• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ceydos kaptanim bu aralar sutum iyice azaldi orucunda etkisi var tabi acaba sütümü artirir mi diye bugun ozellikle yaptim bulgur pilavını biberonda almiyor tek emmek istiyor yoksa pilavi en fazla üç kasik yiyordum 😔
[/QUOTE]
Su iç bol bol canım en az 3 lt iftarla sahur arası .. ve bol yeşillik tüket.. bende emziriyorum

Canım kaç yaşında.bebisin yeşil mercimekli bulgur çorbası yapıp iç. Yulaf süt yapar diyorlar bi de onu dene bakalim.bir gün tutup bir gün tutmayabilirsin orucu sütun icin
[/QUOTE]
AppLesma AppLesma bebeğim daha iki aylik tamam insallah dediklerini deneyecegim cok sagol 🥰❤ . komşunuzada Rabbim sifa versin icinizi ferah tutun duamiz sizinle insallah sizlere bulaşmamıştır 😔 AppLesma AppLesma

Son düzenleme:
İyi sabahlar
Sahur yarim haslama 1.5 yagda yumurta peynir salatalik domates zeytin avuc ici kadar misiunlu krep den 1 dilim ekmek kucuk bardak sut

İftar
1.5 kepce yayla corbasi 4 kasik nohut 5 kasik turlu guvec firinda bol salata1 kase cacik
1 dilim ekmek
Ara cay 1 tane kemalpasa tatli bir avuc dolu cigdem az leblebi az fistik 1 minik lokmalik havuclu kek
Ara yesil cay
Su 2lt gecmistir
Spor ev isi
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

İyiyim kaptanım siz :)
Bende iyiyim canim, nasilsin , nasil gidiyor calismalar?

Bu hafta ki ödem böyle oldu ama artık gelmeliyim bu izin sıktı :)

Sağol canım şartları biraz değiştirip ayrılmak en iyisi Zaten belki bu sene şark çıkacak bakalım
Gel artik canim :))

Canim aramiza hosgeldin ben ozge, 32 yasindayim,evliyim , 2 oglum var.
Beraber tum fazlaliklardan kurtuluruz insallah :)

İftarla baslayım ozaman menü paylaşmaya
1 kepçe tarhana çorbası
1 tabak kıymalı bezelye
2 parça ev yapımı tambugday pide ( ilk defa denedim çok güzel oldu)
1 kase cacık
Ara10 erik
Canim hic egzersiz yapabildin mi?

Ramazanda nasil bi duzen olusturdunuz yemegimi azaltmaya calistim ama yeterli degil sanirim
Canim sahurda tok tutacak protein agirlikli besleniyorum ben.
Iftarda abartmadan midemi cok yormadan hafif yiyorum, cayi faslinda da sadece kuru meyve ile tatli istegimi bastiriyorum.

İyiyim teşekkür ederim, finallerimiz online olacağı için bayramdan hemen sonra yapılacak biraz telaş oldu tabii. Onlarla uğraşıyorum :)
Canim Allah kolaylik versin, cok ozletme kendini:)

Kızlar günaydınn 🌻🌻
Beni de alın aranıza, kilo almanın sonu yok 😄😄 GittiGidiyor olmadan döneyim ☺
İrademe pek güvenemesem de biraz destekle iyi olurum gibi geldi
Özgecim ne dersin? Liste dışı kilo bildirimi yapsam? Şimdilik düzenli menü yazamam ama belki yavaş yavaş. . 2 gün önce tartıldım. Hazırsan söylüyorum 68.8 kiloyumm 😰🙈🙈🙈 Yawrukush Yawrukush
Sen geldiysen bende donuyorum kilo vermeye canimcim :)
Bugun esimle spor bisikleti baktik siparis verecegiz.
Hazir ol ben de 70 kilo oldum :(

Kızlar cardio yapmak istiyorum ama dün ilk 5 dakikadan sonra yapamadım. Ne öneriyorsunuz bu konuda
Canim bu linkteki egzersizler yeni baslayan insanlar icin kardiyo egzersizleri.
Konusmalar ingilizce ama turkce cok iyi bir spor kaynagi bulmak zor oluyor, bunlara bakip icine sineni evde yapabilirsin.
Konusma seslerini kapatirsin sadece hareketleri yapman yeterli :)

