gram
1,97 yuzdelik oran
gelecek hafta hedef 73,8
bu hafta gercekten cok kosturmali gecmisti benim icin demekki kostururkende zayıflamışım tabi gunluk 30 dk da olsa lesli yapmistim bide yaninda bebek emzirmek olunca bu hafta boyle oldu cok mutluyumkaptanlarim sizde uyguun gorurseniz gruba girmeyi tabikide isterim gruba girince daha cok dikkat edecegime inaniyorum iyiki sizi tanımışım ( bu arada benim tartım dogru gosteriyor fakat küsürat kismindaki rakamin üst kismi silik çıkıyor ama ben biliyorum ordaki rakamin kac oldugunu suanda 74,3 sadece 3 un ust kismi silik )
Yawrukush
CEYDOS
cokofesttt
Eki Görüntüle 2631830
hoşgeldin canım.ben ceyda takım kaptan yardımcısıyım.bizim için aşağıdaki bilgileri doldurursan seni tanımış oluruz.Selam kizlar bende geldim
Yas 31
Kg 80
Boy 164
Hedef 68k
maşallah canım başlangıçtan beri çok güzel sistemli devam ediyorsun.
kız bu ne 1700 gr fark bu hafta herkesi çok kıskandım. muhteşemsinSelamlar herkese
Geçen cuma: 59.1
Bu hafta: 57.4
Fark: 1,6
Yüzde: 2.7
AppLesma eşim sen ne yaptın bu hafta
57,5 sonuç 57.4 yazmışım fark 1600kız bu ne 1700 gr fark bu hafta herkesi çok kıskandım. muhteşemsin![]()
heyecandan benimde gözüme perde inmiş .57,5 sonuç 57.4 yazmışım fark 1600ama onun dışındaki hesaplama doğru
![]()
Çoook mutluyum bende.Tebrik ederim grup çoşmuş bu hafta harika bi eksi![]()