• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecen hafta 76.7
Bu hafta 75.7
Fark 1 kg :KK9:
IMG_20200505_171910.webp

günaydın canlar❤️

cuma kilom 75,8
bugun 74,3
fark -1kilo 500 gram

1,97 yuzdelik oran
gelecek hafta hedef 73,8

bu hafta gercekten cok kosturmali gecmisti benim icin demekki kostururkende zayıflamışım tabi gunluk 30 dk da olsa lesli yapmistim bide yaninda bebek emzirmek olunca bu hafta boyle oldu cok mutluyum🙈 kaptanlarim sizde uyguun gorurseniz gruba girmeyi tabikide isterim gruba girince daha cok dikkat edecegime inaniyorum iyiki sizi tanımışım ( bu arada benim tartım dogru gosteriyor fakat küsürat kismindaki rakamin üst kismi silik çıkıyor ama ben biliyorum ordaki rakamin kac oldugunu suanda 74,3 sadece 3 un ust kismi silik )
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS cokofesttt cokofesttt

E5FAB30F-714B-41C6-ABB1-F63B006AD63D.webp

günaydın canlar❤

cuma kilom 75,8
bugun 74,3
fark -1kilo 500 gram

1,97 yuzdelik oran
gelecek hafta hedef 73,8

bu hafta gercekten cok kosturmali gecmisti benim icin demekki kostururkende zayıflamışım tabi gunluk 30 dk da olsa lesli yapmistim bide yaninda bebek emzirmek olunca bu hafta boyle oldu cok mutluyum🙈 kaptanlarim sizde uyguun gorurseniz gruba girmeyi tabikide isterim gruba girince daha cok dikkat edecegime inaniyorum iyiki sizi tanımışım ( bu arada benim tartım dogru gosteriyor fakat küsürat kismindaki rakamin üst kismi silik çıkıyor ama ben biliyorum ordaki rakamin kac oldugunu suanda 74,3 sadece 3 un ust kismi silik )

Eki Görüntüle 2631830
Kız bu nasıl güzel bi eksi gerçekten süper tebrik ederim 🥰👏👏👏

Cok guzel birgun olmus canim nasilsin, bebisimiz nasil?
Teşekkürler kaptişim.. bebişte iyi şükür.. sabah ezana kadar Bizimle oturmazsan daha iyi olacak :KK53:
Menün güzel olmuş canım inşallah yarın bol eksili bir şekilde sonuçlanır bugün tartıldım moralim biraz bozuldu ama bakalım yarın kaç cikacak
İnşallah canım Üzülme üzülme ben inanıyorum sen güzel bir eksi ile geleceksin :KK5:
Bugünkü menüm sahur
1 kase çorba 3 zeytin
Iftar
Yarım kase çorba 2 şiş tavuk göğsü 2 küçük köfte yarim salatalık
Ara
Şekersiz türk kahvesi 1 kare cikolata
Şu 2.5 lt
Spor
45 dk leslie 315 puan
60 dk ev işi 180 puan
30 squat 90 puan
Toplam 585 puan
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush Aomine Daiki Aomine Daiki
Maşallahmenin çok güzel olmuş canım yarın güzel bir eksi geliyor

Ay silinmedi mi anlamadim ki
silinmiş canım endişe etme.
Benım oğların kırdıkları: 2 lattop 3 tane televizyon hele biri çok pahalıydı 2 tablet benım bir tane babasının bir tane telini su kaçırıp bozdular. Mobilyalarım yenilendi suan odalarındakı dolabın kapakları yok takmıyor eşim sureklı kırıyolar.yalan soylemıyorum deli değilim. Çooook hareketli ıkı oğlum var. Bakıcı Allah razı olsun cuma ağlardı ben bakamıyorum dıye pazar akşamı arardı tamam geleceğim yarın diye. Bir sene eşim baktı sureklı gece çalıştı gunduz çocuk baktı. Kimse gelmedi bakmaya aşırı yaramazlardı. Hala mandal alamam eve anında kuçuk kırar hepsini. Ah ah buyuduler ama bana sorun.
oy oy şimdi yaşları kaç çok zıpırlar.
Kiraz sapi cayi wc ye cikariyormus bayanlar CEYDOS CEYDOS
onuda içiyorum ben canım ev aktara döndü.
Bilmiyorum canım bugün ogrenecegim artık nasıl bir isse
hadi hayırlısı. merak ettim gerçekten.
Evet simdiden kok sokturuyor bana oglum 8 ay bitecek hala emekleme de yok gobeginin ustunde hareket ediyor gerci kucagimizdan inmeyi dusunmuyor nasil emekleyecekse
büyük kızım 9 aylıktı oturdu. sonrası emekleme sıfır. 15 aylık yürüdü. hep uyurdu çünkü.
Gunaydin guzel arkadaslarim , gununuz aydin, tartida eksileriniz bol olsun.
Oglumun okulu bugun tatil, insallah bol bol burada olacagim.. :KK200:
hadi inşallah kaptanım. ne güzel hep birlikte coşacağız bugün.
Illk kilo bildirimi benden gelsin
Gecen cuma 81.3
Bugun 80.7
Hedef 65
Fark -500
Yuzde 0.73
Oruc tutmuyorum simdiden paylaşıyorum
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @Meryem1306
:KK68::KK68:eksin harika tebrik ederim.bak dikkat edince oluyormuş. hadi bozmadan bu haftada aynı şekilde ilerleyelim.

CEYDOS CEYDOS kaptanim sana mesaj yazmistim ama mesajin cevabini yeni okudum daha...
Kolun sIkIsmis arabaya, iyisin degil mi, bir sorun olmadi umarim.. :KK200:
yok yok kaptanım iyiyim bişey olmadı.
Canım eşlim bende aynı durumdayım hiç vaktim kalmıyo iki çocuk akşama kadar uğraştırıyor küçük oğlum azı dişlerini çıkarıyor ve gerçekten çok huysuz rabbim. Kolaylık versin hepimize🥰
nasılda ağrısı vardır kuzumun inşallah hemen patlatıverirde hem o hem siz rahatlarsınız.
Geçen cuma 64.5
Bugün 63.9
Fark- 600
Yüzde 0.96
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS luges luges
Hala inanamıyorum ben 63 leri yıllar sonra gördüm ☺Siz olsamasanız gerçekten yapamazdım hepinize teşekkür ederim En Büyük KK
Eki Görüntüle 2631821
:KK68:vay be takım coşmuş bu hafta

Canim merhaba.
Benim dönme planim vardi ama bazi islerim cikti onumzdeki 10 gun cok yogun olacagim,bir sonrakine katilayim inş,
Salmadim bu arada ama ayniyim vermedimde 😀 ve her sey yolunda,olumsuz durumlardan vs gelmiyor degilim yani
Ayrica hem ozledim burayi hem de arada takip ediyorum🤩😍
ne zaman hazır hissedersen canım.
günaydın canlar❤

cuma kilom 75,8
bugun 74,3
fark -1kilo 500 gram

1,97 yuzdelik oran
gelecek hafta hedef 73,8

Eki Görüntüle 2631830
:KK71: farka gel müthiş.:KK68:bizde anlıyoruz canım dert etme.
Selam kizlar bende geldim
Yas 31
Kg 80
Boy 164
Hedef 68k
hoşgeldin canım.ben ceyda takım kaptan yardımcısıyım.bizim için aşağıdaki bilgileri doldurursan seni tanımış oluruz.

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Back
X