Kaptanımız Yawrukush Yawrukush daha iyi bilgi verir ama izniyle şöyle özet geçeceğim... burda takımlar var.. ve her takım hem kendi içinde hemde takımlar arasında kilo vermek için yarışıyor.. her cuma takımların haftalık ne kadar kilo verdiği belirlenir ve buna göre dereceler,ödüller ve cezalar verilir.. peki takım içinde biz ne yapıyoruz 🤔 hergün aksatmadan yediklerimizi,yaptığımız sporu, içtiğimiz su miltarını burada paylaşıyoruz.. eksiklerimiz yanlışlarımız varsa arkadaşlar yorum yapıyorlar bir daha yapmamaya özen gösteriyoruz.. her cuma saat 17:00 E kadar tartılıp, tartı fotoğrafı ile birlikte bunu paylaşıyoruz.çünkü cuma takım sonuçlarının verildiği gün.. pazarteside fotografsız tartılıp kilomuzu paylaşıyoruz.. buda haftasonunu nasıl geçirdiğimizi görüp cumaya önlem almak için.. ve kilolar güzel güzel gidiyor 🥰
Canim cok sagol ne guzel aciklamissin arkadasimiza :)

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : AyTerapisii
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Çalışmıyorum
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Evliyim
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: Van
Boyunuz : 172
Kilonuz: 100
Hedef kilonuz : 68
Kilo alma hikayeniz : Pkos Olduğum İçin Sürekli Kilo Alıyorum. Evlenmeden Önce Böyle Değildi Ama Evlendikten Sonra Açığa Çıktı Galiba.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?

-ilk olarak çocuk için. Daha sonra eşime daha güzel görünebilmek için. Ve sağlığım için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Hayır.
Aramiza hosgeldin canim, ben Ozge, takim kaptaniyim, 32 yasindayim,evliyim, 2 oglum var.
Guzel bir duzen oturtup kilolari veririz beraberce :)

En Büyük TÜRKİYE 4. TAKIM DARALMA TABLOSU En Büyük TÜRKİYE

Liste verilen kiloya göre büyükten küçüğe sıralanmıştır.
İSİMYAŞBOYBAŞLAMA TARİHİBAŞLANGIÇ KGHEDEF KGGÜNCEL KGVERILEN YUZDEVERILEN KGKALAN KG
AppLesma AppLesma 391534.12.201985,065,066,521,76%18,51,5
fyzanur fyzanur 3015824.10.201970,650,056,020,68%14,66,0
CEYDOS CEYDOS 441688.1.202073,660,064,112,91%9,54,1
mifihafa mifihafa 451574.12.201980,065,071,610,50%8,46,6
M Meryem1306 3217323.2.202083,068,074,99,76%8,16,9
cokofesttt cokofesttt 3016023.3.202070,060,063,98,71%6,13,9
erciyes111 erciyes111 3216023.2.202074,058,068,47,57%5,610,4
Puuff Puuff 3016527.2.202093,057,087,55,91%5,530,5
B Beklenen2 271586.4.202079,665,074,26,78%5,49,2
deniz diyette deniz diyette 311619.4.202066,055,061,07,58%5,06,0
Milana firuze Milana firuze 2116524.3.202072,064,067,75,97%4,33,7
@Tanssss261558.4.202085,065,080,75,06%4,315,7
P Periannem 221576.3.202067,060,063,65,07%3,43,6
A Aycaokurcan 371789.4.202078,768,075,73,81%3,07,7
Melek Ada Melek Ada 301589.4.202060,450,057,54,80%2,97,5
luges luges 2617019.4.202077,067,074,33,51%2,77,3
@fmad2416325.6.201962,656,059,94,31%2,73,9
Aomine Daiki Aomine Daiki 2615510.4.202066,455,063,83,92%2,68,8
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi 231574.7.201973,457,073,10,41%0,316,1
matilda34 matilda34 381601.12.201784,068,084,00,00%0,016,0
@hsbaharmert311648.5.202080,068,080,00,00%0,012,0
@Derya_the_queen3715929.4.201968,860,068,80,00%0,08,8
AyTerapisii AyTerapisii 231729.5.2020100,068,0100,00,00%0,032,0

08.05.2020 sonuçları esas alınarak düzenlenmiştir. Cuma günü kilo bildirimi yapan ve yeni gelen üyelerimizde listeye dahildir.

Kayıtlarında hata gören arkadaşlarım lütfen bildiriniz düzeltmesini yapayım.
Ellerine emeklerine saglik canim. :KK200:
Hemen guncelliyorum ilk sayfayi..

Menum bugun adet oldum o yuzden oruç yok
Sabah menemen (4 kuçuk domates bir biber bir yumurta) peynir 10 zeytin
Öğlen nescafe bir avuç leblebi
Akşam biraz sacma oldu 1 tane şeker pare bir kaşık tahinnlı bal bir dilim ekmek

Tatlı çok yedim adet oldugum için kaçamağı olsun olur mu :olamaz:
Hic egzersiz var mi canim?

Kizlar merhaba
Çok kötüyüm benim normalde tartım yok yan komşumdan alıyorum. Dünde gittim almaya oğlumla beraber annesi hastaymış dra götürmüşler. Sabah ta aradı beni annesi korona çıkmış😢. Bakanlıktan gelmişler 15 gün evden çıkmayın sizle görüşmeleri de arayın demiş. Komşumda hamile 6 aylık. Anneside cok yaşlı tansiyon şeker hastası yoğun bakımda yatıyormuş gruba da giremedim elim kolum kalkmadi bugün
Canim cok uzuldum Allah sifa versin, sizde c ve d vitamini alin cok dikkat edin kendinize..

Ben iftarda

Sebze yemeği yaptım ama pek yiyemedim 2 parça kırmızı et yedim o kadar ( sebze olarak patlıcan domates biber )

Pirinç pilavı 2 y.k

Karalahana salatası yarım tabak yedim.

Orucumu suyla açtım daha sonra sıcak bir bardak tarçınlı su içtim.

Şimdi de şekersiz açık bir bardak çay içiyorum
Hic egzersiz yapiyor musun canim?
Menun oldukca az olmus..
Sahuruda yaz olur mi birdahaki sefere :)

Merhaba hanımlar nasılsınız iyi misiniz ? Takımın daralma tablosunu gördüm şahanesiniz masallah 🧿🧿 ben ne yazık ki verdiklerimin bir kısmını şubattaki Türkiye tatilinde kalanını da karantinada aldım ve tekrar başa döndüm 😔😔 2. Çocuğu düşünüyorum artık o yüzden biran önce vermem gerekiyor ilkinde 72 ile hamile kalmıştım bunda aynı hataya düşmek istemiyorum beni tekrar alır mısınız aranıza Su an ki kilom 69-70 arası tam net bilmiyorum artık tartılmıyorum çünkü 🙈 ayrılırken 63,5 su kilom sanırım 😔😔
Canim hosgeldin aramiza, nasilsin?
Her sey yolunda mi?
Nasil gecti Tr ziyareti?
Bebis icinde hakkinizda hayirlisi olsun.:KK200:

Bugünkü menüm sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Iftar
1 kase kuru fasulye susuz
2 yk pilav
Salata
Şu 2.5 lt
Spor 2 saat ev işi başka da birşey yapmadım moralim çok bozuk.kan sulandırıcı kullanıyordum şuan kanamam geldi nette böyle birşey olursa hastahaneye başvurun diyo napacagimi bilmiyorum
Canim nasilsin seni merak ettim, her sey yolunda mi?

Selam kızlar nasılsınız
Bugünku menum dünle aynı 😁
Sahur
Iki dilim ekmek ve iki dilim kaşarla tost ( bu ara sahurda hep tost yedim bu sondu bir süre yemicem)

Iftar
Bir hurma, Bir kase mercimek çorbası, 5-6 kaşık patlıcan salatası, maden suyu

Su 2 litre
Spor bugün en az 3 saat mutfakta durmusumdur yarın karakola iftar hazırlıyorum 20 kişilik tatlı ve börek yaptım bu akşam yarın da çorba, tavuk sote, pilav ve salata yapicam inşallah kazasız belasız yaparım ☺
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush fyzanur fyzanur
Allah kabul etsin, ellerine kollarina saglik canim....

Kizlar merhaba
Çok kötüyüm benim normalde tartım yok yan komşumdan alıyorum. Dünde gittim almaya oğlumla beraber annesi hastaymış dra götürmüşler. Sabah ta aradı beni annesi korona çıkmış😢. Bakanlıktan gelmişler 15 gün evden çıkmayın sizle görüşmeleri de arayın demiş. Komşumda hamile 6 aylık. Anneside cok yaşlı tansiyon şeker hastası yoğun bakımda yatıyormuş gruba da giremedim elim kolum kalkmadi bugün
Gecmis olsun canim endise etme bisey olmaz insallah

İyi sabahlar
Sahur yarim haslama 1.5 yagda yumurta peynir salatalik domates zeytin avuc ici kadar misiunlu krep den 1 dilim ekmek kucuk bardak sut

İftar
1.5 kepce yayla corbasi 4 kasik nohut 5 kasik turlu guvec firinda bol salata1 kase cacik
1 dilim ekmek
Ara cay 1 tane kemalpasa tatli bir avuc dolu cigdem az leblebi az fistik 1 minik lokmalik havuclu kek
Ara yesil cay
Su 2lt gecmistir
Spor ev isi
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Menu odul olmus gulum ama listedesin artik bugunden itibaren hic kacamak yok tamam mi?

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:CUMA VE CUMARTESI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2 ODUL :rapci::KK76::KK76:
Puuff Puuff
CEYDOS CEYDOS :rapci::rapci::KK76::KK76:
cokofesttt cokofesttt :rapci::rapci:ODUL :KK76:
erciyes111 erciyes111 ODUL 200IA:KK76::KK76:
plasticwoman plasticwoman :rapci: 200IA
@Tanssss ODUL :rapci: 200IA :KK76:
mifihafa mifihafa :rapci::rapci:ODUL :KK76:
Aomine Daiki Aomine Daiki ODUL MUAF
Milana firuze Milana firuze ODUL 200IA:KK76::KK76:
A Aycaokurcan ODUL SPOR?
AyTerapisii AyTerapisii :KK76: SPOR?
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
Melek Ada Melek Ada :rapci::rapci::KK76::KK76:
fyzanur fyzanur ODUL :rapci::KK76::KK76:
deniz diyette deniz diyette :rapci::rapci::KK76::KK76:
matilda34 matilda34 :rapci:SPOR?
AppLesma AppLesma ODUL :rapci::KK76:SPOR?
P Periannem :rapci:SPOR?
M Meryem1306
luges luges :rapci::rapci::KK76::KK76:

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

**Gunaydin guzel arkadaslarim, gununuz aydin olsun, mutlu bir pazar gunu olsun.

**Oncelikle hepinizi doguran, buyuten annelerinizin ellerinden oper ve hepsinin anneler gunlerini kutlarim, sonrasinda anne olan tum arkadaslarimin bu ozel gununu tebrik ederim ve anne olmak isteyen tum anne adayi arkadaslarimada en hayirli, en guzel zamanda evlatlarini kucaklarina almalarini dilerim.Bu gunde annesi yaninda olmayan, hayatta olmayan arkadaslarimada bas sagligi, annelerinede Allahtan rahmet dilerim.. :KK200:

anneler gunu.jpeg

Son düzenleme:
Sagol canim iyiyim burada olmak daha iyi olacak cocuklar da iyi sukur ev hali malum 2 aydir bunaldilar artik Allah beterinden korusun sen nasilsin orda durum nasil
Bizimde 3 ay bitti, gercekten cok bunaldik, cocuklar ayri bunaldi, biz ayri..
Hayat ne zaman normale donecek diye bekliyoruz, hayirlisi.
Bende takima donme karari aldim, cok kilo aldim verdiklerim bosa gitti resmen.
Takim banada iyi gelecek insallah..

Bizimde 3 ay bitti, gercekten cok bunaldik, cocuklar ayri bunaldi, biz ayri..
Hayat ne zaman normale donecek diye bekliyoruz, hayirlisi.
Bende takima donme karari aldim, cok kilo aldim verdiklerim bosa gitti resmen.
Takim banada iyi gelecek insallah..
Evet canim burda olmakda gercekten fayda var yoksa ipin ucu kaciyor evde olunca durmadan biseyler yapmak istiyor insan artik kalan hamurisi turu buzlukta saklanacak seyleri hemen kaldirmaya calisiyorum yoksa ben yiyip bitirecegim buzluk doldu. Hedefime ulasinca artik cikarir cayla kahveyle azar azar yeriz. Ekmekgi zaten baya azaltim evde yapiyorum zaten daha iyi oldu. Bakalik artik 60 li sayilari gormek istiyorum .

Bende iyiyim canim, nasilsin , nasil gidiyor calismalar?

Gel artik canim :))

Canim aramiza hosgeldin ben ozge, 32 yasindayim,evliyim , 2 oglum var.
Beraber tum fazlaliklardan kurtuluruz insallah :)

Canim hic egzersiz yapabildin mi?

Canim sahurda tok tutacak protein agirlikli besleniyorum ben.
Iftarda abartmadan midemi cok yormadan hafif yiyorum, cayi faslinda da sadece kuru meyve ile tatli istegimi bastiriyorum.

Canim Allah kolaylik versin, cok ozletme kendini:)

Sen geldiysen bende donuyorum kilo vermeye canimcim :)
Bugun esimle spor bisikleti baktik siparis verecegiz.
Hazir ol ben de 70 kilo oldum :KK43:

Canim bu linkteki egzersizler yeni baslayan insanlar icin kardiyo egzersizleri.
Konusmalar ingilizce ama turkce cok iyi bir spor kaynagi bulmak zor oluyor, bunlara bakip icine sineni evde yapabilirsin.
Konusma seslerini kapatirsin sadece hareketleri yapman yeterli :)

Canim cok sagol ne guzel aciklamissin arkadasimiza :)

Aramiza hosgeldin canim, ben Ozge, takim kaptaniyim, 32 yasindayim,evliyim, 2 oglum var.
Guzel bir duzen oturtup kilolari veririz beraberce :)

Ellerine emeklerine saglik canim. :KK200:
Hemen guncelliyorum ilk sayfayi..

Hic egzersiz var mi canim?

Canim cok uzuldum Allah sifa versin, sizde c ve d vitamini alin cok dikkat edin kendinize..

Hic egzersiz yapiyor musun canim?
Menun oldukca az olmus..
Sahuruda yaz olur mi birdahaki sefere :)

Canim hosgeldin aramiza, nasilsin?
Her sey yolunda mi?
Nasil gecti Tr ziyareti?
Bebis icinde hakkinizda hayirlisi olsun.:KK200:

Canim nasilsin seni merak ettim, her sey yolunda mi?

Allah kabul etsin, ellerine kollarina saglik canim....
Memnun oldum çokçana. İnşallah verebilirim

Evet canim burda olmakda gercekten fayda var yoksa ipin ucu kaciyor evde olunca durmadan biseyler yapmak istiyor insan artik kalan hamurisi turu buzlukta saklanacak seyleri hemen kaldirmaya calisiyorum yoksa ben yiyip bitirecegim buzluk doldu. Hedefime ulasinca artik cikarir cayla kahveyle azar azar yeriz. Ekmekgi zaten baya azaltim evde yapiyorum zaten daha iyi oldu. Bakalik artik 60 li sayilari gormek istiyorum .
Bende dun tartildim 70i gordum , buna dur demek zorundayim, hic bu kadar kilo almamistim :(
Ama verecegiz beraberce insallah..

Back
X